![]() |
Üdv mindenkinek
végigolvastam a fórümot és jokat derültem. Ah azok a tanyafree idők :rolleyes: Nah mind1. Viszont lenne is egy kérdésem: A nagy krakk után, amikor Ati Lkezdte kiszórni a multikat, volt egy olyan, hogy ha túl soxor támadtál egy orit, akkor a szűrő feltételezte hogy csalsz és büntetőpontokat adott (ha jol emléxem nem lehetett támadni és a morál is csökkent.) Megvan még ez valamilyen formában? Emléxik vki rá? |
Quote:
Hibapontok vannak most is, sok olyan tevékenység van, amire egy alkalom után nem lehet kijelenteni, hogy feltétlenül szabályszegés. Az ilyen esetekre jár hibapont, ha összegyűlik belőle 10, akkor anarch. Ezek egy hónapon belül elévülnek, úgyhogy ha valaki egy hónap alatt 10 különböző napon hibapontokat szed össze, akkor ott a véletlent igen nagy eséllyel ki lehet zárni. |
ejnye-ejnye :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szork..nem te vagy a szegedi ork?,kózia?lepidus' own holdongs:D..nekem hány büntipontom van?:D
|
Senki tobbet???
|
Quote:
|
Quote:
|
Senki, sose mond, hogy sose:))
|
Igen volt ilyen morálcsökkenés, ha gyengébb ori ellen akcióztál. Pl: ha a teljes krónika alapján ütöttél olyan orit amit elötte mások is ütöttek vagy tul sokszor lopott valaki zombitól akkor a kat morál leesett nem emlékszem mennyire, de 80% alá és ha tovább folytattad az akciókat ilyen ori allen akkor tovább esett a morál, ha leállt az akció akkor x idő után visszaállt az eredeti morál.
|
Quote:
Az csak a személyiségek korában jöhetett be :D Kb 2 évvel ezelőtt kezdtem el újra a game-et, akkor kb 3 éves mélyszabiból keltettem a kicsikémet. Az akkor orim: Kabeland4 (Az 5. talán túléli) (#53653) [4/K] Föld: 447 hektár Katona: 0 Népesség: 5.760 Védõ: 0 Foglalkoztatottság: 95% Támadó: 0 Pénz: 27.349.541 Íjász: 2.080 Étel: 0 bála Lovas: 11.076 Rúna: 26.449 rúna Elit: 0 Morál: 100 % Varázsló: 6.500 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 1.040 Szövetség: magányos farkas Faj: Ork Személyiség: - Hírnév: 3.484 Érték: 21.267 Helyezés: 347 / 641 Aztán baromira meglepődtem, hogy személyiséget kell váltani, meg hogy az első körben szinte éhenhalt az orim :D |
Jah, amit még kihagytatok:
1: Akkoriban még nem volt helytartó, nem volt VIP sms. És ugye a tükörvarázsa az embernek még fullos volt, tehát ha ment, mindig visszaverte a spellt. Így az 1/A tetején pár ezer varikval lehetett rohangálni. Az egyetlen hátrányuk az volt, hogy 3 óránként fel kellett tenni a varit, ami bizony nem egy túl sokáig volt bírható állapot. 2: Amikor nem mentek a barackok, meg a templomok, akkor az el nem férő seregek kérdezés nélkül elmentek.. Tehát nem mentek vissza lakosnak, hanem elmentek. És ha jól tudom, akkor még nem volt (vagy csak nem ilyen nagy mértékben) autóvédelem az emberlopásra. Így 1 szövetség 1 éjszaka alatt teljesen tönkretett országokat. Ellopta az embereit, tett rá egy vihart, hogy ne jöjjenek vissza, és addig lopta, míg minden egysége elment. Akkor kapott a hadistól 5-6 pusztítást, és reggelre szegénynek már csak a törlés gomb jutott :D Egy jópár ilyen akció után törölték Kabeland (#4237)-ot a B tetejéről... 3: Akkor még nem volt olyan, ha valaki rossz volt, ment anarchba, meg ha valaki rossz volt, akkor kapott figyelmeztetést. Egyből törölték őket, kérdezés, vagy figyi nélkül. 4: Akkor még kicsit durvább volt az ország nevének ellenőrzése. Érdemes megnézni a kitiltottak első pár oldalát... 5: Valamelyikőtök írta, hogy hírnév kicsit mást jelentett... Igen, ez így van, annyi kiegészítést még hozzátennék, hogy a 7végi játékban az első helyezett 3, a második 2, a harmadik 1 hírnévpontot kapott, amit a rendes orija megkapott... Tehát ezzel is lehetett növelni a hírnévpontodat :D 6: A démontojásokhoz visszatérve... Valahol még megvolt nekem egy gömb, amin valakinek 5!!! démontojása volt. Tehát soha nem írták meg szerintem azt a modult, ahol a 3 tojást démonra válthattad... |
Azert nem egybol vagtak ki az orszagokat.
Volt olyan hogy a fomenube pirossal ki volt irva hogy hany hibapontja volt az oridnak, es az mindig pirosan ott viritott... Ja meg az orszagok tonkretevesenk modja a szarazsag volt.Hiszen a növekedes okozta + kajatermelést mindenki belekalkulta a termelésben.Ha rament a szaraz akkor - ba mentel. Es ezt nem is lehetett leszedni... A többi varszlat meg kozel se volt ilyen eros mint most. |
Üdv!
Én még iszonyat új vagyok a játékban. Így kérdezném a nagy öregeket, hogy mi is volt az az őrposzt? Ha volt egyáltalán... Mert valamelyik topicban olvastam erről. |
Quote:
|
De hisz erre a kocsma is képes. Vagy akkoriban nem így volt? Ha igen, akkor meg főleg értem, hogy miért került ki a játékból az őrposzt:D
|
Quote:
Persze akkor is volt pénzosztás, tehát tökmind1 volt már akkor is :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:eek: aháááá! szóval így lettél Ovis Kém_Egér :D
jó visszaolvasni ezeket a régi dolgokat. volt egy szövim aki velem kezdte újra a hódítót. tiszta mókás volt ahogy próbálta feltenni a növekedést de nem sikerült több körre feltennie. mert ügye nem olvasta újra a súgót, azt hitte minden a régi :D |
Quote:
|
Senk ismeros a helyzet en is 50% ig varazsolgattama növekedést magamra es semmi.Aztan rajottem hogy mia bibi :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Több országot sem lehetett tartani a normál csoportban -ez is új divat fanatikusoknak :D
A segéllyel kapcsolatos hibáról ki tud pontos infókat? -bevezetésekor egy darabig élt állítólag, bár csak futólag hallottam róla :) Amúgy még a körváltás lezárásáig élt egy olyan hiba, hogy ha pont akkor küldted ki a sereget mikor az eltávolodott, akkor otthon is maradt sereg, és ment is sereg -tehát ha volt elég helyed, akkor a pár mp-cel későbbi létszámellenőrzés alkalmával maradt egy kis potya egység :) Klántámadás közben szabira lehetett menni, és így egészen érdekes népességet lehetett produkálni túltöltött seregekkel -ezért lett bevezetve (gondolom :) ) hogy a népesség csak a terület*70 mennyiségig számít be a pontozásba. (10 milliós népességet is láttam már) |
Quote:
|
Quote:
|
Piaci átlagárak 2001 elején az 1A-ban:
Katona 1200 Íjász 2000 Lovas 2100 Elit 2300 Varázsló 1450 Tolvaj 1300 Tekik 1000 Gabona 60 Fa 500 Kő 110 Fém 80 Agyag 50 Drágakő 100 Fegyver 750 |
Nos emberek, mint azzal mindenki találkozhatott, megváltozott a dizájn a játékban:D Na már most a bejelentkező oldalon az szerepel, hogy ez már a 6os verzió. Nem tudom, lenne-e arra mód, hogy valahol megtekintsük az eddigi verziókat. Mert bevallom, én alig több, mint egy éve játszok, és kíváncsi lennék az első verziókra.
|
Quote:
|
hi every.
lenne egy nagy kérésem. én még nem játszottam a régi időkben de ittt fórumon sokszor felmerül h " bezzeg az orkot meggyengítették", " amikor még a tükör varázs mindent fogott"........és hasonló finomságok. na most engem az érdekelne h a fajok milyen változásokon mentek keresztül. thx előre is:) |
En annyit tudok, hogy a tukorvarazs visszavert minden varazslatot, ha fent volt :) Igy eleg volt 3-4% templom, hogy feltedd a vedovarikat es arotozni nem tudott senki :)
|
Az orknak meg ha jól rémlik, 30% HADERŐbónusza volt.
Az elf meg fel let tápolva nagyon -pontosan már nem emlékszem mi is volt, de mintha a védőbónuszai nem lettek volna ilyen ütősek (a +8 torony védőpontról nem is beszélve) |
Quote:
|
thx a válaszokat:)
|
Emlékezzünk azért a fajok előtti időkre is! :D Nagyon régen egyáltalán nem voltak fajok. :) És húú de nem volt könnyű meggyőzni arról, hogy legyenek... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 21:39. |