Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Half 01-29-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Senki
eleve mókás ahogy piszkálják egymást... legalábbis én nem nagyon értem minek csinálják...
El ne magyarázzátok!!! :D

Szóval ez azért van, mert az
Hulla szilva a fáról....
Ti sör ivó bajnokok vagytok?:) BMEn tuti van aki pár mp alatt issza meg a sört. De vajon ti is iylen gyorsak vagytok?:)

Quasi 01-29-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Half
Szóval ez azért van, mert az
Hulla szilva a fáról....
Ti sör ivó bajnokok vagytok?:) BMEn tuti van aki pár mp alatt issza meg a sört. De vajon ti is iylen gyorsak vagytok?:)

Huha kezdek fonalat veszteni...Kettotok piszkalodasa hogy jon a gyors sorivashoz??? Es miben vagyunk mi gyorsak???:eek:

Senki 01-29-2006 19:30

Halfi: BME-s vagyok és gépész karos.... ez nem elég? :D ;)

puma 01-29-2006 19:31

Quote:

Halfi: BME-s vagyok és gépész karos.... ez nem elég? :D ;)

Veled nem sörözök :D :D

Half 01-29-2006 19:37

Ne vagánykodj SenkI:D
lehet, hogy ti gépészek vagytoka legalkeszebbek, de mi villanyosok gyorsabban iszuk(mondjuk nem én:) )
Quasi kombinálj:)

Quasi 01-29-2006 19:41

Quote:

Ne vagánykodj SenkI:D
lehet, hogy ti gépészek vagytoka legalkeszebbek, de mi villanyosok gyorsabban iszuk(mondjuk nem én:) )
Quasi kombinálj:)

Kombinaljak? Ok. Valamelyikotok elvesztett egy sorivasi gyorsasagi versenyt, azota mar csak a masik jelenlete is irritalo, es muszaly valamilyen formaban bele kotni. :D

Half 01-29-2006 19:56

Quote:

Originally Posted by Quasi
Kombinaljak? Ok. Valamelyikotok elvesztett egy sorivasi gyorsasagi versenyt, azota mar csak a masik jelenlete is irritalo, es muszaly valamilyen formaban bele kotni. :D

banyek te egy géniusz vagy:) hogy találtad kI??:)
biztos agykontrol:D

Quasi 01-29-2006 20:00

Quote:

banyek te egy géniusz vagy:) hogy találtad kI??:)
biztos agykontrol:D

Hat hiaba...:rolleyes:

Senki 01-29-2006 20:27

Half: lehet hogy gyorsabban döntesz le 5 korsót mint én de utána gurgulázol részegen a pad alatt én meg még megiszok vagy 20 korsónyit.... :D

Half 01-29-2006 20:29

Quote:

Half: lehet hogy gyorsabban döntesz le 5 korsót mint én de utána gurgulázol részegen a pad alatt én meg még megiszok vagy 20 korsónyit.... :D

Ezért iszunk tequillát már beteges volt tegnap, hogy megittam kilencet kis Kuba librével leöblitve és nem lettem. Részeg. Bár gyanusan sok jó csaj volt:D

Senki 01-29-2006 20:31

Quote:

Ezért iszunk tequillát már beteges volt tegnap, hogy megittam kilencet kis Kuba librével leöblitve és nem lettem. Részeg. Bár gyanusan sok jó csaj volt:D

akkor már rég részeg lehettél! ;)

Half 01-29-2006 20:42

Roni ne bántsd már szegényt. Láttod tehetetlen, rácsapnál az újásgoddal egy pókra ami ott biccceg előtted?

Quasi 01-29-2006 20:43

Quote:

Roni ne bántsd már szegényt. Láttod tehetetlen, rácsapnál az újásgoddal egy pókra ami ott biccceg előtted?

Na mar vartam valami hasonlot...nem birod ki. :)

Half 01-29-2006 20:45

Quote:

Na mar vartam valami hasonlot...nem birod ki. :)

?? most mit irtam???

Quasi 01-29-2006 20:46

Quote:

Azt meg tegyuk hozza, hogy mind teged figyelt, hogy tancolsz az asztal tetejen. :)

Half 01-29-2006 20:47

jujj te honnan tudsz ilyeneket is??? kezdek félni. Lehet hogy figyelsz az ablakomon keresztül egy távcsővvel...

Quasi 01-29-2006 20:50

Quote:

jujj te honnan tudsz ilyeneket is??? kezdek félni. Lehet hogy figyelsz az ablakomon keresztül egy távcsővvel...

Hah...ehez nem kell tavcso...olvastam a reggeli lapokban.:D

Wanax 01-29-2006 20:51

Half: Ati, Goldy, es en is megkertunk arra hogy ne szoljunk egymashoz es ne is piszkaljuk egymast! De te ugylaccik nem tudod ezt meg allni!
Ecceruen nem tudok mit ki talalni hogy vegre leszakadj rolam! A Half neveden szollitalak es en mas nevet hasznalok de te megis kotekedes celjabol szivozol!!! Remelem Ati bevaltja az igeretet es kitesz innen veglegesen, es a jatekban is szankciot fog veled szemben alkalmazni!

Half 01-29-2006 20:54

Én Ronihoz beszéltem. nem hozzád nem tudom miről beszélsz sajnálom.

az egyetlen amit neked cimeztem az a javadra válna.

Quasi 01-29-2006 20:59

Kezdodik...popkorn, 3d szemuveg, kola...mehet.:D :D

Wanax 01-29-2006 21:02

Quote:

Mondtam hogy szakadj le rolam....
Nem erdekel hogy kivel mit beszelsz! Meg lettel kerve hogy fejezd be a cinkelest de te nem vagy kepes ezt felfogni!!!

Senki 01-29-2006 21:03

bizony ám... és a legjobb hogy itt Süti kap dührohamot Half majomságaira... értelmetlen amit csinálnak... én röhögtem amikor a nevemmel szívóztak ;)
Asszem Süti kicit paranoiás lett ami halfot illeti :rolleyes:

Half 01-29-2006 21:03

Quote:

három dimenziós fórum jó lenne:D lehetne ilyen ijjesztős kijövős smiley meg minden:D

Wanax 01-29-2006 21:03

Quote:

:D
Quasi: orulok hogy jol szorakozol! De remelem nekem szurkolsz! :)

Half 01-29-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by Wanax
Quasi: orulok hogy jol szorakozol! De remelem nekem szurkolsz! :)

Tuti, hogy neked szurkol ha nekem tanitanád meg amit Quasi produkált dühöngőben énis neked szurkolnéK:D

Quasi 01-29-2006 21:06

Quote:

Tuti, hogy neked szurkol ha nekem tanitanád meg amit Quasi produkált dühöngőben énis neked szurkolnéK:D

:eek: Ezt bontsd ki mert nem ertem...

Senki 01-29-2006 21:07

Quote:

Originally Posted by Wanax
Mondtam hogy szakadj le rolam....
Nem erdekel hogy kivel mit beszelsz! Meg lettel kerve hogy fejezd be a cinkelest de te nem vagy kepes ezt felfogni!!!

Süti, nem akarok beleszólni, de itt épen te látod Halfban az ellenséget. Ez egy hülye poénja volt, de a lényeg arra vonatkozott hogy Roni itt ne csináljon belőled hülyét... ezek után te meg támadásnak veszed azt a hülye humort amit a végére biggyesztett... Lazíts! Magadat húzod fel folyton. Half egyetlen sértést se címzett konkréten neked, csak élcelődik, te meg dührohamot kapsz már lassan ezektől... Ati megkért mindkettőtöket
hogy ezt ne csináljátok, de te folyton azzal jössz hogy megint nekedrontott Half....

Half 01-29-2006 21:07

Quote:

:eek: Ezt bontsd ki mert nem ertem...

Azhogy mindent tudsz rólam asztalon táncolsát mit gondolok. Agykontroll:D

Quasi 01-29-2006 21:09

Quote:

Azhogy mindent tudsz rólam asztalon táncolsát mit gondolok. Agykontroll:D

LOOOOL!!! Igy mar rendben van. :) Azt hittem csinaltam valami maradandot.:rolleyes:

Senki 01-29-2006 21:09

Elúszunk offtopicba Süti és Half nevetséges ellenségeskedésével, ez nem mehetne vissza a dühöngőbe?....

Half 01-29-2006 21:11

Quote:

LOOOOL!!! Igy mar rendben van. :) Azt hittem csinaltam valami maradandot.:rolleyes:

hát nekem maradandó:D de lehet hogy neked csak egy avgyok a sok átlagos ember közül.

Ati 01-29-2006 21:18

És akik miatt megint takarítanom kellett, azok most pár napig pihennek...

Senki 01-29-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by Ati

köszönöm hogy helyretetted az offolást. :)

Quasi 01-29-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by Ati

Hmmm...pedig maradt egy kis popkorn...meg kola.:(

Arwyl 01-29-2006 21:39

Látod Roni Baba! Így tudtok csak játszani a hódban is! Aki veszélyes rátok azt egyből nyomjátok át az anarchba, kitiltjátok, törlitek.

Ati 01-29-2006 21:42

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Látod Roni Baba! Így tudtok csak játszani a hódban is! Aki veszélyes rátok azt egybõl nyomjátok át az anarchba, kitiltjátok, törlitek.

EGYRE JOBBAN utálok takarítani, az előző 1 hét ban volt, ez most 2 hét, a következőnél nem állok megy egy hónapig. Bocs, de szerintem elég világosak a fórumszabályok.

Roni 01-29-2006 21:43

Quote:

Látod Roni Baba! Így tudtok csak játszani a hódban is! Aki veszélyes rátok azt egyből nyomjátok át az anarchba, kitiltjátok, törlitek.

Mondj egyetlen egy orit aki szted veszélyes volt ránk!
Mást nem írok inkább a beírásodra, mert csak csúnya szavakkal tudnám illetni a tudatlanságodat :D

Roni 01-29-2006 21:45

Upsz, közben Ati takarított :)

wand 01-29-2006 21:45

üdv!

Arwl: szerintem minden átekrült ori okkal került, és ha én ütném be Mérit, valószínű mi is simán átkerülnénk..

amúgy kiváncsi lennék milyen veszélyt hordoz ránk nézve egy feleakkora ori mint mi.. igaz már majdnem 300 körre volt némelyik... picit nyugtalanul is aludtam miatta...::D :D :D

Quasi 01-29-2006 21:48

Quote:

Bocs Arwyl en felnezek rad mint jo jatekosra...de ez szerintem egy kicsit durva volt.:(
Meg akkor is ha igy erzed, lehetett volna valahogy viccesebben fogalmazni, hogy ne legyen serto.

All times are GMT +1. The time now is 16:56.