![]() |
Quote:
Majdnem olyan mint egy tupírozott épületlista! |
jojo, a lenyeg ugyanaz!:D
|
Quote:
|
Quote:
Mielött lehurognátok kérdezzétek már mennyi pénze vagy katonája van már kint a piacon? és mikor eléri a pár milliárdot milyen lesz az épület listája? |
mivel vedo-elit felallasban nyomja, es tamadgatni szokott ezert gondolom nem nagyon uralja a katonapiacot :)
|
Quote:
15K hekis törpe 7000 bányával meg lett támadva. Épeszű játékos szépen lebont 1000-1500 épületet és felülről bekapja a legyet(ezért 300 heki), de megmarad a törpe legnagyobb kincse a bányászata. Ehelyett lebontott emberünk 10 ezret (elsőnek a barakjait! :) ) így az ütés bement, de a nagy pontkülönbség miatt 0 heki lett az eredmény. Ezután még megvárta amíg egyik klántársunk beveri 7 sereggel és elvisz tőle 1000 hekit, majd fullra lebontotta az orit és kiment szk-ra :) Ez a teljes történet. Azóta is szk a lelkem bánya nélkül minden nélkül és a mai napig sincs talán elindítva az összes építés mint ahogy előadtad ;) |
Quote:
Szerintem itt a lényeg:) Figyelgesd a röhögnivaló orit, mert egyszer beépít, és lehet rájössz, miből lesz a cserebogár:) Mellesleg a 0 tanya távolról sem jelenti azt, hogy hulla lenne, az éplistából ez aligha derül ki. Lehet óriás is simán, ezt csak Exair tudja... Ha nem hulla, hanem hasznosabb faj, és a csopiban drága a katona, akkor többszörösét termeli ki egy tekiírónak... |
nagyon olcso minden a csopiban, es igen hulla, de mint mondtam, ha katonapiacban utazik akkor nagyon okosan csinalja, mert soha nem latok nala penzt :)
|
Quote:
|
Quote:
ja bocs, csak ez a vesszoparipam... a muszaly szinten! de igazad van kb egesz nap ezt csinalhatnam, es semmi sem valtozna... Csak a joszandek vezerelt :) |
Az éplistás témához hozzáfüznék egy történetet!
A szövetségesem talált egy hullát tolvaj személyiséggel 200 hektáron. Bájos hadi felépítésben 100 katona, 100 védő, 100 támadó....100 varázsló és 100 tolvaj. Persze mi is jót nevettünk ezen életképes hullán.:cool: Az épület listánál jött a hupsz, ha jól emlékszem 80 könyvtára volt! Kikiáltottuk námbörván tekercshozónak, ritkán hozott de akkor nagyon sokat(értelemszerűen a piacon tartotta). Aztán pár nap múlva egy gömbön elkaptuk a piacról visszatérő árúit, közel 60000 tolvaj ami akkori áron 2mrd fölött volt. Tehát néha a látszat csal! Persze sokan sejtik a folytatást. Védelem alól kijövő pár mf, sok sereges támadások után "törlésig fosztotta":eek: |
Szegény szegény hulla:D:D:D
|
mondjuk azt nem ertem, hogy miert hulla a konyvtaros/katikepzo penzzsak, amikor sokkal egyszerubb meg egy torpevel is tekitirni/kepezni, mert o fel is tudja hasznalni ugy,hogy egesz 5. szinten jol ellegyen.. viszont egy hulla..
|
sikkaszt a helytertóm:)
Szia Mindenki!
Volna itt egy számomra különös dolog, van egy termelő ori ami mondjuk magasan van van, és kereskedő. Mondjuk rendelkezik 2k könyvtárral és 1k bankkal. Namosta a kamatnak minden körben 7,5 milliónak kell lennie körönként persze tudom hogy vannak épületfentartási köldségek, zsold meg ilyenek, de ez most ebben az esetben minimális. Szal 7,5 millából kellene írnia a helytartónak uszkve 22k tekit, nem akarok pontos számokat írni, de az ami meglepő ebben az egészben ahhoz nem is kell most. A probléma az hogy annak ellenére, hogy nincs emberhiány, a bankok kamatához elég pénz van mindig az oriban, sőt ez be is van állítva a helytartónál, hogy alá ne menjen, tehát mindezek ellenére a helytartó nem ír több tekit körönként, csak 5,5k tekit, viszont a pénz 7,5 milla az eltűnik.:confused: Ha erre tud nekem mondani valaki akármilyen okosságot, hát azt megköszönném, mert kezdek beőrűlni a számolgatásba. |
Quote:
Én személy szerint nem tudomm hogy ott mennyi pontosan egy tekercs írási költsége, de nem lehet hogy pont annyi pénzt termelnek a bankok mint amennyi 5,5k tekercs megírásához kell? Mert ha igen, akkor elméletileg egyből elmegy akamat 5,5k tekire, és mivel be van állítva hogy nem menjen egy adott összeg alá, nem is ír többet |
Quote:
|
Quote:
Akkor viszont fogalmam sincs :( |
Quote:
Bloody. Az eredeti felvetésben azt írtad , hogy körönként max 5,5 tekercset ír. Most körönként vagy összesen (A húsz kör alatt) ír ennyit? |
Quote:
|
A magas hekin történő tekercsiras "játék nem rendeltetésszerű" hasznalata.
Így 10* annyiba kerul :) Ugyer anarchosok? :))) Max. 65535 tekit irassal a helytartoval, ami 655 bank. Kulonben draga mulatsag :) (Vagy jojj ra, hogy lehet olcsobban irni) |
Quote:
Rájöttem, kirúgom a sikkasztót, de amúgy meg nem 10* annyi, hanem csak x* de azért kíváncsi vagyok, tényleg így van e... |
Ha kezzel fogod irni, akkor nem lesz dragabb, ennyi :)
|
Quote:
köszönöm |
Régen nem így volt 5/Q
Hali. Négy évvel ezelőtt indítottam az első országomat. Akkor még sok minden más volt, sok minden változott. A változások nekem tetszettek. Azonban most újaindítottam a több mint 1 éve szabin lévő országomat és bizonyos furcsaságokra lettem figyelmes. Az első dolog a tekercspiac. 22 000 egy tekercsért? Egy éve 2000 körül volt. Azt tudjuk, hogy van a csoprton belül x ország eszméletlen nagy tekercsállománnyal. Ők forgalmazzák a tekercsek nagy részét, tehát ők teszik zsebre a 700 játékos pénz nagy részét.
Aztán ott van a drágakőeladás. 2002-és 2005 ősze között az ár ha jól emléxem 100arany/darab volt. Most 2000. Ember nincs a piacon. egy se. semmi. Meglátjuk a piaci rést, ami tátong! 1000 000 t egy elitért ha már ilyen drága a tekercs is. nem lehet. 5 00 000, nem lehet. stb. Ennek nem emelték fel a limitárát! Segélykeret 1000 000. Mégis mire elég? Ember nincs a piacon vehetsz egy kevés tekercset, aztán csá. Nagy segítség. Kereskedő személyiség.. max 150 000. Bónusz? röhelyes 10 000. Eltolódott minden! Én nem jöttem rá mi az oka, ötleteket szivesen hallgatnék. (esetleg az adminok vagy valami "nagykutya" szavát is meghallgatnám) Eltűntek a mindennel megtömött jó kis zsíros törpök. Nem kell nagy sereg csak tolvaj meg bánya mert lehet fejlődni. Óriási infláció van! Régen 1 -2 nulla elég volt az értékek végére, ma már 4-5 kell. Hát, csak ez már kikívánkozott. |
Quote:
|
Quote:
De engem nem zavar az ilyen tekiár mondjuk |
Quote:
|
Quote:
olyan rossz kimondani de (H)arcosoknak igaza van:) |
Quote:
Viszont szerintem egy hosszabb idő alatti átlagár még mindig nem infó kiadás... |
Hopp, azt nem tudtam hogy nem lehet kiadni infokat. Átlag amúgy is...
Azért kell venni, hogy kevés helyen sok katona legyen, sztem ezt mindenki ismeri. Íráshoz meg könyvtár kell, aminél van fontosabb épület is.ha meg 2 hónapja 2x ennyi volt, akkor meg aztán tényleg nagyon elszaladt a piac. |
Quote:
|
Elég furcsának találom, hogy ilyen drága a piac. Végre csak az lenne a lényeg, hogy építsek valamit, gondoltam a piac a legolcsóbb épület, mert olyan használhatatlan, hát nem.
Nem jól van ez így. :D Ha ennyire kicsi rá a kereslet, akkor csökkennie kéne az építési költségégnek, és furcsamód mégsem ez történik. :D Szóval ez nekem furcsa, nektek nem? :confused: |
Szóval ez nekem furcsa, nektek nem? :confused:[/quote]
Egy kicsit az. Lehet, hogy a helypénz bevezetése segítene a dolgokon? Nem tudom. Sokan panaszkodnak, hogy nincs ez így jól, de nem tesznek a változások ért semmit.:confused: Bár úgy látom ez elsősorban a kisebb csoportok problémája, a nagyoknál egyensúlyban tartják különböző tözsdézők.:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Bezzeg az üres területre hat a lakásteki :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez egy játék :D Ha én életszerűbbet szeretnék, csinálok zöldre festett hörcsögökből hadsereget a hátsó kertben :D
|
Vagy mondjuk elkezdem a szomszéd állatait meg a pincéjében lévő zöldséget lopni :D
|
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |