![]() |
Nekem Deni ikonja tetszett legjobban :)
|
Akkor a futottak még rovatban kéretik feljegyezni, hogy a kardra szavaznék, ha lehetne:D
|
nem lehet feléleszteni és kibővíteni a szavazást?... ill. akkor már lehet, hogy újat kéne nyitni. Egyébként nekem ez a topik új,eelőtte nem láttam, de nagyon tetszik, meg lehetne lassan valósítani ezt az ikomn dolgot.
|
Quote:
Code:
<link rel="shortcut icon" href="eleresi_ut/hoditoikon_hun.ico"> |
kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/hodito_v61181395603.png
|
Ugyanez sötétzöldben:
kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/hodito_v6_21181404538.png |
Quote:
Quote:
De amúgy mi akar lenni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az egy mágus lett volna, de ennyi pixelből nem nagyon lehet jobbat:p
|
Quote:
|
Ezt a témát ismét felelevenítem...
Aki nem követte a sorsát ennek a témának, annak rövid összefoglaló: már sokadszor van a téma a megfontolás alatti témák között, majd egy kritikus pillatabnan eddig mindig kikerült innen. Nagyon egyszerű oka van ennek, hogy eddig mindig ez lett vele: egy ikon beillesztése az összes Hódítóbeli oldal módosítását igényli, és ha valami miatt mégse tetszik, akkor az összes oldal visszaváltoztatását. Ezért ez csak akkor kerül valóban megvalósításra, ha olyan ikon születik, ami 100%-osan illik a Hódítóhoz, és nem zavaró tényező lesz, hanem harmonikus, az oldalt kiegészítő hangulati elem. (Ha zavaró, akkor inkább jobb, ha semmi nincs.) Eddig ezt egyik mini grafikára se nagyon tudtam ezt egyértelműen rámondani. Persze nem egyezerű egy 16x16-os helyre harmonikus, szép ikont rajzolni, ez sajnos tény. :( Úgyhogy téma felelevenítve, nézzük, hogy van-e bárkinek ötlete arra, hogy mit lehetne egy 16x16 méretű helyre betenni, ami illik is a Hódítóhoz... :) |
szerintem Stev-é volt a legjobb, amit betett az aláírásába
|
Quote:
Deni torony-részlete mondjuk egész jól néz ki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(H)ospital és (Q)ueosia! Remélem érthető miért írtam neked így;) Csak,ha már kötekedsz valakivel akkor kötekedj ügyesebben! |
Quote:
(S)pit'al és (C)uceritor ezeket kihagytad :D:D |
Hol lehet megnézni ezeket az ikonokat?
Nekem egy félcsupasz néni is bejönne:) |
Quote:
Quote:
|
Ha a néni teljesen csupasz lenne, támogatnám az ötletet... :D
Egyébként én már szavaztam a kardra. :p |
Quote:
komoly lenne :D:D |
Na jó legyen a teljesen csupasz néni!
Alatta a felirat: Engem már meghódított, hódítsál meg te is. (Orkok kíméljenek) Szóval viccen kívül nekem a vár tetszik a legjobban, az olyan félelmetes. |
Quote:
|
Szerintem legyen 1 hód. :D
|
Quote:
Ebből aztán nem sok derült ki számomra. Talán valami irtó vicces ember akarsz lenni és a hódra, mint állatra gondoltál?:confused: |
Quote:
Szólni kell Atti-nak is, hogy a címlapon a mottó legyen az hogy: Védd a fákat, fogyassz Hódot!!!:D |
OFF:
Atinak! Én elkészítettem a saját Hódító Kézikönyvemet, a topikokban elhangzott hozzászólások kimásolásával, csak az érdemieket meghagyva, szerzőikkel együtt. Valamelyest javítva van és formázva. Nekem ebben a formában sokat segített, habár nem vagyok kezdő játékos, igaz csak most regeltem a fórumban. Ha gondolod átküldhetem, ezzel talán könnyítve a Kézikönyvvel járó munkát, de az is lehet hülyeség. Jó 125 oldal. Mivel PM-et nem lehet neked küldeni, ezt hátha elolvasod. |
Deni tornyai tetszenek a legjobban aztán a kard a vár és a korona a sorrend nálam. + 1 pont Deniére
|
Quote:
|
esetleg van még egy kard is.. ha már ennyire kard fanatikusok vagytok :rolleyes:
http://gothangel.freeblog.hu/files/long_sword.ico |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pardon, figyelmetlen voltam. Bár az idézetben a két torony szerepelt. De akkor ezennel kijelentem hogy a torony a szívem csücske : ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sztm már az is előrelépés lenne, ha csak a főlapon láthatnánk. Talán jobban kiderülne, ha 'zavarná' az embereket, és a visszavonás nem lenne sok munka. :rolleyes: Animált ikont nem támogatnék. A régi dizájn jutna eszembe róla. :) |
Akkor ha megengeditek én is letenném a voksom. A második kard is nagyon tetszetős. De a torony még minig viszi a pálmát. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:28. |