Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vesztes félnek fizetni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=830)

Szecsa 11-10-2006 17:33

Akarom mondani, hogy mindig egy masik ellenfelre :) Bocsi :)

Valezius 11-10-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42355)
Akarom mondani, hogy mindig egy masik ellenfelre :) Bocsi :)

Átgondoltam, úgy tényleg logikusabb. :)

Gyöpy 11-22-2006 15:53

létezik olyan is hogy szabadság...
rövid időn belül meg úgyis fejjebb kerülnek a pontlistán mint ahol te vagy és így a probléma megoldva. volt velem is hasonló eset. pénzt kértek cserébe azrté hogy békénhagynak utána. egyszerűen megoldottam. az elküldött üzenetét jelentettem. ennyi:)

Wolfschanze 11-24-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31247)
Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba.

Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik.

De ez itt játékon belüli szövetség vagy nem?
Amugy is érdekelt már a dolog szövetség nem támadhat egy orit közösen
(nem magányos Wolfot)

Ati 11-24-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 45988)
De ez itt játékon belüli szövetség vagy nem?
Amugy is érdekelt már a dolog szövetség nem támadhat egy orit közösen
(nem magányos Wolfot)

Ha meg tudják egymást támadni, akkor játékon belül nincsenek szövetségben. Ha két ország egymással szövetségben van, akkor nem támadhatják egymást.

laziga 11-25-2006 08:31

simán sarcoltam már én is orikat, igaz én nem utalással hanem fosztással mondtam a szövinek melyik oriba legyen pénz verjen be ijjakal engem hívjon be segítséget az oriába ha jól időzit egy körig minimális csak a védelme de akkor én megyek full sereggel tehát rajtam kívül más nem mert azt fordítom oszt kész.

Killer 11-25-2006 08:40

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46138)
simán sarcoltam már én is orikat, igaz én nem utalással hanem fosztással mondtam a szövinek melyik oriba legyen pénz verjen be ijjakal engem hívjon be segítséget az oriába ha jól időzit egy körig minimális csak a védelme de akkor én megyek full sereggel tehát rajtam kívül más nem mert azt fordítom oszt kész.

ezt hívják úgy,hogy megbeszélt ütés!!egyenes út az anarchba!!:D

laziga 11-25-2006 09:24

én nem beszélem meg! mondom hogy megyek ekkor meg ekkor és kell 100milla és békén lesz hagyva, a többit tudja már mindenki, oldja meg ennyi.nem sokszor fordul elő de van hogy sarcolok ha a játék úgy kívánja ez nem tilos mert ha akarja akkor probálja meg kivédeni és legyen harc ennyit annak a költsége is felemészt és még szét is lesz csapva a szövi összes orija ő dönt :P

Killer 11-25-2006 09:36

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46153)
én nem beszélem meg! mondom hogy megyek ekkor meg ekkor és kell 100milla és békén lesz hagyva, a többit tudja már mindenki, oldja meg ennyi.nem sokszor fordul elő de van hogy sarcolok ha a játék úgy kívánja ez nem tilos mert ha akarja akkor probálja meg kivédeni és legyen harc ennyit annak a költsége is felemészt és még szét is lesz csapva a szövi összes orija ő dönt :P

remélem egyszer nekem is küldessz egy hasonló üzit!!:D
vagy a kiélezett orik akik talán tudnak is játszani kizártak??:mad:

Szecsa 11-25-2006 10:40

en szoktam haboruban fosztani, sot ha lehetseges akkor penzt is lopni :)
de ezt nem sarckent fogom fel...
ha meg vki olyat irna hogy fizessek neki, mert ha nem akkor eltapos, addig utnem amig nem torol..:)

(volt ra 1,5 hete pelda, hogy az mf orimnak ilyet irtak, hogy "jobb lesz ha odaadod a 60 milla keszpenzedet, mert ha nem akkor eroszakkal elvesszuk"...)

Killer 11-25-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46196)
en szoktam haboruban fosztani, sot ha lehetseges akkor penzt is lopni :)
de ezt nem sarckent fogom fel...
ha meg vki olyat irna hogy fizessek neki, mert ha nem akkor eltapos, addig utnem amig nem torol..:)

(volt ra 1,5 hete pelda, hogy az mf orimnak ilyet irtak, hogy "jobb lesz ha odaadod a 60 milla keszpenzedet, mert ha nem akkor eroszakkal elvesszuk"...)

én is pontosan így gondoltam!!
háborúban ha sok pénze van és nincs bent az oriban akkor én is rámegyek fosztir+lopom ha tudom!!:D

Kisbér 11-29-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46153)

Ez így szerintem korrekt...
Elindítod last minute a flottát, és megírod neki:

"Szia!
Mivel nem tudod kivédeni, ezért ez az utés biztosan bemegy...
Ha elhozok most 200 millát tőled, akkor többet nem támadjuk a szövetséged.
Amit akár mnt-vel is biztosítunk az ütés után.

Üdv,
Kisbér"

Szerintem ebben nem nagyon lehet belekötni Ati.
Vagy igen?!

Kisbér 11-29-2006 10:38

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 31243)
Sziasztok!

Egy furcsa dolog történt velem a minap. Belekötöttem egy oriba és szöviháború lett a vége. Amit sajna elvesztettünk pár nap után. Leveleztünk, hogy legyen béke, erre azt írta a másik ori, rendben, csak fizessek neki 200.000.000 aranyat hadisarcként. Mondtam neki, hogy nincs ennyi tartalékom, mire ő megmondta, hogy mit adjak el, hogy legyen ennyim és be jön fosztani, hogy megkapja. Kérdeztem mi lesz ha nem adok. azt írta akkor sokkal jobban rámszállnak ás teljesen szétszedik az orimat. Kérdés lehet-e ilyen kérni szöviháború után?

Pepa... Hol voltak ezek? Melyik csoportban? :-)
Megkeresem őket... lehet nekem is felajánlanak egy ilyen nagylelkű ajánlatot :-)

laziga 11-29-2006 20:28

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 46159)
remélem egyszer nekem is küldessz egy hasonló üzit!!:D
vagy a kiélezett orik akik talán tudnak is játszani kizártak??:mad:

Az biztos, én stratéga vagyok, az erősebbekkel béke, a nyengébbeket meg fejni ,de csak ésszel mert etetni kel a birkát ha nyírni akarjuk:)))

Meghát nincs verhetettlen ori. De ész nélkül nem is háborúzok, ha csak annyit érek el, hogy szétszedtem a másikat és ebből nincs hasznom akkor, nem. Hobbi szinten nem teszem tönkre más játékát.

Gilberta 11-30-2006 16:28

hmm hadisarc?
ha van egy ori aki felajánlott mnt ellenére nem hagyja abba a akciózást akkor addig ütöm míg fáj neki. amikor már szemétség (legyengült, stb) nem bántom. de lóvé azért hogy ne bántsam, vagy én adjak? ekkor jön a diplomácia, és a sok sok éjjeli fennmaradás, hogy ne érjen kár engem, de neki a törlés fogalma előkerül..:)

Fefe 12-05-2006 13:22

Egyszer az A-ban egyszemélyes klánomat zsarolták meg hogy adjam oda a lóvémat, különben kicsinálnak, pedig nem volt 1 milliárd sem.És elkezdtek gyújtogatni vagy 120 házat.
Mire én jelentettem a supportnak, ráadásul akik egyszerre gyújtogattak, azok nem is egy klánban voltak. Úgy hogy még jksz is volt.
De biztos haver volt az admin, mert nem történt semmi, ők meg ütöttek tovább.
Erre fogtam és az összes lóvém pacikra költöttem és beütöttem az egyiket földre, utána meg bevittem egy klánütést és ezzel olyan messzire kerültem tőlük, hogy már nem értek el tolikkal, meg varikkal.Aztán amikor én írtam nekik egy kis üzit, akkor még én kaptam figyelmeztetést az admintól.
Szóval ennyit a játék tisztaságáról röviden.
Nincsenek illúzióim.

Synkel 12-05-2006 20:35

Quote:

Originally Posted by Fefe (Post 50874)
Egyszer az A-ban egyszemélyes klánomat zsarolták meg hogy adjam oda a lóvémat, különben kicsinálnak, pedig nem volt 1 milliárd sem.És elkezdtek gyújtogatni vagy 120 házat.
Mire én jelentettem a supportnak, ráadásul akik egyszerre gyújtogattak, azok nem is egy klánban voltak. Úgy hogy még jksz is volt.
De biztos haver volt az admin, mert nem történt semmi, ők meg ütöttek tovább.
Erre fogtam és az összes lóvém pacikra költöttem és beütöttem az egyiket földre, utána meg bevittem egy klánütést és ezzel olyan messzire kerültem tőlük, hogy már nem értek el tolikkal, meg varikkal.Aztán amikor én írtam nekik egy kis üzit, akkor még én kaptam figyelmeztetést az admintól.
Szóval ennyit a játék tisztaságáról röviden.
Nincsenek illúzióim.

Hehe, azért gratula a módszerhez:) Mennyivel jobb lókra költeni a lét, mint átjátszani egy zsarolónak:) És mennyivel megnyugtatóbb:D:D

Kisbér 12-07-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 51149)
Hehe, azért gratula a módszerhez:) Mennyivel jobb lókra költeni a lét, mint átjátszani egy zsarolónak:) És mennyivel megnyugtatóbb:D:D

Jahm... Bár A-ban kicsit egyszerűbb az élet ilyen szempontból :)

tsandor 12-08-2006 13:42

Engem az érdekelne, lehet-e információért zsarolni? Elvégre a tudás a legértékesebb:)
Ilyenekre gondolok mint küldj napi 10gömböt a környékről, krónikát!

Smooth Scroller 12-08-2006 13:59

ha vki megereszt ilyet, akkor secperc anarchban kot ki, az 100%.

Viz 01-31-2007 13:54

Atihoz egy kérdés:
Hadisarcnak számít-e az alábbi:
Egy tekist szednek egy ideig, aki már eléggé sanyarú állapotban van, reggelre lehet tekizni, de nem ment szabadságra.
De csakazért is veszi be az íjakat hogy kevesbb mszár férjen be, meg a rúnát h felrakhassa a varit.
Ha beajánljuk neki hogy ne próbálkozzon és kitekizzük, akkor ekvesebb mészárt vihart stb kap, ez anarchnak számít-e?
Még nem történt meg, ő ajánlotta fel ráadásul amit elutasítottam mert nem tudom hogy áll a dolog.
Előre is kösz, a jövőben hátha...:)

Ati 01-31-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70485)
Atihoz egy kérdés:
Hadisarcnak számít-e az alábbi:
Egy tekist szednek egy ideig, aki már eléggé sanyarú állapotban van, reggelre lehet tekizni, de nem ment szabadságra.
De csakazért is veszi be az íjakat hogy kevesbb mszár férjen be, meg a rúnát h felrakhassa a varit.
Ha beajánljuk neki hogy ne próbálkozzon és kitekizzük, akkor ekvesebb mészárt vihart stb kap, ez anarchnak számít-e?
Még nem történt meg, ő ajánlotta fel ráadásul amit elutasítottam mert nem tudom hogy áll a dolog.
Előre is kösz, a jövőben hátha...:)

Ez egyértelműen anarch, igen. Saját javak felajánlása tilos. Más ország javainak felajánlásra kérése tilos.

Kisbér 01-31-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 70487)
Ez egyértelműen anarch, igen. Saját javak felajánlása tilos. Más ország javainak felajánlásra kérése tilos.

Ati, többen nekem estek, hogy hadisarcot követelek, amikor azt mondom, hogy az én klánomba csak az léphet be, aki max pénzzel jön.
Ez hadisarcnak minősül?

Valezius 02-01-2007 10:23

"ahogy gondolod! nem szívesen teszem, de kénytelen leszek varit ölni, amíg fenn van a raktárkulcs, pedig csak 4000 teki kell összvissz... :)"

Kaptam egy ilyen üzit, nem fogom jelenteni, mert szerintem ennyiért nem jár anarch.

Főleg Atit kérdem, hogy ilyen üzenetet még lehet küldeni, vagy ezt sem.

Killer 02-01-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70650)
"ahogy gondolod! nem szívesen teszem, de kénytelen leszek varit ölni, amíg fenn van a raktárkulcs, pedig csak 4000 teki kell összvissz... :)"

Kaptam egy ilyen üzit, nem fogom jelenteni, mert szerintem ennyiért nem jár anarch.

a raktárkulcsnak mi köze a tekikhez??:D

Valezius 02-01-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 70651)
a raktárkulcsnak mi köze a tekikhez??:D

A kérdés jogos, ő gnóm, ezért csak gnómtól lophat, és speciel éppen gnóm vagyok úgyhogy kiszemelt. Elírta na, gondolom...

Viz 02-01-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70653)
A kérdés jogos, ő gnóm, ezért csak gnómtól lophat, és speciel éppen gnóm vagyok úgyhogy kiszemelt. Elírta na, gondolom...

Hát ez elég érdekes utalás, ez szerintem anarch, mert Ati nagyon elvet minden ilyesmit:D

Valezius 02-02-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70650)

Szeretnék választ kapni erre a kérdésemre (raktárkulcsot értsd könyvtárkulcsnak!) Vagy maga a kérdés is nagy hülyeség? :confused:

Killer 02-02-2007 16:39

szerintem sima út az anarchba göröngyök nélkül:D

Toti 02-03-2007 14:36

nem hiszem, hogy az a 4000 teki olyan drága lenne a piacon, hogy ne tudja megvenni. mire leesik a vari az jópár nap. addig simán felépíthetne pár könyvtárat és vígan megírhatná. ez más játékos felesleges bosszantása, és játékának "elrontása".

Valezius 02-03-2007 15:22

Röhejesen kevés, kb. 10milla, ugyanakkor 700vari legyilkolásával kezdett, ami meg 25milla. Innentől biztos volt, hogy egy fillért se kap.

Toti 02-03-2007 16:07

akkor vegye el, hogyha kell neki.:) simán legyalulnám. sereggel biztos beférsz neki. egykét mészár és tudja majd, hogy hol a helye.:) utána meg el lehet távolodni.:)

Valezius 02-03-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 71225)
akkor vegye el, hogyha kell neki.:) simán legyalulnám. sereggel biztos beférsz neki. egykét mészár és tudja majd, hogy hol a helye.:) utána meg el lehet távolodni.:)

Megfenyegettem, hogy szabira megyek. Épp beteg voltam, ezért nem akartam sereget küldeni, de gömbözni nem tudtam, lopni se, tehát a mészár simán befért volna. De jobb a békesség, sikerült negyedóra alatt megbeszéltük. :)

gyuri1995 03-02-2007 13:03

Egyet értek ne fizess!!!!!!!

All times are GMT +1. The time now is 09:04.