![]() |
Quote:
de itt egy több milla hírneves ori (van milliárdos hírnévvel rendelkező is), ami önmagában eszméletlen sok helyet foglal.. 169 193486 Majd alakul 766.464 317.276.403 és ilyen van a normálban is, nem csak anarchban, mivel egy időben versenyt rendeztek belőle, hogy ki tud minél több hírnevet összegyűjteni... |
Quote:
És sztem így jobban mutatna: Hely # Országnév Érték Hírnév Táv Faj Eredm. xxx xxxxxx xxxxxxxxx 37.458 - 2.720 13kör Óriás I @ @ @ |
Igaz, jobb így.
Akkor a személyiségek maradjanak, de a gazdálkodó (10 karakter) érje el a keretet, mert általában marad egy csomó hely előtte-mögötte. És akkor a több személyiség marad többsoros? |
Quote:
Es a hirnevet is kivennem belole, neha tenyleg rohejesen sok helyet foglal el, ugyanakkor nem hordoz magaban annyira fontos infot. |
Quote:
|
Quote:
|
No akkor eddig ott tartunk, hogy:
- szabi jelölése csak a színben - infó jelölése csak színben (mi van a szabis infós orival? :D), a név kattintható - személyiséget kiszedni, ha az egeret ráhúzod az orinévre, akkor kiírja - hírnevet kiszedni, ha az egeret ráhúzod az orinévre, akkor kiírja - eredményesség marad, de fejlécből a feliratot kiszedni, és csak 3 kis kocka jelezze, hogy piros, zöld, vagy sárga, a százalékokat a kockára rámutatva kiírja |
Roppant egyszerű, amikor vki a pontlistában van, akkor csak egy visszanyil kellene a menük helyett, és így szélesedhetne a pontlista, ezáltal növelni lehetne a betűméreteket.
A visszanyíl meg a főmenüre menne. |
Hirnév szerintem ne legyen már kiszedve annak a változása azért hordoz némi infót... és nem statikus adat mint a faj és a személyiség.
|
Quote:
Ja, és a keretvastagságot is csökkentheted! Ha vékonyabb akkor is áttekinthető lesz, ha növekszik a betűméret... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Még 1:
A pontlistában, csak az országnevek legyenek, és ha ráhúzod a nyilat, akkor mutasson mindent az oriról, amit tudsz, esetleg több sorban is... kissé több hivatkozás kell, de sztem megoldható:) |
a táblázat alapszíne ne maradjon zöld:)
|
Quote:
Ennek is elégnek kellene lennie, nem? (remélem) Az "infó szint" hogy gondoltátok? A név más színű? vagy egy kis "Í" betű lesz? Ja, ha a szabi más színnel lesz jelölve, akkor sok csopiban a háttérszín változás is el lesz intézve! (LOL) |
Jah, és a távnál se kell a "kör" felirat.
|
Ati gondolom a méretet a felbontás miadt nem akarad növelni?
Bár ha nem csal az emlékezetem akkor van olyan parancs amivel le lehet kérni h a felhasználónak mekkora a képernyő felbontása, és akkor lehetne ahhoz igazítani a méreteket. |
Quote:
|
Hely # Országnév Érték Hírnév Táv Faj Infó
xxx xxxxxx xxxxxxxxx 37.458 - 2.720 13 Óriás I @ @ @ Sztem nézhetne így ki egy szabin lévő ország(a szin persze nem ez lenne), ez elég? Please mondd, hogy igen.:D |
Nem tudom annak lenne-e értelme, hogy a személyiség egy és az eredményesség három oszlopát teljesen kivennénk. Nem maradna meg még az a 3 kis ikon se. Viszont ha ráviszem az infora(vagy az országnévre) az egeret, egy előjövő menüben kiírná, hogy teszem azt:
Személyiség: Jóska Eredményesség: Mágia: 33% Tolvajlás: 66% Hadügy: 99% Továbbá az eredményesség három adata mögé el lehetne helyezni egy felfelé, vagy lefelé mutató nyilat(mint a morálnál), ami azt jelezné, hogy a legutolsó támadó akció milyen irányba mozgatta a százalékos arányt. Illetve elhelyezni egy dátumot, hogy mikor történt a legutolsó akció. Ennek fényében: Személyiség: Jóska Eredményesség: Mágia: 33% < 1999.01.01. Tolvajlás: 66% < 1999.01.01. Hadügy: 99% > 1999.01.01. Így pedig megmaradhatna a faj és a hírnév oszlopa is, és talán nyernénk elég helyet is. Vélemény?:o |
A nem vipeknél az eredményesség helyén lehetne egy kis üzenet, hogy "Országod nem vip, kérünk segítsd vele munkánkat." Vagy valami emberi megfogalmazással.
|
Quote:
|
Quote:
|
Storno...
Vááá... bocs ez nem te voltál...:D:D:D |
Akkor csak nem én mondtam ilyet baba:D Nézd, mindenkivel nem lehet jót tenni. Nekem ez jutott eszembe, de minden jobb ötlet előtt fejet hajtok. Ugyanakkor a dátumos és nyilas ötlet nekem tetszik(hisz én találtam ki:D ) Arról mi a vélemény? És ne értsetek félre, nem akarom offolni, vagy elvinni más irányba a topicot.
|
Nekem a dátum és nyíl ötlet tetszik, de csak mint többlet infó. Sztem a hírnév és eredményesség kiszedése nem jó ötlet (ha csak nincs más megoldás).
|
Quote:
Nekem ezzel az ötlettel az ég világon semmi bajom nem lenne, lásd fentebb, viszont a három kis ikon sem foglalna annyi helyet, ami miatt ki kéne venni, így lehet mindenkinek jót tenni.:p Az ötleted második fele ettől eltekintve jónak tűnik, csak nem tudom mennyire megoldható.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Túl van tárgyalva, én vagyok csak értetlen. Most már csak Ati kéne, hogy jöjjön, és megmondja, mit tegyünk. Jó lesz-e vajh valamelyik megoldás, vagy ötleteljünk még?
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg alul a szinmagyarázat alatt(fölött) elférne ennek a két jelnek(I=infó izéke=eredményesség) magyarázata is és akkor a fejlécbe akár nem is kell semmi(bár úgy megbillenne kicsit)... |
Haliho szerintem egyszeru a megoldas a pontlista maradjon a regi az tokeletes volt ugy :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jahh igen szethuzta lehet mi szoktuk meg Tulsagosan is ugy ahogy volt azert eveken keresztul hozzaszokik az ember de akkor is a fene tudja nekem jobban teccet, nem kellet eroltetnem a szememet hogy lassam, biztos van megoldas ezt is orvosolni a megoldas kulcsa nem nalam van de gondolkodom a dolgon :D
|
A személyiségek oszlop kivételével egész sok hely felszabadult. Az infót is átalakítom picit, aztán nézzük milyen. Úgy látom, hogy a hírnévben nincs egyetértés. Ha elfér, akkor maradhat.
|
Az eredményesség oszlopok kivételével is egy csomó hely felszabadul, így akár el is férhet minden, normál betűmérettel.
Következő kérdés: felvetette valaki, hogy ne legyen ez a zöld, ami eddig a támadható országokat jelölte. Ezzel kapcsolatban van-e észrevétel? Zavar-e valakit a zöld szín? |
Szerintem nincs gond a zold szinnel :)
|
Szabis ori jelölésére az ori neve sérga. Személyiség megnézéhez az egér ráhúzása az ori fajára. Olyan úgy se nagyon van, hogy a személyiségét tudod, a faját nem! :p Persze, lehet ilyen. Látott már valaki ismeretlen fajú orit? Gondolom, erre is van lehetőség...
A hírnév kell, mert az pont azért van, hogy hirdesse az orit! Az eredményességnek legalább az a színes jelölése is kell, én szeretek olyan célpontot keresni, akinél eddig nem próbálkoztam! A % érték viszont nem túl fontos adat, annak elrejtése hasznos. |
All times are GMT +1. The time now is 08:46. |