![]() |
Quote:
na mindegy... amúgy meg az ork ver oda a legnagyobbat hiába is :D még akkor is ha matek alapján a gnóm a legjobb és régen a tekis trükk miatt abszolút... de nem stílusos és az a 4 tábornok frusztráló, még akkor is ha nem jelent valódi korlátozást... szóval akkor is ork mert az jobb :D |
de a gnómra szavaztam, mert nagyon alul volt értékelve:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az ork sajnos kegyetlenül gyengén véd, a gnómnak minden téren erős a serege, de sebezhető tolival, az óriásnak csak a laki teki miatt gyengébb a serege, de ezt bizonyos földig behozza kocsmában, és nem sebezhető annyira tolival. mindazonáltall, úgyis az dönt kik az orik gazdi és kész:cool:
|
Quote:
|
Miért védene gyengén???
Csak full tornyos íjat kell tartania, meg 30% kocsmát, akkor jól véd :p |
Quote:
|
Okéoké, ne harapd le a fejem :D
Mindenki tudja, hogy gyengén véd (én is csak poénkodtam) |
hát igen. az ork hadi vonalán be lehetne rondítani hogy 40% legyen a faji bónusz. védésre is támadásra is... bár ezzel lehet már elszállna :D amúgy meg nem véd rosszul mert van neki +20% és hagyományos íj+torony védésnél nagyot tud hárítani, pláne ha van behívott segítség...
de az hogy ki mire esküszik az már ország tulajdonos kérdése... de szám szerint a gnóm a legjobb klánban amíg nem változnak a klánütés szabályai. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
57 ház: 3990 nép 25 templom: 3500 vari 1 kocsma: 56 toli 170 barakk: 1680 íj + 7840 elit 30 torony 100% morál + védővari: 143k védőpont Ezt egy alternatív 8320 elittel felfelé támadó ork tábornokkal (+20%) sem ütöd át :) Az óriás lefelé is beüti az orkot. Persze, lehet kísérni, de a pattanó orkot is. Persze, az orknak vannak szövijei, de az óriásnak is. Valaki számoljon gnómra is :) |
hmmm... de ez az ori se ütné be magát... és ott vagyunk a hol a part szakad... az ork üti a legnagyobbat, bár néha az sem elég. (egyedül nehéz..)
*elvakult ork fanatista, akkoris ha a gnóm a legjobb :D* |
Quote:
Hova nem ütné be magát? Az orkhoz lefelé is simán bemegy :) |
Azert a szamolgataskbol marha szépen kihagyjátok a tanyákat...
Megneznem hogy jatszanataok egy ket csopiba...Ugyanis mar ket csoportba talalkoztam azzal nem is olyna reg, hogy nincs gabona a piacon:) Ugyhogy mielőtt barkit is megzavarnának az adatok irjátok bele a tanyát is ... |
Amugy senki nem tudom mennyit voltal orkkal de sajnos lenti hekiszamon megölik...Eleg ha egyszer akadsz be egy kicsit jobb szövibe nem marad semmid sem.2-3 napig rengetnek es lopnak es hiaba a sereg ...
anno en evekig voltam ork de akkor meg kicsit erosebb volt.1-2 modositas a jatekban eléggé legyengitette... |
Quote:
Persze, hogy sokmindetől függ egy ori felépítése, ezt nem vitatja senki. Nyilván ha nincs gabona, nem tf-ezek ... |
Alba: az ork harmatgyenge a de a legnagyobbat üti, csak mindenki rámszállt hogy bebizonyítsa hogy nem így van... pedig akkor is a legnagyobbat üti ha belepistultok is :D
Amúgy 5/Ut végignyomtuk Halfival, Xeperrel és Juvéval orkkal, és nem volt különösebb bajunk... de amennnyire szeretem annyira csak nagyot üt, és más semmi... szóval még mindig azt mondom, hogy lehet hogy a gnóm a legjobb, az óriás bírja a legtovább, de az ork üti a legnagyobbat! És az a kedvenc fajom. ezért AZ A LEGJOBB!!! :D:D:D |
Nagy hekin (1000) jobban kijön az ork előnye (Szupermarkotány)... Tehát kevesebb tanya kell százalékosan.
Erre mennyi támadóerő jön ki? |
Vonos, na akkor összerakok neked egy orkot 1000 hekire. :D
|
Nah... 1000 hekin full elites, 515 barakkal, 117 tanyával ,203 házzal, 10 raktárral, 100 kocsmával és 60 templommal, 24k elitet kiküldve egyedül, felfele varival nem tudósként, de full tekivel 374.774 pontnyi támadóerőt visz. (100% morállal)
|
Quote:
|
1000 hekis full elites gnóm, 182 házzal, 500 barakkal 85 kocsmával 70 templommal 153 tanyával és 10 raktárral kiküld 28k elitet é 310.310 lesz a támadóereje tudósként felfele. 100% morálon.
|
Az ork sok ottlétet igényel+pénzt, pénzt, pénzt :)
A felesleges tekercseket erdemes a piacon tartani: allandora csak mg+lakashelyzeti, abbol is eleg olyan 2000, ami olyan 20%, erre ha lopnak sokat nem visznek belole, es az a 20% boven eleg, ha a lovakat a piacod tartod es csak utesekre veszed be. Surun nezni tavolt, ha jon sereg, akkor elitekkel feltolteni a szabad helyeket,hadugyi tekit venni es a kivedes utan pedig lora cserelni az egysegeket, majd utni es utni, es persze az utes csapodasa elott kicsivel venni a hadugyi tekiket is. Ehhez kell egy 4-5 szaz milla folyamatos kp, amihez nem art 15 bank sem :) S surun nezni tavolt, nehogy befosszanak :) A gnom es az orias pedig olyan jo hadis, lehet veluk jatszani. |
Quote:
73 kocsma 44 templom 10 raktár 185 ház 148 tanya 540 barakk 31k elitet kiküldve 364.170 pontnyi támadója van (3%-kal marad el az orktól), a védője összehasonlíthatatlan, és nem viszik a tekijeit ;) De tényleg az ork üti a legnagyobbat-ha nem látják a közeledő seregét :D |
Quote:
Segítsetek már légyszi! valamit rosszul számolok? 24000*5*1,3(faji)*1,3(vérszomj)*1,1(felfelé)*1,4(t eki) = 312312:confused: |
312312*1.2 (8 tábornok)=374774 :)
|
Köszi most már tiszta, csak elég félreérthető volt hogy "egyedül" küldi. Ezt meg se próbáltam :)
|
Quote:
|
Csoki mit csal? csak pofálanul optimista hogy nem tekizik ki azonnal :D:D:D
Szecsa jól mondta mi kell az orkhoz kb, azért nem teljesen így van, de ez egy jó alap hozzá :D legalább a védéshez is megkapná a 30%ot... na mindegy :D |
Quote:
Ez nem 1000 heki :P |
hopsz :D:D:D ezt csúnyán elnéztem... tudom is, hogy mikor... na mindegy, nem számolom ki úgy hogy ne legyen benne az az 5 heki csúszás... :p :cool:
|
Az ork a legdurvább, csak tudni kell (vele) játszani. És persze az ilyen vackokat mint pl az elit, el kell felejteni :P
|
Nem olvastam vissza az elejéig, szal ha valaki már leírta amit én fogok, akkor elnézést, és tekintsétek tárgytalannak:)
Az ork üti a legnagyobbat - egyszer. 1vs1-ben esélye sincs a gnómmal szemben, és itt még arra hivatkozni is problémás, hogy de igen, csak tudni kell vele játszani, mert a gnómmal ugyanúgy tudni kell, sőt mindennel tudni kell, különben szétaláznak:) |
Ez sok mindentöl függ, én pl nem egyszer ütöttem orkkal, engem meg egyszer sem. Az egyetlen félelf ketteskével aki lelopott, azt egy éjjel alatt lemészároltam a felére. Jó szövi volt pedig.
Nem elitet kell tartani. És jó orit kell építeni. A különbség ott van, hogy orkal nehezebb jatszani, hogy kihozd belöle a maxot... de ki lehet az tény. A tekizés volt a legkisebb probléma. |
Quote:
De lehet, hogy tévedek. |
1v1-ben szerintem az orias megveri a gnomot is.
|
Quote:
Mert hogyan is hoz a gnóm az orktól tekiket? :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:09. |