Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hódítós dühöngő :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=639)

SiMON 07-24-2006 00:23

Én most búcsúzom reggel munka még1x elismerésem anarch miatt akárhogy csináltátok. jóéjt üdv Tamás

Figaro 07-24-2006 00:23

szerintem 1-2 ev mulva,ha még jatszol,kicsit maskepp fogod ezt nezni.Nem kell ehhez jksz,az embber egyszerüen ismeri a baratai orszagait,felettem B ben,a legtöbb jatekos A beli klantagom,vagy az elözö klanom tagjai,na most ezekkel nekem nem kell megbeszelni,hogy ne üssük egymast,alapbol tutti nem fog egyikünk se tamadni

SiMON 07-24-2006 00:25

Orilistát nem adok, hogy leüssetek:), de ha valaki békülni akar veletek úgyis megadja. jóéjt még1x

SiMON 07-24-2006 07:26

Quote:

Originally Posted by Figaro
szerintem 1-2 ev mulva,ha még jatszol,kicsit maskepp fogod ezt nezni.Nem kell ehhez jksz,az embber egyszerüen ismeri a baratai orszagait,felettem B ben,a legtöbb jatekos A beli klantagom,vagy az elözö klanom tagjai,na most ezekkel nekem nem kell megbeszelni,hogy ne üssük egymast,alapbol tutti nem fog egyikünk se tamadni

Ettől lesz az, hogy egy idő után csak egy bizonyos kör tud majd ezzel játszani mert aki nem klán tag vagy nem régi játékos az repül. Te nem így látod ?

Figaro 07-24-2006 08:02

Nem igy latom,jatszani mindenki tud.Hidd el en sokkal jobban szeretnem ha nem lenne ennyi haver...

Monaco 07-24-2006 08:03

Quote:

Originally Posted by Never
Igen,anarchban ez szabályos :) És ahhoz,hogy ezt megtehessem,1 évig elég keményen kellett jáccanom,termelők,és utalgatások nélkül.
Normált nem tudom,mert abban annyira nem vagyok képben :)
De tudom,hogy mikor L-ben voltam a Lopi-féle szövivel,és alattunk volt a Monaco -féle szövi,Monaco zöldben kérte,hogy had mehessenek fel békében,mert csak termelgetni akar :) Magyarul,hogy ott is csináltam hekihatárt :) Meg még mondott egy orit,ami szerinte biztos,hogy az enyém,csak mert benne volt az a szó,hogy Never.Ha multiznék,tuti,hogy minden orimba beletenném,hogy Never :D

Igen :) Utána jöttem rá hogy mégse never :) És ezt a hekihatárt hogy az L-be húztak egy olyan embertöl hallotam akit régen never leütöt és ellene akart ugrasztani......

Monaco 07-24-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by SiMON
Leuven féle szövit ki védi be attól, hogy ne menjenek a közelükbe vajon ? hm

Sztem őket nem kell bevédeni :) Tomiék elégé jól nyomják és tudtomal több körökre mennek ki ütni :)

Monaco 07-24-2006 08:10

Najó remélem ennek a kis vitának vége.....
Ugymond fogózni nem fogunk se tamás se én.....max olyan áron teszem ki amit tegnap lopival és szecsával beszéltem.

Na utazok Szolnokra nemzetközi tornára, szombaton jövök! sziasztok

hami 07-24-2006 08:51

Mik vannak itt:S

aúú 07-24-2006 10:09

Szép napot Mindnekinek! :)

Hát végig olvastam ezt a csodálatos írás sorozatot és mit ne mondjak, kifeküdtem tőle...:rolleyes:

Simon (Tamás)!
Te tényleg össze-vissza vagdalkozol és nem ritkán marhaságokat írogatsz. Örülök, hogy kiállsz a véleményed mellett, de úgy látom néha az nem is a te véleményed, hanem valakitől hallottál valamit, ami vagy úgy van, vagy nem és aztán ezt vágdosod mások fejéhez... az pedig külön csúcs volt, mikor arról írsz, hogy micsoda jksz folyik az anarchba...:D Hosszú évekkel ezelőtt volt olyan, mikor az anarchban elkezdtünk tevékenykedni Fly barátommal, hogy rohantak az emberek a support-ra, hogy több orink van anarchban, csak mert nem olvasták el a szabályokat... sőt, mivel anarchban NEM kötelező játszani, ezért végképp érthetetlen, hogy miért olyasmi miatt esel neki pár játékosnak, ami egyébként ott szabályos és amit te is bevállaltál mikor oda mentél játszani...

aúú 07-24-2006 10:13

A normálos dolgokhoz annyit, hogy számtalan módját tudom neked felsorolni, ahogy szabályos keretek között lehet 5. szinten milliárdokat keresni, bár ezek nagy részét nem használom, mert nekem csökkentik a játék élvezetét azzal, hogy túl könnyűvé teszik... szóval úgy, hogy ezekkel te láthatólag nem vagy tisztában, talán nem kéne vádolnod senkit semmilyen csalással, meg jksz-el, főleg nem nevesítve...
UFF (PUFF? :D) beszéltem (mert járt a szám). :cool: :D

SiMON 07-24-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by aúú
A normálos dolgokhoz annyit, hogy számtalan módját tudom neked felsorolni, ahogy szabályos keretek között lehet 5. szinten milliárdokat keresni, bár ezek nagy részét nem használom, mert nekem csökkentik a játék élvezetét azzal, hogy túl könnyűvé teszik.

Kiváncsivá tettél:) Sajnos még nem találtam jó piacozós szövit eddig. Hónapos tekiiráson kívül mást nem tuudok tenni

aúú 07-24-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by SiMON
Kiváncsivá tettél:) Sajnos még nem találtam jó piacozós szövit eddig. Hónapos tekiiráson kívül mást nem tuudok tenni

Lehet előbb kellett volna kíváncsinak lenned és csak utána írni a fórumra, hogy ki, hogy csal... nem gondolod? :rolleyes:

Grabi 07-24-2006 13:38

"És a szövijeim a tanúk rá,hogy amióta komolyabban anarchozik,egy "picikét" alábbhagytam a normállal :)"

jójójó talán aláírom :))

Figaro 07-24-2006 16:56

ezen nincs mit alairni,Never tesz magasrol a normalra miota anarchozik komolyabban:) az eddigi leglustabb szövim volt:))

Never 07-24-2006 17:00

A tekikoptató :D
Amúgy a B-s orimmal foglalkozok,mikor elől van,csak az L-es,és a G-s orimat hanyagolom :)
Dehát a helytartó viszi őket :D

Figaro 07-24-2006 17:10

mutass valakit aki utannad csinalja,ha jol emlekszem 700k tekit koptattal el 2 het alatt normalban annelkül,hogy barmennyit is eladtal volna belöle,ki se tetted a piacra,arra is lusta voltal:)

Never 07-24-2006 17:26

Hát most tehetek róla,hogy olyan gyorsan kopik a teki? :D
De sokat eladtam,csak ha jól emléxem,lefosztották rólam a pénzt :)

-Fegya- 07-25-2006 07:57

Quote:

Amúgy a B-s orimmal foglalkozok,mikor elől van,csak az L-es,és a G-s orimat hanyagolom :)
Dehát a helytartó viszi őket :D

Szabad prédák? Jó tudni! :D

Never 07-25-2006 08:58

Eddig is azok voltak :D

Senki 07-25-2006 10:41

Quote:

Hát most tehetek róla,hogy olyan gyorsan kopik a teki? :D
De sokat eladtam,csak ha jól emléxem,lefosztották rólam a pénzt :)

Neverke, te kész katasztrófa kezdesz lenni, ügye tudod? :D:D:D:D:D:D:D

Figaro 07-26-2006 13:39

eddig is az volt:))

aúú 07-26-2006 13:42

Kezd? Volt? :)
Vannak dolgok amik időtlenek! :D

Figaro 07-26-2006 13:54

Anarchosok! Ötleteket varnek Y piac elrendezesere,hogy lehessen utalni,es cuccokat eladni.Ne csak azok keressenek akik a fogokat bepakoljak.Vannak terveim,de eleg drasztikusak,igy elöbb megvarom hatha van valakinek okos ötlete

lopi

Never 07-26-2006 13:59

3-4 emberen kívül mindenkinek levágni a termelőjét :)
Ez a leghatásosabb,de hát ööö nem biztos,hogy ennek sokan örülnének :D

spok 07-26-2006 14:02

Hát meg lehet csinálni hogy mesterségesen fent tartsuk az árakat.probát meg ér:)

Arden 07-26-2006 14:03

4=Never,Lopi,Spok,Apó? :)

Never 07-26-2006 14:05

Arden,a 3-4 embert csak hasraütésszerűen mondtam :)
Nem kezdtem el gondolkodni,hogy ki lenne az.
De amúgy én nyámnyila vagyok,nem ütnék le egy barátot,csak hogy jobb legyen a piac,annyit nem ér :)

hami 07-26-2006 14:08

Azt kell hogy mondjam, hogy Devilnek igaza van.
Vagy magas árak, vagy drasztikus intézkedések. Én amúgy sem tudnék azzal az egy termelőmmel nagyot kaszálni, max a pénzt termelni, ill. rúnát gyűjtögetni. De manapság nagyon sok olyan embernek van hihetetlen mennyiségű cucca, akiknek azelőtt soha :S

Never 07-26-2006 14:18

Én a magas árakra szavazok :)

spok 07-26-2006 14:20

Quote:

Én a magas árakra szavazok :)

Én is támogatom ezt az ötletet.
:p

hami 07-26-2006 14:23

Szerintem is az lenne a legegyszerűbb, holott nekem is csak rosszabb lenne miatta, de legalább nem kéne 50-60k különböző egységet kivásárolnom Achmednél, hogy megvegyem azt a kevés kis utalásom ami van:(:(:(:(

Myra 07-27-2006 11:53

Amit ide írnék, azért a netről is kitiltanának!:D
Pedig most tudnék dühöngeni

TM Laci 07-27-2006 20:35

Adj bele Apait Anyait Myra:)

spok 07-28-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Myra
Amit ide írnék, azért a netről is kitiltanának!:D
Pedig most tudnék dühöngeni

Bizit jól áll :D
vörös kendö vörös arc készen van a Myrácska:)

Szecsa 07-28-2006 14:39

Magas arak nekem is jok lennenek :)
De azt is gondoljatok at, hogy akik csinaljak a magas arakat, azok magukkal is kicsesznek vmelyik szinten, mert ők saját maguk se fognak tudni utalni.. :)
Illetve mindenkinek kell vinnie 1-1 fajta cuccot...es akkor ha 5-6 ember fog vinni a piacon 1-1 vmit....mondjuk neveré a gabona vagy spoké a fegyver :)
Mindenki vallal egy olyat, amit a sajat fenti termeloivel eltudja latni a csoportot...mondjuk ha Spok viszi a fegyvert, akkor nem fog 2-3 milla fajta fát, követ kitenni az azt vivők alá 2-3 mlrd értékben... :)
S ertelemszeruen mindenki azt vallal, amibol termel annyit, hogy a csoportot ellassa..

TM Laci 07-28-2006 23:34

akkor én vállalom a támadókat, és a védőket. amennyi kell nektek, aztat megtermelem:)

Steve 07-29-2006 00:39

Quote:

Originally Posted by TM Laci
akkor én vállalom a támadókat, és a védőket. amennyi kell nektek, aztat megtermelem:)

Ha olcsóbban adod mint az alapkatit akkor napi sokezret kérek;)

TM Laci 07-30-2006 12:59

50001 az ára:))

Steve 07-30-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by TM Laci
50001 az ára:))

mármint annyi réz?:D

All times are GMT +1. The time now is 01:23.