Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

puma 05-13-2006 05:27

El tudom képzelni mennyit szenvedett vele a tánczoslábú Wand:D :D

director 05-13-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by Remedy
ize tenyleg? szivesen jatszanek vele.... persze vmi kulturaltabb helyen, mondjuk a freechessen ( ugyis van ott mar vagy 20 hodos) :D

kicsit off, de aki regel a freechessre, az szóljon, hogy tudjuk a nevét.. aztán csinálunk versenyt:).. (vagy nem:P)

monro 05-15-2006 07:11

Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit". Meg kéne beszélni melyik időpont a jobb a többségnek? :)
Tudja valaki, hogy kell azt a szavazásos dolgot beszúrni? Ha nem akkor csak véleményezzétek lécci vajon fog e menni mindenkinek?:)
Aki nem tud jönni az ne írja ki csak aki eljön! :D

Kocka 05-15-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by monro
Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit". Meg kéne beszélni melyik időpont a jobb a többségnek? :)

Ujoncok is resztvehetnek?
Akkor nekem a pentek picit jobb lenne ;) Es a csutortoki ulti is erdekelne ha van meg szabad asztalotok :)

SzaTo 05-15-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by wand
"ha ellepték az ízelt lábú egyedek
ROVAR ÍRTÓT VEGYENEK..!"

:D :D

Kedves Wand, le a kalappal,
jót írtál mint a "sör habbal"!
Ha minden beírásod ilyen cool,
az én pár sorom megfakul.

Örülök, hogy színesíted a témát,
de nem bízom a kecskére a káposztát :)

monro 05-15-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Kocka
Ujoncok is resztvehetnek?
Akkor nekem a pentek picit jobb lenne ;) Es a csutortoki ulti is erdekelne ha van meg szabad asztalotok :)

Jöhetnek persze, szorítunk helyet az ujoncoknak is csak hozz elég pénzt magaddal :D

Milán™ 05-15-2006 18:20

Quote:

Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit".

Van egy olyan témakör hogy bulik sztem odaírjad:)

Quote:

Tudja valaki, hogy kell azt a szavazásos dolgot beszúrni?

a legfelső üzenet felett van egy olyan fül hogy"téma lehetőségei" azt megnyitod és ott van hogy szavazás:)

Északföld 05-24-2006 22:20

Quote:

Szia Wand:)
Ti valóban nem, Zoli viszont indított valamit.

"Minden ami 1A" = azaz "ÉN ÉSZAKFÖLD"

Kb erről szól az a topic amit ti csináltatok eddig, pontosabban pár héttel ezelöttig amikoris picit elhalkult minden ahogy olvastam.
Wand én 4hónapig kibírtam anélkül, hogy kommentáltam volna a topicotokat! Most lesz 7 órás a mienk és már nem bírtad :) Mi lesz késöbb? :D

Hi.

Mert nem olvastad Roland, most van időd csináld.

Északföld 05-24-2006 22:22

Quote:

Sziasztok!

Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban, azoknak akiket esetleg érdekel egy "másik verzió" is a dolgokról amik az 1A topjában történnek:) Nem olvastam még át semmit de gyanítom, hogy nemes ellenlábasunk topicja tele van olyan dolgokkal amire nem lehetünk büszkék sem mi sem ők, de nekünk nem célunk a mocsokdobálás legfeljebb némi élcelődés. Remek lenne ha ebben a hangulatban tudnánk irkálni egymásnak, mint játékostársak és nem mint ellenségek ;)

A klánunk tagjai jelenleg és akik eddig a segítsénkre voltak a klánban, akikkel több mint egy éve próbálunk valamit tenni az ellen a reménytelennek tűnő dolog ellen, hogy az 1A-ban " 1pártrendszer" legyen orinagyságuk sorrendjében:

Gilgamesland - Zou (a rendőrverő)
Espanyol - Levi (a nebuló)
***Baba*** - Arwyl (a kocsmatöltelék)
Salusa Secundus - Wal (a "gazdaság" motorja)
Urlich fov Jungingen - Zsombi a nőcsábász (és egy csendestárs aki súg néha)
Vegaland - Szato (a rímfaragó)
Bridgeland - Bridge (a kártyás tanárúr)
Sharkyland - Cápa (öreg, de nem vén)
Könyvmoly - Tibor (aki még nem öreg de már vén)
MySuzyland - God vagy Suzy ahogy teccik (a gyúrós)
MonroLand - aki én is lehetnék akár :) (a kopasz kocsmáros)
Elfborg - Terror Miki (az éjjelibagoly)

És még páran mások akik besegítenek ha éppen fájdalmaink vannak, de annyira nem érnek rá, hogy folyamatosan melletünk játszanak. Mindenesetre köszönjük mindenkinek akik segítettek az utunkon :)

Hali!

"Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban"- Ti vagytok a TOP 1 klán, ki az ellenzék?

Arwyl szelleme 05-24-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by Északföld
Hali!

"Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban"- Ti vagytok a TOP 1 klán, ki az ellenzék?

Csak rajtatok múlik hogy mi vagyunk az elsők! Nem 2 klánnal kell játszani és piacon utalgatni hanem egy nagy klánt kell csinálni és játszani úgy!
Rakjátok csak össze a 2 klánotok és nagyobbak lesztek mint mi!

GOD 05-24-2006 22:31

Most akkor mikor lesz az összeröffenés? Vagy most mi van? Én jövő héten pénteken éjjeles vagyok, a szombat jobb lenne :-)

Északföld 05-24-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Csak rajtatok múlik hogy mi vagyunk az elsők! Nem 2 klánnal kell játszani és piacon utalgatni hanem egy nagy klánt kell csinálni és játszani úgy!
Rakjátok csak össze a 2 klánotok és nagyobbak lesztek mint mi!

Ettől függetlenül ti vagytok a TOP 1, örüljetek neki, gyűjtsétek a TOP köröket, sok sikert hozzá. Gratulálok az elért eredményhez.
Így logikusan nem lehettek ellenzék, hacsak nem saját magatokat ellenzitek, de ez még korai, majd 1-2 év múlva.

GOD 05-24-2006 22:42

Zoli !
Te mekkora rosszcsont vagy :-) Azé birom az arcodat :D
Mellesleg igazad is van :-) Most mi vagyunk a top 1 ...

Északföld 05-24-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by GOD
Zoli !

Ez van, a tény ettől még tény marad. Várjátok az újakat akik majd le akarnak titeket verni.

Arwyl szelleme 05-24-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by GOD
Zoli !

És reméljük mi is maradunk! :D

Északföld 05-24-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
És reméljük mi is maradunk! :D

Elég nagy rá az esély, hogy igen. Ezért gratuláltam is hozzá.

GOD 05-24-2006 23:04

Zoli !
Ti most arra készültök, hogy megvárjátok amig minket útálnak meg mer sokat vagyunk odafent? :-) Dupla rosszcsont :cool:

Északföld 05-25-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by GOD
Zoli !
Ti most arra készültök, hogy megvárjátok amig minket útálnak meg mer sokat vagyunk odafent? :-) Dupla rosszcsont :cool:

Minket is megutáltak. Majd az első konforntációk után, ti lesztek soron. Idő kérdése az egész. :)

-Fegya- 05-25-2006 18:43

Quote:

Minket is megutáltak. Majd az első konforntációk után, ti lesztek soron. Idő kérdése az egész. :)

Titeket sem utáltalak, hanem tiszteltelek. Mást sem fogok szerintem megutálni.

Xeper 05-25-2006 19:07

Pozitívan csalódtam a topicotokban :)
SzaTo: grat a rímekhez, nagyon jók :D

wand 05-25-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Xeper
Pozitívan csalódtam a topicotokban :)
SzaTo: grat a rímekhez, nagyon jók :D

hékás és az enyémek?!?? :eek:

GOD 05-25-2006 22:08

:-) A mi topikunk király :-)

Senki 05-25-2006 22:33

az lesz majd a király amikor a majdani TOP1re rátörnek a hörcsög görcsök... de az még messze van, addig élvezzétek az első helyet ti! :D:D:D

monro 05-25-2006 22:52

Quote:

Elég nagy rá az esély, hogy igen. Ezért gratuláltam is hozzá.

Addig maradunk elsők amíg egyéniben is elsők leszünk. Utánn, mint egykoron megint átadjuk a terepet a feltörekvő nemzedéknek. Nem vagyok az a fajta aki évekig trónolgat. Ha egy útnak vége van akkor keresni kell egy másikat, mert az ácsorgással nem jutunk elöbbre :) Képtelen vagyok olyan játékra, hogy "hátvédbázisokat" alakítsak ki a pozició megtartására. Ha a célt elértük induljunk el mindannyian (ti is mi is) az 5.-ről és lássuk ki ér hamarabb fel az 1A csúcsára ismét. Rajtunk nem fog múlni.

monro 05-25-2006 22:55

Quote:

Azok is jók voltak :) Sőt! :D
Csak Szato ne olvasson bele :)

Xeper 05-26-2006 10:51

Quote:

A tieid is jók na :p :)

Északföld 05-27-2006 17:54

Quote:

Addig maradunk elsők amíg egyéniben is elsők leszünk. Utánn, mint egykoron megint átadjuk a terepet a feltörekvő nemzedéknek. Nem vagyok az a fajta aki évekig trónolgat. Ha egy útnak vége van akkor keresni kell egy másikat, mert az ácsorgással nem jutunk elöbbre :) Képtelen vagyok olyan játékra, hogy "hátvédbázisokat" alakítsak ki a pozició megtartására. Ha a célt elértük induljunk el mindannyian (ti is mi is) az 5.-ről és lássuk ki ér hamarabb fel az 1A csúcsára ismét. Rajtunk nem fog múlni.

Oké, csak előtte szabályokat kell váltani, mivel momentán én semelyik csoportból sem tudok sehová jutni. :) Ez meg pötit megnehezíti a dolgot.

Láma 05-27-2006 18:05

Quote:

Oké, csak előtte szabályokat kell váltani, mivel momentán én semelyik csoportból sem tudok sehová jutni. :) Ez meg pötit megnehezíti a dolgot.

Miért nem?

monro 05-27-2006 19:27

Quote:

Nocsak... nincs meg a minimumfölded? :) Az szar ügy télleg...
Indulj ujra akkor 1000 kör alatt felléphetsz :D

monro 05-27-2006 19:33

Quote:

Egyébként ha ezen múlik a dolog, hogy mindkét "banda" felkotródjon az 5.-re sztem Ati is "besegítene" ha a többiek nem balhéznak ellene :D Mondjuk tényleg fura, hogy a top1 helyről nem tudsz fellépni "a túl kicsi méreted" miatt :)

wand 05-27-2006 20:20

Quote:

Egyébként ha ezen múlik a dolog, hogy mindkét "banda" felkotródjon az 5.-re sztem Ati is "besegítene" ha a többiek nem balhéznak ellene :D Mondjuk tényleg fura, hogy a top1 helyről nem tudsz fellépni "a túl kicsi méreted" miatt :)

asszem értelmezési problémák lesznek itt..:)

azért nem tud lépni, mert minden szinten van orija, ami miatt az alatta lévő nem tud lépni :)

már ha jól értem

monro 05-27-2006 20:33

Quote:

asszem értelmezési problémák lesznek itt..:)

azért nem tud lépni, mert minden szinten van orija, ami miatt az alatta lévő nem tud lépni :)

már ha jól értem

akkor meg mit nyavajogsz,töröld ki az 5.-est azt jónapot... ha ezt nem tudod megtenni akkor ne csinálj már ugy mintha tényleg komolyan fel akarnád léptetni az 1A-s orit :D

monro 05-27-2006 20:34

Quote:

akkor meg mit nyavajogsz,töröld ki az 5.-est azt jónapot... ha ezt nem tudod megtenni akkor ne csinálj már ugy mintha tényleg komolyan fel akarnád léptetni az 1A-s orit :D

Mondjuk ha sokat vársz még lehethogy a földminimum is bele fog szólni a dolgaidba :D

Láma 05-27-2006 21:46

úgy tudtam hogy nagoyn rég nem verték be, akkor hogy nincs meg a minimum földje? a legutóbbi klánbalépés ilyen drága volt?

Xeper 05-28-2006 02:09

Az 5. szinten is lehet kis kék számmal az ember.. ha most fordulna Északkal, akkor csak kettest kap, míg egy kis kék többest törölhetne miatta? Na neeee :)

Láma 05-28-2006 08:32

Ha ennyi esze volt, hogy 5 orit regelt...

monro 05-28-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by Xeper
Az 5. szinten is lehet kis kék számmal az ember.. ha most fordulna Északkal, akkor csak kettest kap, míg egy kis kék többest törölhetne miatta? Na neeee :)

Akkor törölje a 4-est, vagy a 3-ast, vagy a 2-est tökfej ;)
Egyébként Észak még sosem járt az 1A-ban ez elött az országa elött. Ugyhogy ha kis kék számos országa van akkor az ország átadása lenne asszem:)

monro 05-28-2006 08:59

Quote:

Akkor törölje a 4-est, vagy a 3-ast, vagy a 2-est tökfej ;)
Egyébként Észak még sosem járt az 1A-ban ez elött az országa elött. Ugyhogy ha kis kék számos országa van akkor az ország átadása lenne asszem:)

MOndjuk erősen kétlem, hogy bármelyikőtök is hajlandó lenne valaha felszámolni a "birodalmát" idefenn :D Hacsak rá nem lesz kényszerítve ;)

Xeper 05-28-2006 09:03

mert a B-ből nem lehet fordulni? ;)
ha mindenki fordul, egyedül maradnék, úgy nem vicces :D

Senki 05-28-2006 09:43

dehogynem, a fél csoport úgy vihogna rajta mint a hiénák... :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 15:16.