![]() |
És leszólni mást, úgy hogy nem tudod mit is tud igazán, az nem tudás, hanem valami más...
|
Hát, nekem személy szerint tetszik az első stílusból is pár rajz (pld az elf csajszi), míg a második stílussal is van némi gondom... nem rajzolás szempontjából (ahhoz Chris kedvesem enyhén szólva jobban ért), hanem a Hódítóhoz való viszonyításban... mégpedig konkrétan az óriásnak a rajza ami nekem szemet szúrt... ugyanis az a legtöbb fantasy világba nagyon jól bele illik (pld egy dombi óriásnak), de a Hódítóhoz szerintem pont nem jó, mert kicsit nehéz összekötni az ágyékkötős bunkós óriást a Hódító legjobba varis fajával...
|
Jobban nézne ki süveggel és vitorlavászonnyi köpennyel? :)
|
Quote:
De mint mondtam, ez az én véleményem csak. |
Meg mint írtam, a rajz ettől jó, egy D&D játékhoz teljesen jó lenne...:)
|
Értem én :)
Viszont abból indultam ki, hogy ruhát is bajos és többnyire felesleges is nekik csinálni, nemhogy páncélt... Ráadásul pl 5 méteres termettel bőven elég egy ilyen bunkó 8 páncélos lovag ellen :) |
Quote:
|
Olvastam egyszer egy novellát, amiben egy Monas apó nevű, enyhén kövérkés öregember volt a főszereplő és egyben egy nagyhatalmú varázsló. Kapta egyszer azt a feladatot, hogy állítsa meg az időt. Felment hát a toronyba a "megrendelővel" és ott... nem csinált semmit. Kérdezte a csóka, hogy na, mi lesz? Mire az öreg: kész van.
Eddig ez tetszett nekem a legjobban, leszólta a mágusok idióta látványhókuszpókuszát, mondva, hogy a varázsláshoz tudni kell, nem hadonászni vagy bármi egyéb idétlenséget, mert az belülről jön és ő tudott :) |
Quote:
De szerintem kár ezt túlragoznunk, érted te, hogy mit mondok...:) |
Persze :)
Nekem ez jöt elsőre, a megrendelők kérésére meg még bármi megeshet. |
Quote:
Nekem az elffel van még némi problémám... Mit visel a felsőtestén? Se páncélt se ruhát, se meztelen felsőtestet nem tudok kinézni belőle. Mintha az a rész kidolgozatlan lenne (persze lehet hogy csak kicsi a kép, és nagyban jobban látszana). Tényleg sapka van a fején, vagy csak úgy néz ki? Légyi, légyszi ezt ne vedd fikázásnak. Tetszenek a rajzaid, és nem áll szándékomban becsmérelni őket, csak érdekel egy két részlet, ami nem egyértelmű számomra. |
Quote:
|
Quote:
|
Az egyértelműen valami bőr vagy hasonló vért a karjánál látszik a nyílás. És csukja van rajta.
|
Viszont az a fél-elf a gumiember testvére lehet:)
|
Az elfnek ruha van a testén, de 300 pixel széles képtől ne várj semmit, nagyban enyhén másképp hatnak a rajzok - sztem.
|
Quote:
Nem lenne valahol lehetőség rá, nagyban (és esetleg nem negatívban) megnézni? |
Nekem személy szerint nagyon teccenek Dam rajzai, az óriás is. Az elfen pedig sztem ilyen kicsiben is jól látható h ruha van, és csukja van a fején.
Vegyetek fel szemüveget :D |
Az óriás esetében arról ne feletkezzünk el, h az nem biztos, h varázsló. Biztos nem annak let szánva. Ha már a katonai egységeket nézzük én "Támadó" egységnek mondanám. Jah és miért kéne értelmesnek látszania? Nektek az elitek varázsolnak?
Jó, jó persze ez csak akkor igaz, ha fajonként több rajz is készül majd, ha csak 1-1 akkor Nektek van igazatok. Az elfnél látszik, h mi micsoda, de tényleg érzek én is 1 kis hiányosságot benne. |
Aki még nem szavazott, de szeretne, az szavazzon minél előbb. Aki ismer valakit, aki még nem szavazott, de szeretne, az szóljon az illetőnek, hogy szavazzon minél előbb. :) Ha tartjuk az egy hetet, akkor már csak a hétvége és a hétfői nap eleje van hátra. :)
|
Kb 1 nap, vagy kevesebb van hátra a hivatalos szavazásból (hacsak nem kell hosszabbítás :D), úgyhogy tessék sietni emberek! :)
|
A szavazás után rögtön nyilvánosságra lesz hozva az eredmény? Mert engem már nagyon érdekel a vége. Lenne tippem, de nem akaro inni előre a medve bőrére....ezzel már megjártam egy párszor. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Amugy amikor olvastam fenn hogy Hodito relikvia, azt hittem lehet kapni ilyen aranykupat meg aranyermet, amibe bele van irva, hogy Remedy (#26373)
:) |
Quote:
|
A szavazás ezennel végetért. Eredményhirdetés pár nap múlva.
Köszönöm minden szavazónak a szavazatot! Ne kérdezd, hogy mi a végeredmény, én se tudom, most emlékeztető maileket küld az a gép, úgyhogy ma nem is nézem meg. :) |
Quote:
|
Nincs elfelejtve a szavazás ám, a látszat ellenére. :) A héten, ahogy láthattátok, rengeteg bővítés került be, most ezekkel bíbelődtem, így a hivatalos végeredménye a szavazásnak mindig nincs kihirdetve. :)
|
Quote:
|
Quote:
Arra gondoltam, hogy nem csak kp-ért, de VIP tagságért is lehessen ilyen relikviákat venni... Hiszen ha valaki ügyes, akkor a párbajokon össze tud szedni annyit, hogy legyen egy pólója, stb, stb.... Kicsit drágább lenne, mint ha kp-ban fizeted, de szerintem páran kihasználnák.. (tehát mittomén egy póló 1500ft, vipben 2500-3000 vipkör) (csak azt nem tudom, hogy oldanánk meg azt, hogy a linkelt országok x-edik orija, amiben ugye felhalmozódhat vipkör kimaradjanak ebből) Mondjuk csak főorikkal lehessen ilyen relikviákat venni, vagy nemtom... Kisbér :D |
Quote:
Ati, van már vmi fejlemény? Jah és mikor tudjuk meg, h mit lehet venni? Bögre póló...stb.? |
Quote:
Fejlemény nincsen, nagyon erősen mást csinálok, amint végeztem, tudok foglalkozni a dologgal. (Értelemszerűen a résztvevő felekkel is le kell beszélni mindent, és nem szeretném, hogy innen tudják meg a végeredményt. :)) |
Quote:
Csak türelmetlenül várom, h mi lesz a vége. :D :D :D |
Eljött a hivatalos eredményhirdetés ideje.
Először is köszönöm mindkét résztvevő csapatnak a részvételt, és minden szavazónak a szavazatot. Az egy hét alatt a szavazatok megoszlása a következő eredményt hozta: "A" stílus: 21% "B" stílus: 79% Ezzel a "B" betűjelű stílus nyerte a szavazást. Mégegyszer köszönöm mindenkinek! |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok a nyertes csapatnak,tiszta szívből kívánom, hogy jöjjenek be a számításaik!
Köszönöm mindenki szavazatát azoknak, akik rám szavaztak! Köszönöm Atinak, hogy létrehozta ezt a játékot, és lehetőséget biztosított a megmérettetésre! További jó Hódítózást:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:31. |