Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kis segitség az-Anarch Piacra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=636)

Figaro 07-23-2006 18:45

Hali!

Eleve imadom az olyan embereket,akik nem vallajak be a nevüket...

Az elmeletedben van egy kis problema,ha mondjuk a piacon van kint folyamatosan 50 millio kö egy darabban,mondjuk 300 ert,akkor azon az emberen kivül akie a kö,minden 1000 ar felett berakott kö(nagyobb mennyisegben) mar nem utalas,hanem fogo. Az 50 milla követ ugyan par ember fel tudna venni,de nem eri meg neki egy 5 milliardos utalasert,hogy 20 md körül költsön ra.

Utalasban pedig ha valaki szol,alltalaban segitünk,hogy miben es mikor tud utalni.

Es ha egyszer megtudom ki vagy,kicsit megprobalom megneheziteni az eleted ott:))

Ha Monaco vagy akko pláne:)

lopi

Never 07-23-2006 18:49

Én akkor is kíváncsi lettem volna,hogy kiket sorol fel,akik bevédenek :)

Monaco 07-23-2006 18:50

lopi kivételesen semmi közöm hozzá :)

Szecsa 07-23-2006 21:55

Kivetelesen a társad :)

Never 07-23-2006 22:22

Micsoda meglepetés :)
Amúgy tudtam közben, mert egy másik topicban meg tamásként írtad alá,és tudtam,hogy Monaco társát Tamásnak hívják.Persze lehetett volna másik Tamás is,de ráhibáztam :)
Amúgy így főleg nem értem a rágalmakat,mert tudtommal te kezdő anarchos vagy,így alig tudsz bármit is az egészről.Amit meg tudsz,azt meg Monacótol,és ez ugye megmagyarázza az írásodat :)
No csak ennyit akartam még :)

SiMON 07-23-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by Figaro
Es ha egyszer megtudom ki vagy,kicsit megprobalom megneheziteni az eleted ott:))

Ha Monaco vagy akko pláne:)

lopi

Nem vagyok Monaco és remélem kapsz érte pár vip.et;) ha már ilyen csókos lettél. Pont erről beszéltem, hogy ideje lenne mindenki magától boldogulna és nem nyalna és nem lenne ez a haver haverja dolog.

SiMON 07-23-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by Never
Micsoda meglepetés :)
Amúgy tudtam közben, mert egy másik topicban meg tamásként írtad alá,és tudtam,hogy Monaco társát Tamásnak hívják.Persze lehetett volna másik Tamás is,de ráhibáztam :)
Amúgy így főleg nem értem a rágalmakat,mert tudtommal te kezdő anarchos vagy,így alig tudsz bármit is az egészről.Amit meg tudsz,azt meg Monacótol,és ez ugye megmagyarázza az írásodat :)
No csak ennyit akartam még :)

Egészen véletlenül teljesen ráhibáztál. Tőle tudom a dolgokat és egyre többet ahhoz, hogy végleg megutáljam ezt a játékot úgy komplett egészet normál és anarchot is. Ex és leendő barátnőim nagy örömére:) Még annyit hozzátennék remélem lesz olyan hódító ahol nem fogtok játszani és nem rontjátok el sok ember szórakozását.

Mostmár sokadjára editálom ezt a részt...
Lopi sajnálom, hogy te is azok közé tartozol akiket úgy védeni kell alúlról, gondolok itt pl. "B" re mert egyedül a szöviddel nem boldogulsz. Bár lehet hogy most tévedek és ez Leuven féle csapat sorry,

Never 07-23-2006 22:31

Nade mennyit tudsz az egészről?És Monaco mennyit tud? :)
Sztem ő se sokat,csak össze-vissaz beszél.
De ha gondolod,hagyd abba,az a te dolgod.

SiMON 07-23-2006 22:43

Quote:

Nade mennyit tudsz az egészről?És Monaco mennyit tud? :)
Sztem ő se sokat,csak össze-vissaz beszél.
De ha gondolod,hagyd abba,az a te dolgod.

Sajnos épp eleget erről az egészről, hogy ki- kivel mikor mennyit csal és remélem előbb utóbb törölnek titeket.

Ati 07-23-2006 22:45

Hogy mi van az anarch piacával?

Never 07-23-2006 22:46

Nade mesélj vmi konkrétat is,mert eddig semmi ilyen nem volt.Amúgy erősen kétlem,hogy Monaco ennyira belelátna a dolgokba.
És egyáltalán miért törölnének? :)

SiMON 07-23-2006 22:47

Quote:

Nade mesélj vmi konkrétat is,mert eddig semmi ilyen nem volt.Amúgy erősen kétlem,hogy Monaco ennyira belelátna a dolgokba.
És egyáltalán miért törölnének? :)

Mondjuk azért törölnének amit nem lehet bizonyítani. Gondolok itt azokra a dolgokra ahogy két szövi összefog annak érdekében hogy a fölötte levőket ne piszkálják. Ez B ben biztosra tudom hogy igy van Topban és G ben is csak ismeretség miatt ninccs ütés, de mind1 már nem érdekel. Tényleg megutálom ezt az egészet az olyanok miatt mint ti.

Never 07-23-2006 22:47

:)
Milyen igaz,eltértünk a tárgytól egy picit :D

Ati 07-23-2006 22:48

Na mégegyszer: mi is van az anarch piaccal?

A dühöngő az egy másik topic.

Never 07-23-2006 22:52

Sztem semmi,én legalábbis még a topic nyitójától sem láttam piacra való javaslatot :)

SiMON 07-23-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati
Na mégegyszer: mi is van az anarch piaccal?

A dühöngő az egy másik topic.

Úgylátom a magasabban levő orik teljes mértékben kisajátították a piacot és ha drágábban kerül valami eladásra nagy tétel az fogóvá válik megitélésben és a kisebb anarchosoknak nehezebb a feljutás a kapcsolatok miatt.

Figaro 07-23-2006 22:56

Ati az anarch piaccal minden rendben,neha kicsit sok a fogo benne ,de hat ez van:)

Simon,a B-röl meg G-röl nemtom mit beszelsz,ha latod hol vagyunk,a környeken mar mindenki szabizott,mert 4-5 körre is kimegyünk ütni,mert full hadival nem vok hajlando fedezni.De biztos erös csapat,mert eddig meg senki nem tamadott vissza,söt artot se kaptunk,ami eleg szomoru:( De ha mar ennyire zavar igazan jöhetnel egy kicsit harcolni,had ne unatkozzak:)

Never 07-23-2006 22:56

És mi a javaslat?
Amúgy az anarchos piacot mindig is kisajátították a gazdagok,hiszen abban van a pénz.És ugye mi kell egy jó háborúhoz? :) Pénz,pénz,pénz.Meg talán idő :)

SiMON 07-23-2006 22:59

Quote:

És mi a javaslat?
Amúgy az anarchos piacot mindig is kisajátították a gazdagok,hiszen abban van a pénz.És ugye mi kell egy jó háborúhoz? :) Pénz,pénz,pénz.Meg talán idő :)

Semmit nem tudnak a kisebbek csinálni, mert ugye ha van elég pénzed + a cimbinek aki segit felvásárolni akkor mindig is a te kezedben lesz a piac.

Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.

Never 07-23-2006 23:01

Igen,és ez valszeg így lesz mindig.De mi ezen a meglepő?
De várj,nyitok egy másik topicot,ahol kicsit kötetlenebbül lehet beszélni,és nem csak a piacól :D

Ati 07-23-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by SiMON
Semmit nem tudnak a kisebbek csinálni, mert ugye ha van elég pénzed + a cimbinek aki segit felvásárolni akkor mindig is a te kezedben lesz a piac.

Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.

Erről szól az anarch, ez így van rendjén.

Figaro 07-23-2006 23:03

nem hiszem,hogy Nevernek kellene cimbi hozza,hogy felvasarolja komplett a piacot,illetve a katipiacot mar nem lehet felvenni,de a többi nem gond.Es laccik hogy nem reg kezdted ott,akkor kellett volna legyel,amikor a nagyok vittek,mint Aurrie es tarsai:)

SiMON 07-23-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by Figaro
nem hiszem,hogy Nevernek kellene cimbi hozza,hogy felvasarolja komplett a piacot,illetve a katipiacot mar nem lehet felvenni,de a többi nem gond.Es laccik hogy nem reg kezdted ott,akkor kellett volna legyel,amikor a nagyok vittek,mint Aurrie es tarsai:)

Akkor így értelmetlen a topic.

Akinek kell pénz az szóljon Nevernek és küldje a vipet/1mrd értékben. Ugye ez az iratlan szabály ?

Figaro 07-23-2006 23:06

a baj az,hogy mindenki egyböl hatalmas termelöket szeretne,es utalja azt akinek mar megvan.De azt,hogy 2-3 evig fedeztel es harcoltal azert,hogy ott legyenek azok az orszagok ahol most vannak,az egyikötöket se erdekli

Never 07-23-2006 23:07

Simon,csináltam egy hódító dühöngőt,oda írhatsz rólam akármit :D
Élj a lehetőséggel,mert engem télleg érdekel,amit mondasz,de inkább csak a kíváncsiság miatt :)

SiMON 07-23-2006 23:08

Végső szóként tényleg csak annyit tudok hozzáfúzni, hogy akinek kell pénz az irjon be diplomáciába biztos hogy fog kapni. Ez 100% és nem lesznek fogók.

Ez megoldás Never?

Never 07-23-2006 23:08

Amúyg így van,ha vkinek kell 1 mrd,ír nekem,és 1 vipért utalok neki.Ez is szabályos anarchban :)
Mint ahogy az is,hogy uralom a piacot.Sőt, még az is,hogy 800 fölé nem mehet akárki.

Figaro 07-23-2006 23:10

nincs ilyen szabaly,de mindenki ugy könnyiti maganak a jatekot ahogy tudja,neked lent nem kell vip,nekem fent vip nelkül halott az orim.Tehat ha tudom anyagiakert szerzek vipet,semmi kivetni valot nem talalok a dologban.De szerintem egy rakas ember megmondhatja,hogy sok-sok milliardot adogatunk csak ugy,barkinek,aki normalisan ker.

SiMON 07-23-2006 23:11

Quote:

Simon,csináltam egy hódító dühöngőt,oda írhatsz rólam akármit :D
Élj a lehetőséggel,mert engem télleg érdekel,amit mondasz,de inkább csak a kíváncsiság miatt :)

Majd megbeszéljük 4 szem közt, de nem most.

Never 07-23-2006 23:13

Rendben :)
Amúgy az anarch azért anarch,hogy segítsék egymást a barátok,ha akarják,és tudják.Sokan ezt normálban is megteszik,sőt ott is utalgatnak,ezen miért nem akadsz ki? :)

SiMON 07-23-2006 23:14

Quote:

Amúgy az anarch azért anarch,hogy segítsék egymást a barátok,ha akarják,és tudják.Sokan ezt normálban is megteszik,sőt ott is utalgatnak,ezen miért nem akadsz ki? :)

Mert semmi értelme, ez jksz de sose derül ki, hogy ki kinek utal.

SiMON 07-23-2006 23:15

Quote:

Ha pedig tudod, hogy ki kinek utal és mennyit akkor azt jelentened kéne jksz.re. Ha pdig nem teszed bűnpártolás:)

Never 07-23-2006 23:16

JKSZ,ami megintcsak szabályos anarchban.
Talán ezért is lett létrehozva ez a csoport,hogy itt olyanokat is megtehess,amiket normálban nem szabad.

Figaro 07-23-2006 23:16

Bünpártolás:)) hova kerültem?

Kics 07-23-2006 23:17

regget.

a normál ilyen:S csak aza rémisztő benne:S
az anarchot én se értem. 275ha-n a legnagyobb orim, ez talán kicsinek minősül, és 1xer üzleteltem csakmégse mondom hogy szegény vagyok. az meg amit Lértek tényleg tisztelendő. ellenben, hogy az ujjonan reggeltek türelmet nem ismerve csak uralkodók akarnak lenni, miközben sem orit építeni, sem tiszteletet adni nem tudnak.
és tudtommal ay volt pl. iratlan xabáj, hogy termelőket se illik ütni. ennek ellenére akárhányxor bevertek, viccamentem, és xidták őseim. és nem a régiek.. perxe vádolni könyebb...
menyjetek fel tamás:)) fogjatok öcce és verjétek le őket. eccerű:))

Never 07-23-2006 23:17

De épp ez a lényeg,hogy anarchban nem "bűn" a JKSZ :)
Hanem lehetőség.
Vki él vele,vki nem,mindenki maga dönti el.

Never 07-23-2006 23:19

Hát van egy ilyen,hogy termelőt nem illik,de olyan is van,hogy aki nem tudja megvédeni a termelőjét,az ne tartson :)
Vagy érje el,hogy felvihesse olyan magasba,ahol nem bántják.És akkor ő tudja uralni a piacot :) Ha már ez a topic neve :D

Never 07-23-2006 23:21

De ide ne írjunk normálos dolgokat :) Arra csináltam a dühöngőt,ott szívesen válaszolok mindenféle kérdésre :)

Never 07-23-2006 23:22

Ööö bocsánat,most vagy hallucináltam,vagy nem tudom,de láttam egy hozzászólást,ami már nincs ott,és arra reagáltam :)

Kics 07-23-2006 23:23

jól láttad.
a védelemmel 1etértek az emberek ottani hozzáállásával nem:S
ahogy a kezdeti topicnyitóval sem, és hiába akartam reagálni rá elején a 3xori beirásom is töröltem, mert az is hüjeség volt...

All times are GMT +1. The time now is 21:41.