Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faji varik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=516)

Rántotta 08-12-2006 17:34

Egyébként minden fajnak ami tud varázsolni jó jönne a könyvtárkulcs:p

Milán™ 08-12-2006 17:47

exair: Ezt én kérdezhetném tőled:)
De kivábnsci lennék egy olyan harca ahol te könvtárkulcsos orkod az én sziesztás orkom ellen harclona:)A végeredmény sztem egyértelmű lenne:)

Devil 08-12-2006 19:09

Sztem a raktarkulcs es a fantomsereg 2 teljesen felesleges varazslat :)
1x menjen normalban szabira 1 elf, ott nem lehet ures orival szabira rohangalni csak ugy...
es akkor ennyit ert a fantomsereg, lol
a raktarkulcs meg no comment, az nem er semmit
az ork nagyon tapos a markotannyal, TF ork uberbrutal tud lenni... nézzetek 2/D-ben teljes kronikat es meglatjatok :D
2x atvisz egy tornyozott oriast... szal a markotanyra szavaznek, alig kajal igy.
A konyvkulcs is nagyon jo de az olyan uncsi vari, nem tudnam megmagyarazni miert :))
A szieszta is nagyon jo, foleg varisnak, vagy nagy hekin hadisnak is kemény... bár szieszta ide, szieszta oda, anarchban 121hazam gyulladt ma is...
Tukorvarazs jo vari de en ruhellem az embert, annal gányabb faj már csak a zombi... aminek max a betegseg az elonye.. kimesz ra betegsegert, hazaviszed es had vigye szovihaboruban az ellen...
Árnyak vari rulez, félelf rulez :D azt a varit eltalaltak hozza... de valoban 2 durva combo lenne:
Szieszta-Markotany ork
Arnyak-Tukorvarazs felelf
kicsit hosszu lett :P

exair 08-12-2006 19:27

5 eve :P
egyebkent egyertelmu valoban, hogy ki nyerne, mert amig az en szovim (ne szamoljunk mf orkkal, az szanalmas:) ) ha te tamadod az en szovim varisat, akkor teged a tolisunk barmikor kitekiz, addig az enyemet nem kozelitik meg, es 40% hadugy+full lakitekivel utok barkihez barmikor, az egyetlen ami megallithat az egy betonelf vagy egy csak varis szovi.. masnak eselye sincs, amig teged vigan kitekiznek (persze a szieszta..) es dezertal a fel sereged :)

exair 08-12-2006 19:30

ork TF tabornok tudos=gosu ori
talan ket ilyen ori kozeliti meg ezt, a jo oreg orias es a gnom hadis..

Milán™ 08-12-2006 21:28

5éve?fura:)De mind1.
Akkor is orknak a szieszta jobban megérné mint a könyvtárkulcs:)
aki olyat kérdez hogy törpel fémet érdemes e termelni(másik topic) hát.. stb.stb..
Én neked kb 1 hónapnyi játékot tippelek eddig a hódítóban:)

exair 08-13-2006 16:42

148999, neki tessek uzenetet kuldeni, ha ketelyeid vannak :)

exair 08-13-2006 16:44

azert kerdeztem a tekiiro es a termelo torpivel is kapcsolatban, mert a femarak igencsak ingadoznak abban a csopiban ahol jatszok, van hogy 10 van olyan hogy 700 arany (es nem utalas) es eddigi orijaimmal a minel gyorsabb fejlodes volt a celom, nem az hogy milliardokkal maszkaljak, viszont most kezdem probalgatni a termeles es a millios tekiiras fortelyait, de minden masban tapasztalt vagyok :] (kiveve hullak :D)

Milán™ 08-13-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28569)
azert kerdeztem a tekiiro es a termelo torpivel is kapcsolatban, mert a femarak igencsak ingadoznak abban a csopiban ahol jatszok, van hogy 10 van olyan hogy 700 arany (es nem utalas) es eddigi orijaimmal a minel gyorsabb fejlodes volt a celom, nem az hogy milliardokkal maszkaljak, viszont most kezdem probalgatni a termeles es a millios tekiiras fortelyait, de minden masban tapasztalt vagyok :] (kiveve hullak :D)

akkor lehet 5 éve játszol, bár a hozzászólásaidat nézegetve nem nagyon láccik, de még1 kérdés.Abból az 5 éven át mennyit voltál szabin?:)

Milán™ 08-13-2006 17:37

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28568)

egy kis off:
amúgy tök jó hogy a 14-es sorszámú orikat 2003 május tájt törölték a szégyentáblán, nem nagyon jön így össze az az 5év:)

Láma 08-13-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28439)
5 eve :P
egyebkent egyertelmu valoban, hogy ki nyerne, mert amig az en szovim (ne szamoljunk mf orkkal, az szanalmas:) ) ha te tamadod az en szovim varisat, akkor teged a tolisunk barmikor kitekiz, addig az enyemet nem kozelitik meg, es 40% hadugy+full lakitekivel utok barkihez barmikor, az egyetlen ami megallithat az egy betonelf vagy egy csak varis szovi.. masnak eselye sincs, amig teged vigan kitekiznek (persze a szieszta..) es dezertal a fel sereged :)

Itt osztogatod az észt boldog boldogtalannak, és közbe akkora marhaságokat írsz, hogy el se merem hinni. KITEKIZNI EGY SZIESZTÁS ORIT? Te megbolondultál. Neked hiába lesz kulcsod, a tolis szanaszét gyújtogat, neki meg vigan maxon lesznek a tekijei, mivel mindenből 50 körül lehet tőle lopni max. Szóval jobb lenne ha befejeznéd a menőzést, mert kicsit kezdesz uncsi lenni;)

Láma 08-13-2006 17:56

Quote:

Nincs kék száma...Ehhehehe

Bogár 08-13-2006 19:04

Quote:

aha, és honnan lehet tudni, hogy nem kölcsönori? ;)
a sorszám semmit sem jelent.

exair 08-13-2006 19:19

sziesztas orit is siman lehet tekizni, az pedig hogy orkot gyujtanak, hat akkor egybol usson, es tartson annyi tolit hogy ne tudja mindenki :)
a kolcsonori pedig tilos :PP

Milán™ 08-13-2006 19:34

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28585)
sziesztas orit is siman lehet tekizni, az pedig hogy orkot gyujtanak, hat akkor egybol usson, es tartson annyi tolit hogy ne tudja mindenki :)

nem váálaszoltál az egyik kérdésemre:)
Abból a kicsivel több mint 3évből amit játszottál(szégyentáblán vissaszanéztem mikor töröltek hasonló számú orit) abból mennyit voltál szabin?:)

exair 08-13-2006 19:38

egyet, masfelet talan, amikor maganugyi problemak miatt otthagytam az orimat, es aztan elfelejtettem, egyebkent 4/L-t 2001 marcius 20.-an kezdtem el :)

Milán™ 08-13-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28588)
egyet, masfelet talan, amikor maganugyi problemak miatt otthagytam az orimat, es aztan elfelejtettem, egyebkent 4/L-t 2001 marcius 20.-an kezdtem el :)

Ha 2001-ben kezdted a szintet, akkor azóta 20k popntig jutottál?grat nagy teljesítmény:)
De mivel a szégyentábéla nem hazudik, ezért nem kezdhetted 2001-márciusában a 4l-et:)
de mivel így már eléggé off lett a topic, én ide többet nem írok, további jó játékot:)

Synkel 08-13-2006 20:38

Quote:

Hmm.. Én voltam és vagyok óriás. Vannak gondjaim olykor, pl varisnak a katmoráljával, mert minnél magasabban vagyok annál nehezebb 100%-on tartani 1 kocsma mellett, de megmondom őszintén, a tekizés elég hátul áll a problémáim listáján:)
Másik, hogy nekem van szövim 39k- sorszámmal, ő 4 évet szabin töltött, tavaly kezdte újra. És nem állítja magáról, hogy ő 5 éve játszana...

Láma 08-13-2006 23:15

Quote:

tekizni simán lehet, csak éppen az ori meg se érzi, nem hogy a seregének a fele dezertál;)

Synkel 08-13-2006 23:52

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 28629)
tekizni simán lehet, csak éppen az ori meg se érzi, nem hogy a seregének a fele dezertál;)

Ja igen, hullán kívül simán tekizhet bárki:D:D

exair 08-14-2006 04:27

az hogy a legregebbi nem torolt orim sorszamat hoztam nyilvanossagra az nem azt jelenti, hogy elotte nem jatszottam mas orszagokkal...
a datumra visszaterve, mivel nem regen nyomtam egy restartot 4lben, mert igencsak szetvertek, ezert nem latom, hogy valoban mikor kezdtem, de hatarozottan ugy emlekszek hogy 2001 marcius 24.en kezdtem a szintet, persze errol atit kene megkerdezni (az en sorszamom korul 2002ben kezdtek tisztogatni) arrol pedig, hogy en a konyvtarkulcsot tartom hasznosabbnak, ti pedig a sziesztat nem feltetlenul kell megkerdojelezni a tapasztalatomat :)

Láma 08-14-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28632)
az hogy a legregebbi nem torolt orim sorszamat hoztam nyilvanossagra az nem azt jelenti, hogy elotte nem jatszottam mas orszagokkal...
a datumra visszaterve, mivel nem regen nyomtam egy restartot 4lben, mert igencsak szetvertek, ezert nem latom, hogy valoban mikor kezdtem, de hatarozottan ugy emlekszek hogy 2001 marcius 24.en kezdtem a szintet, persze errol atit kene megkerdezni (az en sorszamom korul 2002ben kezdtek tisztogatni) arrol pedig, hogy en a konyvtarkulcsot tartom hasznosabbnak, ti pedig a sziesztat nem feltetlenul kell megkerdojelezni a tapasztalatomat :)

De igen, emiatt feltétlenül meg kell.

Synkel 08-14-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28632)

Saját véleményhez jogod van nyilván, ha szerinted a kulcs jobb, egészségedre. A tapasztalatod nem emiatt kérdőjeleztük meg, hanem mert azt állítod, hogy szieszta mellett kényelmesen kitekiznek, és elvándorlás miatt komoly veszteségeid lesznek...

exair 08-14-2006 21:45

valoban azzal picit tuloztam, hogy nagy vesztesegek lesznek, de inkabb 0 teki mint keves, persze a szieszta javara ottvan a vedelem a toliakciokkal szemben, es az is okos dolog, ha 0kocsmas orit akarsz tartani..

Penya 08-14-2006 22:34

Sztem használd a szerkeszt gombot, és cseréld meg, a könyvkulcsos orknak dezertál a fél serege ha benyel egy gyújtás+szárazvihar ajándékot pár napon keresztül. Így talán elégedettek lesznek a többiek is :D Amúgy voltál már óriással, és raktad is fel a sziesztát, sőt loptak is tőled?

exair 08-15-2006 00:01

az picit gerinctelen huzas lenne, kitartok a velemenyem mellett :) (mellesleg a szarazvihart is le lehet venni akar 500 varival is, ha annyi sincs egy orinak akkor szegyellje magat) az oriasomat lopkodtak, persze nem sok sikerrel, mondjuk ezt legfokeppen annak koszonhettem, hogy nem zoldet irtam hogy legyszives ne lopkodj hanem kapott par rengest es tolimergezest

Massza Rex 08-15-2006 12:42

exair: "mellesleg a szarazvihart is le lehet venni akar 500 varival is,"

5. szinten max, mert utána csak 1 körösével (4% készüli per akció, ráadásul egyszerre csak egyet, vagy vihar, vagy szárazság), ami 36 körnél elég sok...

Magasabb hekin (ahol több a lakos is) elég szépet üt a vihar, ha nem tudod levenni, főleg ha közben kapod a tűzgolyó+emberlopás variációt is, amit némi mészárral is lehet tetézni...csúnya ügy...:cool:

Magnum 08-15-2006 21:42

új fajivari

Helló!

Szerintem a félelfeknek nam ártana egy új faji vari, mondjuk a

- "kulcslopás": éjjel belopóznának a törpikhez, ill. gnómokhoz, ellopnák a raktár- és könyvtárkulcsot és mehet a pakolás :D

- de nem lenne rossz a "lábujjhegy" sem: csendben beosonnának az óriásokhoz, kipakolnák a szajrét, azok meg sziesztázzanak csak tovább... :D

- még elképzelhetőnek tartanám az "infraszemüveget" is: látnák az elbújt fantomseregeket :D

Vélemények? ;) :D

exair 08-16-2006 00:20

akinek felsobb szinteken 500 varija van az elegge komikus..

Massza Rex 08-16-2006 10:11

exair: akkor egy kis történelem, bár nem volt rég...:)

Quote:

a könyvkulcsos orknak dezertál a fél serege ha benyel egy gyújtás+szárazvihar ajándékot pár napon keresztül
Quote:

mellesleg a szarazvihart is le lehet venni akar 500 varival is, ha annyi sincs egy orinak akkor szegyellje magat)
Code:

5. szinten max, mert utána csak 1 körösével (4% készüli per akció, ráadásul egyszerre csak egyet, vagy vihar, vagy szárazság), ami 36 körnél elég sok...
Code:

akinek felsobb szinteken 500 varija van az elegge komikus..
Na most akkor hogy is van a második idézés? mellesleg... :o

exair 08-16-2006 23:17

te-jo-eg
tobb ertelmi kapacitast vartam toled :DD
de akkor szajbaragosan elmondom: teny, hogy 500 varival le lehet venni, viszont 500 varija max also csopiban van valakinek (de meg ott is keves) felsobb szinteken pedig nagyon vicces, azert mondtam, hogy le lehet venni 500 varival, hogy erzekeltessem, hogy a szarazvihart milyen konnyu levenni.. ha meg most sem erted szolj!

Synkel 08-17-2006 03:02

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28940)
te-jo-eg
tobb ertelmi kapacitast vartam toled :DD
de akkor szajbaragosan elmondom: teny, hogy 500 varival le lehet venni, viszont 500 varija max also csopiban van valakinek (de meg ott is keves) felsobb szinteken pedig nagyon vicces, azert mondtam, hogy le lehet venni 500 varival, hogy erzekeltessem, hogy a szarazvihart milyen konnyu levenni.. ha meg most sem erted szolj!

Próbálj egyszer tényleg játszani magasabb szinten, ne csak véleményt mondani róla:) Minél fentebb vagy, annál nehezebb levenni, és annál nagyobbat üt rajtad. A-ban az egyik orkunk, és esetenként a törpénk 8% templommal 3 körös adagokban szedi le magáról a vihart, és a készültsége rég elfogyott, a 36 kör viharból még van bőven... És még mielőtt lejárna, illetve leszedné, megkapja az újabb 36 kört.

Massza Rex 08-17-2006 12:32

exair:
Bejegyzésedből úgy tűnik, hogy valszeg 600 hekinél többed még nem volt, így nem érezted át a szárazvihar kártékony hatását alacsony variszám mellett. Ami ált az orkoknál alap. (csak hogy az alap vitához is visszakanyarodjunk)

Gondolom még most sem érzed úgy, hogy saját állításadat cáfoltad meg ugyanazon oldalon...:o

Senki 08-17-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28940)

eddig figyeltelek és kezdem azt hinni, hogy tényelg ennyire új vagy, és nem vén róka mint ahogy azt állítod. nekem 15600 varival 0% (!!!) az esély a védelem 1 körre való felrakására. igaz az 7000 hekin van és törpével, de ne félj, ennyivel egy elfnek se menne 10% fölé 1 körre se :D
nem kell beadni a nagyprofit, ha nem vagy az, attól még komolyan veszünk itt, csak akkor nevetünk ki, hogyha az ellenkezőjével kérkedsz és mégis az utóbbi bizonyosodik be rólad...

Synkel 08-17-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 28995)
eddig figyeltelek és kezdem azt hinni, hogy tényelg ennyire új vagy, és nem vén róka mint ahogy azt állítod. nekem 15600 varival 0% (!!!) az esély a védelem 1 körre való felrakására. igaz az 7000 hekin van és törpével, de ne félj, ennyivel egy elfnek se menne 10% fölé 1 körre se :D
nem kell beadni a nagyprofit, ha nem vagy az, attól még komolyan veszünk itt, csak akkor nevetünk ki, hogyha az ellenkezőjével kérkedsz és mégis az utóbbi bizonyosodik be rólad...

Elf 3600 hekin 40k varival a védelem 6 körre 52%

Csokibácsi 08-17-2006 19:49

Nem tudom mi nem hihető, nagy hekin is le lehet venni 500 varival ..... az ellenfelet, hála a tolvajoknak :P

exair 08-17-2006 23:12

de most komolyan.. vagy en fogalmazok ilyen sz*rul vagy ti nem ertitek meg amit mondani akarok :D
500 vari --> altalaban 300 heki koruli orszagokra gondoltam (ott is keves) felsobb szinteket meg sem emlitek, az 500 varis dolgot pedig meg mindig tartom, ugyanis nem mondtam ellent magamnak, attol meg hogy allitok valamit 5. szinten levo eroviszonyok mellett aztan mondok valamit a felsobb szintekrol... 500 varija egy kezdo hadisnak van 200-300 heki korul, es azzal igenis le lehet venni a szarazvihart, azt nem mondtam, hogy 50000 hekin is le tudod venni 500 varival, ha most sem ertitek akkor megyek es felakasztom magam, vagy megtanulok normalisabban fogalmazni..
na de lehet itt mondani, hogy huu tuti szanalmas kezdo hoditos vagyok, pedig nem, csak ti nem ertitek meg a mondanivalomat, vagy lustak vagytok olvasas utan megerteni..

Colony 08-18-2006 07:37

Mégse bírtam ki, hogy ne szóljak közbe!

Quote:

Originally Posted by exair (Post 29041)
de most komolyan.. vagy en fogalmazok ilyen sz*rul vagy ti nem ertitek meg amit mondani akarok :D
500 vari --> altalaban 300 heki koruli orszagokra gondoltam (ott is keves) felsobb szinteket meg sem emlitek, az 500 varis dolgot pedig meg mindig tartom, ugyanis nem mondtam ellent magamnak, attol meg hogy allitok valamit 5. szinten levo eroviszonyok mellett aztan mondok valamit a felsobb szintekrol... 500 varija egy kezdo hadisnak van 200-300 heki korul, es azzal igenis le lehet venni a szarazvihart, azt nem mondtam, hogy 50000 hekin is le tudod venni 500 varival, ha most sem ertitek akkor megyek es felakasztom magam, vagy megtanulok normalisabban fogalmazni..
na de lehet itt mondani, hogy huu tuti szanalmas kezdo hoditos vagyok, pedig nem, csak ti nem ertitek meg a mondanivalomat, vagy lustak vagytok olvasas utan megerteni..

Én például megértettem akkor is (bevallom azért le kellett fordítani magyarra!:D ) csak nem akartam beleszólni ebbe a "faji vari" témába!:cool:
Igaz, hogy valaki bulvár újságíró módjára gondolom nem szándékosan, de tévesen összeollózta három különböző válaszod és ez torzította a történet fonalát és egy-két fórumozó számára az értelmezhetőségét.
Annak ellenére, hogy a többiek "tévedtek" megértem őket!!!
Elég sok témában már annyi mindent össze-vissza írogattál, hogy már tökmindegy mit írsz akkor is negatívan fognak reagálni! Ha ezt írod kék az ég, tuti valakinél el van borulva és szürke lesz!
Szóval szerintem maradjunk a faji vari témánál és Te is jobban gondold át továbbiakban, hogy mit írsz és hogyan!!!

További jó fórumozást!

Massza Rex 08-18-2006 16:20

Annyira sok vita elkerülhető lenne, ha kicsit is vennék az emberek a fáradságot arra, hogy érthető, tömör mondatokban írják le a véleményüket.

De sajna egyesek azt hiszik, hogy a fórumok kötetlenebb közege mentesíti őket a helyesírási szabályok alól. Az igazán "profik" már arra sem figyelnek, hogy elválasszák a szavakat egymástól. (hisz Ők már a vesszőről is rég leszoktak)

Na elég a "tanításból" nem az én tisztem, no meg lehet alapom sincs rá. :p

Ejtsük az "500 varis" témát, mert elbeszélünk egymás mellett, no meg eleve sem sok értelme volt.

Igazából az "zavar" engem egy picit a hódban, hogy a mágia igen erős a toli és hadi úthoz képest. Nyomtalanul csap le áldozatára, erős a hatása (% alap miatt) és tulajdonképpen nem kell kockáztatni a varinak szinte semmit. (mellesleg olcsó is, hisz sok vari, sok templom, sok rúna)

Vélemény?

Csocsó 08-18-2006 17:39

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 29070)
Igazából az "zavar" engem egy picit a hódban, hogy a mágia igen erős a toli és hadi úthoz képest. Nyomtalanul csap le áldozatára, erős a hatása (% alap miatt) és tulajdonképpen nem kell kockáztatni a varinak szinte semmit. (mellesleg olcsó is, hisz sok vari, sok templom, sok rúna)

Vélemény?

Olcsó???
Mutass egy gazdag varist! :)

All times are GMT +1. The time now is 09:22.