Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Csokibácsi 02-05-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem játszottam a 2-t végig sajna, amikor minden karakterem visszazuhant 1-2. szintre, akkor ott egy kicsit megcsömörlöttem. ;)

Ha van időd, ne hagyd ki. Tessék szépen elkezdeni :)

Apa 02-06-2006 07:04

senkit nem látok nyilatkozni a spellforce-ról. pedig szerintem nagyon eltalált játék. én legalábbis több embert megfertőztem vele....

Davalon 02-06-2006 11:46

Quote:

Originally Posted by Apa
senkit nem látok nyilatkozni a spellforce-ról. pedig szerintem nagyon eltalált játék. én legalábbis több embert megfertőztem vele....

érdekes, engem meg a Heroes3 emlegetésének hiánya lep meg:)

Apa 02-06-2006 11:48

a hero3 az egyik olyan játék, amivel még manapság is nyomom néha.
szerintem jobb mint a 4.
ha az 5 még jobb lesz, akko azonnal beszerzem.

Davalon 02-06-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Apa
a hero3 az egyik olyan játék, amivel még manapság is nyomom néha.
szerintem jobb mint a 4.
ha az 5 még jobb lesz, akko azonnal beszerzem.

így van, összehasonlíthatatlanul jobb ,mint a 4 és én is szívesen játszom vele ma is. Az 5-ről csak képeim vannak, nagyon brutálul néz ki, csak félek, hogy itt is a látvány a játékélmény kárára megy:( Sajnos egy csomó játék gyönyörű szép lett, csak épp játszani nem lehet velük...

Ati 02-06-2006 11:55

Quote:

Originally Posted by Davalon
érdekes, engem meg a Heroes3 emlegetésének hiánya lep meg:)

Ehh, csak a 2 van meg... A 3-at nem lehetett kapni valamiért, de mindenképp heroest akartam, úgyhogy beértem a 2-vel. :D Bár múlt héten mintha láttam volna a 3-at (vagy 4-et?) Tescoban, de most túl sokminden történik Hódban, nem érek rá játszadozni. :D

Davalon 02-06-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Ehh, csak a 2 van meg... A 3-at nem lehetett kapni valamiért, de mindenképp heroest akartam, úgyhogy beértem a 2-vel. :D Bár múlt héten mintha láttam volna a 3-at (vagy 4-et?) Tescoban, de most túl sokminden történik Hódban, nem érek rá játszadozni. :D

Ati, a legjobb játékokat vagy nem játszod, vagy az elején abbahagyod. Kérem az indexedet...:D ;)

Ati 02-06-2006 12:02

Quote:

Ati, a legjobb játékokat vagy nem játszod, vagy az elején abbahagyod. Kérem az indexedet...:D ;)

ELEJÉN? Öööö, nem, BG2-ben nem az elején hagytam abba, hanem miután 20. szintről 18-at leszívtak. ;) (Lehet, hogy csak 15-ről 13-at, tök mindegy, de picit esélytelenné vált ott a harc ;))

Apa 02-06-2006 12:02

pedig ha a2 tetszett a 3at imádni fogod. a 4et meg utálni.a3 az komolyabb, nem annyira mese parodia mint a 4.szerintem. speciel nekem van crackes is. de az öcsém megvette a fiamnak eredetibe. azzal má lehet nyomni neten is. el se tudja képzelni az ember hány féle variáciot lehet kihozni az egységekből.
szerintem tök állat.

Ati 02-06-2006 12:04

Quote:

Originally Posted by Apa
pedig ha a2 tetszett a 3at imádni fogod. a 4et meg utálni.a3 az komolyabb, nem annyira mese parodia mint a 4.szerintem. speciel nekem van crackes is. de az öcsém megvette a fiamnak eredetibe. azzal má lehet nyomni neten is. el se tudja képzelni az ember hány féle variáciot lehet kihozni az egységekből.
szerintem tök állat.

Már a 2-ben is azt hiszem van net, de mivel senkinek nincs meg a 2, így ez a része annyira nem fogott meg sose. :)

Apa 02-06-2006 12:05

asszem megvan a 2, de azt afiam nyomta. én a 3 után kicsit gyerekesnek tartottam.

Davalon 02-06-2006 12:11

Én annyi mindennel játszanék szívesen... Álmaimban játékprogram-tesztelő vagyok és milliomos:D

Apa 02-06-2006 12:13

és mi az akadálya, hogy álmaid megvalositsd?
külömbözö helyeken érdeklődj, és csak sikerül. gondolom .
milliomos meg majd később legyél. ne mindent egyszerre. vagy. előbb legyél milliomos, és utána olyan játék tesztelő lehecc amilyen csak akarsz! :DD

Davalon 02-06-2006 12:18

Quote:

Originally Posted by Apa
és mi az akadálya, hogy álmaid megvalositsd?
külömbözö helyeken érdeklődj, és csak sikerül. gondolom .
milliomos meg majd később legyél. ne mindent egyszerre. vagy. előbb legyél milliomos, és utána olyan játék tesztelő lehecc amilyen csak akarsz! :DD

ok, előbb leszek milliomos!:D

penge555 02-06-2006 13:25

csá. Valaki nem tudja honan szedjek le autós játékokat?

Ati 02-06-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by penge555

Bemész egy játék-boltba, és a polcról.

Csokibácsi 02-06-2006 16:22

Quote:

így van, összehasonlíthatatlanul jobb ,mint a 4 és én is szívesen játszom vele ma is. Az 5-ről csak képeim vannak, nagyon brutálul néz ki, csak félek, hogy itt is a látvány a játékélmény kárára megy:( Sajnos egy csomó játék gyönyörű szép lett, csak épp játszani nem lehet velük...

Azt ígérték, hogy játékmenetre és élményre olyan lesz mint a 3. Ha ez igaz, méltó utódja lehet a 3-nak, mivel a 4 az egy félresikerült tréfa volt szerintem.
Csak látnánk már végre ...

Csokibácsi 02-06-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by penge555

http://www.gyorsulas.com/gyorsulas1/jatek.htm

Parancsolj, egy remek autós gyorsulási játék, ingyenes, leszedni sem kell.
3GHz feletti processzor és 1024Mb memória erősen ajánlott. Ez alatt sajnos nem garantálható a pazar, lélegzetelállító grafika.

Remedy 02-06-2006 22:45

szerintem a heroesbol a 3 a legjobb, es lassan jon az 5 is.... :)

director 02-07-2006 00:04

Quote:

Originally Posted by Remedy
szerintem a heroesbol a 3 a legjobb, es lassan jon az 5 is.... :)

ááá, Heroes 1 rulaa :))) olyan jókat szórakoztunk vele régen.. :)

Ink@ 02-07-2006 08:46

Quote:

Originally Posted by sivatagi rohamkukac
na és mi a helyzet az örök klasszisokkal? Settlers sorozat, Age of Empire 1-2, a 3 nem tudom megjelent e de a képek amiket közzé tettek nagyon durvák voltak :cool:

Hát hiányozik szerintem a Command&Conquer meg a Warcraft sorozat is a listáról, igazán nem hinném, hogy senki sem játszott velük.

Half 02-07-2006 13:42

Erre csak annyit mondok:
GOTHIC I-II a legjobb játék magasan amit valaha kihoztak tegyétke félre az átlagos játékokat és játszatok Gothic-t amúgy is végig játszod mindkettő 3szor minimum.
ez az a játék amiről rosszat nem lehet igazából hallani, mert a játék élmény olyan.

Remedy 02-07-2006 19:46

Quote:

Originally Posted by Half
Erre csak annyit mondok:
GOTHIC I-II a legjobb játék magasan amit valaha kihoztak tegyétke félre az átlagos játékokat és játszatok Gothic-t amúgy is végig játszod mindkettő 3szor minimum.
ez az a játék amiről rosszat nem lehet igazából hallani, mert a játék élmény olyan.

nemtom en jatszottam vele de nem tetszett... ugye az ez olyan diablo szeru?

Half 02-07-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by Remedy
nemtom en jatszottam vele de nem tetszett... ugye az ez olyan diablo szeru?

kb.-ra tudom mi az a Diablo. De NEM nem olyan. ez semmilyen szerü, de ha mrá hasonlitjuk akkor legyen Morrowind. Csak sokkal jobb. Mondjuk nem árt ha tudsz nagolul/németül.

ckow 02-07-2006 20:35

Quote:

kb.-ra tudom mi az a Diablo. De NEM nem olyan. ez semmilyen szerü, de ha mrá hasonlitjuk akkor legyen Morrowind. Csak sokkal jobb. Mondjuk nem árt ha tudsz nagolul/németül.

A Morrowindben a harcrendszer nem tetszett.. itt milyen? Asszem megvan az egyik oszttársamnak, szóval ha nem kell 2 óráig kaszabolni az ellent akkor kölcsökérem.

A Guild Warst ismeri valaki? Hónap végén megkapom, és ha valaki tudna segíteni néhány feladatban, akkor jól jönne, mert úgy hallottam nehezek.

Ati 02-07-2006 20:39

Feladatról jut eszembe: "7th guest"

Húúú, ott vannak aztán jó kis feladatok........ :) Lehet elő kéne vennem újra azt a játékot, aranyos... :)

Ismeri valaki? Az 5 soros, csak mássalhangzókból álló mondat kirakásával pár napot eltököltem, azt tudom......... :)

Half 02-07-2006 20:52

Hát van benne ellen kaszabolás, fejlődik a karaktered, de nem arról szól. hanem a játék szépségeiről. Kis trükkökről meg a harc sem csak csépelés és akkro nagyobb az erőd nyers észből kell, de ez nem azt jelentii, hogy elmész egy bugos helyre ahova nem fér az ellen és lenyillazod:D

a 3lesz a legnagyobb királyság két kezes harc meg hasonlok, de kb. tiszta élethüen.

"7th guest"ezt nem is ismerem, meg a guild warst sem. Bár nem si egészséges asok pcs játék:D

Remedy 02-08-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by ckow
A Morrowindben a harcrendszer nem tetszett.. itt milyen? Asszem megvan az egyik oszttársamnak, szóval ha nem kell 2 óráig kaszabolni az ellent akkor kölcsökérem.

A Guild Warst ismeri valaki? Hónap végén megkapom, és ha valaki tudna segíteni néhány feladatban, akkor jól jönne, mert úgy hallottam nehezek.

az olyan mint a wow, online rpg, nem? biztos van rola vmi weboldal a wowrol is van ezer, leirja a kuldiket, mapokat csinalnak, satobbi...

Mona 02-13-2006 10:30

Quote:

Hát van benne ellen kaszabolás, fejlődik a karaktered, de nem arról szól. hanem a játék szépségeiről. Kis trükkökről meg a harc sem csak csépelés és akkro nagyobb az erőd nyers észből kell, de ez nem azt jelentii, hogy elmész egy bugos helyre ahova nem fér az ellen és lenyillazod:D
a 3lesz a legnagyobb királyság két kezes harc meg hasonlok, de kb. tiszta élethüen.
"7th guest"ezt nem is ismerem, meg a guild warst sem. Bár nem si egészséges asok pcs játék:D

értékellek halfi védd a gothicot mert jo játék..
remy nem diablo jellegü a gothic hanem morowindhoz hasonlo
DE a gyenge angolosok kedvéért magyaritva van az 1 és a 2 is söt föbb vonalakba leirja mi lenne a küldetés
steffl

ui valamiért steffl-vel nem tudok belépni..:(

steffl 02-13-2006 10:41

hi
itt emliteném a Sea dog cimü kalozos játékot a folytatást a Pirates of Caribien-t én szerettem a Corsairt is szintén kalozos...

Mike zoostorm 02-13-2006 20:34

valaki mar emlitette de a Warcraftot en is hianyoltam...parszor vegigtoltam, meg a kiegeszitot is.... Tok poen a video a vegen nem?

Mike zoostorm 02-13-2006 20:36

Meg meg regen volt az a jatek... 3 vikinget kellett vinni... az egyiknek pajzsa vlt a masik ketto is tudott valamit csinalni... valami labirintus felesegbol kellett kijutni... asszem csak Vikings nek hivtak nem tom.. az meg jo volt...
Es a lemmingsre ki emlekszik? par napot azzal is el lehet utni..:D

director 02-13-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Meg meg regen volt az a jatek... 3 vikinget kellett vinni... az egyiknek pajzsa vlt a masik ketto is tudott valamit csinalni... valami labirintus felesegbol kellett kijutni... asszem csak Vikings nek hivtak nem tom.. az meg jo volt...
Es a lemmingsre ki emlekszik? par napot azzal is el lehet utni..:D

höhö, lemmings:) unalmas számtech órák elengedhetetlen kelléke.. :)

Ati 02-13-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by director
höhö, lemmings:) unalmas számtech órák elengedhetetlen kelléke.. :)

Húú, floppy-n van (értsd: volt, mert ezeréves :D) Lemmings-em, még asszem hangkártyához jött ajándékba. :)

Mike zoostorm 02-13-2006 20:52

Ati: vigyazz mert lehet valaki megkerdezi toled hogy mi az a floppy:):) lassan mar muzeumokban lehet csak latni...(az en laptopom 1 eves es nem raktak bele ...:( )

Ati 02-13-2006 20:58

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Ati: vigyazz mert lehet valaki megkerdezi toled hogy mi az a floppy. lassan mar muzeumokban lehet csak latni...(az en laptopom 1 eves es nem raktak bele ...)

Nekem van az asztali gépekben meghajtó, de egyik se működik. :D A floppykon levő adatok már rég használhatatlanok szerintem, ennyi időt nem bírnak azok ki.

Sőt, szomorúan tapasztaltam nemrég, hogy az 5-6 éve kiírt cd-im is tönkrementek, nem olvassa őket egyik cd-olvasó se. :(

Bár a játék cd-kkel firamód nem volt ilyen gond, lehet, hogy csak rossz minőségű cd-re volt írva. :(

Mike zoostorm 02-13-2006 21:04

pont most vett egy ismerosom uj gepet (58 eves) es segitettem neki atvinni az e-mailjeit meg par fajlt a regi (8 eves) geperol az ujra es csak floppyt hasznalhattam....az 1.44 Mb -s lemezre fel tudtam sajtolni 200Kbyte-ot... utanna mar jott az uzi: lemez tele van...
A cdkel en nem tom melyik jo melyik nem... nagyon varialnak... a multkor talatam egy nagyon regi Cdmet amin asszem nemetul volt irva minden ... a markara nem emlekszem... azon is volt par finomsag... kar hogy mind dos os... kis gagyik de annak idejen orakat jatszottam veluk...Pl: north and South
scorch , meg ilyenek...:)

Lepidus 02-13-2006 22:05

CS a legnyagobb...4G klán ezen belül..LePiduS,n1ls,swen,petur és kapor..ha valaki warozni szeretne:maxxtro00@hotmail.com..ezen kívül cod2..de abban nem jókl modok..de élvezhető mert sok a lama..:) talán még egy-két stratégiai jáccható..and hodito iz dö beszt..ugye ati?:p

Remedy 02-14-2006 00:25

Quote:

Originally Posted by Ati
Húú, floppy-n van (értsd: volt, mert ezeréves :D) Lemmings-em, még asszem hangkártyához jött ajándékba. :)

valahol lattam flashest, meg menteni is lehetett benne( azaz kodokat adott es azt be lehetett irni).. nagy retro feeling volt :)

Davalon 02-14-2006 16:19

Az én listámat még kiegészíteném egy talán még nem is említett játékkal, az Imperium Galactica 2-vel:)

All times are GMT +1. The time now is 13:41.