![]() |
El tudom képzelni mennyit szenvedett vele a tánczoslábú Wand:D :D
|
Quote:
|
Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit". Meg kéne beszélni melyik időpont a jobb a többségnek? :)
Tudja valaki, hogy kell azt a szavazásos dolgot beszúrni? Ha nem akkor csak véleményezzétek lécci vajon fog e menni mindenkinek?:) Aki nem tud jönni az ne írja ki csak aki eljön! :D |
Quote:
Akkor nekem a pentek picit jobb lenne ;) Es a csutortoki ulti is erdekelne ha van meg szabad asztalotok :) |
Quote:
jót írtál mint a "sör habbal"! Ha minden beírásod ilyen cool, az én pár sorom megfakul. Örülök, hogy színesíted a témát, de nem bízom a kecskére a káposztát :) |
Quote:
Jöhetnek persze, szorítunk helyet az ujoncoknak is csak hozz elég pénzt magaddal :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mert nem olvastad Roland, most van időd csináld. |
Quote:
Hali! "Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban"- Ti vagytok a TOP 1 klán, ki az ellenzék? |
Quote:
Csak rajtatok múlik hogy mi vagyunk az elsők! Nem 2 klánnal kell játszani és piacon utalgatni hanem egy nagy klánt kell csinálni és játszani úgy! Rakjátok csak össze a 2 klánotok és nagyobbak lesztek mint mi! |
Most akkor mikor lesz az összeröffenés? Vagy most mi van? Én jövő héten pénteken éjjeles vagyok, a szombat jobb lenne :-)
|
Quote:
Ettől függetlenül ti vagytok a TOP 1, örüljetek neki, gyűjtsétek a TOP köröket, sok sikert hozzá. Gratulálok az elért eredményhez. Így logikusan nem lehettek ellenzék, hacsak nem saját magatokat ellenzitek, de ez még korai, majd 1-2 év múlva. |
Zoli !
Te mekkora rosszcsont vagy :-) Azé birom az arcodat :D Mellesleg igazad is van :-) Most mi vagyunk a top 1 ... |
Quote:
|
Quote:
És reméljük mi is maradunk! :D |
Quote:
|
Zoli !
Ti most arra készültök, hogy megvárjátok amig minket útálnak meg mer sokat vagyunk odafent? :-) Dupla rosszcsont :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Pozitívan csalódtam a topicotokban :)
SzaTo: grat a rímekhez, nagyon jók :D |
Quote:
hékás és az enyémek?!?? :eek: |
:-) A mi topikunk király :-)
|
az lesz majd a király amikor a majdani TOP1re rátörnek a hörcsög görcsök... de az még messze van, addig élvezzétek az első helyet ti! :D:D:D
|
Quote:
Addig maradunk elsők amíg egyéniben is elsők leszünk. Utánn, mint egykoron megint átadjuk a terepet a feltörekvő nemzedéknek. Nem vagyok az a fajta aki évekig trónolgat. Ha egy útnak vége van akkor keresni kell egy másikat, mert az ácsorgással nem jutunk elöbbre :) Képtelen vagyok olyan játékra, hogy "hátvédbázisokat" alakítsak ki a pozició megtartására. Ha a célt elértük induljunk el mindannyian (ti is mi is) az 5.-ről és lássuk ki ér hamarabb fel az 1A csúcsára ismét. Rajtunk nem fog múlni. |
Quote:
Azok is jók voltak :) Sőt! :D Csak Szato ne olvasson bele :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nocsak... nincs meg a minimumfölded? :) Az szar ügy télleg... Indulj ujra akkor 1000 kör alatt felléphetsz :D |
Quote:
Egyébként ha ezen múlik a dolog, hogy mindkét "banda" felkotródjon az 5.-re sztem Ati is "besegítene" ha a többiek nem balhéznak ellene :D Mondjuk tényleg fura, hogy a top1 helyről nem tudsz fellépni "a túl kicsi méreted" miatt :) |
Quote:
asszem értelmezési problémák lesznek itt..:) azért nem tud lépni, mert minden szinten van orija, ami miatt az alatta lévő nem tud lépni :) már ha jól értem |
Quote:
|
Quote:
|
úgy tudtam hogy nagoyn rég nem verték be, akkor hogy nincs meg a minimum földje? a legutóbbi klánbalépés ilyen drága volt?
|
Az 5. szinten is lehet kis kék számmal az ember.. ha most fordulna Északkal, akkor csak kettest kap, míg egy kis kék többest törölhetne miatta? Na neeee :)
|
Ha ennyi esze volt, hogy 5 orit regelt...
|
Quote:
Akkor törölje a 4-est, vagy a 3-ast, vagy a 2-est tökfej ;) Egyébként Észak még sosem járt az 1A-ban ez elött az országa elött. Ugyhogy ha kis kék számos országa van akkor az ország átadása lenne asszem:) |
Quote:
|
mert a B-ből nem lehet fordulni? ;)
ha mindenki fordul, egyedül maradnék, úgy nem vicces :D |
dehogynem, a fél csoport úgy vihogna rajta mint a hiénák... :D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:16. |