![]() |
|
második évad eddig nekem tetszik :) a 2. rész vége jó kis izgalmakkal kecsegtet :)
|
Mar 15 oraja kijott a 3. resz is, hova vagy igy lemaradva? :D
|
Quote:
|
Én az ötödik kötetet várom már nagyon... már januárra kész volt a fordítás, de még mindig nincs hivatalos infó a megjelenéséről:(((( egyenlőre május vége, júniusról hallok
|
Quote:
Fiam elolvasta angolul és azt mondta, hogy a 4. kötethez hasonlóan kicsit vontatott. |
Mind a két évadot végignéztem 2x, és azt kell mondjam, hogy maga a sorozat jó, de a 2. éved feleannyira sem követi a könyv történéseit, mint az első. Jó, de az elsővel túl magasra tették a mércét. És sajnos olyan történetbeli módosítások vannak, ami további történetbeli módosításokat fog magával hozni.
|
Quote:
|
Quote:
|
elvileg jövő áprilisban jön a következő évad. nem bírok addig várni :D arra gondoltam, hogy elkezdem olvasni a könyveket, csak nem tudom, hogy az elsőtől, vagy a harmadiktól kezdjem. aki elolvasta már őket, meg tudná nekem mondani, hogy honnan érdemesebb, van-e sok jelentős változtatás a kettő között? igaz hogy minőségi HBO sorozat, de akkor sem lehet tökéletesen átmásolni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én bevallom meglepődtem hogy az első évad után,főleg a könyvek ismeretében, nem rendeltek hosszabb évadot. ez pedig sajnos a költség minimalizálás és a maximális haszon kisajtolása miatt lehet. A stúdió nagyon jól tudta,hogy egy ilyen első évad utána ha 10x1 órán keresztül csak egy darab gözölgő ürülék darabot mutatnak akkor is több 10 millióan nézik majd meg :( |
Spoileres, vicces video az első évad ötödik részéből.
|
Nem tudja valaki, hogy 3. évad mikor lesz a hbo-n?
|
Quote:
|
Akkor már csak 10 hónap :D
|
Quote:
|
Quote:
|
én reggelihez v ebédhez fogom megnézni, de lehet ebéd lesz és akkor reggel kiolvasom gyorsan a 2-es könyvet :)
|
nekem tetszett ez a rész is :)
|
Úgy általánosságban nekem is tetszett, csak megint sikerült totál eltérni a könyvtől a végén. Ezeket utálom.
|
Top 10 harcos
Szerintetek ki a top 10 harcos Westerosban?:confused:
|
Most fejeztem be az első két évadot s meg kell mondanom, nagyon várom már a harmadikat. :)
|
S3e09
|
a mostani rész óta ezt hallgatom.. :)
"Mondd, ki vagy, így szólt az úr, Hogy meghajtsam fejem. Macska, csak más bundában,óh, Nem több, úgy hiszem. Aranybunda vagy vérvörös, Csak oroszlán karom; Az enyém oly éles épp, Már rég próbálgatom. És így papolt és így papol a castemere-i úr, Termében most eső dobol, S a szél pernyét sodor. Termében most eső dobol, S a szél árván pernyét sodor." "And who are you, the proud lord said, that I must bow so low? Only a cat of a different coat, that's all the truth I know. In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws, And mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. And so he spoke, and so he spoke, that lord of Castamere, But now the rains weep o'er his hall, with no one there to hear. Yes now the rains weep o'er his hall, and not a soul to hear." |
A könyveket nem ismerő nézők reakciói a legutóbbi epizód megtekintése közben. (Aki még nem látta a kilencedik részt, az ne nézze meg.)
|
Quote:
|
3.évad
Még csak az első részt láttam, úgyghogy egyben fogom majd megnézni az egész 3. évadot! a karácsony utána elmehet a francba :D
|
|
|
Komoly kis interaktív térkép Westerosról és Essosról, ki melyik földet uralja, melyik ház hol tanyázik, a főbb szereplők közül ki merre járt, s kivel találkozott, a könyv fejezeteinek, vagy a sorozat epizódjainak a függvényében.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:49. |