![]() |
Quote:
Te vagy a fiatalabb ugyhogy ne a vén fogatlan Karaktól várd a pipihusit :) |
Quote:
|
MEgyek:D
egy vok le az utsó szavazatról, és sok Drehert hűts 3-4 felessel együtt:)) TM |
mennék én is, csak nem tudom, lesz-e ismerős...:confused: :confused:
|
Quote:
Nekem lesz :D Te meg hozz magaddal, ha félsz az idegenektől ;) De sztem hamar be lehet illeszkedni egy Hódítós brigádba elég elejteni pár "szakkifejezést" vagy fizetni nekem egy sört :D:D:D |
TM dolgozik:)))
nem tehetk róla, nekem néha nagyon égő vadidegen embereket megszólítani:)):eek: |
Quote:
|
Quote:
TM két bejegyzéssel feljebb írta, hogy jön :) Vak vagyok vagy csak többet tudsz mint Mi? :D |
később jön, mint én megyek:cool:
|
Lemaradtam a szavazásról... így is jöhetek? :)
Ha igen, akkor hűts be néhány sört nekem is légyszíves ;) (Ha nem, akkor csak benézek :) ) |
jut eszembe Monro.. kértem legyen tequila.. tudom fránya igényesnek tűnök.. de megoldható, hogy hideg legyen és legyen hozzá citrom is ? :D
|
Quote:
csakateqqquuiiilllaaaa :cool: |
hmmmm
jó party vót sokan hánytak,anyagi kár jelentős:D :D Monro faxa volt a szervezés is:) nyáron nálam főzünk akkor,ahogy +beszéltük. szeszt mindenkibe! |
Quote:
Igen megyek nyáron a főzős talira hozzátok :) |
Peter és TM Laci-nak gratulálok és örülök neki, hogy sikerült felülkerekedniük a körülményeken és eljöttek végül! Köszönöm tényleg, hogy megtiszteltétek a kis porfészkünket, remélem annyira sikerült jól érezni magatokat,hogy legközelebb is elgyertek ;)
|
Köszi mindenkinek, nagyon jól éreztem magam:D
És külön köszönet a házigazdának, meg TM szaktársnak, aki elviselte, hogy Monroe tanácsára ő lett az ismerős:D :D |
Quote:
|
Valami úton módon nekem is bekéne tolnom a búrámat egy ilyen talira, mert már nagyon unom írigykedve olvasgatni az élményeket + nézni a képeket :(
Nyah majd eccer ... :o |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönjük a szervezést Mo:)
Én jól éreztem magam, és örültem azoknak, akiket eddig nem ismertem személyesen :) |
Quote:
Puma, majd infokat nyomd ám a "főzős" talidról :D |
Kár hogy nem tudtam elmenni.... :( a csütörtök nekem pl jobb lett volna...
Mo, nem tudnál valami egyetemista barátabb időpontban, esetleg hétfőtől csütörtökig valamely hétköznapon szervezni egyet :rolleyes:, mert akkor csak a ZH/Vizsga zavarhat be, a hétvégéim viszont kifejezetten zűrösek... :( |
Quote:
mondjuk a hangom ott volt:D |
***Gyula üzenete:
Monró következő klántalin jó lenne ha a tequilára a hódítósoknak lenne 50% kedvezmény, és igértél nekem két sőrt, azt mikor kapom meg??? Gyula üzenet vége.*** |
Quote:
Biztosan hamar elmentél Gyula és elfelejtődött :( Rajtam vannak dolgok amit számon lehet kérni :) Ez is ilyen, majd legközelebb ;) Senki az a gond,hogy nehéz lenne olyan időpontot találni,hogy mindenki elégedett legyen. De ez nem is célom ugyhogy aki el akar jönni az eljön aki meg kifogásokat akar találni annak ugyis mindegy mikor van a tali ;) Jövő héten egész héten lennleszek, mert építjük a lángosost :) Gyula ha van időd gyere le bármikor és legurítunk pár sört ;) Hozd Senkit is ha van kedve és nincs épp valami más dolga :D |
Mo, tüntetés után lehet levonulok pár cimbimmel hozzád lapíani a sörök mögött, jövő hetem hétfőtől csütörtöig üres ami az estéket illeti :D csak pénzt szerzek :p
a HÖOK tüntetésre megyek persze :) |
Szóljá' Senki megyek énis majd politizálun meg kiisszuk Monroi sörtarcsiját:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ott vagyok egész héten legfeljebb vásárolgatni megyek el néha. Külön ünnep lenne ha Senki (akit soha nem látott még senki) is eljönne :D:D:D Viccet félretéve, Steve, Senki és akik ráértek gyertek le várok mindenkit ;) |
Szerdán, ha 18:00 körül találkoznánk a gyöngyösi utcai metró megállónál, az jó lenne Steve? :D vagy legyen kicsit később?
(ha jól emlékszem ahoz van közel Mo kocsmája :) de majd meg kell néznem a címet :p) |
lehet h én is megyek,Sztív győzköd :)
|
lehet :) bekukkantok :) de :) most :) nem :) maradok :) reggel :) 6 : ig:)
|
lehet :) bekukkantok :) de :) most :) nem :) maradok :) reggel :) 6 :) ig:)
|
Hopsz bocsesz, csak akadt a net, és mégegyszer megnyomtam, hogy küldje el...Ha vki tudja törölni, akor törölje vmelyiket:)
|
én is legkésőbb az első éjszakaival elhúzok... de inkább 10-11 órakor. úgy se lesz sok pénzem... 2-3 sör :)
|
pénz nemgond stop TM Laci gyere stop Arden is jön stop jólesz mert spontán lesz stop icunk stop mértékben nincs stop
|
Najó. megpróbálok odajutni előadások után, és legurítok egy sört, Mo, egy telekitűzőzött táskáról lehet felismerni, vagy arról hogy telefonon megtalál ez a Steve és együtt megyünk :D
|
Telekitűzőzött ?
Kolléga talán a padödö egyik helyére pályázik?:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:32. |