Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

Ati 08-05-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by Devil
Csezze!
Firefoxban tovabbra is atvalt ha 2 oriba lepek be! Atvalt mind2 ugyanarra az orira!!
ha 100 orit kell figyelgetnem 5masodpercenkent lepjek ki-be???
ne szivass mar Ati!!
........ nem irok csunyat :)

Ez mennyiben érinti a változást? A Firefox így működik.

Ati 08-05-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by vonos82
Egy kérdés:

Az oldalsó menüsor milyen elrendezés alapján van? Nem lehetett volna mondjuk ABC-sorrendben? Vagy bármi?

Logikai sorrendben az összetartozó menüpontok vannak egymás alatt.

Peter 08-05-2006 18:26

Végülis csak elsö mérgemben irtam azokat, bocsi. :(
De a menüt tényleg nagyon jo lenne, ha visszatennétek allulra. ;)

Devil 08-05-2006 18:27

A menüsorra semmi gond, kategoriak szerint van rendezve

Devil 08-05-2006 18:28

Ati, annyiban hogy firefoxot javasoljatok :P
IE butább, gondolom vmiben csak rosszabb lesz :)

Devil 08-05-2006 18:30

Ati, és az eseményjelzővel kapcsolatban? Meggondolod legalabb v le vagyok ejtve?

szamóka 08-05-2006 18:30

Egy lényegi kérdés: a játékmenetben változott valami?

Szemes224 08-05-2006 18:30

Gratula:)

Nekem nagyon tetszik az új desing, bár először meghökkentem:D
Aki játszani akar, könnyen hozzá tud szokni szerintem...:)
Köszi szép munka:)

Tibi22_SKCS 08-05-2006 18:32

udv ahogy meg láttam és szét nézztem vissza is tettem szabira az orim.

amugy szeriuntem a pontlista betűi kicsik és alig láttni vagy az elválasztó volanalak túl vastagok hozzá és ezt alig láttni..

Skolt 08-05-2006 18:33

Nagyon jó, Köszi szépen, imádom ezt a játékot!!!

director 08-05-2006 18:34

A képek nagyon szépek, tényleg. Az kényelmi funkciók is jók. A háttér, a betűk, a menük, és a dizájn összképe viszont borzalmatos.

solven 08-05-2006 18:36

Quote:

Originally Posted by director
A képek nagyon szépek, tényleg. Az kényelmi funkciók is jók. A háttér, a betűk, a menük, és a dizájn összképe viszont borzalmatos.

szerintem nem olyan rossz

egyébként Ati, olvastad a 36# hszt?
mert nem kaptam semmilyen visszajelzés :(

director 08-05-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by solven
szerintem nem olyan rossz

egyébként Ati, olvastad a 36# hszt?
mert nem kaptam semmilyen visszajelzés :(

De te biztos nem részesültél rendes vizuális nevelésben:D lol

Vektro & Kvark 08-05-2006 18:37

Én csak egy dolgot fűznék az újításhoz, hogy a szövetsége menüben amikor ráklikkelek valamelik szövimre, akkor a gömbje alatti táblázatban a nyersanyagoknél a fejlécen a katona típusok vannak nem pedig a raktárkapacitás meg az üres hely és a termelés körönként

Ati 08-05-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by szamóka
Egy lényegi kérdés: a játékmenetben változott valami?

Kényelmi újításokon kívül, amik többsége itt lett a fórumon kérve, játékmeneti változás nem történt.

Tibi22_SKCS 08-05-2006 18:42

Mágiák - az országra ható varázslatok:
súgó - szövetségek (26 kör)

gondolom ez nem normális dolog a szövim varija amugy szuperrakomány akkarna lenni de helyete ez :)

Vektro & Kvark 08-05-2006 18:47

Hopsza, már megjavult a problémám:))

Dzsin 08-05-2006 18:47

Hello mindenki!

Lenne egy észrevételem,az 1/A-ban nem látom a szövim tanácsadoit

Ati 08-05-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Dzsin
Hello mindenki!

Lenne egy észrevételem,az 1/A-ban nem látom a szövim tanácsadoit

Hibajelzéseket légyszi vagy a hibajelzések topicba, vagy a support@hodito.hu címre. Itt csak elvesznek az üzik között teljesen. Az az egy, amikor biztos, hogy smemi nem lesz vele kezdve. :( Köszi.

Tibi22_SKCS 08-05-2006 18:49

most már itt a vari is jó nem sugós :))

bari 08-05-2006 18:49

Őszintén szólva, nekem nem jön be, nem látom rendesen, igaz lehetne erősebb szemüveget íratni...

BeeLord 08-05-2006 19:06

Nincs itt probléma, jó lesz ez.

bari 08-05-2006 19:17

Akkor nézd meg a súgót.
Az új játékosok mind azt nézik először, sztem el fognak riadni..
Piros alapon fekete betű.... ráadásul vékony
Csináltam én is már néhány weblapot, de ilyen összeállítás eszembe se jutott volna, nem azt mondom, hogy nincs vele dolog, mert tudom, hogy van, de egy kicsit jobban oda kellett volna figyelni a színösszeállításra, és a betűméretre...

Ati 08-05-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by bari
Akkor nézd meg a súgót.
Az új játékosok mind azt nézik először, sztem el fognak riadni..
Piros alapon fekete betű....

Fehér betű. Csak a link fekete, hogy látszódjon.

monro 08-05-2006 19:21

Gratulálok szép munka, de egy picit tényleg érdemes csiszolgatni a méretezéseket. Pld a két fekete csík oldalt lehetne picit keskenyebb a pontlista pedig ugyanennyivel szélesebb. Szerintem akinek negatív véleménye van a designról az csak nem szereti a változásokat egyszóval MARADI :D

Mephisto 08-05-2006 19:24

Szeretnék én is gratulálni! :)
Egy apróság, ha felfedezek célzottan, a tanácsadóiba sárga a bejövö célzott föld, de a háttér is az, és teljesen elveszik, egy másik szín (piros, kék) szerencsésebb lene.

Yurika 08-05-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by monro
Gratulálok szép munka, de egy picit tényleg érdemes csiszolgatni a méretezéseket. Pld a két fekete csík oldalt lehetne picit keskenyebb a pontlista pedig ugyanennyivel szélesebb. Szerintem akinek negatív véleménye van a designról az csak nem szereti a változásokat egyszóval MARADI :D

Lehet hogy maradi vagyok,de akkor sem tetszik,hogy 10 perc nezegetes elteltevel fajnak a szemeim, bantja a szemet a szinosszetetel, a betuk meg tul kicsik.

Yurika 08-05-2006 19:32

Ja, meg tenyleg jobb volt a menusor alul.

Ati 08-05-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Szeretnék én is gratulálni! :)
Egy apróság, ha felfedezek célzottan, a tanácsadóiba sárga a bejövö célzott föld, de a háttér is az, és teljesen elveszik, egy másik szín (piros, kék) szerencsésebb lene.

Légyszi ezt is a hibák közé, vagy supportra. Itt csak elveszik. Köszi.

bari 08-05-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati
Fehér betű. Csak a link fekete, hogy látszódjon.

Igaz, rosszul írtam de a fekete egyáltalán nem látszik, a sárga jobb választás lenne...

dumdum 08-05-2006 19:44

Télleg szép lett az uj arculat!Csak a pontlistán kéne javítani.Ilyen vaksi egerek mint én nehezen látják....:cool: :rolleyes:

Cassandra 08-05-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by dumdum
Télleg szép lett az uj arculat!Csak a pontlistán kéne javítani.Ilyen vaksi egerek mint én nehezen látják....:cool: :rolleyes:

Dum2, Te itt?:D

Szigibabe 08-05-2006 19:53

sziasztok :)

ezer eve nem irtam, ugyhogy mar epp ideje... :D
gratulalok a megujult hoditohoz; sztem nagyon jo lett!!! es szeretnem megkoszonni azt a rengeteg munkat es energiat, ami ennek kidolgozasahoz biztosan kellett - megerte, nagyon szep :)

a pontlista valoban picike igy elso latasra, viszont nekem minden mas tetszik (plane hogy a helytarto is most mar kekkel van irva az esemenyeknel :D)

stefanus 08-05-2006 19:57

a kozvelemeny!

Sziasztok, kivancsi lennek mi a velemenyetek az hodito uj arcarol, igy gondoltam csinalok egy kis on-line kutatast. Szavazzon mindenki pls:

hxxp://n2tf.2.pollhost.com/ (csereljetek ki az X-eket T-k-re)

(ha valami spyware-t kerdez nyomjatok no-t. Az csak reklam.):cool:

Sot, azt ajanlanam Atinak, hogy kuldje el minden orinak a linket, hogy lassa hogy jo dontes volt-e vagy nem(ha erdekli).:p ;)

Stef

Fáraó 08-05-2006 20:01

Bocsi Ati, de nekem nem tecc...:( :mad:

és sztem nem azok véleményére kéne adnod, akiknek 1-7 orijuk van jó esetben max - normál csoport -, hanem akik anarchban játszanak mondjuk 50, 100, mégtöbb orival és vipelik a fagyis orijaikat :P

Peti is gondolom azért akadt ki az elején...:p

na, én csak ennyit akartam volna hozzászólni

Kajszy 08-05-2006 20:02

Sziasztok!

Kicsit feldúlva tapasztaltam a változásokat... :( Nem vagyok a változások ellen, 7. éve játszom, eddig is elfogadtam a változásokat... Ez viszont több szempontból nem OK! Azt, hogy mi hol van nem olyan gáz! Szerintem hamar meg lehet szokni. A színek, betűméretek megválasztása és az egész összhang szerintem teljesen rossz! Egyszerűen ha lehetne én a régit kérném! Gondolom ezt nem lehet és ha jól sejtem tecnikai okoból választhatóra sem lehet csinálni... Egyedül ami teszik az a kép az elején... :) Bocs, de ez van!
Ami igazán idegesít és elgondolkodtat, az az, hogy rengeteget játszom PDA-ról... Rendkívűl szomorúan tapasztaltam, hogy engedélyezni kell a képek letöltését, amit eddig nem kellett, maximálisan lehetett használni a játékot... Átlagosan 50-150KB (Nem pontos adatok, csak pár menüt néztem meg, de pont elég!) 1-1 menü megnyitása és drasztikus lassulást tapasztaltam az egyes oldalak megnyitásánál (5-10-szer lassab)... Ha csak bekukkantok és megnyitok 4-5 oldat, modosítok, vagy állítok valamit máris 1-1,5MB... Ez rengeteg... :( Tuti csomagot kell váltanom... 50 helyett 200 és oda kell figyelni ha ez igy marad még a nagyobb csomaggal is! Na mindegy nem szapulom tovább az új arculatot...

Kajszibarack / Norby

aúú 08-05-2006 20:03

Atis, az új arculat nem rossz, de a menük amik kikerültek a bal oldalra, legyenek már ABC sorrendben (mint a súgó), mert így átláthatatlan.

A pontlista szerintem is kicsit túl kicsi lett, ha azt esetleg nagyobb betűméretre vennéd, sokat dobna a láthatóságán. Illetve a az új villogók is összefolynak így, mert túl kicsik és mindegyik zöld alapon van (tehát szín alapján nem megkülönböztethető).
Amúgy a többi egyenlőre nekem is tetszik...:)

King 08-05-2006 20:07

Ati!

az új arculat elég kellemes meglepetéssel szolgált számomra. csak így tovább!!!
remélem némi finomhangolást azért eszközöltök a színekkel, de a játék hangulatát kellőképpen visszaadják a grafikák... yo! 5let volt, ne hallgassatok a buta megnyilvánulásokra!

üdv, King

Timur 08-05-2006 20:07

Arculat

Gratulálok a fejlesztéshez mivel rengeteg munkával járt.

Szépre sikeredet 1 percig. Utána nagyon bántóvá válik.
Az új arculat és a régi szín szerintem szem nyugtatobbá tenné a játékot.
Ha van rá lehetőség e csodás drapp szint valamilyen másik szinre cserélhetnétek .

Mindenki nevében köszi.

stefanus 08-05-2006 20:09

2 valtozat

Azt szeretnem tanacsolni, hogy maradjon meg a hoditonak a regi valtozata is. Egyszeruen legyen egy gomb, amin mondjuk ezt irna "atvaltas a regi designra", vagy mittomen. Ez jo lenne.
Nem irok sokat, mert nem olvassatok el:)

All times are GMT +1. The time now is 22:02.