![]() |
házi feladat engem megkeresni az újaknak:) onnan már steve is meglesz, az a szorgalmi.:P
|
Ha jól tévedek,akkor bejelöltelek:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Leókának grat:) |
steve meglett, de directorovicsot nem leltem....
|
Apa: egy ötlet,én legalábbis így csináltam...director nevére rákatt jobbgombbal,ott kiválasztod a nyilvános adatokat,és ott az e-mail címe:)
|
Quote:
(könnyítés:keress arra hogy director, esetleg vess be születési idő alapján való keresést:P) |
dirktor névre kijött vagy 12 ember, sajni a két kisujjam kevés volt, hogy kiszűrjem melyik a igaz...
|
Ezért írtam ,hogy keresd meg az e-mail címét:rolleyes:
|
én is már hód tagos lettem Váradi Péter néven. :)
|
Leóka
Junior Member Belépés dátuma: 06-01-27 Üzenet: 13 -------------------------------------------------------------------------------- Ezért írtam ,hogy keresd meg az e-mail címét csak a mess cimét találtam |
Súgok egy kicsit, nézd neg egy hódos ismerőseit, ha ott találsz egy director becenevü fazont, az ő lesz. :D
|
Quote:
mondom én, keress a születési időmre meg a nevemre együtt. nem próbáltam ki, de fogadok, hgoy nincs velem egy napon született director:) (összetett keresés, beza)(ez tulajdonképpen itt egy iwiw tutorial:) |
Quote:
köszönm..h ismerösnek jelöltél.......luck:ich bin dein fater!!:D:D |
Engem már bejelölt egy hónapja... mondtam kegyes leszek és nem töröltem:P
Apa bejelöltelek;) |
Quote:
hja, és köszi, kedves kegyes-steve:) |
igazán van mit;) :p
|
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék egy meghívót! Légyszíves segítsetek hozzájutnom egyhez! 341555 |
nekem nem van sajna....
|
Hát senki sem tud segíteni szegény tazzon?
|
Országomat egy meghívóért :)
|
probálkoztam szerezni neked, de még nem nagyon sikeredett....
viszont valahol ráleltem cassandrára..... :D |
tazzo, lehet hogy küldenek neked, szoltam 1 havernak.
|
Rám hol?:D
Ha be is jelöltél baj van, mert az nem én vagyok.:D Én nem vagyok bejelöle ugyanis.:) |
akko 1 másik cassandrát leletem... :D
ilyaen a én formám |
4 Cassandra becenevü emberke van ott összesen, de csak egy ismer Hódosokat.;)
|
és az te vagy , vagy nem?
|
Igen, az én vagyok...:)
|
Szióka!
Ha már ilyen rendesek vagytok, hogy mindenkinek szereztek meghívót, nem szereznétek nekem is, nagyon köszi előre is a fáradozásotokat! Üdv (#311164) |
Köszi mindenkinek, a mai nap megkaptam életem első iwiw meghívóját :)
|
egészségedre, örülök ha tudok segiteni.
|
"The connection to the server was reset while the page was loading."
nálatok megy az iWiW? :o |
olyan lassan töltött be, hogy meg sem probáltam.
|
Szia Mindenkinek! nem ismertek vallakit aki az alábbi paraméternek felel meg?
értékesítő mérnök: lehetőleg gépészmérnöki végzettség értékesítési tapasztalat az építőanyag-kereskedelem (beton, betonalapanyagok) terén igazából ha olyan területen dolgozik(zott), ahol építési bontási hulladékokat újrahasznosító (hatalmas) gépeket értékesített, az a legjobb. (bár szerintem, mi már „föltúrtuk” a lehetséges kínálatot ezen a téren) angol nyelv a gépek eladása lenne a feladat üdv |
Quote:
|
IWIW-en már 70 ismerőse van a Hódító .hu Közzöségnek:)
Hódító .hu [Hódító Közösség] - így lehet megkeresni iwiw-en és van egy kis Fórum is iwiw-en a hódítónak amit itt találsz meg, hogy iwiw-ről is bátorítsunk másokat a hódítóra:cool: |
Quote:
"Az iWiW Kft. fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, különösen, ha a felhasználói név: * védjegyet sért, * mai vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a felhasználó anyakönyvezetett neve. * más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név, * obszcén vagy trágár kifejezés, * rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés, * burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető." különösen az utolsó sor lehet érdekes:) |
jójó Director elolvastam amikor ezt az egészet behozták az iwiw-be:)
de úgysem fogják törölni mert nem ilyenekkel foglalkoznak az adminok ott hanem avval hogy gyorsabb legyen már végre az egész iwiw mert idegesít engem hogy tök lassú:mad: egyébként nem fogod sose elfogadni az ismerősnek jelölést?? vagy már elfogadtad?? nem ha jól emléxek:confused: |
Quote:
(nem fogadtam el, mert én csak embereket ismerek.. úgyhogy nyugodtan vond vissza, bár maradhat is, már tökre megszoktam:P) |
de nem igaz már hogy nem ismered:rolleyes:
ő is ember 8 éves tök fiatal még hozzád képest:) csak legyen jó a szíved és fogadd el végre már;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:10. |