Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fordulás anarchban a leendő nehezítés után (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=850)

jack herrer 09-23-2006 17:30

ati :)
de telleg a fordulasi hatar folyamatoan no a Dcsopiban
nem lehetne kihagyni ez az uj szabalyt az anarchbol?
nehezetik magatol az egesz korbefordulas nem kene tulneheziteni:)
ugyi vagy te bebirod ugy allitani hogy tolunk kimaradjon:)

jack herrer 09-23-2006 17:42

Quote:

Originally Posted by TM Laci (Post 32238)
Én Neverrel értek egyet (nem gondoltam vóna, hogy ilyen is lecc:D). Az a sok D-s ori, ami a lépéshatár felett van, forduljon le. Legyen 20-30 ori, ami termelgeti az épanyagot, de nem 8mrd hektáron. 100k hekivel elégedjen meg mindenki :D. És lehessen ütögetni anarch D szintjén is. Mert egyesek kisajátították a csoportot, ezzel az ottani orik 80%-a szabadságon van. Ha ujra lehetne ütögetni, Egy csomo ori visszajönne. És nemhogycsak visszajönne, mindenki D-be probálná összpontosítani az orijait, értem ezalatt, hogy mindenki felvinné oda, és mivel lehet ütögetni, ezért az egy-két oriját, ami szabin van visszahozná, és játszana velük. (Direkt nem mondom, Hódítózna, mert ugyis csak egyesek betonelffel mennének akkro fel). ÜSSÜNK:D:D:D

annak ellenere hogy ugyrzed mindenki menne a D be ez sztem jo nagy hulyeseg mit csinaljon az embert 1 halott csopiban ahol a sok ert fogyos csak fedezget es 1 db katona sincs a piacon soha mert elfedezik egyesek
szoval tm meseld mar L miert is menne ez a sok ember a D-be?
erdekes en csak olyanokat ismerek akik az yban szeretnek jaccani es csak szamokert koroznek!!!
na jo ismerek 2ot akik nem :)
es jolenne tm ha elolvasnad mi a tema nem pedig ostobasagokat beszelnel
es altalanositgatnal hogy mindenki oda akar menni:D
aki oda akar menni abbol atinak nem lessz bevetele mert azok azert mennek oda mert nem tudnak vagy nem akarnak vipelni!!!

jack herrer 09-23-2006 17:46

azt sem tudom hogy lehetne ott haboruzni egy csont ures katipiaccal
ahol egy nyomorult seregcseret sem tucc megcsinalni...
ha esetleg eheztetsz es kirakod a katid a piacra
elfedezik meg az elitjeid is aztan kepezheted ujra oket:P
nemhogy egy 200k hekis otit de egy 3khektaros orit se tudnal a piacrol foltolteni...
csak ha kirakod a sereget mashonnan,es figyelsz mint gep hogy te vedd fol ne mas..
szoval meseld mar el lecc tm hogy van ez ?
te mindent olyan jol tudsz:D
igaz a forumon fel eve nem lattalak....

Ati 09-24-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 32310)
ati :)
de telleg a fordulasi hatar folyamatoan no a Dcsopiban
nem lehetne kihagyni ez az uj szabalyt az anarchbol?
nehezetik magatol az egesz korbefordulas nem kene tulneheziteni:)
ugyi vagy te bebirod ugy allitani hogy tolunk kimaradjon:)

Az anarchista csoportok a Hódító nevű játéknak a részei. Nem egy külön játék.

Tibi22_SKCS 09-24-2006 23:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32448)
Az anarchista csoportok a Hódító nevű játéknak a részei. Nem egy külön játék.

Ez világos, de mégis egész más. Nem arra gondolok, hogy több ország meg hasonló, hanem mondjuk a 90nap utáni fagyásra ez kimaradt a normálból.. az anarchistából nem maradhatna ki a szintlépés nehezítés?

Ati 09-24-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 32463)
Ez világos, de mégis egész más. Nem arra gondolok, hogy több ország meg hasonló, hanem mondjuk a 90nap utáni fagyásra ez kimaradt a normálból.. az anarchistából nem maradhatna ki a szintlépés nehezítés?

Alapvetően nem szeretném, ha nagyon különbözne, de ahogy olvashattad a megbeszélések között, még nem eldöntött, hogy anarchban bekerüljön-e ez félig (teljes egészében biztosan nem), vagy sem.

Zsoké 09-25-2006 08:25

Nagyjából átolvastam a beírásokat,ati válaszait,és én pl időhiány (ami 1re kevesebb lesz + munka)miatt nem nagyon örülnék,hogy D csopiba magasról kéne fordulni,mert a még Y-ba lévő 3szemes oriaimat szeretném forgatni,és így sem tartana rövid ideig,de ha 150k-ról kell fordulni akkor meg pláne
Nekem pl van "fent" 2db orim (144.846 hektár/148.540 hektár) ha megtudom könyiteni a fordulást akkor szoljatok én nem határolom L magamat
+ még 2 db ori 766.464értéknél
;)

Ati 09-25-2006 08:52

Quote:

Originally Posted by Zsoké (Post 32477)
én pl időhiány (ami 1re kevesebb lesz + munka)miatt nem nagyon örülnék,hogy D csopiba magasról kéne fordulni,

Én személy szerint azt gondolom, hogy csak azért, mert valakinek nincs ideje játszani, nem kell egy játékon könnyíteni. Ha valaki nem ér rá játszani, akkor tovább tart neki elérni egy adott célt, ez szerintem teljesen természetes.

spok 09-25-2006 11:45

Már nem is tudom talán Never emlittet ha mindenkép érinteni fogja ez az Anart akkor a klán rendszerel lehetne könyiteni a dolgot és ez valamely szinten elensulyozná a dolgokat.Habár akkor se tartanám jó ötletnek de nagyon egy irányba szeretnéd vinni a Normált meg az Anart:P
Akkor mi is kapjunk kicsi jót:)

TM Laci 09-25-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 32311)
annak ellenere hogy ugyrzed mindenki menne a D be ez sztem jo nagy hulyeseg mit csinaljon az embert 1 halott csopiban ahol a sok ert fogyos csak fedezget es 1 db katona sincs a piacon soha mert elfedezik egyesek
szoval tm meseld mar L miert is menne ez a sok ember a D-be?
erdekes en csak olyanokat ismerek akik az yban szeretnek jaccani es csak szamokert koroznek!!!
na jo ismerek 2ot akik nem :)
es jolenne tm ha elolvasnad mi a tema nem pedig ostobasagokat beszelnel
es altalanositgatnal hogy mindenki oda akar menni:D
aki oda akar menni abbol atinak nem lessz bevetele mert azok azert mennek oda mert nem tudnak vagy nem akarnak vipelni!!!

Olvasás szövegértést általános iskola második osztályában tanítják. Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor azt mondtam, hogy nem fedezni kell, hanem ütni D-ben. De ezek szerint nem ütöd meg azt a szintet, ami normáimat eléri. Nem fedeztetni, ütni kell, ahhoz meg nem kell katona a piacon. De nemtudom, feltalálták már H v1.0 -ban a hadsereg menüpontot, ami hihetetlen módon azóta is megvan, és lehet képezni. Képzel katonát, és abból továbbképzel, amire kell. Naygon sok ember használja ezt az opciót, ha esetleg újat mondtam volna, akkor hajrá;)
Igy ezek után kettőnk közül nem tudom melyikünk beszél ostoabaságokat:p ;) :cool: :D

Steve 09-25-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by TM Laci (Post 32633)
Olvasás szövegértést általános iskola második osztályában tanítják. Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor azt mondtam, hogy nem fedezni kell, hanem ütni D-ben. De ezek szerint nem ütöd meg azt a szintet, ami normáimat eléri. Nem fedeztetni, ütni kell, ahhoz meg nem kell katona a piacon. De nemtudom, feltalálták már H v1.0 -ban a hadsereg menüpontot, ami hihetetlen módon azóta is megvan, és lehet képezni. Képzel katonát, és abból továbbképzel, amire kell. Naygon sok ember használja ezt az opciót, ha esetleg újat mondtam volna, akkor hajrá;)
Igy ezek után kettőnk közül nem tudom melyikünk beszél ostoabaságokat:p ;) :cool: :D

Gratulálok, bem utatjátok milyen egységes az anarh: nemhogy nics egységes vélemény de még személyeskedtek is... szörnyű...:(

hami 09-26-2006 08:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 32682)
Gratulálok, bem utatjátok milyen egységes az anarh: nemhogy nics egységes vélemény de még személyeskedtek is... szörnyű...:(

Egyetértek.
Változások, mind1, hogy D-vel , bármelyik csopival kapcsolatban akkor lesz "érett", ha sikerül egységesíteni az emberek véleményét. Sikerül "közös nevezőre" jutni.

És az is érdekes, hogy mindig van 1-2 ember aki nem tud lakatot tenni a szájára, és néha elég szabadosan fogalmazva, sokat pattog. Nem fogok személyeskedni, holott kedvem lenne hozzá, már 2-3 hónapja, de nem alacsonyodok odáig.

A lényeg! Egyetértés kell, valamiféle egység. Utánna lehet beszélni változásokról.

Ati 09-26-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by hami (Post 32695)
A lényeg! Egyetértés kell, valamiféle egység. Utánna lehet beszélni változásokról.

Ahogy én kivettem, megvan az egyetértés, ez pedig az, hogy mindenki felfedezget, és tamagocsizik, nehogy bárki is háborúval foglaljon a D-ben. Mint teljesen kívülálló had kérdezzem meg: ebben mi a jó?

Steve 09-26-2006 09:30

Énse értem, pedig énis tamagocsizok. Hogy miért? Mert ha háború lenne borzasztóan egyenlőtlenek lennének a feltételek...

Ati 09-26-2006 09:40

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 32699)
Énse értem, pedig énis tamagocsizok. Hogy miért? Mert ha háború lenne borzasztóan egyenlőtlenek lennének a feltételek...

Y-ban nem azok? 20 ország vs 100 ország?

D-be is fel lehet vinni országokat, ha valakinek kevés van.

Na mindegy.........

Bavallom nekem továbbra se igazán világos, hogy ez miért jó. A legnagyobb probléma komolyan az, hogy ha több személyiséggel magasabbra kéne lejutni, akkor jajj, tovább kéne felfedezni?! Szerintem már ott van a probléma, hogy egyáltalán felfedezni kell, és nem harcolni... Egy olyan csoportban, ahol akár saját tápországgal is segítheted magad...

Chris 09-26-2006 09:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32698)
Ahogy én kivettem, megvan az egyetértés, ez pedig az, hogy mindenki felfedezget, és tamagocsizik, nehogy bárki is háborúval foglaljon a D-ben. Mint teljesen kívülálló had kérdezzem meg: ebben mi a jó?

Nem tudom, ez az egész hogy kezdődött, de mikor én elkezdtem játszani, már így volt. Mivel anarchban azok diktálnak leginkább, akiknek megfelelő számú, és nagyságú országuk van, így a többiek kénytelenek alkalmazkodni. Mivel D-ben nem volt harc, így mindenki felfedezett, beszélgetős szövik jöttek létre, stb. Aztán hosszú idő után jött egy hirtelen váltás, ami szélsőséges reakciókat váltott ki. Nehéz az embereknek megemészteni egy változást, pláne ha nem látják a szükségszerűségét (mondjuk én sem látom mi volt jó benne, de elfogadtam, hogy volt rá igény, és alkalmazkodtam).
Tippjeim vannak miért lett a D olyan, amilyen. Eleinte nem volt sok ország ott, ráadásul baráti országok voltak. Van akinek nincs ínyére egy barátja országán felmászni, inkább felfedez (persze ezen el lehet vitatkozni, vajon helyes-e, jó-e, stb, de felesleges) ezért az lett a béke szigete. Aki később lépett fel az pedig kénytelen volt elfogadni az adott feltételeket.

Ati 09-26-2006 10:04

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32701)
Eleinte nem volt sok ország ott, ráadásul baráti országok voltak. Van akinek nincs ínyére egy barátja országán felmászni, inkább felfedez (persze ezen el lehet vitatkozni, vajon helyes-e, jó-e, stb, de felesleges) ezért az lett a béke szigete. Aki később lépett fel az pedig kénytelen volt elfogadni az adott feltételeket.

Továbbra se lettem meggyőzve, hogy ne legyen itt is bevezetve a többszemélyiséges nehezítés, csak azért, mert ez ott a "béke szigete". Sőt. Csak meg lettem erősítve abban, hogy ott is kell. Ha már az égvilágon semmi harc nem kell ahhoz, hogy plusz személyiségeket szerezzen valaki anarchban, legalább tartson tovább... Normálban meg kell kűzdeni azért, hogy valakinek több személyisége legyen.

Chris 09-26-2006 10:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32704)
Továbbra se lettem meggyőzve, hogy ne legyen itt is bevezetve a többszemélyiséges nehezítés, csak azért, mert ez ott a "béke szigete". Sőt. Csak meg lettem erősítve abban, hogy ott is kell.

Nem akartalak meggyőzni...

A szabályok bevezetésével kb azt fogod elérni szerintem, hogy az emberek egy része örülni fog hogy végre van valami változás, a másik fele meg szabira megye esetleg abba hagyja az anarchiát.
Hogy miért is jó szerintem, hogy D-ben nincs harc, vagy ha mégis, nem az egész szinten, csak bizonyos hektár alatt, azt hosszasan ecsetelhetném, de nem vagyok benne biztos, hogy oldalakat szeretnél olvasni ebben a témában (ez a dolog kissé összetettebb abbál, aminek látszik). Persze azt is oldalakig lehet ecsetelni, hogy miért jó ha harc van.
Ezzel az egésszel nem lenne baj, ha a D eredendően nem azzá alakul, ami, mert akkor természetes lenne a harc, és fel sem merülni a béke kérdése.
A "legyen harc vagy ne legyen harc" kérdése, mindig erősen borzolta a kedélyeket D-ben, és ez nem fog attól változni, hogy nem a csoportból pár ember hanem egy szabály következménye kényszeríti rá az embereket a változásra... (Feltéve ha ez valóban így lesz, elvégre az új szabályok mellett is lehet felfedezni, csak a kontinens méretű országokkal lesz baj, azokat valószínűleg ilyen vagy olyan módon el kell majd távolítani. Szerintem nem biztos, hogy az új szabály harc terén feltétlenül változást hozna D-ben. Ez inkább az emberk döntésén múlik, hogy hogyan alkalmazkodnak az új környezethez.)

Chris 09-26-2006 10:31

Quote:

Ha már az égvilágon semmi harc nem kell ahhoz, hogy plusz személyiségeket szerezzen valaki anarchban, legalább tartson tovább...

Hidd el, így is elég sokáig tart... ha nem hiszed járj utána...

Quote:

Normálban meg kell kűzdeni azért, hogy valakinek több személyisége legyen.

Azért tizen, huszon x ezer hektárra felfedezni D-ben nem egyszerű, pláne, hogy nincs katona a piacon, persze ez másfajta kihívást jelent, és gyakran több türelem is kell hozzá, ezért nem kellene lebecsülni az anarchiában fordult országokba fektetett "munka" mennyiségét!

Ati 09-26-2006 10:35

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32708)
A "legyen harc vagy ne legyen harc" kérdése, mindig erősen borzolta a kedélyeket D-ben, és ez nem fog attól változni, hogy nem a csoportból pár ember hanem egy szabály következménye kényszeríti rá az embereket a változásra...

A felvetett változtatásnak nem célja, hogy harcra késztessen bárkit is.

Harccal ugyan harmadannyi idő lenne teljesíteni, mint felfedezéssel (ez most is így van), dehát az anarch a "béke szigete"... :)

Ati 09-26-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32709)
Hidd el, így is elég sokáig tart... ha nem hiszed járj utána...

Én elhiszem, marha nehéz csak felfedezéssel feljebb jutni, és rohadt unalmas is egy stratégiai játékból egyedül a katonaképzést és a felfedezés menüpontot használni. ;)

Chris 09-26-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32710)
Harccal ugyan harmadannyi idő lenne teljesíteni, mint felfedezéssel (ez most is így van), dehát az anarch a "béke szigete"... :)

Tévedés, az anarch nem a béke szigete, fegfeljebb a D, de hogy meddig marad az, az az ott játszókon múlik.

Látom nem úszom meg a hosszas magyarázkodást... azért igyekszem rövidre fogni...
Lehet hoy harmad annyi idő lenne harccal teljesíteni, de mivel az anarch D szintje eléggé "belterjes" (magyarán valaki valakinek mindig a barátja) az adott illetőnek azt kell eldöntenie: szeretném-e a barátomat beverni azért, hogy nekem több földem legyen, ezzel kárt okozni neki, és lerombolni az addigi eredményeinek egy részét?
Természetesen egy stratégiai játéknak a játék a lényege, de az ember márcsak emberből van, és befolyásolják az érzelmei és emberi kapcsolatai (pláne, hogy itt a szabályok sem tiltják). (Persze az más kérdés, kit milyen mértékben befolyásolnak ezek a dolgok...)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 13:19

Idéznék a fő oldalról:

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...

nem muszálj harcra kényszeríteni az embereket, ha jó a diplomáciai képessége az embernek és az egész D csoport a barátja, akkor miért ne lehetne felfedezgetni?
És azáltal van ugymond "béke szigete" a D-ben mert holmi ismeretlen orik nem bírnak feljutni, mert lemorzsolódnak a többi csopiban.

Never 09-26-2006 13:29

A diplomácia,és a Háború menüpont elfelejtése között sztem elég nagy a különbség :)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32711)
Én elhiszem, marha nehéz csak felfedezéssel feljebb jutni, és rohadt unalmas is egy stratégiai játékból egyedül a katonaképzést és a felfedezés menüpontot használni. ;)

szvaiddal élve nem rohadt unalmas, mivel ott a többi csoport ahol igen mozgalmas az élet.

Ati 09-26-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 32751)
szvaiddal élve nem rohadt unalmas, mivel ott a többi csoport ahol igen mozgalmas az élet.

Tehát azért nem unalmas ebben a csoportban csak felfedezni hónapokon keresztül, mert közben máshol játszol? Öööö, akkor mi lenne, ha itt is játszanál? :)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 14:56

D-ben az összes orim szabin van. :) és én nem is gyűjtögetek kis holmiféle személyiséget minek :) engem csak az aggaszt, ha 1 ori szabizik a szintlépő heki felett, akkor csökken a hekije... mert sok határvédő ori az enyém más csoportokban...

Ati 09-26-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 32755)
D-ben az összes orim szabin van. :) és én nem is gyűjtögetek kis holmiféle személyiséget minek :) engem csak az aggaszt, ha 1 ori szabizik a szintlépő heki felett, akkor csökken a hekije... mert sok határvédő ori az enyém más csoportokban...

???

Arról volt szó, hogy ez az anarchot nem érinti. Csak a többszemélyiségű országok szintlépéshez szükséges top30% helyetti fokozatos nehezítéséről van szó. Top 25%, top20%, ... a pontos számokat lásd az "eredeti" topicban.

Tibi22_SKCS 09-26-2006 15:28

ohh :) akkor nem szóltam nem láttam, hogy itt csak a top-ot érinti. A normálban nem csak azt érintette eddig azt figyeltem. Akkor nem szóltam :) Mivel nekem nem lesz ki 2-es orim sem inkább maradok más csopikban Ati örömére lesz sok vipe :)

Chris 09-26-2006 15:29

Tegyük fel be lesz vezetve... azoknak a százalékoknak a teljesítése, amelyekhez a termelők közé kellene feljutni egy országnak, bizonyos esetekben (pl: nem vagy jóban az adott termelő országok gazdájával iletve gazdáival) lehetetlenné válik (nem véletlen vannak határvédő orik, és a termelők sem véletlen vannak ott, ahol)... és nem csak D-ben lesz ez gond...
Az pedig, hogy D-ben van-e vagy nincs harc, teljesen mindegy, mert az adott kérdést nem érinti...

Ati 09-26-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32759)
Az pedig, hogy D-ben van-e vagy nincs harc, teljesen mindegy, mert az adott kérdést nem érinti...

Ezzel nem értek egyet. Ha egyszer harc nélkül sokkal tovább tart feljutni az adott százalékhoz, akkor nyilván érinti. Ha harcolnátok, akkor még a nehezítéssel is sokkal hamarabb lehetne fordulni, mint a felfedezgetéssel...

Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni...

Tibi22_SKCS 09-26-2006 15:56

Én a határvédőkkel ütni is fogom azok az orikat amit nem ismerek és megsérti a határt engedély nélkül :)

Chris 09-26-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32760)
Ezzel nem értek egyet. Ha egyszer harc nélkül sokkal tovább tart feljutni az adott százalékhoz, akkor nyilván érinti. Ha harcolnátok, akkor még a nehezítéssel is sokkal hamarabb lehetne fordulni, mint a felfedezgetéssel...

Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni...

Hiába harcolsz D-ben, ha nem engednek a határvédőkkel az adott százalék fölé a termelők közé.
A probléma nem a harccal vagy nem harccal van, hanem azzal, hogy sem felfedezéssel sem harccal nem engednek bizonyos hekiszám fölé, ha nem rendelkezel a megfelelő ismeretséggel.
D-ben a "béke vagy harc", valamint a "bizonyos százalékokat nem lehet teljesíteni, ha nem tartozol egy adott körbe" problémák között nincs összefüggés. Ezért ha nem vezeted be, azzal nem a játék "rendeltetésellenes" használatát segíted elő, mert mint mondtam a változtatás után is lehet csak felfedezéssel játszani tovább.

jack herrer 09-27-2006 02:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32760)
............

aham :)
es akkor hogy is volt hogy az ybol jottek folfele 1000korozgetve
a 6-8k hekis folyamatosan fedezos katigyarak?
ugy hogy engedted oket joval a szinthatar folott lepni?
mire eljutottak a D-be
a Hbol Dbe 10-15k hekisen leptek fol !
ahol a nem normalbol jott es lerakott
oriknak is volt minimum 3 ujrajuk!!!
akkor az hol fair hogy en 1700on tudok follepni oda ujrazok es meg a 3askammal masszak fol 100k hekire fordulni???
nem mondom hogy nincs elcseszve az egesz ....
de ha jol emlexem valaki segittet az ottani topnak Lcseszni az egesz szintet:(((((
nem te voltal ati?:D
(jo cel erdekeben persze hogy a folso szinten is legyen vmi elet:))
de sajna bebukott a probalkozas mert az Y-on csopit szeretjuk legjobbanDDD
es az anarchban a sokoris jatek jellege miatt boven eleg lenne 1 csoport is!!!
a komolyabb jatekosok sem kepesek 20-30 orikat vinni szintenkent
tok foloslegesek ezek a szintek:)
es pl ezert visznek egyesek a vegen 1 orikat a Dbe....

jack herrer 09-27-2006 02:07

nezd meg a d top orijait max 65535haz a fele orszag mar igysem mukodik
de azert meg fedeznek tovabb az okosok hogy ubereljek egymast:D

jack herrer 09-27-2006 02:15

Quote:

Originally Posted by TM Laci (Post 32633)
Olvasás szövegértést általános iskola második osztályában tanítják.

te kis tamagocsikiraly:)
ne felj ha utolerlek letaglozlak:D
a Dben napi 1 belepesel tamagocsizol mas szinten nem is jaccol az anarchban akkor honnan tudod hogy mindenki a D-be akar menni???

Ati 09-28-2006 15:32

Remélem lassan kialakul a közös vélemény, és meglesznek az érvek és indokok is, mert kb holnaptól aktuálissá válik a téma megbeszélése.

Gyula 09-28-2006 16:16

"Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni..."

Csak csendben megkérdezném hogy miért rendeltetés ellenes használat a felfedezés. De már egy support levélben is találkoztam ezzel a kifejezésel, miért rendeltetés ellenes több tekit írni, vagy több katonát képzeni, mint amit egy átlag 5-2csoportos ország képez vagy ír?

Ha már egyszer bevipelem a nagy orit mert azt szeretném hogy 30-50k hekis legyen akkor miért nem mindegy, hogy hogyan játszom vele?

Mi a rendeltetés szerü használat és hol van leírva?

A D-csoportra egyébként két megoldást látok:
1. a nagy orik gazdái lekezeleik a problémát és max a csoport 10% aléka lesz 10-20k feletti nagy ori.
2. egy kis összefogás, felmegy 50-100hadi és leverik a termelőket.

Never 09-28-2006 17:09

Sztem az sem rendeltetésszerű,hogy a hülye helytartó sokkal drágábban írja a tekit,mint kellene :) Pedig ezért fizet az ember :)

Gyula 09-28-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by Never (Post 32986)
Sztem az sem rendeltetésszerű,hogy a hülye helytartó sokkal drágábban írja a tekit,mint kellene :) Pedig ezért fizet az ember :)

Köszi Never én most jöttem vissza egy három hónapos kitiétásbol, nem mertem iylen nyiltan megfogalmazni ezt a problémát :)))

All times are GMT +1. The time now is 00:09.