![]() |
Quote:
|
És elárulod hogy mire gondoltál?
|
Quote:
|
Quote:
|
A következő értékeket dobtam: 9, 14, 11, 9, 7, 15.
Ezek tök jó értékek mert lesz gyengéd, de lesz olyan is amiben jó vagy. Hajrá. :D |
kértem én is hozzáférést a szabálykönyvhöz.
egyelőre nem ígérek biztosat, időponttól is függ mint üzenetben írtam, de majd törekszem a dologra :) a fórumos verzió jól követhető tud lenni szerintem, így talán fel lehet venni a fonalat és könnyebb összehozni az időpontot is mindenesetre a könyvet megnézegetném :) |
Amíg mindenki a karakteralkotással foglalatoskodik, addig egy kerettörténetet kaphatunk?
|
Természetesen igen :D Történetünk a Border Kingdoms kis szegletében játszódik ahol a nagy erejű és gazdag kereskedő-kikötő város Suldophor és a tőle nyugatra fekvő területek el kívánnak szakadni a birodalomtól. Ezt a területet mint egy szelet kenyeret úgy vág le az országtól a híres szoros mely összeköti Füst tavát a Napos tengerrel. Az ország teljes területe jó minőségű termőföld mely az itteni kikötők főbb exportját jelentik. Az elszakadás csak úgy jöhet létre ha a szoros túlpartján fekvő várost Theymarsh-ot sikerül a földig rombolni és így a saját ellenőrzésük alá vetni a szorost. Suldophor kikötőjében toborozzák a zsoldosokat mivel a városnak valódi saját katonai ereje nincs ugyanis mint említettem egy kereskedő város. Theymarsh-ban ezalatt mit sem sejtve a készülődő támadásról éppen az év legfontosabb eseménye zajlik az egy héten át tartó vásár melyre komédiások és az egész királyságból kereskedők érkeznek. A nagy nyüzsgést kihasználva a tolvajok és zsebmetszők is formába lendültek (nem árt vigyázni). A támadást a vásár utolsó napjára tervezik éjszakára mivel ekkor pont újhold van és az éjjeli sötétség leple alatt könnyedén meglephetik az ellenfelet. A napok azonban egyre gyorsabban telnek és kérdéses hogy megéri-e a hatalmas vérontás és a sok emberáldozat egy kis terület önállóságát...
|
https://docs.google.com/file/d/0B2kp...it?usp=sharing
Ez vityu farkasának adataihoz kell így csak ő tudja megnyitni a fájlt. (nem tudtam privát üziként elküldeni mert betelt az inbox-a, vityu törölj üziket hogy tudjak neked írni :D ) |
Mi mik leszünk a történetben?
|
A történet első helyszíne: https://docs.google.com/file/d/0B2kp...it?usp=sharing
Ati: Azt hogy ti a történet elején a part melyik oldalán vagytok azt sorsolással döntjük el. Nem lesz együtt az egész csapat az elejétől kezdve. Az eleje csak azért kell hogy legyen valami indok hogy együtt menjetek és ne csak a semmiből kerüljetek egymás mellé. Amint összejöttök ki fog rajzolódni számotokra is a következő feladat (én már persze tudom hogy merre küldelek titeket de az még direkt nem látszik a térképen. Lehet hogy ez így egy kicsit szokatlan de nagyon fontos hogy bele tudjátok élni magatokat és ne az legyen hogy a törp harcos az elf mágus a gnóm vándor és az ember pap hirtelen összetalálkoznak majd bemennek a dungeon-ba és kinyírnak 600 szörnyet. :D |
Quote:
|
van már egy elképzelésem, szerintem holnap leírom üziben még átnézem a könyvet hozzá és alszom rá egyet :)
a dobások függetlenek a kaszttól? mert akkor dobhatsz nekem is |
Igen, függetlenek tőle csak az nem mindegy hogy a 6 értéket melyik tulajdonsághoz rakod, mert azt befolyásolja hogy igazodjon a kasztodhoz.
Az értékeid: 12, 9, 12, 16, 10, 14 (máker vagy, ezek ritka jó értékek :D ) |
Quote:
M.A.G.U.S.-t ismerem, D&D-vel amúgy Ice Wind Dale-n keresztül volt már kapcsolatom, de azért a rendszert át kell néznem :) |
Quote:
|
Én csak követném a történéseket, olyat lehet?
|
Nyilván tudod olvasni a fórumot szóval persze, nyugodtan követheti bárki a történéseket ;)
|
No este most már én is megnézem, hogy miért mással dobáltattok. :)
|
Quote:
És egyébként nem baj az, ha egy ember dobálja ki mindenkinek. :) Szívesen hozzádobtam volna 3 tulajdonsághoz még vagy 2-3 pontot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Közben itt folyamatban a karakteralkotás. :)
|
A karakterlapból van esetleg szerkeszthető verzió? Kezdek belegubancolódni. :D
|
Nincs, úgyhogy ki kéne nyomtatni. :o
|
Quote:
|
nekem van vagy 40 darab 6 oldalú, meg 2 tíz oldalú, de jobb ha a km dobja, úgy nem csal :D
ha magamnak dobtam volna olyan jókat akkor gyanús lennék... bár a karaktert ismerve :D no de majd kiderül |
Quote:
|
http://uradalom.org/piacter/karlap/j...u_by_brain.exe
ez jó segítségnek tűnik annak aki nem nyálazta még át az egész szabályt illetve em látja. aztán persze érdemes lehet szerintem átvezetni egy normális karakterlapra, csak segít ellenőrizni a számítást :) enyém még alakulgat UE: excel alapú a dolog |
Na emberek, lehet küldeni a kitöltött karakterlapokat. És szükség lenne még egy emberre. Már 3 fővel is elkezdhetjük de jobb lenne 4-gyel.
|
Mindenki figyeljen oda, hogy a kezdő ép a dobható maximum 1-es szinten +/- az állóképesség módosító!!!
|
Quote:
|
Vityu és Surranohalal már 99%-ban készen vannak a karaktereikkel. Ati, te hogy állsz vele? És van még érdeklődő, aki kiegészítené a csapatot? Várom még a jelentkezéseket, hogy mielőbb elkezdhessünk játszani.
|
Quote:
|
És azóta további fejlemények?
|
Be lehet szállni? Régen meséltem magust, 1-2 hete kezdtem előszedegetni a régi könyveimet és olvasgatni. :)
A többieket is kérdezem, mert nem biztos, hogy engem mindenki kedvel. |
Én nem ismerlek, szóval felőlem jöhetsz, csak a többieken múlik. Vityu, Surranohalal, Ati? Mit mondtok?
|
Quote:
Oké, a történet, meg egyéb leírás. De azon túl? |
Eltudnád küldeni megint? Véletlen kitöröltem... :o
|
Quote:
Részemről teljesen oké. Legrosszabb esetben nem foglalkozunk a kerettörténet szörnyeivel, hanem egymást írtjuk csapaton belül. :D :D :D Ui: csak poén volt!! |
All times are GMT +1. The time now is 14:48. |