Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító relikvia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=612)

Daemon 07-13-2006 09:36

És leszólni mást, úgy hogy nem tudod mit is tud igazán, az nem tudás, hanem valami más...

aúú 07-13-2006 10:54

Hát, nekem személy szerint tetszik az első stílusból is pár rajz (pld az elf csajszi), míg a második stílussal is van némi gondom... nem rajzolás szempontjából (ahhoz Chris kedvesem enyhén szólva jobban ért), hanem a Hódítóhoz való viszonyításban... mégpedig konkrétan az óriásnak a rajza ami nekem szemet szúrt... ugyanis az a legtöbb fantasy világba nagyon jól bele illik (pld egy dombi óriásnak), de a Hódítóhoz szerintem pont nem jó, mert kicsit nehéz összekötni az ágyékkötős bunkós óriást a Hódító legjobba varis fajával...

Daemon 07-13-2006 11:01

Jobban nézne ki süveggel és vitorlavászonnyi köpennyel? :)

aúú 07-13-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Daemon
Jobban nézne ki süveggel és vitorlavászonnyi köpennyel? :)

Nem, de mondjuk mágikus tetkókkal a testén, pár rúnás cuccal (nyaklánc, karperec, sisak, esetleg még valami páncél szerűség is) lehet, hogy közelebb hozná a Hód legjobb varis-sereges fajához...:) Így bocsi, de én nehezen látom meg benne az értelem szikráját, nemhogy egy harcos varázslót...
De mint mondtam, ez az én véleményem csak.

aúú 07-13-2006 11:13

Meg mint írtam, a rajz ettől jó, egy D&D játékhoz teljesen jó lenne...:)

Daemon 07-13-2006 11:15

Értem én :)
Viszont abból indultam ki, hogy ruhát is bajos és többnyire felesleges is nekik csinálni, nemhogy páncélt... Ráadásul pl 5 méteres termettel bőven elég egy ilyen bunkó 8 páncélos lovag ellen :)

aúú 07-13-2006 11:22

Quote:

Értem én :)
Viszont abból indultam ki, hogy ruhát is bajos és többnyire felesleges is nekik csinálni, nemhogy páncélt... Ráadásul pl 5 méteres termettel bőven elég egy ilyen bunkó 8 páncélos lovag ellen :)

Ami teljesen igaz is lenne, ha nem elsősorban a legvarisabb faj lenne az óriás...:) Ezért írtam, hogy nagyon jó rajz egy D&D-s dombi óriásnak, mert azok kb ilyenek még a hivatalos rajzok alapján is...:) Ám egy nagyhatalmú varázslót, legyen az bármilyen fajú, nehezen tudnám elképzelni ágyékkötővel és bunkóval...:D

Daemon 07-13-2006 11:30

Olvastam egyszer egy novellát, amiben egy Monas apó nevű, enyhén kövérkés öregember volt a főszereplő és egyben egy nagyhatalmú varázsló. Kapta egyszer azt a feladatot, hogy állítsa meg az időt. Felment hát a toronyba a "megrendelővel" és ott... nem csinált semmit. Kérdezte a csóka, hogy na, mi lesz? Mire az öreg: kész van.
Eddig ez tetszett nekem a legjobban, leszólta a mágusok idióta látványhókuszpókuszát, mondva, hogy a varázsláshoz tudni kell, nem hadonászni vagy bármi egyéb idétlenséget, mert az belülről jön és ő tudott :)

aúú 07-13-2006 11:34

Quote:

Olvastam egyszer egy novellát, amiben egy Monas apó nevű, enyhén kövérkés öregember volt a főszereplő és egyben egy nagyhatalmú varázsló. Kapta egyszer azt a feladatot, hogy állítsa meg az időt. Felment hát a toronyba a "megrendelővel" és ott... nem csinált semmit. Kérdezte a csóka, hogy na, mi lesz? Mire az öreg: kész van.
Eddig ez tetszett nekem a legjobban, leszólta a mágusok idióta látványhókuszpókuszát, mondva, hogy a varázsláshoz tudni kell, nem hadonászni vagy bármi egyéb idétlenséget, mert az belülről jön és ő tudott :)

Igen, azt hiszem ezt én is olvastam...:) De ő sem ágyékkötőben és bunkóval felszerelkezve ment...:D
De szerintem kár ezt túlragoznunk, érted te, hogy mit mondok...:)

Daemon 07-13-2006 11:36

Persze :)
Nekem ez jöt elsőre, a megrendelők kérésére meg még bármi megeshet.

Chris 07-13-2006 11:44

Quote:

Írásban sokkal könnyebb átadni ezt. Rajzban nehezebb. Azon az óriáson nem látszik az általad említett tudás. Te hiba tudod, hogy az az óriás tud varázsolni, ha az a képről nem jön le.

Nekem az elffel van még némi problémám... Mit visel a felsőtestén? Se páncélt se ruhát, se meztelen felsőtestet nem tudok kinézni belőle. Mintha az a rész kidolgozatlan lenne (persze lehet hogy csak kicsi a kép, és nagyban jobban látszana). Tényleg sapka van a fején, vagy csak úgy néz ki?
Légyi, légyszi ezt ne vedd fikázásnak. Tetszenek a rajzaid, és nem áll szándékomban becsmérelni őket, csak érdekel egy két részlet, ami nem egyértelmű számomra.

aúú 07-13-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by Chris

Nekem az effel van még némi problémám... Mit visel a felsőtestén? Se páncélt se ruhát, se meztelen felsőtestet nem tudok kinézni belőle. Mintha az a rész kidolgozatlan lenne (persze lehet hogy csak kicsi a kép, és nagyban jobban látszana). Tényleg sapka van, vagy csak úgy néz ki?
Légyi, légyszi ezt ne vedd fikázásnak. Tetszenek a rajzaid, és nem áll szándékomban becsmérelni őket, csak érdekel egy két részlet, ami nem egyértelmű számomra.

Szerintem meztelen felsőtest és csuklyás köpeny és talán az van a fején (bár ez a kép mérete miatt tényleg nem látszik jól).

Chris 07-13-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Szerintem meztelen felsőtest...

Akkor hova lettek az izmok? Nah, de mindegy... nem hasogatok szőrszálakat...

Láma 07-13-2006 12:28

Az egyértelműen valami bőr vagy hasonló vért a karjánál látszik a nyílás. És csukja van rajta.

Láma 07-13-2006 12:30

Viszont az a fél-elf a gumiember testvére lehet:)

Daemon 07-13-2006 12:57

Az elfnek ruha van a testén, de 300 pixel széles képtől ne várj semmit, nagyban enyhén másképp hatnak a rajzok - sztem.

Chris 07-13-2006 13:17

Quote:

300 pixel széles képtől ne várj semmit, nagyban enyhén másképp hatnak a rajzok - sztem.

Sztem is.
Nem lenne valahol lehetőség rá, nagyban (és esetleg nem negatívban) megnézni?

Roni 07-13-2006 13:52

Nekem személy szerint nagyon teccenek Dam rajzai, az óriás is. Az elfen pedig sztem ilyen kicsiben is jól látható h ruha van, és csukja van a fején.
Vegyetek fel szemüveget :D

DearCody 07-13-2006 19:09

Az óriás esetében arról ne feletkezzünk el, h az nem biztos, h varázsló. Biztos nem annak let szánva. Ha már a katonai egységeket nézzük én "Támadó" egységnek mondanám. Jah és miért kéne értelmesnek látszania? Nektek az elitek varázsolnak?
Jó, jó persze ez csak akkor igaz, ha fajonként több rajz is készül majd, ha csak 1-1 akkor Nektek van igazatok.
Az elfnél látszik, h mi micsoda, de tényleg érzek én is 1 kis hiányosságot benne.

Ati 07-15-2006 14:00

Aki még nem szavazott, de szeretne, az szavazzon minél előbb. Aki ismer valakit, aki még nem szavazott, de szeretne, az szóljon az illetőnek, hogy szavazzon minél előbb. :) Ha tartjuk az egy hetet, akkor már csak a hétvége és a hétfői nap eleje van hátra. :)

Ati 07-16-2006 20:36

Kb 1 nap, vagy kevesebb van hátra a hivatalos szavazásból (hacsak nem kell hosszabbítás :D), úgyhogy tessék sietni emberek! :)

DearCody 07-16-2006 21:27

A szavazás után rögtön nyilvánosságra lesz hozva az eredmény? Mert engem már nagyon érdekel a vége. Lenne tippem, de nem akaro inni előre a medve bőrére....ezzel már megjártam egy párszor. :(

Ati 07-16-2006 21:34

Quote:

Originally Posted by DearCody
A szavazás után rögtön nyilvánosságra lesz hozva az eredmény? Mert engem már nagyon érdekel a vége. Lenne tippem, de nem akaro inni előre a medve bőrére....ezzel már megjártam egy párszor. :(

Tuti nem rögtön, mert este lesz lezárva, amikor már hulla leszek.

DearCody 07-16-2006 21:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Tuti nem rögtön, mert este lesz lezárva, amikor már hulla leszek.

Jó, jó, de gondolom nem kell rá várni több napot. Türelmetlen vok tudom. :D

Remedy 07-17-2006 18:09

Amugy amikor olvastam fenn hogy Hodito relikvia, azt hittem lehet kapni ilyen aranykupat meg aranyermet, amibe bele van irva, hogy Remedy (#26373)
:)

Ati 07-17-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Remedy
Amugy amikor olvastam fenn hogy Hodito relikvia, azt hittem lehet kapni ilyen aranykupat meg aranyermet, amibe bele van irva, hogy Remedy (#26373)
:)

Már miért pont az lenne beleírva? :D:D:D

Ati 07-17-2006 20:42

A szavazás ezennel végetért. Eredményhirdetés pár nap múlva.

Köszönöm minden szavazónak a szavazatot!

Ne kérdezd, hogy mi a végeredmény, én se tudom, most emlékeztető maileket küld az a gép, úgyhogy ma nem is nézem meg. :)

DearCody 07-17-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati
A szavazás ezennel végetért. Eredményhirdetés pár nap múlva.

Köszönöm minden szavazónak a szavazatot!

Ne kérdezd, hogy mi a végeredmény, én se tudom, most emlékeztető maileket küld az a gép, úgyhogy ma nem is nézem meg. :)

Szerintem beszéhetek mindenki nevében és megköszönjük az alkotóknak és mindenkinek aki lehetővé tette, h egy ilyen szép dologgal bővüljön a hódító. Plusz köszönet még azoknak akik itt leírták a véleményüket és szavaztak!!!!

Ati 07-21-2006 19:01

Nincs elfelejtve a szavazás ám, a látszat ellenére. :) A héten, ahogy láthattátok, rengeteg bővítés került be, most ezekkel bíbelődtem, így a hivatalos végeredménye a szavazásnak mindig nincs kihirdetve. :)

DearCody 07-21-2006 23:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Nincs elfelejtve a szavazás ám, a látszat ellenére. :) A héten, ahogy láthattátok, rengeteg bővítés került be, most ezekkel bíbelődtem, így a hivatalos végeredménye a szavazásnak mindig nincs kihirdetve. :)

Pedig szerintem sokan türelmetlenül várják velm együtt. :D Kb mikor lesz meg a hivatalos végeredmény?

Kisbér 07-27-2006 12:35

Quote:

Originally Posted by Ati

Nem a végeredmény a kérdés, hanem az, hogy mi, mikor és mennyiért lesz vehető.
Arra gondoltam, hogy nem csak kp-ért, de VIP tagságért is lehessen ilyen relikviákat venni...
Hiszen ha valaki ügyes, akkor a párbajokon össze tud szedni annyit, hogy legyen egy pólója, stb, stb.... Kicsit drágább lenne, mint ha kp-ban fizeted, de szerintem páran kihasználnák.. (tehát mittomén egy póló 1500ft, vipben 2500-3000 vipkör)
(csak azt nem tudom, hogy oldanánk meg azt, hogy a linkelt országok x-edik orija, amiben ugye felhalmozódhat vipkör kimaradjanak ebből)
Mondjuk csak főorikkal lehessen ilyen relikviákat venni, vagy nemtom...

Kisbér :D

DearCody 07-27-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Nem a végeredmény a kérdés, hanem az, hogy mi, mikor és mennyiért lesz vehető.
Arra gondoltam, hogy nem csak kp-ért, de VIP tagságért is lehessen ilyen relikviákat venni...
Hiszen ha valaki ügyes, akkor a párbajokon össze tud szedni annyit, hogy legyen egy pólója, stb, stb.... Kicsit drágább lenne, mint ha kp-ban fizeted, de szerintem páran kihasználnák.. (tehát mittomén egy póló 1500ft, vipben 2500-3000 vipkör)
(csak azt nem tudom, hogy oldanánk meg azt, hogy a linkelt országok x-edik orija, amiben ugye felhalmozódhat vipkör kimaradjanak ebből)
Mondjuk csak főorikkal lehessen ilyen relikviákat venni, vagy nemtom...

Kisbér :D

Ööö, Ati már előre közölte, h semmi ilyen nem lesz. Volt róla szó, h HV-s győztesek kapjanak pontokat amit be lehet váltani, de hallani sem akart róla. Szerintem meg VIP körért nem lehessen venni cuccot.
Ati, van már vmi fejlemény? Jah és mikor tudjuk meg, h mit lehet venni? Bögre póló...stb.?

Ati 07-27-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by DearCody
Ööö, Ati már előre közölte, h semmi ilyen nem lesz. Volt róla szó, h HV-s győztesek kapjanak pontokat amit be lehet váltani, de hallani sem akart róla. Szerintem meg VIP körért nem lehessen venni cuccot.
Ati, van már vmi fejlemény? Jah és mikor tudjuk meg, h mit lehet venni? Bögre póló...stb.?

VIP körért azért problémás, mert ha árba akarjuk kihozni, akkor eleve egy kb 3-szoros szorzót kell alkalmazni, ami nem túl gazdaságos. Szerintem igen kevesen vannak, akik ennyi párbajt nyernek, hogy megérje nekik. A többieknek meg valljuk be elég morálromboló hatású, ha valamiért látszólag 3x annyit kell fizetni. Sőt, nemcsak látszólag, hanem ténylegesen, csak épp annak jórésze ugye nem nálunk köt ki.

Fejlemény nincsen, nagyon erősen mást csinálok, amint végeztem, tudok foglalkozni a dologgal. (Értelemszerűen a résztvevő felekkel is le kell beszélni mindent, és nem szeretném, hogy innen tudják meg a végeredményt. :))

DearCody 07-27-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Fejlemény nincsen, nagyon erősen mást csinálok, amint végeztem, tudok foglalkozni a dologgal. (Értelemszerűen a résztvevő felekkel is le kell beszélni mindent, és nem szeretném, hogy innen tudják meg a végeredményt. :))

Ez természetes. Én sem gondoltam, h itt lesz eredmény hirdetve, mivel ez nem hivatalos téma, meg akkor a sok hódítós aki nem jár a fórumra honnan tudná meg az eredményt? :D
Csak türelmetlenül várom, h mi lesz a vége. :D :D :D

Ati 08-01-2006 22:05

Eljött a hivatalos eredményhirdetés ideje.

Először is köszönöm mindkét résztvevő csapatnak a részvételt, és minden szavazónak a szavazatot.

Az egy hét alatt a szavazatok megoszlása a következő eredményt hozta:

"A" stílus: 21%
"B" stílus: 79%

Ezzel a "B" betűjelű stílus nyerte a szavazást.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!

Steve 08-01-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by Ati

szívesen:D

DearCody 08-03-2006 19:51

Quote:

Originally Posted by Ati
Eljött a hivatalos eredményhirdetés ideje.
Először is köszönöm mindkét résztvevő csapatnak a részvételt, és minden szavazónak a szavazatot.

Az egy hét alatt a szavazatok megoszlása a következő eredményt hozta:
"A" stílus: 21%
"B" stílus: 79%

Ezzel a "B" betűjelű stílus nyerte a szavazást.

Örülök, h ide is eljutott a hivatalos végeredmény. Már csak a cuccokat várom. Majd lehet fenyíteni hódítós pólóba a suliba. :D

Mel 08-04-2006 20:37

Gratulálok a nyertes csapatnak,tiszta szívből kívánom, hogy jöjjenek be a számításaik!

Köszönöm mindenki szavazatát azoknak, akik rám szavaztak!

Köszönöm Atinak, hogy létrehozta ezt a játékot, és lehetőséget biztosított a megmérettetésre! További jó Hódítózást:)

All times are GMT +1. The time now is 18:31.