![]() |
akkor ezt az egyet véletlenül nem olvastam el mármint amit kiemeltél
|
Quote:
|
Quote:
Vagy tenyleg eleg kezdo vagy, vagy megjatszod magad, de annak meg semmi ertelme. Indirekten bizonyitva ezert kezdo vagy. :) |
Quote:
|
csak mikor országot indítottam nem olvastam el mindent szóról szóra (régen nem nagyon szerettem olvasni)
|
Már ne is haragudj, de ha valaki nem olvas, az egy dolog, az néha kérdez egyértelmünek tűnő dolgokat, de te olyanokat állítottál, ami még egy teljesen kezdőnek is hihetetlenül hangzik...
|
:p :p :p :p :p :D :D :D :D :p
|
Szerintem a topic is értelmetlen. Az ár függ a csoporttól. 5. ben biztos minden olcsóbb, fentebbi szinteken átlag 3e szerintem a nyers. Ha kiteszel minden 500 ért amikor az átlagár 3000 akkor mi biztos jol járunk legfeljebb eladjuk még drágábban :D
|
piaci árak
Amennyiben sokért kínálom visszakerül raktáraimban, ha túl kevésért adom, megvvan rá az okom. - Nemde?;)
|
Quote:
|
Quote:
|
A múltkor ismét meglepődtem, legendarban: miért esett le annyira alacsonyra a gabona ára, 10arany alatt volt egy ideig?
Túl sok értéke úgysincs a pénznek, kivéve, ha lopják a tekid :D Na visszatérve a gabonára: inkább csorogjon ki a raktáramból, minthogy eladjam 10aranyért :p Nehogy már én etessek egy tanyafree orit :D Ugyanez megvan ötödik szinten, amikor 10aranya a fém? De miért rakják ki 10aranyért az emberek, nem nagyon értem :o Szóval valaki segítséen már megértni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)) miért a hodban van piac?? hogy mik vannak :)
Amugy ez a topik értelmetlen. Felesleges volt megnyitni. Logikus hogy olcson venni és drágán eladni. Kivéve ha olcson kell eladni de akkor oka van. Egyedül azt nem szerettem mikor poénbol valaki egyesével veszi a cuccokat, :) szép hosszu akkor a lista a fömenübe:) Most komolyan nem értem a topiknyitást, :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Hogy ne csak off legyen a téma:
Szerintem csak általános elvekkel lehet piacolni, mert minden csoport más. Komoly befolyásoló tényező rögveset a drágakő. Ahol tartósan 2k körüli áron van, ott teljesen más árak vannak, mint kavics nélkül. A picon nem csak adni-venni lehet, hanem raktározni is. Igaz kis odafigyelést igényel, de sokat jelent. Szóval az első dolog, amit tudnunk kell, hogy adni, venni, raktározni esetleg manipulálni akarunk. :) Mindegyik más stratégiát igényel. Nem árt az sem, ha ismerjük már egy kicsit az árfolyamokat, mert szerintem mindenhol van egy természetes ingadozás. Nem utolsó sorban pénz vagy áru is szükségeltetik :) . Érdekes figyelni az áruk egymásra hatását is. pl. katona - fegyver, kő - fa... Kezdőknek azt javaslom, hogy próbálkozzanak mindenféle árral, de csak kis tételben. Így lehet egy kevés rálátást szerezni a mozgásra, a milliárdos tételek változására, aktivitásra. És persze arra, hogy kb mikor nem ér haza a cuccos :p Az olcsó gabonára:én alacsony áron is kiteszem. annyira, hogy még ne vigyék el. Két eset lehet: 1. vissza jön -> ár felül vizsgálat, vissza a kereskedésbe 2. megveszik -> emelkedett az ár, meg kaptál pár százast :cool: igaz, hogy a kettes verzió magában hordozza azt, hogy az ár beragad, viszont, ha sokan követik ezt a stratégiát (meg az inkább kifolyatom dolgot), akkor szépen felkúszik az ár. |
All times are GMT +1. The time now is 10:24. |