![]() |
|
Tegnap a fegyverek napja volt a belső fórumon, most néhány fegyver következik az ízelítők sorában.
|
|
|
|
|
Ez az utolsó nem annyira fegyver... Bár ha egy törpe egy ilyennel fejbevág, akkor már nincs tovább miről beszélni... :D
|
Ez mind szép és jó, de hol lesznek ezek majd láthatóak?
|
Quote:
Nem kell aggódni! Tudom, hogy rengetegen nem szeretik azt sem, ha egy plusz betű hozzá van valahova írva a súgóba, mert az már elviselhetetlen szintű változásnak minősül, amihez képtelenség hozzászokni lelki trauma nélkül, ezért a mostani design is megmarad az ilyen esetekre. :D |
Folytassuk az ízelítő képeket. :)
|
|
Frissítés: a fajok alap grafikái megvannak, ami minimálisan kell. Még helyszínekre vadászom.
|
Beállítások -> Vegyes -> Ünnepi grafikák megjelenítése
Nem szoktam egyik ünnepre sem különösebben megváltoztatni a Hódító kinézetét, de most az új grafikákra előkészülve lesz néhány ünnepi dekoráció. Aki szeretné ezeket majd látni az ünnepek alatt, az a fent jelzett beállítást bekapcsolva készítheti elő már most rá az országát. Most még semmi nem fog változni ha ezt bekapcsolod, majd csak kb december közepétől. Alap esetben az ünnepi grafikák megjelenítése ki van kapcsolva. |
A Hódítóban ezennel beköszöntött a tél. :)
|
Elkészült az összes menü oldalképe, a márciusi frissítéssel élesednek. Aki látni szeretné majd őket rögtön, a Beállítások menüben bekapcsolhatja az ünnepi grafikákat. Most még ez a neve, és most már nincsenek is ilyenek, márciustól ez a rész is átneveződik és kibővül. Full HD (1920x1080) felbontás javasolt, a statisztikák szerint a Hódítózók kétharmada rendelkezik ezt megjeleníteni képes monitorral.
Ez alatt is látszani fog, ahol elfér, de ez használja ki a legjobban a helyet. :) Aztán a folytatásban videók, és egyéb grafikai betétek súgóba, kézikönyvbe stb. |
Quote:
|
Quote:
|
Az oldalgrafikák élesítésre kerültek.
Beállítási lehetőségük a Beállítások menü "Vegyes" fülének alján. FullHD felbontás javasolt (1920x1080). A továbbiakban súgó- és kézikönyvgrafikák, valamint videók az egyes akciókhoz (varázslatok, tolvajakciók, sereges támadások stb.). |
Ati, kaphatnak erre a belso forumra egy meghivot?
Az ork nagyon izmos, de hianyzanak a kardvagas helyek, ha mar a zombi verzik... es ugye az ork Wargon lovagol:) A varazslo nagyon jo, az elf hajak kicsit furcsak:) Ugyszinten megkerdezem, minden fajnak lessz no es ferfi neme? Habar en egy ork not azert nem ilyen rusnyanak kepzelnek el. Egy kicsit emberiesebb arcok szimpatikusabbak a noknel:D Ezek utan mar alig varom, hogy lassam hogy nez ki egy gnom vagy torp. Masik, fontos a kepek megjeleneserol, ipaden es exploreren egyaltalan nalam nem jon be semmi. Gondolom nem tudja kezelni? Az erdekes, hogy firefox es chromon meg bejon a belepo oldalon a video, de a belso oldalakon semmi kep csak a regi fejlecek. Be van pipalva minden. Itt is latok mindent, kep, video, utubeon is. Ki kell venni valami biztonsagit mint amikor filmet akarok nezni, vagy van ra valami tipped, hogy pont a jatekon belul nem? Az is furcsa, hogy eddig bejott a terkep es most az sem:( Koszike |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Engem mindenki ismer, sorszam 1142
Gondolom a kepek ott kellene legyenek ahol nekem jelenleg csak codok vannak pl v6/belso_fejlec_alatti_bg_j.png |
Quote:
Ha ilyeneket látsz, akkor az viszont böngészőhiba. Töröld a böngészőben a cache-t, és töltsd újra az oldalt. |
Quote:
Oops, you have an ad blocker enabled! To watch this episode, please disable it and refresh the page. eddig ezt sem csinalta egyik bongeszom sem:( |
Ok problema megoldva, legalabbis a Firefoxon muxik, le kellett toltenem egy ujitast a windowshoz, egyet meg a monitorhoz. Nem tudom melyik kellet, de most bejonnek. Koszike
|
Gnóm - Törpe
Hali!
Csak egy kérdés... Véletlenül nem lett felcserélve a Gnóm és a Törpe grafikája? Csak mert a törpénél öltönyben van egy apró termetű golyófejű gülüszemű lény, amit inkább mondanék konyvtáros gnómnak mint erős testalkatú szakállas törpének. Mondjuk ha fel lett cserélve ha nem, nekem valahogy sosem így néztek ki a törpék a fejemben |
Quote:
Az alvilág oldal jobb oldalán szerepel egy képen mindkettő. A bal oldali (szemből) a törpe, a jobb oldali (háttal) a gnóm. |
Pontlista
Üdvözletem!
Nem tudom másnál is jelentkezett-e: A pontlista oldal szélső grafikája eltakarja a pontlista egy igen hasznos részét. Jómagam 9 gyorsgombot állítottam be a pontlistába(ez is egy nemrégi fejlesztés ha jól tudom) ám ezekből a jobb oldali grafika kitakar 4-et így csak az első ötöt tudom használni. Illetve (ez ugyan nem az új grafika oka mert korábban is megvolt de) az oldal zöld szegélyét is elég csúnyán takarja el a gyorsgombok miatt szélesített pontlista(ha kéred küldök képernyő képet róla emailban Ati). Megoldható, hogy az oldalsó grafika minden alatt legyen és ne takarja el a gyorsgombokat? Az oldalsó zöld szegély eltakarasán nem lehetne javítani azzal, hogy az egész oldal lesz szélesebb és nem csak a pontlista barna háttere? |
Még mindig
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:17. |