![]() |
A gnómra is szavaztak
Hehe! A gnóm is kapott szavazatot. :D Én azért nem mondanám bénának a gnómot, szerintem az egyik legjobb.
|
Szerintem is jó
de hát tudod milyen emberek is vannak :) |
Hm
Szerintem nem kéne ennyit fikázni a hullákat. Az lehet, hogy alsóbb sinten gyengék, minnél fentebb vannak annál erősebbek. Lehet, hogy nem tudnak varázsolni, meg lopkodni, meg nem érnek semmit a tekik. De nem kell foglalkozniuk az étellel, kórházzal. Bár az tény, hogy mivel nem tudják használni a tudománytekercseket, kissé hátrányban vannak. Ezt aláírom. De szerintem a élőholt a legjobb. Főleg, ha ajelleme kereskedő. :D
|
Quote:
sztem olvasd végig egy pár topicot és rájössz..h a hullákat magasabb szinteken földszerzési lehetőségnek tekintik... jah és ha az a legfőbb szempont.h nem kell kaja...hát elég szomorú! |
Quote:
Nézzünk egy 2/b-ben lévő élőhalottat, ami már ugyibár 30% védő és támadó erőt kap, hogy mennyi 100 katonájának a támadója és védője és mennyi mondjuk egy tudós óriásnak jó? A katmorál és a szövi státuszuk ugyanaz, a könnyebb számolás kedvéért és egyiknél sincs alulról támadás bónusz... élőhalott: védő erő: 100 *1,3 =130 támadó erő: 100*1.3 =130 Óriás: védő erő: 100*1.35*1.15 =155,25 élőholt orival szembeni támadó erő: 100*1.35*1.15*1.3 (vérszomj vari, mivel az élőhalottnak nincs védelem varija) = 201,825 Ugyanezt a számolást elvégezheted a többi fajjal szemben is... egyedül az emberrel fogja felvenni a támadásban majd az 1/a-ban a versenyt, de védekezésben még attól is elmarad.... |
Quote:
Pl: Mikor 1/A alján csücsültünk szövi társaimmal a kötelező 1000 kört, beregiztem egy hullát csak úgy céltalanul, csapkodni olyan szociális lélek módjára. Egy idő után egyre többet foglalkoztam vele, vicces szitukat éltem át és elég nagy vagyont halmoztam fel...5/V-ben történt mindez. Klántársam unszolásomra is beregizett csináljunk egy hulla szövit Őt a 5/X-be rakta. Mindegy alapon versenyeztünk a két külön csoportban ki tud több runát összefosztani stb. A fordulás eljöttekor komoly dilemmát okozott szám(-unk)omra törlése. Játszani jó vele és a maga módján játszható faj...nagy célok elérésére nem alkalmas:o |
Colony :D erre tényleg jó a hulla... én hula kereskedővel gondoltam hogy feltörtetek 5/V tetejére. csak hát jött egy nap amikor nem ütöttem kettőt földre és másnapra már rengettek és gyújtottak folyamatosan. 2 hét után eluntam hogy állandóan ezt kapom ki és töröltem... persze a keménylegény azt hitte hogy most jól elrontotta a játékomat, de aztán egy orkkal poénkodtam végig a csoportot ugyanígy :D :D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:11. |