![]() |
Quote:
|
senkit nem látok nyilatkozni a spellforce-ról. pedig szerintem nagyon eltalált játék. én legalábbis több embert megfertőztem vele....
|
Quote:
|
a hero3 az egyik olyan játék, amivel még manapság is nyomom néha.
szerintem jobb mint a 4. ha az 5 még jobb lesz, akko azonnal beszerzem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pedig ha a2 tetszett a 3at imádni fogod. a 4et meg utálni.a3 az komolyabb, nem annyira mese parodia mint a 4.szerintem. speciel nekem van crackes is. de az öcsém megvette a fiamnak eredetibe. azzal má lehet nyomni neten is. el se tudja képzelni az ember hány féle variáciot lehet kihozni az egységekből.
szerintem tök állat. |
Quote:
|
asszem megvan a 2, de azt afiam nyomta. én a 3 után kicsit gyerekesnek tartottam.
|
Én annyi mindennel játszanék szívesen... Álmaimban játékprogram-tesztelő vagyok és milliomos:D
|
és mi az akadálya, hogy álmaid megvalositsd?
külömbözö helyeken érdeklődj, és csak sikerül. gondolom . milliomos meg majd később legyél. ne mindent egyszerre. vagy. előbb legyél milliomos, és utána olyan játék tesztelő lehecc amilyen csak akarsz! :DD |
Quote:
|
csá. Valaki nem tudja honan szedjek le autós játékokat?
|
Quote:
|
Quote:
Csak látnánk már végre ... |
Quote:
Parancsolj, egy remek autós gyorsulási játék, ingyenes, leszedni sem kell. 3GHz feletti processzor és 1024Mb memória erősen ajánlott. Ez alatt sajnos nem garantálható a pazar, lélegzetelállító grafika. |
szerintem a heroesbol a 3 a legjobb, es lassan jon az 5 is.... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Erre csak annyit mondok:
GOTHIC I-II a legjobb játék magasan amit valaha kihoztak tegyétke félre az átlagos játékokat és játszatok Gothic-t amúgy is végig játszod mindkettő 3szor minimum. ez az a játék amiről rosszat nem lehet igazából hallani, mert a játék élmény olyan. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A Guild Warst ismeri valaki? Hónap végén megkapom, és ha valaki tudna segíteni néhány feladatban, akkor jól jönne, mert úgy hallottam nehezek. |
Feladatról jut eszembe: "7th guest"
Húúú, ott vannak aztán jó kis feladatok........ :) Lehet elő kéne vennem újra azt a játékot, aranyos... :) Ismeri valaki? Az 5 soros, csak mássalhangzókból álló mondat kirakásával pár napot eltököltem, azt tudom......... :) |
Hát van benne ellen kaszabolás, fejlődik a karaktered, de nem arról szól. hanem a játék szépségeiről. Kis trükkökről meg a harc sem csak csépelés és akkro nagyobb az erőd nyers észből kell, de ez nem azt jelentii, hogy elmész egy bugos helyre ahova nem fér az ellen és lenyillazod:D
a 3lesz a legnagyobb királyság két kezes harc meg hasonlok, de kb. tiszta élethüen. "7th guest"ezt nem is ismerem, meg a guild warst sem. Bár nem si egészséges asok pcs játék:D |
Quote:
|
Quote:
remy nem diablo jellegü a gothic hanem morowindhoz hasonlo DE a gyenge angolosok kedvéért magyaritva van az 1 és a 2 is söt föbb vonalakba leirja mi lenne a küldetés steffl ui valamiért steffl-vel nem tudok belépni..:( |
hi
itt emliteném a Sea dog cimü kalozos játékot a folytatást a Pirates of Caribien-t én szerettem a Corsairt is szintén kalozos... |
valaki mar emlitette de a Warcraftot en is hianyoltam...parszor vegigtoltam, meg a kiegeszitot is.... Tok poen a video a vegen nem?
|
Meg meg regen volt az a jatek... 3 vikinget kellett vinni... az egyiknek pajzsa vlt a masik ketto is tudott valamit csinalni... valami labirintus felesegbol kellett kijutni... asszem csak Vikings nek hivtak nem tom.. az meg jo volt...
Es a lemmingsre ki emlekszik? par napot azzal is el lehet utni..:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: vigyazz mert lehet valaki megkerdezi toled hogy mi az a floppy:):) lassan mar muzeumokban lehet csak latni...(az en laptopom 1 eves es nem raktak bele ...:( )
|
Quote:
Sőt, szomorúan tapasztaltam nemrég, hogy az 5-6 éve kiírt cd-im is tönkrementek, nem olvassa őket egyik cd-olvasó se. :( Bár a játék cd-kkel firamód nem volt ilyen gond, lehet, hogy csak rossz minőségű cd-re volt írva. :( |
pont most vett egy ismerosom uj gepet (58 eves) es segitettem neki atvinni az e-mailjeit meg par fajlt a regi (8 eves) geperol az ujra es csak floppyt hasznalhattam....az 1.44 Mb -s lemezre fel tudtam sajtolni 200Kbyte-ot... utanna mar jott az uzi: lemez tele van...
A cdkel en nem tom melyik jo melyik nem... nagyon varialnak... a multkor talatam egy nagyon regi Cdmet amin asszem nemetul volt irva minden ... a markara nem emlekszem... azon is volt par finomsag... kar hogy mind dos os... kis gagyik de annak idejen orakat jatszottam veluk...Pl: north and South scorch , meg ilyenek...:) |
CS a legnyagobb...4G klán ezen belül..LePiduS,n1ls,swen,petur és kapor..ha valaki warozni szeretne:maxxtro00@hotmail.com..ezen kívül cod2..de abban nem jókl modok..de élvezhető mert sok a lama..:) talán még egy-két stratégiai jáccható..and hodito iz dö beszt..ugye ati?:p
|
Quote:
|
Az én listámat még kiegészíteném egy talán még nem is említett játékkal, az Imperium Galactica 2-vel:)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |