![]() |
Quote:
Nézd akkor lássuk mi is történt... 1. mindenki 300 heki volt... 14200 pont mondjuk 2. az MF foglal 2x20 hekit lesz 16100 pont feljebb 4-5 körre a szövitől és 12-re a varistól 3. a varis lesz 260 heki 12300 pont leszakadva 6-8 körre a szövijétől. Egyedül nehezebben tud felzárkózni, messziről ártózni stb-stb 4. a tolis szedi a tekiket még rendesen. Ha ütés után kiteszi a nem használt tekiket ár alá akkor még kevesebb a kár. 5. az MF ork üt mégegyet és vége. Se tolival se varival nincs többé gondja ezzel a szövivel szemben. Mi a történet általam vélt optimális vége? Az MF megúszta -3000 tekivel és -15 épület összeomlásával. Sztem ez minimális veszteség ebben az esetben :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igen ha csak földfoglalás van megussza de eddig háborúról volt szó:D |
Harcosok, valoszinuleg kezdo szovetsegek ellen tortent olyan.
Monro, szepen levezetted :)) nagyjabol ez tortenik :) |
Quote:
akkor itt nem háború van hanem:hogy foglaljunk hekit ugy,hogy megusszuk?:) |
Harcosok, amirol beszelunk, ott az ork üt elsőre.
|
Harcosok, nem uszod meg, mert lelopnak es lerengetnek. De szerintem az esetek 90%-anal egy ilyen utes utan a szovi nem nagyon tud mit kezdeni az orkkal. Foleg ha nezek ra egy kronikat, es azt latom, hogy az utobbi 12 korben az ork folyamatosan utott...en biztos nem fogom kergetni 600 hekiig 300-rol, sem a szovim.
|
Quote:
|
Quote:
Korábban írtam, hogy ha itt vannak mindannyian akkor mi lehet... 1. beszívják, mert az üres orira méretezett sereggel jönnek 2. gömbölnek, felmérnek és bevernek sztem max 1x. Ha ennél több jön akkor te is ujra bevered őket. Ha az 1 eset lesz akkor van az amit leírtam az elöbb. Ha a 2. eset történik akkor picit nagyobb lehet az MF-ünk kára :D Mondjuk nem túl sokkal, mert ugyi a regenerálódása a toliknak variknak azért nem gyorsul fel és ezalatt a mi orkicánk is üt még egyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolkodni kell elötte :)Most egy kezdő csapat beveszi ennyi azoktól bárki meglóg :)még ugyis ha üt egy olyat aki szövin kivül van:)mert azok nem varizzák már utána és a háború is össz 1 ütésröl szól amit mondottok:D |
Quote:
Igazából nem is kell lámának lenni ehhez. 1. Gömb 2. Látod, hogy se pénz se egység és MF. még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;) |
Harcosok, szerintem ellenetek is siman megjatszom ugyanezt, foleg mondjuk hajnalban...de akar napkozben is....nem gondolnal erre azt hiszem, ha nem lett volna ez a topic most.
Hidd el, eleg jol mukodik. |
Quote:
|
Quote:
|
Ha pedig tul hamar teszi ki, akkor meg lehet alapakolnak es akkor amiatt nem tudja bevenni...Eleg gyakorlottsag kell ehhez, igy vegulis sok ember nem gondolna erre...de ugyesen es okosan eleg jol kivitelezheto! :)
Bar mondjuk az eplistaban ha ott van 10% torony es 0 ijj van az oriba, akkor en is furcsan neznek, hogy vmi turpissag van a dologba :) Ha lehet, akkor kimennek a piacra, es felvennem az ijjakat egy darabig, ameddig van ra penzem. |
Quote:
|
[quote=monro;29808]Sőt...
Igazából nem is kell lámának lenni ehhez. 1. Gömb 2. Látod, hogy se pénz se egység és MF. még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;)[/QU max 3sereggel megy neki bárki 1 ami tuti bevágja ha még védelme is van 2 kicsi sereg:) ja és nincs rola régi gömb?akkor mikor is volt a háború?:D |
Quote:
|
Felvetodik a kerdes, mit nevezunk haborunak? :)
Talan ezt kellene elobb megvalaszolni :) Haboru e az, amikor egy szovi oli a masikat? Vagy mikor egy szovi osszes tagja befoldel egy mf-et 2-3 sereggel es az mf probalkozik sikertelenul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?:Dés az gyengébb és egy mf-et az alap kérdés az volt,hogy melyik mf a legerösebb szövi ellen és melyik felállás a leggyengébb amit letud gyözni egy mf és csak itt az van leírva,hogy lehet megúszni:Dnem az,hogy gyözzön egy mf egy szövi ellen hanem,hogy ússza meg:D |
Quote:
1. valaki mindig lop... (ez rendjén is van így) ha mindig ugyanaz lopkod pofátlanul napokig akkor megnézem a környéket hová jutok át a térkapuján. Általában a varishoz befértem és felmértem a szövit is és az épületeit is. 2. MF-ként a szövis-varis a legkönnyebben beverhető célpont Így ha valaki pofátlanul napokig lopkod akkor bevertem 2x földre a varisukat a fenti szisztéma szerint amit taglaltunk. Nos nem tudom nálad ez az eset milyen kategória, de sztem ha egy szövi belopkod és nem reagálom le azonnal az csak fegyverszünet. A háború azzal ér véget, hogy beverem a varist 2x és nagyjából vége is a dolognak :) |
Quote:
Ebben majdnem egyetértünk azért ;) De inkább ugy mondanám "nem érdemes" :D |
Quote:
így lehet igen legjobban megúszni de nem ez volt a kérdés:)az igazi kérdésre a válasz háboruzni mf-el erös szövi ellen nem éri meg:)(ahogy mondtad mert onnan győztesen nem igazán jösz ki) |
Viszont unalom uzeskent tobb tartalekkal egy oriassal nem rosssz :)
Lehet cingalgatni a szovit :) S ha eleg sokat itt vagy még aprobb sikereket is elersz :) S szerintem a tolis altalaban gyengebb mint a varis...nekem ez a tapasztalatom. S a tolist egy mf 13% templomu hadis varis oriassal még be is gömbözöm. |
Quote:
|
Quote:
Ez ugyanugy háború. Az eredményt tekintve mindenképpen. Nem mindegy, hogy 5 napi gyilkolászás után veszem el a földjét vagy azonnal? Ezt hívják "költségkímélő üzemmódnak" :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
na szóval akkor az volt a kérdés hogy hogy lehet legjobban beverni egy szövit de hát szerintem az egyértelmű hogy ezt úgy akarod megtenni hogy utánna az oridból maradjon valami nem:confused: ezenkívül úgyvan én ha gömbözgetnék tök nyugiba és rátalálnék egy hadira aki a szövetség vezére akkor nyitnék rá térkaput és felmérném a szövetségét. ezek után megpróbálok rájönni ki a másik hadis (ha van) és akit-ket nem birok meggömbözni az lesz a vari meg a toli utána várok egy napot és elkezdem a 2 hadit ártózni olyas annyira hogy nagy emberhiány legyen meg kajából is de ha van pénz ezt pótolja ezek után betámadnám a két hadis úgy hogy ne maradjon pénzük ezt délután és ha erre nem reagálnak éjszaka leszedem a varit meg a tolit földre és én szépen elmeek és ha erre vmit csinálnak zúzom tovább a hadikat és ha megnézed egy toli ill. vari felfedezéssel kap földet ez 20 kör én addig bemehetek bárki ismeretlenhez földért és akkor már meglógtam marad a két hadi egyiket megpróbálom leföldelni akkor nem biztos hogy a maradék üldöz
|
Quote:
|
Quote:
|
Óriás
Ház 47 18% 3290 lakos Barakk 130 50% 5712 Lovas Tanya 0 0% 0 Bála / kör Raktár 15 6% 4,73 körre elegendő Őrtorony 28 11% 1568 Íjász Templom 35 13% 4900 Varázsló Kocsma 7 3% 392 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 262 hektár Érték 12448 pont Ételfogyasztás: 3172,4 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Ha jatszadozni szeretnek mf-el, akkor egy ilyen orit osszehozok es nekimegyek barmelyik szovinek ha van kis tartalekom :) 2-3 napi elfoglaltsag. |
3 mlrd tartalek/tag? Kicsit erosnek tartom 5. szinten.
Ritka az olyan szovi...Keves olyan szovi van akik csak 90 napig tekit irnak, mind a negyen...es azt utana el is tudjak adni. |
Quote:
de ez sem mindneki ellen jó mert más is lehet tanya nélkül:) |
Quote:
de van néhány olyan is;) |
All times are GMT +1. The time now is 12:54. |