![]() |
Quote:
De asszem 3 körre mentünk ki! |
És miért nem szerepel a szavazásban a nonstop játszók fegyvere: a full ló? :D
|
Jogos kérdés, gondolkozok rajta h csinálok egy hullát csak lóval, aztán üssünk, lehet szövit is sikerülne alapítani, 4 hulla csak lóval :D Vicces lenne.
|
Quote:
eggyik orimmal, mont most próbálom:) Xeper Te biztos tudod melyikben:D:D |
Ha van penz, es van a piacon ijj akkor jatszhato a dolog :)
Csak sajnos egy-egy lakitekis-csere piszkos anyagias tud lenni :) |
Quote:
De már megoldottuk a nézet eltérést, így visszaállok:) |
mi a lakitekis-csere????
en meg csak arrol hallottam amikor a kintlevo lovasok helyere vesznek ijakat, viszont ezzel a lovasok elvesznek. ez is valami hasonlo??? |
nem az otthon lévő lép le először és csak akkor a kinti, ha az otthoni már nem tud lelépni? :confused:
|
Quote:
Bár ez csak több körös támadásnál lehet jól kivitelezni:) |
Quote:
És akármilyen támadás esetén ugyanúgy működik... |
Xepi osztya az észt:D
|
Nos én egy okos embertől hallottam hogy az elit+paci felállás rövidtávon egy szövi kicsinálására ÖRDÖGI amúgy íj+elit sztem az ász!:cool:
|
Quote:
|
A változtatások következtében úgy nézemi, hogy a tekis trükk már nem játszható el, csak egy elszúrt visszatámadás esetén... :(
|
Quote:
Amúgy nem biztos, hogy tanácsos volt ezeket itt leírni... :D Még a végén mindenki profi lesz :D Amúgy még mindig: íj(10%)+elit(30%)+lovas(60%) :D |
az en szavazotm ij+lo.
ez a legbetonabb vedelem, es legerosebb offenziva. sok kezdo most eppen nagyokat rohog rajtam, de akik ij+lo strategiat alkalmaznak, tudjak miert ;) |
Quote:
(hacsak nagyon bevállalós nem vagy, és nagyon kevés íjast tartasz...) Persze ez még mindig szövisre értendő... |
Quote:
|
Quote:
Gondolkozz már egy kicsit... Van mondjuk 30k barackhelyed, amire elitet csinálsz. Mondjuk legyél gnóm, 1k hekin, hogy könnyű legyen számolni. Szóval 50% barackod van. A védőértéked 30.000*5=150.000(mást ne számoljunk). Ahhoz, hogy ezt etetni tudd, kell neked (nem tudós gnóm) 6000 bála kaja, azaz 80 tanya. Ha tartasz 5% tornyot, azaz 50 tornyot, akkor lesz ugye 3k tornyos íjászod, és 24000 elited. Ekkor a védőértéked (3000*12+24000*5)*1,15=179.400. És akkor nézzük, ehhez nem 80 tanya kell, hanem 3000/5/75, azaz 8-al kevesebb. Annak a helyére építhetsz még 4 barackot, meg 4 tornyot (ezen íjászok etetése csupán 0,6 tanyát jelent). Ami további 3312 ponttal növeli meg a védelmed. Tehát a védőértéked 21.8%-al! megnő! Tehát kérdezem én Tőled drága Xeper, akit nem tudsz beverni 24k elittel (plusz szövisegítség), azt be tudod verni 30k elittel? Nemhiszem, ha van neked 30k elited, akkor rendszeresen mész ki 24k elitnél többel... |
Csak elrettentesre jo a full elit :)
200 hekis orszagba pl. a 7,5k elit elegge elrettento lehet :) |
Quote:
Csak egy comment! Xeperrel már jó ideje egy szöviben vagyunk! És még nem volt olyan ori, akit ne vertünk volna be full elittel! Hozzáteszem, hogy a full íjj/tornyos elfeket is! sokkal mobilisabb egy full elit, mint íjj/ló, vagy íjj/elit! De nem akarok meggyőzni senkit, és csak saját magamat ismételném! Nálunk ez egy nagyon jól bevált módszer és nem volt gond ezzel még! Ok, azt mondod, kevesebb a védelem? ok, legyen, de szinte mindíg figyeli valamelyik szövink az orikat, és kontrából is sokkal jobb szerintem a full elit! |
Quote:
Gyakran jársz ki full elittel támadni, vagy sem? Ez a kérdés. Ha a válasz "nem, szinte soha nem hagyom ennyire magára az orimat", akkor viszont nem értem, hogy miért nem tart valaki minimális íjászt toronyban? Nem kell őket etetni, illetve a tornyok miatt nagyobb a védelem... Nem vágom, hogy még azok után is, hogy leírtam a dolgokat képes vagy azt mondani, hogy a full elit a jobb :D Nah, mind1... Én befejeztem :D Ezzel együtt szeretném megkérdezni, hogy a szövetségetekben pl a tolvaj is elites? Illetve a varis is elites?! |
Amugy szeritem a klegütősebb felállást kihagytatok...
Tamadó+védő Aki ennél jobbat tud szoljon:D |
full katona >>>> all
|
még 1-2 éve majdnem minden szövi full elites volt...most meg nézem a gömböket és majdnem mindenki íj-ló fellálás. ez azért mond vmit.
a legjobb természetesen az elit-ló-íjj szerintem is. ui: a full elites szövinek: ha állandóan van vki távolt nézni miér tnem full íjj/full ló a fellálás? lári fári, kamu :) |
Quote:
A válasz! A szövinkben nincs tolvaj, az felesleges, és a varis én vagyok full elittel, és igen volt rá pecedens, hogy full üres volt az orim:)) |
Quote:
Szóval én hazudok igaz? Jól van, mondjátok a magatokét, de nincs olyan, hogy a legjobb! Mindenki máshogy játszik, ki így, ki úgy, |
Quote:
|
amugy sokaig en is fullelites voltam.
Es nagyon szerettem. most en is elit/ijj/lo ba jaccom vagy ijj/lo -ba ... DE a fullelit nagyon eros.Messze a legmobilabb felállás.Ha a szövi aktiv es sokat van bent a legerosebb.En is kimentem fullra de ugye van olyan hogy szövisegitseg kerese amit tamadas elott megteszel es maris van vedelem amit nem is latnak, csak ha vegignezik az egesz szövit.Es ugye nem kell mondanom hogy ilyet szinte sose csinalnak... Nagyon jatszhato felallas... |
Quote:
Köszönöm Alba! |
ne hülyüljünk már a 3 hadi-1 vari állással. csak kis hekin jó ahol nem ér semmit a gyújtás meg a rengés.
magas hekin csak piaccal meg fosztással szerez pénzt, amúgy csak a pénzt viszi el...de ha meg piacol vki és tud is az mindegy milyen faj, úgyis nyereséges. az meg, hogy full elit mobilizáéható a legjobban az tény, de nagyon gyenge védelemre. kisbérrel maximálisan egyetértek (kéne szöviznünk :) az, hogy varissal full kimentél egy tapasztaltabb szövi úgy rádnyom 20 pusztit h azután könnyen szétverik a vak szövit. azonos tudású, tartalékú szövikkel harcolni, amúgy nem kunszt. szerintem |
Szerintem csak ket felallas johet szoba:
ij+lo, v. ij+elit+lo[lobol csak nagyon keves, max 1000, h. ha netan egy varisnak rengetni tamadna kedve a Tejtarto bacsi ne az ijaszokat adja mar el, mert azok nagyon fontosak a vedelmeben - ugyebar gyakoraltilag duplan szamitanak a tornyok miatt] Az, h. ij+lo, v. ij+elit+lo az fugg attol, .h eppen hol is vagy. Magasabb szinteken mar picit nagyobb kincs a fold, tehat ott szerintem az utobbi taktika a jobb. [Nagyobb sinztek, vagyis 3-an tul. A 3-ason meg mindeketto szepen mukszik.] Ilyen h. full elit, szerintem az vilagon a legnagyobb marhasag![annyi ilyen orit vertem mar szet, .h orom nezni ij+paci felallasban... Mert vagy otthon csucsul ,es elvan azzal, .h hu de durva a vedelme, kozbe kapja az artot, aztan megunja es kiront a nagy seregevel [amit siman szovi segitseggel amugy ki lehet vedeni] onnan meg padlora van teve annyi pusztitast kap. Ha meg nem jon teljse sereggel, akkor alapbol selye nincs atjoni 9-10% ortonyon [meg ha tamadni is van a sereg], s. akkor is legalabb 1 sereggel utheto az otthonhagyot felseregnyi letije. szal egy nagy rakas X@r ez a taktika... [legalabbis a tapsztalat ezt mutataj...] |
Azért mert te nem tudod használni ezt a taktikát attólk nem kell ócsárolni... Ha valaki az ijaidat nem tudja beütni elitekkel úgy hogy a pacik azért nem sok védelmet adnak, akkor megis érdemli...
|
Quote:
Hüpike! Ezen csak nevetek, mert tényleg nem ismered a szövinket! Attól, hogy kimegyek full sereggel, az nem jeneti azt, hogy üres az orim! De ezt nem fogod megérteni! És, az, amit mondasz, hogy a full elit, csak az alsóbb szinteken jó, ezt is cáfolom, mert bizonyára Te a gnóm fajra utalsz! Nálunk nem sokat érnél a gyujtogatással:) Nem 3 hadi 1 vari vagyunk, hanem 3 hadi és 1 hadi-vari! Hidd el, nem ma kezdtem a játékot De bizonyára nagy játékos vagy, mert arra mennél vissza, aki támadott ugye? Gratulálok! Kisbérnek abban viszont tényleg igaza van, hogy a védelme kevesebb az elitnek, mintha lenne is íjja benn! Ja és fosztani nem szoktunk, még is van pénzünk:) Erről ennyit! |
Quote:
Nekem ne mond, hogy nem megyek át 10% os tornyot full íjjon, mert röhögőgörcsöt kapok:)) Köztudottan az elfnek a legjobb a védelme! Elf/tudós, mf, full íjj/torony orit simán vertünk és nem egyszer! Úgy, hogy közben kijöttek ránk, és patantak! De aki nem tud elittel játszani az legyen íjj/ló, vagy íjj/elit! Annak ellenére én nem becsmérellek, hanem elismerlek, hogy Te így játszol! Mi így, és tökéletesen működik! |
félreértelmezed, amit írtam. óriást is lehet gyújtani meg rengetni magas hekin.
egy jó szövi meg megnézi mennyivel mentél ki és ha többel/annyival mint volt otthon neked akkor végignézi a szövidet, de nem kell nekem bizonyítani semmit. számok, tapasztalat és racionalitás szerint jobb az én általam vázolt felállás. amúgy meg sok sikert kívánok nektek a full elithez! |
Köszi!
Megvan! |
Az erkölcsi győzelem a full elitnél van ebben a vitában :D
Sztem jobb ha van mindenből egy hadisnak! De elit kell a varis morálja miatt, neki is meg a hadisoknak is. Amúgy nem ezen múlik a győzelem, szinte minden felállás játszható, és mindegyikkel lehet nyerni háborút. |
Na srácok!
Asszem elmentünk egy kicsit illetve a beszélgetés iránya, egymás szapulására! Ezt most kell abbahagynunk! Mindenkinek megvan a saját stílusa, és ahogy Petya írta: mindegyik felállással lehet háborút nyerni! Én nem azt mondom, hogy nem jó más felállás, de szöviben a full elit NÁLUNK nagyon is jól működik! A másik orim, az íjj/ló, és mf vagyok, az is nagyon király és sikeres! Akkor meg nem tudom, hogy min vitatkozunk! Mind két felállás más stílust igényel és nagyobb odafigyelést az elit! És egy a lényeg, hogy Nyerjünk! Akkor hajrá! |
Az hogy lehuzzatok a fullelitet meg hoyg marhasag ilyennel jaccani az nagy butasag...
En a hoditos jatekom nagyresze alatt fullelit voltam.Es nagyon mukodik... Ilyet irni hogy a fullelites otthon ul es nezi hogy lerengeti majd kiut fullon...Hát talan az 5 os csopiban en is talalkoztam ilyennel... Messze a fulelitnek lesz a legnagyobb tamadoerteke szöviszinten. Ez azt hiszem teljsen egyertelmu, hiszen a varis esetleg a tolis orinak nem lehet ijj/lo va mert atutik.Igy mondhatjuk hogy ket oritol se kapunk semmi tamadosereget. Mindezt amelett mondom hogy en is elit/ijj/lo ra szavaztam es azzal is vok. |
All times are GMT +1. The time now is 15:20. |