![]() |
Nos, akkor lelovom a titkot :)
1., 250 hekiig tanyafree ork>>>mg. teki nem kell 2., Mágia, toli teki felesleges; védővarik legyenek fent. 3., Lakiteki legyen bent 7k, hogy egy lopassorozat utan ne legyen nagy elvandorlas. (Lopas utan visszavasarolni 7k-ra es adni neki a cuccot.) 4., 30 milla allando keszpenzes jatek, 3-4 bankkal. Minden korben lehetoleg tavolbalatas, illetve lehetosegekhez merten a leheto legsurubben. -Ha jön sereg, akkor a sereg beerkezese elott hadugyi tekercs be, azzal a piaccal sereg beerkezese utan ki. (nehogy veletlen ellopjak; csupan a vedelmet erositse) -Ha Te tamadsz, akkor sereg beerkezese elott ugyancsak bevetel, ugyanazzal a lendulettel vissza a piacra. Az arrol annyit, hogy erdemes olyan atlagar ala tenni picit, hogy elis vigyek meg ne is legyen sok-sok keszpenzed. (Gyors csoportban kicsit keves erre az 5 piac (normalban annyira nem erzekeltem kevesnek) ott sajnos rizikozni kell; 2k hadugyi teki allando bent tartasa, ami vmennyi %. A legfontosabb tamadasokhoz pedig bevenni max.-ig. Haboru eseten sajnos merlegelni kell, hogy mennyire fontos a hadugyi tekercs, es ha bent kell tartani (mert legtobbszor bent kell), akkor mint haborus veszteseg ezzel szamolni kell, mint pl. a lovak kopasaval, hullasaval, meszarlasok eredmenyevel. |
Quote:
|
nah emberek szó volt róla h lenne egy ork szövi ::)
aki szervezi / vagy akit érdekel az vmilyen csatornán juttasa mér el hozzám az infókat :cool: |
nah még mindig semmi?????
|
na az én szövimről már le is mondtál:confused: :mad: :mad:
|
:) mivel nem reagáltál a levelemre :)
|
mer most nem tom őszintén szólva, hogy kik azok:o lennél te meg még egy vki de hát egy hely üres:D
|
ment a privát.
ott megdumáljuk ;) |
nagyon eltűntél napóleon:) vagy még:confused:
|
örvendek, hogy van már több érdeklődő is. van néhány gond... az ork szövi már megvan. tiszta vegetálás az egész 200 hekin, mivel csak 3-an vagyunk, és vártuk a 4. tagot. sajnos már késő, mert az angolban vannak az orik, és lassan elérjük a 90 napos limitet. :(
ha valakit továbbra is érdekel a dolog, én szívesen benne vagyok, de KIZÁRÓLAG a magyarban. csak akkor regelek orit, ha megvan már mind a 4 tag, mindenki rendszeresen tud lenni, és érti a dolgokat az orkkal. |
En egy olyan 1k körös játékban gyors csopiban benne vagyok.
200 hekin. |
ehh... az 3 hét. :(
|
Quote:
|
jéé, télleg. :D
|
csunyabogar: mennyit szeretnel? :)
vegig hentelni a gyors csopit? :) |
hááát... ha összejön, akkor igen. szórakozás lenne az egész.
|
sziasztok!
tudna vki egy ork hadis orit kis varival 200 hekire? előre is thx |
Ork
Ház 39 20% 2535 lakos Barakk 90 45% 3640 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 15 8% 9,45 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1040 Íjász Templom 15 8% 1950 Varázsló Kocsma 21 11% 1092 Tolvaj Bank 0 0% 0 Egyéb 0 0% Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 200 hektár Érték 9507 pont Ételfogyasztás: 1 588 Foglalkoztatottság: 95% Ezt javasolnam be kezdesre :) Persze, ha ennel is kevesebb varit akarsz akkor lehet csokkenteni a templomot. |
köszi szépen rendes vagy
|
most nézem nincs tanya? nem gáz ez?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
te is Péter vagy mi? akkor üdv druszám!:D
|
és a kérdésre válaszolva,miért jó,vagy rossz?
|
Quote:
|
szóval behúzott a csőbe mi? :(
|
Quote:
|
Quote:
|
ok köszike a választ,nem baj hogy behúzott, ez van
|
Quote:
|
azért ez jó volt:) még ha a szándék csúnya is volt:D
|
Az ork ideallis hadi faj azoknak akik szeretnek sokat gep elott ulni es a jatekkal foglalkozni. Minden mas fajnal jobban lehet vele haboruzni es bizony ezt kell kihasznalni. Ami kell
- mindig tamadasban lenni. - Sok penz tartalek - Megtobb ido - Megfelelo korulmenyek (piac foleg) Az orkoddal nem szabad megalni. Allandoan menni kell vele egyre fel es fel. Igen fognak lopni gyujtani, de csak 10k pontig mukodik a dolog. Elonye hogy iszonyatossan gyorsan lehet topba kerulni vele (mire a betokozodott orik eszbe kapnak hogy vigyazni kellene ta mar ott vagy es lefosztottad beverted es mar masik szovit piszkalod.). MF ork 1 het jatek (vagy meg kevesebb ennyi idod van hogy a csoport elejere kerulj, hidd el ,mikor oda ersz az ott levo szovik ajanlanak majd mnt-t neked.) aztan pihi es termeles. Szovibe idaalis az orknak 2 ork 1 torpe 1 orias. Szoval az egesznek a kulcsa a rengeteg jatekido. |
szerintem kell legyen 1 jó tolis és 1 jó varis az ork mellé. a 4. ország meg 1 ugyanolyan őrült hadi, mint az ork. lehet az ork is, de sztem ideálisabb az óriás vagy a gnóm.
azzal én is egyetértek, hogy nem szabad huzamosabb ideig 1 helyen csücsülni. persze ez nagyon függ a csoporttól. az angol 5-öt jóformán zaklatások nélkül teljesítettük, igaz Penya? ;) |
Az ork legnagyobb hibája a csupán 5 Ahmed-piac :D:D:D:D
És sajnos az 1%-al nagyobb varázs-fáradékonyság... :( |
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem. CSináltam v ben egy ork orit. Volt már egyszer orkom de akkor nem nagyon jött be mert nem tudtam róla sok mindent. (súgó hiányosságai):) A kérdésem az lenne hogy olvastam a tekikről. Miszerint jobb piacon tartani és támadáskor pedig ajánlott viszahozni a hadügyit. A többi tekivel mi a helyzet? Pl: gazdasági ipari stb. Azokat is tartsam piacon vagy menniyt érdemes megtartani? most 300 és 400 heki közt vagyok. Eddig elég jól ment minden de belegondoltam és egy toli tényleg nagy csapás lehet. A másik az hogy inkább tolisra vagy varisra hegyezem ki? Természetessen ez nam azt jelenti hogy orkból akarok varist csinálni. Mennyit érdemes csinálni belőle. nekem kb 1500 tolim van.Van egy elég jó varisunk a szövibe. Az elég ezen a szinten? A mágia és toli tekik meg csak legyenek feltöltve annyira hogy pont maxon legyek mindig? És a tartalék meg legyen piacon? A másik hogy mennyi lovas illik ennyi hekire. Nekem a területem 48 % barak teszi ki. Az örtorony pedig 9%. Ez tele van ijjasal. Szerintetek sok ez vagy kevés? A tekik pedig fel vannak töltve. Válaszotokat előre is köszönöm. CSuri |
Quote:
|
nem azt mondtam hogy a sugó a hibás én voltam hogy nem olvastam el hanem belecsaptam a lecóba azonnal
|
aTehát hogy nem olvastam el mint általában a kezdők 80% a Ha elolvastam volna akko sokkal sikeresebb lett volna az orim sorry
|
Csuri, amit leírtál, azt teljesen rendben van...
Arra figyelj majd, hogy ahogy mész egyre feljebb, egyre több ráhagyást hagyj a házakra... Mert ugye gyújtogatással is lehet szépen szivatni a buta orkokat :) Vari annyi kell, hogy mondjuk egy védelmet 12 körre fel tudj tenni 99%-osan. Annál több szerintem nem kell. Toli meg ahogy gondolod... Minél több van, annál biztosabb a tolivédelmed, és annál kevesebbet kell támadnod, a 100% morál megtartására. Csak kérdezni szeretném, hogy ugye tárbornok lettél? :D Ha nem, köv. szinten legyél az! :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |