Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Klán Mnt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4725)

Pool 11-07-2012 22:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300496)
Totál jogosan szerintem.

Nem hogy örülnél, most már tuti a top1 :D

vityu 11-07-2012 23:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 300499)
Nem hogy örülnél, most már tuti a top1 :D

Először még szét kell dobálni egyszer a klánt, mert még azt sem próbáltuk.

Padlócsempe 11-07-2012 23:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300500)
Először még szét kell dobálni egyszer a klánt, mert még azt sem próbáltuk.

Nem sokban különbözik az elfokozástól, szóval szerintem menne az is :p

vityu 11-07-2012 23:20

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300501)
Nem sokban különbözik az elfokozástól, szóval szerintem menne az is :p

Olyan kritikán aluli ez az üzenet, hogy nem éri meg reagálni rá, pedig akartam.

Ati 11-07-2012 23:24

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 300497)
De emellett van olyan topic, hogy a játékosok nagyobb arányú megtartása

Az 5. szinten nincsen klántámadás. Félelmetes, hogy miket tudtok kombinálni...

Pumi 11-07-2012 23:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300503)
Az 5. szinten nincsen klántámadás. Félelmetes, hogy miket tudtok kombinálni...

értem én ezt, de A miatt szerinted még nem hagyták abba a játékot?
Félelmetes mennyire nem akarod meglátni a problémákat

Dave 11-07-2012 23:53

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 300504)
Félelmetes mennyire nem akarod meglátni a problémákat

Miután egymás után 2-szer megszívtuk mi ezt a Klán MNT-s ütést, természetesen alkalmaztuk és jól bejött...
Mit mondjak na. a támadó félgyakorlatilag olyan előnyökkel megy, amivel nem lehet versenyezni.
Na szóval ez a kiskapu kimeríti szerintem a csalás fogalmát, csak jogilag nem csalás, mert nincs tiltva a szabályokban.

Amíg ez nincs megoldva, gyakorlatilag értelmetlen a klánrendszer. Legalábbis szerintem.

Tsobi 11-08-2012 02:56

Ezen szerintem is haladéktalanul változtatni kell, csak egyet kérek, ha lehet:
Ne legyen ez is olyan hibakorrigálás, mint az elf "erősítése" anno.

Padlócsempe 11-08-2012 07:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300502)
Olyan kritikán aluli ez az üzenet, hogy nem éri meg reagálni rá, pedig akartam.

Azt írod nem reagálsz, miközben reagálsz... (Genius)

Senki nem kérdezett, mégis idejössz arcoskodni, hogy ti aztán nem dobáltok szét, miközben a kisoritok egy sima oda-vissza ütésnél elfokozgat.

vityu 11-08-2012 08:28

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300513)
Azt írod nem reagálsz, miközben reagálsz... (Genius)

Senki nem kérdezett, mégis idejössz arcoskodni, hogy ti aztán nem dobáltok szét, miközben a kisoritok egy sima oda-vissza ütésnél elfokozgat.

Nem tudom, hogy mi a fene bajod van. Régen jóban voltunk, de elszállt az agyad egy kicsit. Nem tudom, hogy emlékeztethetlek-e egyáltalán arra, hogy ez egy játék...

Nem arcoskodni jöttem, hanem hogy elmondjam, hogy ez szerintem sem fair dolog, majd pool által meg lettem célozva egy kijelentéssel, ami nem tetszett, erre jössz, és beugatsz egy olyan dolog miatt, amihez igazából semmi közöm nincs. Sőt, neked sem.

Ha nem tetszik valami, akkor sajnálom, ilyen az élet. Nekem sem tetszett, hogy Killert elfokoztátok előlünk többször is, és ott még csak nem is oda-vissza ütésről volt szó, csak egy támadásról. Úgyhogy elmehet a fenébe az, aki papol nekem hülyeségekről. Keresd a hibát magatokban, megteszem én is a mi klánunknál, jó? És le lehet szállni rólam és rólunk, nem véletlenül vagyok ilyen inaktív mostanában a külsőn, mert állandó ellenségeskedés megy, amit rettenetesen jól szítotok. Gratulálok Remynek, jól kiképzett erre.

Padlócsempe 11-08-2012 08:38

Pool is csak viccelt, ahogy én múltkor a vadász-vadász viccel. Ezeken tanuljatok meg ti is nevetni, a megsértődés helyett.

Nincs bajom veletek, de 1/A eseményekben olyan stílusban beszéltek a valaha volt legsikeresebb klánról (élen Jocóval), ami nekem azt mutatja, hogy ez a pünkösdi első hely nagyon a fejetekbe szállt. Ezért van ilyen fogadjisten.

Régen tiszteltem a Black Dragont, mert korrekt harcosok voltak, nagy lelkesedéssel és ambíciókkal, de pár sikeres klánütés után elfelejtik honnan jöttek.

vityu 11-08-2012 08:55

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300516)
Pool is csak viccelt, ahogy én múltkor a vadász-vadász viccel. Ezeken tanuljatok meg ti is nevetni, a megsértődés helyett.

Nincs bajom veletek, de 1/A eseményekben olyan stílusban beszéltek a valaha volt legsikeresebb klánról (élen Jocóval), ami nekem azt mutatja, hogy ez a pünkösdi első hely nagyon a fejetekbe szállt. Ezért van ilyen fogadjisten.

Régen tiszteltem a Black Dragont, mert korrekt harcosok voltak, nagy lelkesedéssel és ambíciókkal, de pár sikeres klánütés után elfelejtik honnan jöttek.

Legyél már következetes, és azokat basztasd, akik ellened bármit is tettek. A valaha volt legsikeresebb klán pedig elbukott. Pont úgy, ahogy az előtte lévő, az a következő is el fog. Nem hiszem, hogy megéri ezen forogni. Én is tiszteltem a Big Gunt, de aztán jött Remy, és évekig tartó munkával kiölte belőlem ezt a folyamatos kritikán aluli viselkedésével velem szemben. Mégsem viselkedek úgy veled, ahogy, csak azért mert egy társaság vagytok...

Padlócsempe 11-08-2012 09:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300519)
Legyél már következetes, és azokat basztasd, akik ellened bármit is tettek. A valaha volt legsikeresebb klán pedig elbukott. Pont úgy, ahogy az előtte lévő, az a következő is el fog. Nem hiszem, hogy megéri ezen forogni. Én is tiszteltem a Big Gunt, de aztán jött Remy, és évekig tartó munkával kiölte belőlem ezt a folyamatos kritikán aluli viselkedésével velem szemben. Mégsem viselkedek úgy veled, ahogy, csak azért mert egy társaság vagytok...

De hisz épp te is ugyanezt csinálod. Jössz ezzel, hogy elbukott a Big Gun.

Azért, mert egy klán úgy ítéli meg, hogy stratégiailag jobban jön ki, hogy alulról vezet támadást, új országokkal, minthogy hagyja, hogy messziről ráfokozgassanak?
Ha ezt elbukásnak nevezed, akkor lelked rajta.

Nagyrészt ugyanazok az emberek alkotják a klánt, majd ugyanazok az országok is fogják alkotni, mi kell még? Hogy ugyanaz legyen a klán neve és sorszáma, mint volt? Ha akartuk volna, még az is meglenne.

Csak a bilibe lógott kéz nem lenne meg, hogy itt elbukott a Gun.

Másrészt pedig te vagy annak a klánnak a vezére, szóval vállalj is felelősséget a csapatodért.

vityu 11-08-2012 09:42

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300525)
Csak a bilibe lógott kéz nem lenne meg, hogy itt elbukott a Gun.

Bocsánat a fogalmazásért, nem elbukott, hanem felszívódott. Nem létezik. Van egy klán, amelyiket utána alkották a még aktív tagok, DE az sosem volt a minden idők legsikeresebb klánja. Egy klánt nem csak a tagjai tesznek azzá, ami, hanem a neve és a sorszáma is. Ha én big gun-ról beszélek, akkor arról a klánról, ami évekig első volt, majd szabadságra ment, ezután feloszlott. És itt van a pont. :)

Padlócsempe 11-08-2012 09:46

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300526)
Bocsánat a fogalmazásért, nem elbukott, hanem felszívódott. Nem létezik. Van egy klán, amelyiket utána alkották a még aktív tagok, DE az sosem volt a minden idők legsikeresebb klánja. Egy klánt nem csak a tagjai tesznek azzá, ami, hanem a neve és a sorszáma is. Ha én big gun-ról beszélek, akkor arról a klánról, ami évekig első volt, majd szabadságra ment, ezután feloszlott. És itt van a pont. :)

Hát nálatok fejben valami nagyon nincs rendben...

vityu 11-08-2012 09:50

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300528)
Hát nálatok fejben valami nagyon nincs rendben...

Hát maradj meg hitedben akkor. Arról beszéltél, hogy semmi bajod velünk, mégis süt ki minden írásodból, hogy van. Nem fogok ujságpapírba sünt csomagolni, mert nincs értelme. :)

Padlócsempe 11-08-2012 09:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300529)
Hát maradj meg hitedben akkor. Arról beszéltél, hogy semmi bajod velünk, mégis süt ki minden írásodból, hogy van. Nem fogok ujságpapírba sünt csomagolni, mert nincs értelme. :)

Hát mostmár van.
Hogy nem tisztelitek meg azzal az eddigi legnagyobb klánt, hogy ők maguk döntsék el, hogy ők kicsodák.

Elárulok neked valamit:
A Gun véletlenül oszlott fel. Nem akartuk feloszlatni, de a játékban van egy súlyos hiba, és ezért feloszlott a klán. Írtunk Atinak, aki visszaállította volna a klán nevét, sorszámát és hírnevét, de csak ha pitizünk. Mi erre nem voltunk hajlandóak.

De ha ennyire rettegtek a Big Gun névtől, hívjatok minket, aminek akartok, a csatatéren nem fog segíteni :)

none 11-08-2012 09:57

Vityu, Padlócsempe ennek egyébként mi köze a topikhoz?
A felvetés szerintem teljesen jogos, jelenleg van egy kiskapu, amivel más játékát lehet megkeseríteni.. úgy kellene módosítani, hogy ez a része megszűnjön, de ezután se lehessen visszaélni vele.. (pl támadás után fogadom el) (erre a felvetett ötlet pl nem tűnik rossz megoldásnak)
Ati igazából lényegtelen, hogy mennyien használják ezt ki.. a lényeg az, hogy ez egy hiba és amíg az emberek szeme előtt lebeg, hogy "minek álljak rá klánnal valakire, úgy se ütök semmit", addig az 1/A-s játék csorbul..

Killer 11-08-2012 10:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300492)
sokat érne vele ha másodpercenként elküldik az ajánlatot..lutri lenne az egész

szerintem meg 2 ablakkal siman ki lehet kuldeni akkor is ha masodpercenkent kuldozgetik.

Merengő 11-08-2012 10:07

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300536)
szerintem meg 2 ablakkal siman ki lehet kuldeni akkor is ha masodpercenkent kuldozgetik.

vagy igen, vagy nem. szerintem is megoldható lenne. pl én azt csinálnám, hogy nem utasítanám vissza hanem kör előtt gyors visszautasít majd indít. de mivan ha pont akkor küldi el megint felkészülve erre az eshetőségre? nem lehetetlen de kell hozzá szerencse ami egy stratégiai játéknál nem éppen jó tényező.

Ati 11-08-2012 10:09

No. Én továbbra is amondó vagyok, hogy oka volt annak, hogy ez úgy működött ahogy... De most egy 6 évvel ezelőtti okot nem állok neki megkeresni. (Még 9 nap hiányzik ahhoz, hogy pont 6 év legyen.) Úgyhogy készüljetek esetleges nemvárt mellékhatásokra. :D

Hajrá, módosítás beélesítve.

Merengő 11-08-2012 10:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300538)
No. Én továbbra is amondó vagyok, hogy oka volt annak, hogy ez úgy működött ahogy... De most egy 6 évvel ezelőtti okot nem állok neki megkeresni. (Még 9 nap hiányzik ahhoz, hogy pont 6 év legyen.) Úgyhogy készüljetek esetleges nemvárt mellékhatásokra. :D

Hajrá, módosítás beélesítve.

és mi ez a módosítás pontosan?

Ati 11-08-2012 10:10

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300539)
és mi ez a módosítás pontosan?

?

Amíg nincs elfogadva a másik fél részéről, addig egyoldalú az mnt.

Merengő 11-08-2012 10:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300540)
?

Amíg nincs elfogadva a másik fél részéről, addig egyoldalú az mnt.

csak mert volt itt egy olyan felvetés, hogy a támadás automatikusan elutasítás, így nem lehet megcsinálni azt hogy először támadsz majd elfogadod. de már ez is haladás :)

Dave 11-08-2012 10:17

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300542)
csak mert volt itt egy olyan felvetés, hogy a támadás automatikusan elutasítás, így nem lehet megcsinálni azt hogy először támadsz majd elfogadod. de már ez is haladás :)

nem az elfogadás a kérdéses, hanem a küldés. a küldés kell, hogy értelmetlen legyen

Dave 11-08-2012 10:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300538)
No. Én továbbra is amondó vagyok, hogy oka volt annak, hogy ez úgy működött ahogy...

.

Belegondolva ez a dolog, ahogy működik csak annak előny, aki tud róla, és használja is. De gyakorlatilag ez 100%-os védelmet biztosít a szembemenéssel szemben.
Márpedig ki az aki tud róla? az aki úgy írja meg a szabályokat és nem szól másnak, márpedig egyszer sem olvastam a súgóban erről.

ilyen módon az oka igen is nagyon fontos, hogy miért lett ez a dolog így életre hívva . Mert ha ezt a gondolatmenetet kicsit még tovább is viszem...de inkább nem viszem, mert nem akarom...

Ati 11-08-2012 10:22

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300542)

Ilyen az egyéni országok közötti mnt esetében sincs.

Merengő 11-08-2012 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300547)
Ilyen az egyéni országok közötti mnt esetében sincs.

úgy gondoltam küldenek mnt-t (klánban) én kimegyek rájuk klánban majd elfogadom rögötn az mnt-t ezzel meggátolva a szembesereget

Dave 11-08-2012 10:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300548)
úgy gondoltam küldenek mnt-t (klánban) én kimegyek rájuk klánban majd elfogadom rögötn az mnt-t ezzel meggátolva a szembesereget

hja klán mnt csak megbeszélve, vagy támadó sereg indítása után jön :D

Ati 11-08-2012 10:28

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300546)
ilyen módon az oka igen is nagyon fontos, hogy miért lett ez a dolog így életre hívva . Mert ha ezt a gondolatmenetet kicsit még tovább is viszem...de inkább nem viszem, mert nem akarom...

Kérlek, hogy a jelentésedben részletesen számolj be arról, hogy ki az, aki a klánmnt-t javasolta; kik azok, akik támogatták; kik ellenezték; és pontosan milyen viszonyok uralkodtak az 1/A-ban 2006. novemberében, amikor a klánmnt lehetősége bekerült. Részletesen vezesd le azt is, hogy ki "élt vissza" ezzel azóta; milyen viszonyban volt az akkor ott lévő országokkal; milyen viszonyban van a most ott lévő országokkal; és minden egyéb fontos tényezőt, ami közrejátszott ahhoz, hogy egy teljes 24 órás időszak alatt 2 darab mnt elküldése már szörnyen elfogadhatatlan, játékot hátráltató tényezőnek minősüljön.

Mikorra várható a dokumentum érkezése? :)

Dave 11-08-2012 10:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300550)
Kérlek, hogy a jelentésedben részletesen számolj be arról, hogy ki az, aki a klánmnt-t javasolta; kik azok, akik támogatták; kik ellenezték; és pontosan milyen viszonyok uralkodtak az 1/A-ban 2006. novemberében, amikor a klánmnt lehetősége bekerült. Részletesen vezesd le azt is, hogy ki "élt vissza" ezzel azóta; milyen viszonyban volt az akkor ott lévő országokkal; milyen viszonyban van a most ott lévő országokkal; és minden egyéb fontos tényezőt, ami közrejátszott ahhoz, hogy egy teljes 24 órás időszak alatt 2 darab mnt elküldése már szörnyen elfogadhatatlan, játékot hátráltató tényezőnek minősüljön.

Mikorra várható a dokumentum érkezése? :)

A klán Mnt önmagában nem egy rossz dolog. Az a rossz, ahogyan működik. A kinek a javaslata, és ki használja lényegtelen. Az a nem mindegy, hogy MIÉRT így működik, hogy gyakorlatilag 100% védelmet núyjt a támadott féllel szemben.

Logikusan támadó sereg indítása közben hogy lehetne már mnt-zni?

Tsobi 11-08-2012 10:38

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300551)
Az a nem mindegy, hogy MIÉRT így működik

Tökéletesen mindegy, hogy miért, a lényeg, hogy már nem így működik.

Dave 11-08-2012 10:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300552)
Tökéletesen mindegy, hogy miért, a lényeg, hogy már nem így működik.

ez az alap, hogy ne úgy működjön. ne csak onnantól kezdve, hogy elterjedt és mások is tudomást szereztek róla a saját spanokon kívül...

Tsobi 11-08-2012 10:50

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300553)
ez az alap, hogy ne úgy működjön. ne csak onnantól kezdve, hogy elterjedt és mások is tudomást szereztek róla a saját spanokon kívül...

Széllel szemben kakilsz, ha ezt a gondolatmenetet követed.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye a játékon belüli történésekről, összefüggésekről.. ezeket a hódítós találkozókon ki lehet beszélni, máshol meg nincs értelme.

Dave 11-08-2012 10:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300555)
Széllel szemben kakilsz, ha ezt a gondolatmenetet követed.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye a játékon belüli történésekről, összefüggésekről.. ezeket a hódítós találkozókon ki lehet beszélni, máshol meg nincs értelme.

azért írtam korábban, hogy lehetne még tovább folytatni a gondolatmenetet, de nem teszem.
amúgy meg miért ne mondhatnám el a véleményemet.. úgy tudom, hogy itt még nem tilos. a közmédiában már cenzúrázva van, de itt még azért csak nem köveznek meg érte..

Ati 11-08-2012 10:58

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300556)
azért írtam korábban, hogy lehetne még tovább folytatni a gondolatmenetet, de nem teszem.
amúgy meg miért ne mondhatnám el a véleményemet.. úgy tudom, hogy itt még nem tilos. a közmédiában már cenzúrázva van, de itt még azért csak nem köveznek meg érte..

A rágalmazásokat mondjuk olyan nagyon nem szoktam csípni. ;)

Goldy 11-08-2012 10:58

Milyen saját spanok?
Aki nálunk tudott erről ő is onnan tudta hogy egyszer velük szemben használták, és megszívaták vele...
Akkor is jelezve volt hogy talán ez így nem jó akkor nem lett belőle téma. Remélem a javítással más érdekek nem sérülnek.

Hex 11-08-2012 11:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300532)
Hát mostmár van.
Hogy nem tisztelitek meg azzal az eddigi legnagyobb klánt, hogy ők maguk döntsék el, hogy ők kicsodák.

Elárulok neked valamit:
A Gun véletlenül oszlott fel. Nem akartuk feloszlatni, de a játékban van egy súlyos hiba, és ezért feloszlott a klán. Írtunk Atinak, aki visszaállította volna a klán nevét, sorszámát és hírnevét, de csak ha pitizünk. Mi erre nem voltunk hajlandóak.

De ha ennyire rettegtek a Big Gun névtől, hívjatok minket, aminek akartok, a csatatéren nem fog segíteni :)

Ha véletlenül oszlott fel, ha nem véletlenül. Nincs a Big Gun.

Tisztítótűz van, értsd meg Te is. És a Tisztítótűz nem egyenlő a Big Gunnal, bár még lehet a valaha volt legsikeresebb klán. De az a klán sajnos már nem létezik. Igen sajnos. Idézőjelek nélkül

Padlócsempe 11-08-2012 11:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 300559)
Ha véletlenül oszlott fel, ha nem véletlenül. Nincs a Big Gun.

Tisztítótűz van, értsd meg Te is. És a Tisztítótűz nem egyenlő a Big Gunnal, bár még lehet a valaha volt legsikeresebb klán. De az a klán sajnos már nem létezik. Igen sajnos. Idézőjelek nélkül

Megértem, hogy félelmetesen hangzik, hogy a Big Gun az ellenfél, de ettől még engedjétek meg, hogy mi döntsük el kik vagyunk.

Titeket lehet, hogy a klánnév és a sorszám határoz meg, de minket a tagok és a felfogásunk, hogy kik vagyunk.

Hex 11-08-2012 11:31

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300561)
Megértem, hogy félelmetesen hangzik, hogy a Big Gun az ellenfél, de ettől még engedjétek meg, hogy mi döntsük el kik vagyunk.

Titeket lehet, hogy a klánnév és a sorszám határoz meg, de minket a tagok és a felfogásunk, hogy kik vagyunk.

kb. a fél Big-Gun szk-án van...
Nem hangzik félelmetesen, hiszen ti is játékosok vagytok, titeket is ugyan úgy le lehet földelni, mint mást játékost, mint engem, vagy akárkit.

All times are GMT +1. The time now is 12:44.