Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A saját piac értékesebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4628)

Pool 10-23-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293687)
Hé, hé, héééééééé!

Hó, hó, hóóóóóóóó! :)

Artista 10-23-2011 19:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293682)
Nemrég, párbajon, mert elég kicsi a nyersigénye és kellett a pontnövekedéshez...

mellébeszélsz...hiszen nem kicsi a nyersanyagigénye...max csak éppen passzolt a készletedhez az összetétele.

vityu 10-23-2011 20:04

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293700)
mellébeszélsz...hiszen nem kicsi a nyersanyagigénye...max csak éppen passzolt a készletedhez az összetétele.

Nem, az egyik legjobb építhető párbajon, amikor már nem kell több népesség, mert az se telik meg. Mindenből van igénye, de mindenből kevés.

Én ilyenkor vagy piacot, vagy raktárat építek.

Merengő 10-23-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293707)
Nem, az egyik legjobb építhető párbajon, amikor már nem kell több népesség, mert az se telik meg. Mindenből van igénye, de mindenből kevés.

én házat és tornyot :)

Remedy 10-23-2011 20:19

A sok veszekedes helyett varnek vmi ertelmes javaslatot is. Gondolom a piacon olcsobb vasarlas ellenervei eleg hatasosak voltak.

Az pedig, hogy par piac tartasaval lenne egy plusz belepod, ez semmit nem jelentene, mindenki tartana +1-3-at, kicsit kenyelmesebb lenne a jatek, de akkor mar egyszerubb ha alapbol 4-6-ot engedelyezunk. (ami szerintem felesleges).

Az pedig hogy csak akkor lephess piacra ha van piacod, annak sincs sok ertelme, szinten tartanal egy 10-20-at, es kesz.

Szoval eddig ertelmes javaslatot nem lattam, mellverest annal tobbet, meg a "sok eve jatszom, es mas jatekokban ez mukodik" fiatalembertol sem.

Pumi 10-23-2011 20:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293709)
A sok veszekedes helyett varnek vmi ertelmes javaslatot is.

De miért is? Még csak nem is jó helyen van a topic. A témája is vicc. Várni sincs mire szerintem. Van a hódban több olyan dolog is amit épp ennyire nem használunk, most akkor találjunk mindegyiknek ki valami fontos funkciót?
Osztom Pool véleményét, marhaság....

Takanohana 10-23-2011 21:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293709)
Az pedig hogy csak akkor lephess piacra ha van piacod, annak sincs sok ertelme, szinten tartanal egy 10-20-at, es kesz.

Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.

De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.

Pool 10-23-2011 21:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293707)

te is? :D

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293700)

párbajoztál már egyáltalán?

Pool 10-23-2011 21:21

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 293714)
Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.

De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.

minek 10-20?
tartok 2-3
minek fenntartani?
amikor menni akarok piacra, felülre rakom...

de a véleményen fenntartom

Remedy 10-23-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 293714)
Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele.

Nem, nem lenne. Nem, nem lehetne.

Pumi: nekem 8, de ha mar otleteles, lehetne ertelmesen is. Felolem akar ki is vehetnenk a jatekbol.

Pool 10-23-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293717)

Pumi: nekem 8, de ha mar otleteles, lehetne ertelmesen is. Felolem akar ki is vehetnenk a jatekbol.

Ki ne vegyék, jól jön párbajon.

Artista 10-24-2011 00:38

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293718)
Ki ne vegyék, jól jön párbajon.

leírták már, raktár pontosan ugyanannyiba kerül, ha meg tényleg sok pont kell, akkor a ház+lakos ad legtöbbet, ezért mellébeszélés, mert ha nem lenne, akkor pontnövelésre más is ugyanazt adja, vagy még többet is. (úgy csinálsz, mint valami kezdő, aki ezt nem tudja... véded a semmi funkciót...mellébeszélsz)

Egyébként az érdekes, hogy a tárasaság itt darabban gondolkodik, úgy tényleg lényegtelen lenne, alapvető dolog, hogy terület%ban kellene megadni a szükségességét bármilyen funkcióra... (nem úgy mint a banknál, nem úgy mint a mágiatávolságvédelemnél, nem úgy mint a tolvajlás távolságvédelemnél...stb ezek miatt soha nem lehet ballanszolni a játékot, se faj szinten, se a három kaszt, katonaság, mágia, alvilág szinten...durván szét van nyomva, egy faj teljesen másképp viselkedik nagy pontszámon, mint kicsin, az akciók szintén)

Takanohana 10-24-2011 05:34

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293716)
minek 10-20?
tartok 2-3
minek fenntartani?
amikor menni akarok piacra, felülre rakom...

de a véleményen fenntartom

10-20-at nem én írtam, hanem Remy.

direkt írtam, hogy ha HT kezeli a piacot, akkor kellene fentre tenni intézőben.

Takanohana 10-24-2011 06:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293717)

Szerintem meg de, lenne. De, lehetne.

Megfelelően érveltem?

Ati 10-24-2011 08:16

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293720)
alapvető dolog, hogy terület%ban kellene megadni a szükségességét bármilyen funkcióra...

Elszaporodnának a 100% piacos országok, ha ezzel bármilyen előnyre lehetne szert tenni.

Artista 10-24-2011 08:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293725)
Elszaporodnának a 100% piacos országok, ha ezzel bármilyen előnyre lehetne szert tenni.

nemértem miért...

pl lenne egy alap piacbelépőszám, plussz a %-os piac (pl 1% piac +1 belépő), és lenne egy maximális mennyiség ami felett nem számítan a további terület% piac... a korlátmennyiség leszabályozza, az egészet, hogy ne legyenek 100%-os piacországok.

ezért nem tartom jogosnak ezt az ellenérvet.

Ati 10-24-2011 08:57

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293726)
nemértem miért...

pl lenne egy alap piacbelépószám, plussz a %-os piac (pl 1% piac +1 belépő), és lenne egy maximális mennyiség ami felett nem számítan a további terület% piac... a korlátmennyiség leszabályozza, az egészet, hogy ne legyenek 100%-os piacországok.

ezért nem tartom jogosnak ezt az ellenérvet.

100% piac = 101 piacbelépő naponta. Ha 30-ban lekorlátozod, akkor lesz neki 30. Azért napi 30 piacbelépővel szépen lehet az egész klánnak vagyont felhalmozni -- jogtalanul. És ehhez összesen 1 darab piacot kellett építenie. Azt hiszem itt lenne a vége a piac rendes működésének.

Artista 10-24-2011 09:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293727)
100% piac = 101 piacbelépő naponta. Ha 30-ban lekorlátozod, akkor lesz neki 30. Azért napi 30 piacbelépővel szépen lehet az egész klánnak vagyont felhalmozni -- jogtalanul. És ehhez összesen 1 darab piacot kellett építenie. Azt hiszem itt lenne a vége a piac rendes működésének.

ennyire nem lehet érteni amit írtam?
akkor konkrétan leírok egy lehetőséget.

- alappiacbelépő mindenkinek 1db

- vip +2db piacralépés

- piacépület területből elfoglalat %-os aránya adna +1db piacbelépőt, de maximum 5db-ot.(tehát 5% piac +5db piacbelépő) (ahogy az őrtorony is működik...ott is maximált a hatás)

- kufár +1db

tehát ha valaki rááll összejön MAX 9db piacbelépője ... hol van ebben a lehetetlenség? (lehet a konkrét értékeken finomítani, pl alappiac 3db, mint most, és a piacépület piac meg kisebb értéken maximálva)

Csak a szabályon múlik, hogy örűltség vagy müködő dolog lesz belőle. (ezért marhaság egy kidolgozatlan ötletre egyből rávágni, hogy "marhaság")

Ati 10-24-2011 09:27

Mi a konkrét komoly probléma a piac, mint játékbeli funkció működésével? Mi az, ami miatt mindenképp módosítani akarja, aki akarja? Én nem tudok ezzel kapcsolatos problémáról, szerintem pont úgy működik, ahogy működnie kell, gyönyörű egyensúlyt tud teremteni a csoporton belül. Én nem látok okot arra, hogy ezt elrontsuk. Aki ehhez hozzá akar nyúlni, az milyen okot lát erre?

Artista 10-24-2011 10:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293729)
Mi a konkrét komoly probléma a piac, mint játékbeli funkció működésével?

alapvetően raktárnak van használva, ingyenraktárnak.
érdekes lenne olyan statisztika amiben az eladott áru (sajátvétel kivonva) és a nem eladott áruk arányát lehetne látni...a kisebb szinteken még talán normálisabb, de fent már látszana, hogy nagyrészt raktárnak van használva... (pedig a súgóban az van hogy "a piac nem raktár"...dehogynem...)

mondjuk ez a téma javaslata nem javítana ezen se pro se kontra, ez csak értelmet adna a piacépületnek... habár kicsit növelné a piackészlet elúszásának esélyét az, hogy piacbelépő függhet a piacépülettől (mindig írod milyen jó dolog a piackészlet elúsztatás :) , szóval itt van egy javaslat ami növelné az esélyét)

van a piacfunkcióra is egy téma, ott is csak mellébeszéléses lehurrogás van. (hiszen sokan kifejezetten raktárként szeretnék a piacot használni)

Ati 10-24-2011 10:44

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293730)

Sokan erre már a teljes vagyonukkal ráfizettek. Ez szerintem elég elrettentő példa, és elég nagy rizikófaktor.

Remedy 10-24-2011 10:46

Quote:

Bar a hivatalos allaspont szerint a "piac" nem raktar, nagyobb hektaron a keszpenzmennyiseg limitaltsaga miatt igen lecsokken az orszagok mozgastere, ilyenkor neha jol jon, ha van olyan nem eladasra szant egyseg a piacon, ami nem ferne be a barakkokba. (mindehhez hozzajon a rablok altali kockazat)

Ha ebbe barmilyen modon belenyulnank, es ellehetetlenitenenk a tartalekkepzest, ami amugy nagyon lenyeges elem, annak egyutt kellene jarnia a max penz hektarszam szerinti novekedesevel, amire szerintem nincs esely.

Merengő 10-24-2011 10:53

Quote:

érdekes lenne olyan statisztika amiben az eladott áru (sajátvétel kivonva) és a nem eladott áruk arányát lehetne látni...a kisebb szinteken még talán normálisabb, de fent már látszana, hogy nagyrészt raktárnak van használva... (pedig a súgóban az van hogy "a piac nem raktár"...dehogynem...)

és a több piacbelépés szerinted mennyiben korlátozná le a "piac nem raktár" elvet? mert szerintem még jobban raktárként lenne használva.. nem értem ezt az érved ..

Artista 10-24-2011 11:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 293733)
és a több piacbelépés szerinted mennyiben korlátozná le a "piac nem raktár" elvet? mert szerintem még jobban raktárként lenne használva.. nem értem ezt az érved ..

mi lenne ha elolvasnád a hozzászólást, mert ott leírtam már a választ erre.
(és milyen "több"-ről írsz? :) az csak "áldozat" árán, alapból kevesebb lenne)

Pool 10-24-2011 15:40

Quote:

Azért eléggé meg kell ám szenvedni, ha éjjel megjön a cucc piacról, hogy megfelelően legyen visszapakolva.
Aki erre hajlandó nap, mint nap áldozni, az miért ne használhatná raktárnak, ahogy te nevezed...

Egy-egy szép klánütés sose történt volna meg, ha nem lehet piacra pakolni "végtelenségig"
Meg jó pár "csorgás" sem :)

De most tényleg, van egy játék (mindegy, melyik), ahol a piacnak több szerep jutott, mint itt. Akkor ezt hozzuk be ide is, mert Neked megtetszett? Ezt meg tudod mondani, hogy mennyit kell emelkedni klánszinten ahhoz, hogy 2 körös legyen egy 13.856 pontra lévő klán, ehhez mennyi egységet és hogyan kell felhasználni? Vagy, ha a velem hadban álló ori szövije kaput nyit a szövimre, akkor én tudok-e rá tolizni rajta keresztül? Vagy, meddig véd az 1 körre hívott szövihelp?
Tényleg ennyire fontos a piac?

Merengő 10-24-2011 18:16

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293741)
Azért eléggé meg kell ám szenvedni, ha éjjel megjön a cucc piacról, hogy megfelelően legyen visszapakolva.
Aki erre hajlandó nap, mint nap áldozni, az miért ne használhatná raktárnak, ahogy te nevezed...

Egy-egy szép klánütés sose történt volna meg, ha nem lehet piacra pakolni "végtelenségig"
Meg jó pár "csorgás" sem :)

De most tényleg, van egy játék (mindegy, melyik), ahol a piacnak több szerep jutott, mint itt. Akkor ezt hozzuk be ide is, mert Neked megtetszett? Ezt meg tudod mondani, hogy mennyit kell emelkedni klánszinten ahhoz, hogy 2 körös legyen egy 13.856 pontra lévő klán, ehhez mennyi egységet és hogyan kell felhasználni? Vagy, ha a velem hadban álló ori szövije kaput nyit a szövimre, akkor én tudok-e rá tolizni rajta keresztül? Vagy, meddig véd az 1 körre hívott szövihelp?
Tényleg ennyire fontos a piac?

hogyne tudna válaszolni.. ő már a dímontojás ideje előtt is játszott pool :D

mielőtt megvádolnátok, hogy személyeskedek, ő kérkedett ezzel..

Artista 10-24-2011 19:01

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 293742)
hogyne tudna válaszolni.. ő már a dímontojás ideje előtt is játszott pool :D

mielőtt megvádolnátok, hogy személyeskedek, ő kérkedett ezzel..

Mi rákot élvezel ezeken a romboló hozzáállású személyeskedő hozzászólásokon??
Ez egy fórum, itt nem lesz semmiféle kötelezően megvalósítandó végeredmény, csak egy (inkább már több) témában vélemények ütköznek.
Erre te ...

Pool kérdése, meg szinte sért, ha azt hiszi nem tudom rá a választ, remélem csak költői a kérdés... pont ezért is szeretem a hétvégi játékot, egyenlő feltételekkel indul, katonapiac nélkül (!) és játszható. Amit Pool ír, hogy miért kell így játszani, az a jelenlegi szabályok miatt van, tehát ugyan úgy változtatható, mint bármi ami eddig változott a hódítóban... volt már elég sok szabályváltozás és a jövőben is biztosan lesz. Rettegjetek tőle! :)

Merengő 10-24-2011 19:17

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293743)
Ez egy fórum, itt nem lesz semmiféle kötelezően megvalósítandó végeredmény, csak egy (inkább már több) témában vélemények ütköznek.
Erre te ...

Pool kérdése, meg szinte sért, ha azt hiszi nem tudom rá a választ, remélem csak költői a kérdés... pont ezért is szeretem a hétvégi játékot, egyenlő feltételekkel indul, katonapiac nélkül (!) és játszható. Amit Pool ír, hogy miért kell így játszani, az a jelenlegi szabályok miatt van, tehát ugyan úgy változtatható, mint bármi ami eddig változott a hódítóban... volt már elég sok szabályváltozás és a jövőben is biztosan lesz. Rettegjetek tőle! :)

igazad van öreg, változtass rajta ha tudsz. én kiszálltam a témából mert veled értelmetlen.. de azért te mint nagy démontojásos válaszold meg pool kérdéseit és taníts minket, kik nem tudjuk..

Pool 10-24-2011 19:31

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293743)
Erre te ...

Milyen néven szoktál játszani?

Artista 10-24-2011 19:38

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293745)
Milyen néven szoktál játszani?

W. Aladár, artista és ragadozó. (azt hittem az Artistából rá lehet jönni)

szerk.:
most begyűjtök egy-két névtelen jóakarót... sebaj, teher alatt nő a pálma! :D

Pool 10-24-2011 19:51

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293746)
W. Aladár, artista és ragadozó. (azt hittem az Artistából rá lehet jönni)

szerk.:
most begyűjtök egy-két névtelen jóakarót... sebaj, teher alatt nő a pálma! :D

Néha nézz be VIP hv-be is, én mindig vagyok...

bandes 10-24-2011 21:22

Én maximum valami ilyesmit tudnék elképzelni: 'Mivel a piacon sokkal nagyobb a pénzmozgás, az ott dolgozó emberek 5-10-15ször annyit adóznak.'
Apró plusz bevétel, főleg kezdőknek. És az első 24 körben új ori indításánál valamivel nagyobb bevétel.
De a játék menetét szinte semmiben nem befolyásolná. (Javítsatok ki, ha tévedek)

-Ricsi- 10-24-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293661)
a piacépülethez kötött piacbelépő működő dolog...más játékban tesztelt... (ahogy pl a piacról visszaérkező áru "adóztatása" is... arról is van egy téma)

ezek egyáltalán nem müködésképtelen ötletek, végig se gondoljátok a legtöbb felvetést...

"kopó" piaci árú - ez tetszik

ha a karavánon is kopik, miközben megy a haver felé, akkor piac felé miért ne kopna?
és minél több piac van az országban, annál közelebbre kell vinni az árut, vagyis annál kevesebb is hullik el

a logikája megvan, csak sokak érdekeit sértené...

vityu 10-25-2011 00:02

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 293754)
"kopó" piaci árú - ez tetszik

ha a karavánon is kopik, miközben megy a haver felé, akkor piac felé miért ne kopna?
és minél több piac van az országban, annál közelebbre kell vinni az árut, vagyis annál kevesebb is hullik el

a logikája megvan, csak sokak érdekeit sértené...

Jól látják mások. Ameddig nincs A-ban megnövelve a pénz, addig a piac maradjon így. Jelenleg A-ban a top 10%-ban nem hogy 4,2 mrd kevés ahhoz hogy valaki pénzből, a piacról támadjon, de ennek a 3x-a is kevés. És akkor arról beszéltem, hogy 16000 hektár+ és 70% barakk, ami gyakran kell egy ütéshez. És akkor még egy betonelfet be se ütök, akinek meg a barakkjainak feltöltése jóval kevesebb.

Artista 10-25-2011 03:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293756)
Jól látják mások. Ameddig nincs A-ban megnövelve a pénz, addig a piac maradjon így. Jelenleg A-ban a top 10%-ban nem hogy 4,2 mrd kevés ahhoz hogy valaki pénzből, a piacról támadjon, de ennek a 3x-a is kevés. És akkor arról beszéltem, hogy 16000 hektár+ és 70% barakk, ami gyakran kell egy ütéshez. És akkor még egy betonelfet be se ütök, akinek meg a barakkjainak feltöltése jóval kevesebb.

Én inkább úgy látom, hogy a pénz túl könnyű elérhetősége okozza a gondot, egyfajta hiperinfláció van a játékban, ezt jelzi az is, hogy akár pár száz hektáros országok is el tudják érni, azt a bizonyos technikai plafon pénzmennyiséget... Hiperinflációt meg soha nem oldott meg, a rendszerbe még több pénz pumpálása. (ez azt is jelzi, hogy mégse olyan tökéletes a piac és pénzrendszere a játéknak)

De ezt ennek a téma felfetésre írt javaslatom, szerintem, nem is módosítaná érdemeben. (az egy másik, már régóta meglévő téma: A piac nem raktár. )

Merengő 10-25-2011 06:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293756)

mire nem jó a raktár A ban.. 10 ország azért már megtölt egy nagy orit :) bár teljes mértékben egyetértek veled.

Odin 10-28-2011 12:33

Úgy látszik elég kemény volt az előző két hozzászólásom, mert meg se jelent!
De Ati ha Te olvastad, és úgy gondolod, hogy nem érdemes kitenni, attól még igaz!

Ati 10-28-2011 12:46

Quote:

Originally Posted by Odin (Post 293840)
Úgy látszik elég kemény volt az előző két hozzászólásom, mert meg se jelent!
De Ati ha Te olvastad, és úgy gondolod, hogy nem érdemes kitenni, attól még igaz!

Úgy érzem, hogy egy többéves közösség tagjaival szemben a néhány napja regisztrált, újdonsült fórumozóknak nem célszerű úgy indítaniuk, hogy másokat abban a stílusban minősítenek, amilyenben tetted.

A fórum egy emberi közösség, ahova be kell tudni illeszkedni.

Semmiképp nem úgy, ahogy azzal az utóbbi üzeneteidben próbálkoztál.

Odin 10-28-2011 13:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293841)
Úgy érzem, hogy egy többéves közösség tagjaival szemben a néhány napja regisztrált, újdonsült fórumozóknak nem célszerű úgy indítaniuk, hogy másokat abban a stílusban minősítenek, amilyenben tetted.

A fórum egy emberi közösség, ahova be kell tudni illeszkedni.

Semmiképp nem úgy, ahogy azzal az utóbbi üzeneteidben próbálkoztál.

Abban igazad van, hogy egy közösségbe be kell illeszkednie az újonnan jöttnek. A külső fórumra igaz nemrég regisztráltam, de a Hódítót - egy nagyobb szünetet kivéve - igen rég óta játszom. (**Odin Vikingjei** #353313) Ezt azért írom mert nem egy újonnan jött semmit nem tudó játékos vagyok. A véleményemet meg akkor is fenntartom, ha ide csak most regisztráltam, mert attól hogy valakik régi bútordarabok, még nem kell ennyire személyeskedniük, és csak arra koncentrálni, hogy magukat fényezzék. A téma ahova írnak egy cseppet sem érdekli őket - írnak néhány bejegyzést, hogy ne legyen feltűnő -, csak az hogy hol lehet leoltani bárkit. Lehet hogy erős volt a levelem, első és második felindultságomban keményen fogalmaztam, ezért elnézést kérek, de a tartalmát most is fenntartom! :(

Pool 10-28-2011 14:36

Quote:

Originally Posted by Odin (Post 293843)
Abban igazad van, hogy egy közösségbe be kell illeszkednie az újonnan jöttnek. A külső fórumra igaz nemrég regisztráltam, de a Hódítót - egy nagyobb szünetet kivéve - igen rég óta játszom. (**Odin Vikingjei** #353313) Ezt azért írom mert nem egy újonnan jött semmit nem tudó játékos vagyok. A véleményemet meg akkor is fenntartom, ha ide csak most regisztráltam, mert attól hogy valakik régi bútordarabok, még nem kell ennyire személyeskedniük, és csak arra koncentrálni, hogy magukat fényezzék. A téma ahova írnak egy cseppet sem érdekli őket - írnak néhány bejegyzést, hogy ne legyen feltűnő -, csak az hogy hol lehet leoltani bárkit. Lehet hogy erős volt a levelem, első és második felindultságomban keményen fogalmaztam, ezért elnézést kérek, de a tartalmát most is fenntartom! :(

Ha valaki már nem ért egyet egy felvetéssel, akkor az leoltás/önfényezés/személyeskedés?
Talán épp az vette zokon a nem helyeslést, aki indította ezt a marhaságot...

All times are GMT +1. The time now is 18:14.