![]() |
Quote:
Szóval ez azért van, mert az Hulla szilva a fáról.... Ti sör ivó bajnokok vagytok?:) BMEn tuti van aki pár mp alatt issza meg a sört. De vajon ti is iylen gyorsak vagytok?:) |
Quote:
|
Halfi: BME-s vagyok és gépész karos.... ez nem elég? :D ;)
|
Quote:
|
Ne vagánykodj SenkI:D
lehet, hogy ti gépészek vagytoka legalkeszebbek, de mi villanyosok gyorsabban iszuk(mondjuk nem én:) ) Quasi kombinálj:) |
Quote:
|
Quote:
biztos agykontrol:D |
Quote:
|
Half: lehet hogy gyorsabban döntesz le 5 korsót mint én de utána gurgulázol részegen a pad alatt én meg még megiszok vagy 20 korsónyit.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Roni ne bántsd már szegényt. Láttod tehetetlen, rácsapnál az újásgoddal egy pókra ami ott biccceg előtted?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jujj te honnan tudsz ilyeneket is??? kezdek félni. Lehet hogy figyelsz az ablakomon keresztül egy távcsővvel...
|
Quote:
|
Half: Ati, Goldy, es en is megkertunk arra hogy ne szoljunk egymashoz es ne is piszkaljuk egymast! De te ugylaccik nem tudod ezt meg allni!
Ecceruen nem tudok mit ki talalni hogy vegre leszakadj rolam! A Half neveden szollitalak es en mas nevet hasznalok de te megis kotekedes celjabol szivozol!!! Remelem Ati bevaltja az igeretet es kitesz innen veglegesen, es a jatekban is szankciot fog veled szemben alkalmazni! |
Én Ronihoz beszéltem. nem hozzád nem tudom miről beszélsz sajnálom.
az egyetlen amit neked cimeztem az a javadra válna. |
Kezdodik...popkorn, 3d szemuveg, kola...mehet.:D :D
|
Quote:
Nem erdekel hogy kivel mit beszelsz! Meg lettel kerve hogy fejezd be a cinkelest de te nem vagy kepes ezt felfogni!!! |
bizony ám... és a legjobb hogy itt Süti kap dührohamot Half majomságaira... értelmetlen amit csinálnak... én röhögtem amikor a nevemmel szívóztak ;)
Asszem Süti kicit paranoiás lett ami halfot illeti :rolleyes: |
Quote:
három dimenziós fórum jó lenne:D lehetne ilyen ijjesztős kijövős smiley meg minden:D |
Quote:
Quasi: orulok hogy jol szorakozol! De remelem nekem szurkolsz! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hogy ezt ne csináljátok, de te folyton azzal jössz hogy megint nekedrontott Half.... |
Quote:
|
Quote:
|
Elúszunk offtopicba Süti és Half nevetséges ellenségeskedésével, ez nem mehetne vissza a dühöngőbe?....
|
Quote:
hát nekem maradandó:D de lehet hogy neked csak egy avgyok a sok átlagos ember közül. |
És akik miatt megint takarítanom kellett, azok most pár napig pihennek...
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Látod Roni Baba! Így tudtok csak játszani a hódban is! Aki veszélyes rátok azt egyből nyomjátok át az anarchba, kitiltjátok, törlitek.
|
Quote:
|
Quote:
Mást nem írok inkább a beírásodra, mert csak csúnya szavakkal tudnám illetni a tudatlanságodat :D |
Upsz, közben Ati takarított :)
|
üdv!
Arwl: szerintem minden átekrült ori okkal került, és ha én ütném be Mérit, valószínű mi is simán átkerülnénk.. amúgy kiváncsi lennék milyen veszélyt hordoz ránk nézve egy feleakkora ori mint mi.. igaz már majdnem 300 körre volt némelyik... picit nyugtalanul is aludtam miatta...::D :D :D |
Quote:
Meg akkor is ha igy erzed, lehetett volna valahogy viccesebben fogalmazni, hogy ne legyen serto. |
All times are GMT +1. The time now is 16:56. |