![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Félelmetes mennyire nem akarod meglátni a problémákat |
Quote:
Mit mondjak na. a támadó félgyakorlatilag olyan előnyökkel megy, amivel nem lehet versenyezni. Na szóval ez a kiskapu kimeríti szerintem a csalás fogalmát, csak jogilag nem csalás, mert nincs tiltva a szabályokban. Amíg ez nincs megoldva, gyakorlatilag értelmetlen a klánrendszer. Legalábbis szerintem. |
Ezen szerintem is haladéktalanul változtatni kell, csak egyet kérek, ha lehet:
Ne legyen ez is olyan hibakorrigálás, mint az elf "erősítése" anno. |
Quote:
Senki nem kérdezett, mégis idejössz arcoskodni, hogy ti aztán nem dobáltok szét, miközben a kisoritok egy sima oda-vissza ütésnél elfokozgat. |
Quote:
Nem arcoskodni jöttem, hanem hogy elmondjam, hogy ez szerintem sem fair dolog, majd pool által meg lettem célozva egy kijelentéssel, ami nem tetszett, erre jössz, és beugatsz egy olyan dolog miatt, amihez igazából semmi közöm nincs. Sőt, neked sem. Ha nem tetszik valami, akkor sajnálom, ilyen az élet. Nekem sem tetszett, hogy Killert elfokoztátok előlünk többször is, és ott még csak nem is oda-vissza ütésről volt szó, csak egy támadásról. Úgyhogy elmehet a fenébe az, aki papol nekem hülyeségekről. Keresd a hibát magatokban, megteszem én is a mi klánunknál, jó? És le lehet szállni rólam és rólunk, nem véletlenül vagyok ilyen inaktív mostanában a külsőn, mert állandó ellenségeskedés megy, amit rettenetesen jól szítotok. Gratulálok Remynek, jól kiképzett erre. |
Pool is csak viccelt, ahogy én múltkor a vadász-vadász viccel. Ezeken tanuljatok meg ti is nevetni, a megsértődés helyett.
Nincs bajom veletek, de 1/A eseményekben olyan stílusban beszéltek a valaha volt legsikeresebb klánról (élen Jocóval), ami nekem azt mutatja, hogy ez a pünkösdi első hely nagyon a fejetekbe szállt. Ezért van ilyen fogadjisten. Régen tiszteltem a Black Dragont, mert korrekt harcosok voltak, nagy lelkesedéssel és ambíciókkal, de pár sikeres klánütés után elfelejtik honnan jöttek. |
Quote:
|
Quote:
Azért, mert egy klán úgy ítéli meg, hogy stratégiailag jobban jön ki, hogy alulról vezet támadást, új országokkal, minthogy hagyja, hogy messziről ráfokozgassanak? Ha ezt elbukásnak nevezed, akkor lelked rajta. Nagyrészt ugyanazok az emberek alkotják a klánt, majd ugyanazok az országok is fogják alkotni, mi kell még? Hogy ugyanaz legyen a klán neve és sorszáma, mint volt? Ha akartuk volna, még az is meglenne. Csak a bilibe lógott kéz nem lenne meg, hogy itt elbukott a Gun. Másrészt pedig te vagy annak a klánnak a vezére, szóval vállalj is felelősséget a csapatodért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy nem tisztelitek meg azzal az eddigi legnagyobb klánt, hogy ők maguk döntsék el, hogy ők kicsodák. Elárulok neked valamit: A Gun véletlenül oszlott fel. Nem akartuk feloszlatni, de a játékban van egy súlyos hiba, és ezért feloszlott a klán. Írtunk Atinak, aki visszaállította volna a klán nevét, sorszámát és hírnevét, de csak ha pitizünk. Mi erre nem voltunk hajlandóak. De ha ennyire rettegtek a Big Gun névtől, hívjatok minket, aminek akartok, a csatatéren nem fog segíteni :) |
Vityu, Padlócsempe ennek egyébként mi köze a topikhoz?
A felvetés szerintem teljesen jogos, jelenleg van egy kiskapu, amivel más játékát lehet megkeseríteni.. úgy kellene módosítani, hogy ez a része megszűnjön, de ezután se lehessen visszaélni vele.. (pl támadás után fogadom el) (erre a felvetett ötlet pl nem tűnik rossz megoldásnak) Ati igazából lényegtelen, hogy mennyien használják ezt ki.. a lényeg az, hogy ez egy hiba és amíg az emberek szeme előtt lebeg, hogy "minek álljak rá klánnal valakire, úgy se ütök semmit", addig az 1/A-s játék csorbul.. |
Quote:
|
Quote:
|
No. Én továbbra is amondó vagyok, hogy oka volt annak, hogy ez úgy működött ahogy... De most egy 6 évvel ezelőtti okot nem állok neki megkeresni. (Még 9 nap hiányzik ahhoz, hogy pont 6 év legyen.) Úgyhogy készüljetek esetleges nemvárt mellékhatásokra. :D
Hajrá, módosítás beélesítve. |
Quote:
|
Quote:
Amíg nincs elfogadva a másik fél részéről, addig egyoldalú az mnt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Márpedig ki az aki tud róla? az aki úgy írja meg a szabályokat és nem szól másnak, márpedig egyszer sem olvastam a súgóban erről. ilyen módon az oka igen is nagyon fontos, hogy miért lett ez a dolog így életre hívva . Mert ha ezt a gondolatmenetet kicsit még tovább is viszem...de inkább nem viszem, mert nem akarom... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mikorra várható a dokumentum érkezése? :) |
Quote:
Logikusan támadó sereg indítása közben hogy lehetne már mnt-zni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye a játékon belüli történésekről, összefüggésekről.. ezeket a hódítós találkozókon ki lehet beszélni, máshol meg nincs értelme. |
Quote:
amúgy meg miért ne mondhatnám el a véleményemet.. úgy tudom, hogy itt még nem tilos. a közmédiában már cenzúrázva van, de itt még azért csak nem köveznek meg érte.. |
Quote:
|
Milyen saját spanok?
Aki nálunk tudott erről ő is onnan tudta hogy egyszer velük szemben használták, és megszívaták vele... Akkor is jelezve volt hogy talán ez így nem jó akkor nem lett belőle téma. Remélem a javítással más érdekek nem sérülnek. |
Quote:
Tisztítótűz van, értsd meg Te is. És a Tisztítótűz nem egyenlő a Big Gunnal, bár még lehet a valaha volt legsikeresebb klán. De az a klán sajnos már nem létezik. Igen sajnos. Idézőjelek nélkül |
Quote:
Titeket lehet, hogy a klánnév és a sorszám határoz meg, de minket a tagok és a felfogásunk, hogy kik vagyunk. |
Quote:
Nem hangzik félelmetesen, hiszen ti is játékosok vagytok, titeket is ugyan úgy le lehet földelni, mint mást játékost, mint engem, vagy akárkit. |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |