![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel látom, hogy a védő erővel kapcsolatban is van némi kérdésáradat egy másik topic-ban, ezért berakhatnád a súgóba a védőerő kiszámításához, hogy a hekiből jövő minimum védő és a bent lévő egységek védő ereje közül a nagyobb számít.
|
A megtévesztés varinál a súgóban az van, hogy esély van rá, hogy nem a tulajt mártják be a tolik... mekkora ez az esély, azt is bele lehetne tenni.
|
sugojavítás..
2 észrevétel:
1. hullánál, ha seregütközés van, kap e egységet, ha igen, ha nem, miért? 2. óriásnál pl számomra mikor először olvastam nem volt egyértelmű, hogy a katonákra kapott 15% plussz az alap katonára, vagy az összes harci egységre értendő. Ezen kérdések, sztem... bármely súgót először olvasó emberben felmerülhetnek.. |
Én az Ork kitámadási bónuszát részletezném kicsit jobban a súgóban. Másik topicban volt téma és többféle megközelítés volt. Jó lenne tisztába tenni. Akár számítási példa bemutatásával is. :D
Másik javaslatom egy Kb 1 oldalban összefoglalt "kézikönyv" kezdőknek. Ez olyan tippeket tartalmazna ami nincs a súgóba. Pl. Maradj 200 hekin míg be nem építed/képzed a helyet. Általában is el kéne mondani, hogy (normális arányok mellett) mi fér el egy 200 hekis országban. Stb. Persze ezeket megtanulja az ember rövid idő alatt de van ismerősöm aki azért hagyta abba (a lényegében még el sem kezdett játékot) mert nem kapott ilyen segítséget, és seperc alat leverték/lelopták. Aztán elment a kedve. :cool: |
elgepeles: 2006-07-24 08:43:28 Biztonsági figyelmeztstés:
ez eleg ujkeletu :) |
Ha az elgépelés is számít:
Sugó-Fajok-Törpe-Előnyök: 10%-kel alacsonyabb katonai veszteség Egyébbként a harcos személyiség leírása tényleg helytelen, mert százalákpont lenne a helyes kifelyezés. Persze ez még több laikus embert megzavarna igy átkéne fogalmazni százalékos formára. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg: "A Hódító külső fórumán egy külön téma foglalkozik az újjátékosok kérdéseivel, ha elakadtál, vagy segítségre lenne szükséged, javasoljuk, hogy oda is látogass el. A meglévő témákat végigolvasva is rengeteg tippet, tanácsot kaphatsz." |
Quote:
|
valahol olvastam, hogy bizonyos országok között barátság épül ki (asszem csak szövetségesek között), ami csökkenti a támadások hatékonyságát egymás ellen a későbbiekben is. erre nincs valamilyen képlet, vagy valami?
|
Quote:
|
ha már így szóba hoztad, melyek azok a nem publikus képletek? csak hogy ne is kérjem őket a súgóba ;)
|
Quote:
Régebben volt valami "hogyan kezdeném" stílusú fejtágítás amit játékosok írtak, az jó volt de én már nem találom, és már kb 1 évvel ezelőtt is elavult volt. Azt a koncepciót kellene folytatni egy új leírással akár fajonként. Ott pl. leírta egy tag, hogyan kezdene mondjuk gnómmal. Milyen arányban képezne, mit építene stb. Ilyesmi kellene. :cool: |
Quote:
|
Bele lehetne rakni a szövi súgóba, hogy ha a vezér törli magát, szintet lép, vagy átkerül anarch-ba, akkor a szövetség a köv körben megszűnik létezni és nem kell várni 24 órát, hogy szövetségi státuszt válthass.
|
-
én a kitiltásokról találok kevés infót..
|
Quote:
Nem hiszem, hogy ezt tovább kellene ragozni. |
Elgépelés
Elgépelés: FAQ - Törlések, áthelyezések
Ha emiatt került át országod, akkor kérünk, hogy a jövõben került az olyan eseteket, amikor többen játszotok, de szinte biztosra lehet venni, hogy ugyanaz a személy irányítja az országokat. ;) |
HA már a súgó pontosításánál tartunk...:)
A súgóban a különböző %-okhoz szükséges tekercs darabszámok nem pontosak, mert a kerek számos küszöb nem igaz... azaz: súgó most: 50% 10.650 darab tekercs valóságban: 50% 10.651 darab tekercs és ez igaz mindegyik %-ra... |
A varázslatok súgó "számok" részében a faji varik %-a nincs feltüntetve. :cool:
|
Helytartó katonaképzés
Idézet a súgóból:
Quote:
|
Quote:
... kivéve, ha pluszban képzel alap katonákat, ilyenkor az alap katonák képzése miatt csökken a hely. Ez a sima alap katonák miatt van. Tehát csak ez az egy beállítás befolyásolja, az alap katonák képzése. |
Hiányol-e még valaki valamit a súgóból? :)
|
Quote:
|
Bug?
Quote:
Pont az a probléma, mint ahogy írod is: fegyveresnek való továbbképzés esetén nem foglalkozik a férőhely ellenőrzésével, így a folyamatosan, körökre egyenletesen elosztott katona-utánpótlást is símán továbbképzi... Nem törődve azzal, hogy ezzel nem csak az alap katonáknak fenntartott helyet használja el, (ezt se kéne...) hanem még a barakkokban sem jut nekik hely... Ezért kérdeztem, mit jelent az a szó, hogy katona: az 1/1-es egységet, minden olyan egységet, aminek fegyveres harc esetén szerep jut, vagy minden egység, ami nem civil. Jelen pillanatban a második a helyes. Ez főleg azért félrevezető, mert 'alap katona' szerepel a súgóban! |
Quote:
|
sziasztok :)
csak egy eszrevetel: azt hiszem, az alabbi reszletet a sugobol (egesz pontosan a VIP sugo kenyelmi szolgaltatasok felsorolasanal talalhato) az uj verzio miatt javitani kene :) "Gyors értesítés az eseményekről és üzenetekről, a képernyő jobb alsó sarkában levő villogó felirat segítségével." ha jol vettem eszre az uj ikonok a bal felso sarokban, a hodito felirat/kepecske alatt villognak ezentul... na csak ennyi, remelem ez picit segit a sugo javitasahoz :) |
Quote:
Quote:
|
én hiányolok még valamit a sugóból.
közös fórumon elhangzott egy olyan fogalom, hogy mélyszabi, hosszabb szabadság esetén. azóta másoktól is hallottam, hogy van ilyen, de mindenki mást mond, hogy mennyi szabi után lép életbe és mik a következményei Az a gondom erröl semmi nincs a sugóban, pedig ha tényleg létezik jó lenne konkrét info |
még egy ,a vip hétvégi játékban levon egy vip kört 5 percenként?
vagy hogy van ez? |
Quote:
|
mivel bekerült az "Eseményjelzés az addigitól eltérő IP címről való belépésről", lehetne frissíteni a FAQ "Adatok módosításával kapcsolatos kérdések; mi a teendő, ha észreveszem, hogy valaki más is használja rajtam kívül az országomat?" részét.
|
egy nem teljesen tiszta pontot kéne megvilágositani.
Fajok sugó félelf: Előnyök védőereje 10%-kal magasabb máshol pontosan ki van fejtve, hogy az a plusz vagy minusz katonai, mágikus vagy alvilági akciókra vonatkozik. Mivel itt nincs egyik se ez azt jelenti, hogy mind a háromra vonatkozik? Hátrányok: a támadóerő 10%-kal alacsonyabb itt ugyanaz a helyzet (bár az alvilági vonatkozást mindkét esetben kizártam(logika:))) |
Szerintem ez eleg egyertelmu. Csak hadira kapja a vedo pluszt, es a tamado minuszt. toliakciora, varazslasra nem.
csak olvass par sorral folotte, ahol leirja a fajt magat: "Villámgyorsan tudnak mozogni, bár a harcban inkább védekeznek, mintsem támadnak" vagy lehet azokat csak en olvasom el?:( |
Quote:
Szerintem a súgóban rengeteg helyen van már így is az, hogy ugyanaz a dolog kétszer, háromszor le van írva egymás alatt feleslegesen(?)... |
üdv
a sugo frissitésénél igazitani kellene azon a részen is ahol a FAQ azt irja: Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj? Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se. ezt ki is lehetne törölni mert az isten se gyözi meg a supportot hogy nem te vagy az összes családtag... valoszinü hogy ez a helyzet a munkahelyen is de azt nem ismerem... steffl |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |