Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

MiKoR 01-31-2006 06:03

Quote:

Originally Posted by Senki
Sajna Budapest.. (igazából örülök is neki, de pssszzzt! :D )

mármint annak, hogy nem miskolci vagy? :D -nah ennek örülhetsz!:P

Senki 01-31-2006 08:50

Quote:

Originally Posted by MiKoR
mármint annak, hogy nem miskolci vagy? :D -nah ennek örülhetsz!:P

pontosabban annaok hogy pesti vagyok :D
Büdös erre, de azért jó hely! (SR világban milyen hely lehet... hűűű!:eek: )

MiKoR 01-31-2006 10:49

hol játszotok? mármint melyik vérosban.. vagy kitalált helyen?

Mike zoostorm 01-31-2006 10:59

Arnyek magyarorszagon nyomul valaki? Es mit szoltok hozza?

Senki 01-31-2006 12:11

Mike és MiKoR: most épp egy budapesti kalandot játtszunk, törpe rigó a jelenlegi karim, és durva, morbid hely! ;) lepusztult, és csillogó tele brutál multicégekkel, :D metahumán a party, épp a városban meta vs. humán poliklub tüntetések zajlanak szóval igazán vad a szitu.... egy kék germó nevű meta kocsma a csapat gyülekező helye, de egyre inkább egy az agglomeráció leglepusztultabb a helyiek által is slejm-nek hívott kocsmába tevődik át, mivel az általunk vadászott fazonnak ez a törzshelye, irgalmatlan vedelések, hatalmas zsernyák előli menekülések kegyetlen humán irtás a kocsmában és mindenféle durva dolog történik... dobtak már molotov koktélt a dzsippemre (megúsztam hálég) lőttem szét ork bandát toronygéppuskával, mentettünk meg törpe kiskölköt akit elkezdtek megverni a poliklubbosok, szóval történt már minden és ami után nyomozunk az még ezeknél is veszélyesebb....
szóval kb olyan mint moszkvában 11 után 16 éves miniszoknyás tinilánynak lenni ;)

MiKoR 01-31-2006 17:35

amennyit étek előle az jólhangzik:confused:

Mike zoostorm 02-01-2006 19:16

Mikor : csak bologass!! Jol hangzik..:D

MiKoR 02-01-2006 20:27

:D:) :p
ehh minimum 10 karakternek kell lennie az üzenetnek :D

Half 02-05-2006 23:45

Nah mikro is megy az onlien mesélés?:D

aúú 02-06-2006 11:19

Hát, először is pár dolgot tisztázni kell hozzá...:)
Ki akar játszani pontosan?
Aztán azt, hogy mivel?
Érdekelne az is, hogy ki mennyit tud az Srun történelméről és világáról a leendő játékosok közül...
Aztán megoldjuk a dolgot...:) Bár azt még nem döntöttem el, hogy kockagenerátort használjak e...

Akiről eddig biztosan tudom, hogy jön játszani:

Chris
meg ha minden igaz Atis

Chris 02-06-2006 11:39

Aúú :D :D
Szerintem tisztában vagy azzal, hogy mennyit tudok a világról, meg annak a történelméről... :D
Tünde sámánnal szeretnék játszani. Totemügyileg még nem döntöttem (macska, prérifarkas, esetleg holló). Ígérem te leszel az első, akinek szólok, ha kitaláltam melyiket választom :D

Half 02-06-2006 13:14

Aúú
Senkit meg engem count in:D
másik nekem az egiyk kedvenc karakterem a Farkas az xmenből. Ezért egy oylasmi implantátummal létező vaalmi hasonló karakterrel szeretnék lenni ha lehetséges.

A másik nagyon régen elolvastam aszabály könyvet. Szóval léccives ha tudtok egy online leírást akkor én átolvasom gyorsan hogy többnyire tisztába legyek a dolgokkal.
Olvastam prá Shadowrun-t. De mégeccer hajlandó lennél e felsorolni párat amit érdemes olvasni?

Ati 02-06-2006 13:17

Hú, ez bonyolultnak tűnik. :)

Half 02-06-2006 13:23

nem bonyolult:D csak a sok hozzáértő úgytesz mintha az lenne. És akkor még vannak a nem hozzá értők mint én azok pláne rontanak a helyzeten:D

Ati 02-06-2006 13:31

Szabálykönyvem van, de kb ennyi. :)

Half 02-06-2006 13:38

Jó nekem az sincs:D csak kölcsönbe volt. Nah, de szerintem 4en vagyunk az online mesélésre és ügyebár Auuu mesél akor mire várunK?:D

aúú 02-06-2006 16:21

Atis, melyik szabálykönyv van meg neked? Amit 1-2 éve adtak ki (a 3. kiadás)?
Amúgy Atis, a karakter meghatározásánál nem azt kértem, hogy írj egyből kasztokat ha nem ismered a játékot sem...:D Elég úgy meghatározni, ahogy Half tette... ő pld tuti, hogy egy ember utcai szamival fog játszani! :)

Amúgy mielőtt nekikezdünk, majd azért bepakolok ide egy rövid történelem összefoglalást, hogy lássátok merrefelé is játszunk... annyit elárulok, hogy Chicago-ban fogunk játszani...:)

Senki 02-06-2006 20:34

Ahogy Halfi mondta, engem vegyél be... Egy törpe rigóval játtszanék, amennyiben nem okoz gondot :D kérdés, mi alapján generáljam a karit: SR1 vagy SR3 szabálykönyv? (csak az implantok meg egyéb cuccok elérhetőségei miatt, meg hogy ha SR1 akkor sok meta szabálymódosítás mellett vagy normál fontossági szinten meta a kari... ( nem bonyolult ez, nem kell aggódni, csak én körülményesedek)... (sok metával szoktuk, eredetileg úgy volt generálva a törpém...) szóval ennyi az infó, aztán akkor elkérem a megfelelő szabálykönyvet megcsinálom a törpét és megy a karilap cucclista és előtörténet.,odaahova kéred :cool: .

aúú 02-07-2006 11:38

3. kiadás alapján teljesen jó lesz, bár történelemben még nem fogunk ott tartani...:) Amúgy a cuccok elérhetősége sem fog mindenben számítani, mert bizonyos dolgok nem teljesen logikusak benne... ezért ha valami cucc szerintem nem igazán elérhető, akkor szólok (bár ritkán szokott ilyen előfordulni)...:)

Nu Atis, van már öteleted milyen tipusú lény akarsz lenni? :D Lehetsz akár dekás is....

Ati 02-07-2006 11:52

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, melyik szabálykönyv van meg neked? Amit 1-2 éve adtak ki (a 3. kiadás)?

3. kiadás igen. Ez hatalmas betűkkel rá is van írva :D

Ati 02-07-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by aúú
Nu Atis, van már öteleted milyen tipusú lény akarsz lenni? :D Lehetsz akár dekás is....

Nem szeretem a focit. :P

:))))))))))))))))))))))))

aúú 02-07-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem szeretem a focit. :P

:))))))))))))))))))))))))

Nem is azt mondtam, hogy pattogtass lasztit...:DDDDDDDDDDDD

A dekás gyakorlatilag a hekker megfelelője...:)
De nem muszáj az lenned és mondom, elég ha valami ötleted van arra, hogy milyen tipusú karival akarsz játszani akkor írd meg...:)

Ati 02-07-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem is azt mondtam, hogy pattogtass lasztit...:DDDDDDDDDDDD

A dekás gyakorlatilag a hekker megfelelője...:)
De nem muszáj az lenned és mondom, elég ha valami ötleted van arra, hogy milyen tipusú karival akarsz játszani akkor írd meg...:)

Előveszem majd azt a könyvet, meg csinálok mese-topicot is, csak el kell egyszer jutnom oda....... Ez még jópár óra kérdése.

aúú 02-07-2006 12:55

Csak nyugodtan! :)
Nem sietős még... van még némi teendő addig....:cool:

Senki 02-07-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by aúú
Csak nyugodtan! :)
Nem sietős még... van még némi teendő addig....:cool:

hát... én azért már most összehozom a karit...
amúgy konkrétan az alfaverek elérhetősége miatt kell az SR3 ;) na meg az hogy milyen fontossági szinten van a metaság.... de akkor SR3, azaz D :D

Ati 02-07-2006 13:46

Quote:

hát... én azért már most összehozom a karit...
amúgy konkrétan az alfaverek elérhetősége miatt kell az SR3 ;) na meg az hogy milyen fontossági szinten van a metaság.... de akkor SR3, azaz D :D

Valaki tudna segíteni? Játszás szempontjából mennyire gáz, ha a fentiből egy szót se értettem? :))))))))))))))))))))))))))

Half 02-07-2006 13:48

szeretet énse értettem egy szót se de a szabályok nem találhatok meg valahol a neten is?:D

Senki 02-07-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati
Valaki tudna segíteni? Játszás szempontjából mennyire gáz, ha a fentiből egy szót se értettem?

nem gáz egyáltalán (^_^) tessék egy kisszótár:
alfaver: jó minőségű implant... általban kevesebb esszencia (na ezt nem tom szépen magyarázni már, szabálykönyvben olvass utána :D) pontba kerül, és ritka/drágább... SR1 szabálykönyvben elérhetetlen játék közben lehetett csak szerezni (addigra már mindegy vlt a legtöbb telekiberverezett fazonnak, mert az esszencia nem jön vissza...) SR3ban meg már generáláskor is lehet venni csak drágább...
dekás: hekker
rigó: hekkerféle, de inkább autók/robotok irányítására specializálódik... azaz nem kormánnyal hanem az implantajaival meg adekkjével (billentyűzet meg gép egybeépítve :D kicsit olyan mint aC64, csak persze messze többet tud :D)
fontossági szint: na ezt a karigenerálásnál nézzed át ;))
meta=metahumán: ork, törpe, troll és tünde többnyire...
humán: ember
... na itt eluntam, ha valami hülyeség amit írtam akkor aúú kijavít úgyis , amúgy szerintem kérdezz bátran... (kifogytam a smileyből, szóval itt kacsintósat tennék ide.... Ati nem lehetne több smileyt?)

aúú 02-07-2006 14:24

Quote:

Originally Posted by Ati
Valaki tudna segíteni? Játszás szempontjából mennyire gáz, ha a fentiből egy szót se értettem? :))))))))))))))))))))))))))

Ezért is mondtam, hogy lesz még némi teendő...:) Amúgy nem gáz, sőt, akkor születnek a legjobb karakterek, ha a játékosok nem azzal vannak elfoglava, hogy az utols tized esszenciájukat hova osszák, hanem azzal, hogy vajh, milyen legyen a sérója...:D :D

Senki 02-07-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by aúú
Ezért is mondtam, hogy lesz még némi teendő...:) Amúgy nem gáz, sőt, akkor születnek a legjobb karakterek, ha a játékosok nem azzal vannak elfoglava, hogy az utols tized esszenciájukat hova osszák, hanem azzal, hogy vajh, milyen legyen a sérója...:D :D

és az gáz, ha mindent tud a játékos a szemüvegétől, a dzsekije összes kitűzőjén át az utolsó esszencia pont elosztásáig ? :D

MiKoR 02-07-2006 14:46

:rolleyes: engem csak simán érdekel a dolog, de nemolvastam Shadowrunt sem és szabálykönyvet sem é a világről sem tudok semmit!
Ahogy at HALF kérte, engem is érdekelne vaami korrekt írás a neten, szal, ha valaki esetleg tudna mondani egy linket esetleg magángyűjteményből küldene nekem vmit freemailben ;)
Vagy inkább maradjak ki a játékból és mint néző(olvasó) foglalatoskodjak ?:P
:rolleyes:

Ati 02-07-2006 18:33

Jelentem elkészült az új al-fórum, ahol a moderált történetek mehetnek majd. Már csak CL kell, hogy tudja is használni, és persze használja is. ;)

Én meg könyvet ma már tuti nem nyálazok át......... :)

Senki 02-07-2006 20:52

Quote:

Originally Posted by Ati
Jelentem elkészült az új al-fórum, ahol a moderált történetek mehetnek majd. Már csak CL kell, hogy tudja is használni, és persze használja is. ;)

Én meg könyvet ma már tuti nem nyálazok át......... :)

már alig várom hogy használatban legyen :)

Half 02-07-2006 21:02

Quote:

már alig várom hogy használatban legyen :)

Jah Auuu elkezdhetne máán mesélni:D azjólenne.
Bár a karakterem jelemét erősen megkell nyirbálnia moderálás miatt vagy akkor ő kerül büntibe?:D

Senki 02-07-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Half
Jah Auuu elkezdhetne máán mesélni:D azjólenne.
Bár a karakterem jelemét erősen megkell nyirbálnia moderálás miatt vagy akkor ő kerül büntibe?:D

hmm... én is azért kultúrabbra veszem magamat mint egy igazi vérbeli autób*zi rigó, aki alkoholba fulladt volna már rég ha nem egy alkohollebontó implant lenne a májában :D

Ati 02-07-2006 23:21

Quote:

hmm... én is azért kultúrabbra veszem magamat mint egy igazi vérbeli autób*zi rigó, aki alkoholba fulladt volna már rég ha nem egy alkohollebontó implant lenne a májában :D

Lehet mégse nekemvaló ez a játék :))))))))))))

Half 02-08-2006 01:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Lehet mégse nekemvaló ez a játék :))))))))))))

Lehetsz még egy úri Hacker. Vagy indián varázsló. és modorra tanitanál minket:D

Chris 02-08-2006 07:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Jelentem elkészült az új al-fórum, ahol a moderált történetek mehetnek majd.

Erre a fórumra bárki bemászkálhat (azok is, akik nem játszanak)?

Ati 02-08-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Chris
Erre a fórumra bárki bemászkálhat (azok is, akik nem játszanak)?

Olvasni igen. Az írás viszont teljesen moderált (lesz).

Davalon 02-08-2006 09:38

Kár, hogy nem M.A.G.U.S.-t szerveztek:( :( Abban én is részt vennék. De ez a világ totál távol áll tőlem sajnos... Sehol egy ork:D

All times are GMT +1. The time now is 15:46.