![]() |
Én most búcsúzom reggel munka még1x elismerésem anarch miatt akárhogy csináltátok. jóéjt üdv Tamás
|
szerintem 1-2 ev mulva,ha még jatszol,kicsit maskepp fogod ezt nezni.Nem kell ehhez jksz,az embber egyszerüen ismeri a baratai orszagait,felettem B ben,a legtöbb jatekos A beli klantagom,vagy az elözö klanom tagjai,na most ezekkel nekem nem kell megbeszelni,hogy ne üssük egymast,alapbol tutti nem fog egyikünk se tamadni
|
Orilistát nem adok, hogy leüssetek:), de ha valaki békülni akar veletek úgyis megadja. jóéjt még1x
|
Quote:
Ettől lesz az, hogy egy idő után csak egy bizonyos kör tud majd ezzel játszani mert aki nem klán tag vagy nem régi játékos az repül. Te nem így látod ? |
Nem igy latom,jatszani mindenki tud.Hidd el en sokkal jobban szeretnem ha nem lenne ennyi haver...
|
Quote:
Igen :) Utána jöttem rá hogy mégse never :) És ezt a hekihatárt hogy az L-be húztak egy olyan embertöl hallotam akit régen never leütöt és ellene akart ugrasztani...... |
Quote:
Sztem őket nem kell bevédeni :) Tomiék elégé jól nyomják és tudtomal több körökre mennek ki ütni :) |
Najó remélem ennek a kis vitának vége.....
Ugymond fogózni nem fogunk se tamás se én.....max olyan áron teszem ki amit tegnap lopival és szecsával beszéltem. Na utazok Szolnokra nemzetközi tornára, szombaton jövök! sziasztok |
Mik vannak itt:S
|
Szép napot Mindnekinek! :)
Hát végig olvastam ezt a csodálatos írás sorozatot és mit ne mondjak, kifeküdtem tőle...:rolleyes: Simon (Tamás)! Te tényleg össze-vissza vagdalkozol és nem ritkán marhaságokat írogatsz. Örülök, hogy kiállsz a véleményed mellett, de úgy látom néha az nem is a te véleményed, hanem valakitől hallottál valamit, ami vagy úgy van, vagy nem és aztán ezt vágdosod mások fejéhez... az pedig külön csúcs volt, mikor arról írsz, hogy micsoda jksz folyik az anarchba...:D Hosszú évekkel ezelőtt volt olyan, mikor az anarchban elkezdtünk tevékenykedni Fly barátommal, hogy rohantak az emberek a support-ra, hogy több orink van anarchban, csak mert nem olvasták el a szabályokat... sőt, mivel anarchban NEM kötelező játszani, ezért végképp érthetetlen, hogy miért olyasmi miatt esel neki pár játékosnak, ami egyébként ott szabályos és amit te is bevállaltál mikor oda mentél játszani... |
A normálos dolgokhoz annyit, hogy számtalan módját tudom neked felsorolni, ahogy szabályos keretek között lehet 5. szinten milliárdokat keresni, bár ezek nagy részét nem használom, mert nekem csökkentik a játék élvezetét azzal, hogy túl könnyűvé teszik... szóval úgy, hogy ezekkel te láthatólag nem vagy tisztában, talán nem kéne vádolnod senkit semmilyen csalással, meg jksz-el, főleg nem nevesítve...
UFF (PUFF? :D) beszéltem (mert járt a szám). :cool: :D |
Quote:
|
Quote:
|
"És a szövijeim a tanúk rá,hogy amióta komolyabban anarchozik,egy "picikét" alábbhagytam a normállal :)"
jójójó talán aláírom :)) |
ezen nincs mit alairni,Never tesz magasrol a normalra miota anarchozik komolyabban:) az eddigi leglustabb szövim volt:))
|
A tekikoptató :D
Amúgy a B-s orimmal foglalkozok,mikor elől van,csak az L-es,és a G-s orimat hanyagolom :) Dehát a helytartó viszi őket :D |
mutass valakit aki utannad csinalja,ha jol emlekszem 700k tekit koptattal el 2 het alatt normalban annelkül,hogy barmennyit is eladtal volna belöle,ki se tetted a piacra,arra is lusta voltal:)
|
Hát most tehetek róla,hogy olyan gyorsan kopik a teki? :D
De sokat eladtam,csak ha jól emléxem,lefosztották rólam a pénzt :) |
Quote:
|
Eddig is azok voltak :D
|
Quote:
|
eddig is az volt:))
|
Kezd? Volt? :)
Vannak dolgok amik időtlenek! :D |
Anarchosok! Ötleteket varnek Y piac elrendezesere,hogy lehessen utalni,es cuccokat eladni.Ne csak azok keressenek akik a fogokat bepakoljak.Vannak terveim,de eleg drasztikusak,igy elöbb megvarom hatha van valakinek okos ötlete
lopi |
3-4 emberen kívül mindenkinek levágni a termelőjét :)
Ez a leghatásosabb,de hát ööö nem biztos,hogy ennek sokan örülnének :D |
Hát meg lehet csinálni hogy mesterségesen fent tartsuk az árakat.probát meg ér:)
|
4=Never,Lopi,Spok,Apó? :)
|
Arden,a 3-4 embert csak hasraütésszerűen mondtam :)
Nem kezdtem el gondolkodni,hogy ki lenne az. De amúgy én nyámnyila vagyok,nem ütnék le egy barátot,csak hogy jobb legyen a piac,annyit nem ér :) |
Azt kell hogy mondjam, hogy Devilnek igaza van.
Vagy magas árak, vagy drasztikus intézkedések. Én amúgy sem tudnék azzal az egy termelőmmel nagyot kaszálni, max a pénzt termelni, ill. rúnát gyűjtögetni. De manapság nagyon sok olyan embernek van hihetetlen mennyiségű cucca, akiknek azelőtt soha :S |
Én a magas árakra szavazok :)
|
Quote:
:p |
Szerintem is az lenne a legegyszerűbb, holott nekem is csak rosszabb lenne miatta, de legalább nem kéne 50-60k különböző egységet kivásárolnom Achmednél, hogy megvegyem azt a kevés kis utalásom ami van:(:(:(:(
|
Amit ide írnék, azért a netről is kitiltanának!:D
Pedig most tudnék dühöngeni |
Adj bele Apait Anyait Myra:)
|
Quote:
Bizit jól áll :D vörös kendö vörös arc készen van a Myrácska:) |
Magas arak nekem is jok lennenek :)
De azt is gondoljatok at, hogy akik csinaljak a magas arakat, azok magukkal is kicsesznek vmelyik szinten, mert ők saját maguk se fognak tudni utalni.. :) Illetve mindenkinek kell vinnie 1-1 fajta cuccot...es akkor ha 5-6 ember fog vinni a piacon 1-1 vmit....mondjuk neveré a gabona vagy spoké a fegyver :) Mindenki vallal egy olyat, amit a sajat fenti termeloivel eltudja latni a csoportot...mondjuk ha Spok viszi a fegyvert, akkor nem fog 2-3 milla fajta fát, követ kitenni az azt vivők alá 2-3 mlrd értékben... :) S ertelemszeruen mindenki azt vallal, amibol termel annyit, hogy a csoportot ellassa.. |
akkor én vállalom a támadókat, és a védőket. amennyi kell nektek, aztat megtermelem:)
|
Quote:
|
50001 az ára:))
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:23. |