![]() |
Quote:
|
Quote:
Kipróbáltam. Vártam szépen, hogy vajon mennyivel is lassabb a nemvipes ori betöltése. De tudod egy óra múlva már nagyon meguntam nézegetni a garfikácskát, meg az oldalsó menüt. Valahogy nem volt ojjan élvezetes. Főleg az a része mikor végleg meguntam és ki-be lépegetve végre csinálhattam egy messzenézést, és tudod valahogy nem a legkedvencebb érzésem, mikor nem tehetek semmit az orim szétrúgása ellen, pedig "elvben" akkor bent voltam és simán keresztberakhattam volna nekik. A V6 előtt furcsamód nem volt ijen napokig tartó lassulás (sem az angolban, sem a magyarban) volt persze olyan, hogy kicsivel lassabb volt a hálózat, de akkor is be tudtam lépni az orijaimba és nem kellett órákig szórakoznom azért, hogy egyáltalán valami történjen. Az meg, hogy a vippesek meg pörgethetők, háát most erre mit mondjak? Főleg az utolsó mondatoddal együtt? Nekem nincs annyi a fizetésem, hogy az összes orim mindig be legyen vippve. Mégis tudtam (eddig) játszani. Reklámokkal is. |
A reklámok pedig nem változtak, ugyanazok vannak, mint eddig. Más különbség pedig nincs a vip és nem-vip oldalak között.
|
Quote:
De mostmár úgyis mindegy. |
Quote:
|
Z, szerintem nálad lehet a gond, ha senki más nem panaszkodik több órás betöltésekre. Nem értek hozzá, de kérdezz meg valakit, mi lehet a probléma.
|
Kössz.. most van edj kis elképzel, csak már nagyon ideg vagyok. De ha bejön amire most tipp, akkor asszem szét lesz rugdalás egy emberke hátcsó de nagyon.
|
Csak tudjátok amikor egyfojtába a vipes orijaim mennek a nemvippk meg nem, akkor azért nem kapásból a belső hálót szedeti szét az emberke.
|
Quote:
Ne azt feltételezd azért, hogy direkt kicseszésből történnek dolgok. :) Nem azért dolgoztunk szinte alvás nélkül heteket, és adtunk ki egy halom pénzt, hogy Veletek kicsesszünk, mert az milyen jó dolog... :) |
Értem, értem, de azt azért gondolom Ti is megértitek, hogy nem szedetem szét a belső hálózatot egyből. Főleg úgy, h tényleg akkor kezdődtek a nagy késések mikor v6. :( szóval automatice nem a "saját készülékben" kerestem a hibát. Szal bots, de ha a heljembe képzelés magad (mert ha kerülsz az gáz lenne, mert sztem az idegeid szépen cincogva pattognának :) ) gombolom megérted, h mijért akadtam ki már teljesen.
|
sztem minden csak megszokás kérdése...
mikor elkezdtem jáccani, akkorse tudtam, mi hol van, hogy van, miért van... most is ez van, de majd megszokom... |
All times are GMT +1. The time now is 09:16. |