![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köszi, igy műxik! még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni ! |
Quote:
3 féle felületen lehet elérni a Hódítót: webes felület, wap felület és mobil felület. Mobil felületen balra-jobbra gördíteni nem lehet, de nagyítással (általában dupla-tapp) akkorára szokta beállítani a böngésző a megjelenítést, ami pont elfér. Ez persze telefon- és böngészőfüggő. |
Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat. :)
|
Quote:
Továbbá az opera-mini használata semmiképp nem ajánlott az anarchista csoporton kívül. |
Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?
|
Quote:
|
Quote:
|
Igazából ez a mobilfelületes dolog, nálam nem működik.
Mint mondtam az opera a sima webet hozza be, a gyári meg a mobilfelületet, ami használhatatlan (nálam) és át kell mennem wapra. Szóval operáról körbe sasolok, de akciókat csak a gyáriról (wapról) indítok. Ez így ok? |
Quote:
Mindenképpen a használata ellen vagyok. Tudnod kell, hogy az összes olyan emberrel azonos helyről játszónak jelensz meg, aki mini-operát használ. Ez máris egy tényező, amikor gyanús körülményeket vizsgál a rendszer. Ha mellé akad mégegy, akkor az már anarch. Míg más esetben, ha rendes böngészőt használsz, akkor egy gyanús körülmény még nem jár ilyen végzetes következménnyel. Mini-opera esetén viszont egy már alapból adott. |
Quote:
|
Quote:
Általában nem tölti be normálisan. most pl szövifórum... rákattintok, címsorban "betölti", de a képen semmi sincs ez előfordul a többi menüpontnál is, de valamikor csak részlegesen valamikor egy ki-be jelentkezés megoldja, de akkor már inkább wap... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cache, előzmény, cookie törölve |
Quote:
|
Quote:
|
én is tesztelgetem mostanában, de pár dolog nekem nem tiszta :)
1. Üzenetek: Elküldött üzeneteknél ilyenekt tapasztalok: Szépség koldusa (#628179) - 2011-07-12 21:33:55 Robi feri Ă©n laci Szépség koldusa (#628179) - 2011-07-13 14:17:16 Holnap este hĂ*vlak vmit mĂ©g meg kel beszĂ©lnĂĽnk Szépség koldusa (#628179) - 2011-07-11 23:06:29 Eddig csak r4en vagyunk rajtad kĂ*vĂĽl ahogy nézem az ékezetes magánhangzókkal van gondja. de amikor rányomok telóról, hogy küldés akkor még teljesen fasza. 2. Bejelentkezés: a másik gondom a bejelentkezésnél van. Nokia C6-om van és a felhasználónevembe vannak számok kis/nagy betűk. amikor számokat írok azt úgy teszem, hogy az egyik betüt hosszan nyomom. megjeleneik a szám de a betü is így mindig törölnöm kell egy csomót és nem egyszer előfurdul, hogy bent marad pár betü véletlenűl. |
Quote:
Vagy meg kell tudnod, hogy ezt miért teszi, szerintem ez nem normális. Legalábbis nekem még a wapos telefonom is csak egy karaktert írt be, amikor egy karaktert választottam ki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én a szövifórumról... Ha írok oda ékezetes betűvel, akkor a telefonomban az "ö" betű, az jó, de elküldve, már ilyen hülyén jelenik meg, mint Merengőnek. Mondjuk engem nem zavar, mert írok akkor ékezet nélkül. Mondom ekezet nelkul :) |
Quote:
Ha ékezetproblémák merülnek fel, akkor a böngésződben érdemes a karakterkódolás beállítását ellenőrizni, és szükség szerint átállítani. |
Észrevételek.
Egy-két észrevételt tennék, főleg stilisztikai hibák (?), észrevételek.
Az első észrevételem hogy a "Szövifórum" kis Sz betű. http://kepfeltoltes.hu/120309/101718...toltes.hu_.png A másik amit észrevettem, hogy 1A-s országnál van olyan menü, hogy Szövetségi részesedés, és ugye ilyen A-ban nem lehetséges. http://kepfeltoltes.hu/120309/587504...toltes.hu_.png |
Sziasztok!
Tetszik , jó a mobil felület. Gyors, átlátható. Egyetlen egy kényelmi funkciónak örülnék ha piacoláskor láthatnám az árú listában, hogy nekem mennyi van.. Így nem kellene visszalapozgatni vagy megjegyezni. Ez megoldható?:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:03. |