![]() |
Quote:
Mostantól figyelem majd az időt, ha eltér a normálistól, szólok megint :) |
Amúgy azt nem lehet megoldani az FF 4-nél, hogy az adblock feltelepüljön? Eddig nem volt fent, most meg már tiltakozik, hogy nem kompatibilis...
|
Quote:
|
igen, azzal próbálkozok:
http://kepfeltoltes.hu/110325/583558...toltes.hu_.jpg aztán ezt írja ki: http://kepfeltoltes.hu/110325/N_vtel...toltes.hu_.jpg |
Nekem angol FF van, azzal megy gond nélkül. Igaz nem frissen telepítettem, hanem már a 3-as FF-ben is megvolt.
|
Igen, olvastam itt olyat, hogy katt rá és frissítsd, csak nekem nincs mit frissíteni :p
na mindegy, előbb- utóbb csak megcsinálják... |
Quote:
|
köszi :)
|
Erre mondjatok valami okosat:
http://noob.hu/2011/03/28/ff4.png 3 megnyitott ablak: Hódító, hódító fórum, erepublik (azon belül egy csata, ami persze biztosan jobban terhel, e ennyire? :O). Ezen felül van greasemonkey, gmail manager, adblock. Ennyivel működik éppen a ff4. |
az szép, nekem még játék se produkált ennyit soha :p
tartósan ennyi volt? volt már olyanra is példa nálam, hogy semmit nem csináltam a gépen (feladatkezelő se jelzett semmit, sehol), mégis 4 GB memória le volt szívva egy újraindítás megoldotta |
Quote:
|
Ezek után a fél gigámmal meg se merek szólalni. :D
|
Quote:
|
Tegnap nekem is felment 500-800 mega közé, bár igen keményen dolgozott a drága, fagyásközelben vagy három percig (egy kis teszt :D), de összeomolni nem omlott össze, és 760 mega fölé nem volt hajlandó menni. Persze három perc után meguntam a dolgot, és bezártam feladatkezelőből, de a régi róka ilyenkor 20-30 mp után összeomlott.
Újraindítás után meg megint 60 megás fogyasztással indult, amit aztán 1-2 tab megnyitása után felkúszott szépen 200 körülre. |
sziasztok!
Nekem a munkahelyemen produkálta ezt a firefox, de vagy 2,5Gb-ot használt már. Valami végtelen ciklusba kerülhetett, biztos valami bug. Egyébként nagyon jónak tartom. (attól függetlenül, hogy most chrome alól írok :) ) Mocskos gyorsan bejön, és az egész működése gyorsabb, mint a 3.6-é. Elkezdtem a chrome-ról vissza térni. Már az egyik orimat abban nézegetem :) Ati: Láttam a 3.6-os témánál is, hogy a lassúságra panaszkodsz. Mennyi memória van a gépedben? |
Quote:
|
Hozzáteszem gyorsan, hogy később már gyorsabban indul, csak bekapcsolás után ilyen lassú. Biztos csinál még valamit olyankor a windows, ami már nem látványos, de lassít. Én meg ugye türelmetlen vagyok, hogy ha elindítottam a gépet, és percek óta betöltött már mi ndent, akkor had használjam már... :D
|
ff 4- nél mostanában az [origo] szerencsétlenkedik
az első ablak le "ok"-ozása után adja be a második ablakot, és hiába jelölöm be ott a kis négyzetet, legközelebb ugyanígy szerencsétlenkedik ezt hogy lehet végleg eltüntetni? egyáltalán mi ez? http://kepfeltoltes.hu/110422/N_vtel...toltes.hu_.jpg |
Most raktam fel az ff 4-et, es rogton lenne egy kerdesem. Az oldalon talalhato linkek celjait, valamint az oldalbetoltes adatait az also eszkoztaram folott inverzen mutatja baloldalt. Nem lehetne ezt visszacsempeszni az also eszkoztarra, ahogy a regi ff-ben volt?
(kiegeszitosav vagy mi a neve) Remelem erhetoen fogalmaztam. :) |
Quote:
Kozben meg is oldottam, ez a kieg kell hozza: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...status-4-evar/ |
Viszont pla a tanacsadokon a tablazat sokkal csunyabb lett...
Erre van vmi otlet? :) Talan a kozok nagyobbak, nemtudom... :) |
Quote:
|
Hogy kell ebből hivatalosan kilépni? Én mindig a jobb felső sarokban lévő X-re szoktam kattintani, de ahogy nézem, az sokszor csak a megjelenését tünteti el, a háttérben továbbra is fut és eszi a memóriát + procit.
|
Letöltöttem én is, de valamiért nem jelenik meg a piros kis szám, hogy hány olvasatlan hsz-em van a belső fórumokon. A 3.6-os rókánál talán Ati mondta, hogy a javascrip nincs engedélyezve azért, azon meg is oldódott ez a kis problémám, viszont most újra nem látok számokat.
valami ötlet? :) |
Quote:
(Engedélyezted itt is a javascriptet?) |
Quote:
|
Quote:
Igen, az ország ugyanaz, a javascrip pedig engedélyezve van. Az előzőből tanulva, ezzel kezdtem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy minden orimban megjelennek ezek a számok a ha a Chrome-t használom. |
kipróbáltam én is most suliban... tetszik! :) leszedem otthon is. tényleg egész gyors lett... kíváncsi leszek a változásra a netbookomon... :)
|
Én meg felpakoltam a napokban egy Linuxot. Hát ott a Firefox csak úgy repeszt nálam. :)
|
Én semmi sebességbeli változást nem vélek hosszútávon felfedezni a 3-ashoz képest. Sőt, ez már van, amikor el se indul. Felhozza az ablakát nagynehezen aztán többé nem válaszol. Kezdek egyre kevésbé FF-párti lenni.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ez a kisebbik gép, az el-nem-indulást ezen játszotta, pont ma reggel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De majd rálesek. :) A HTML5-öt meg még legalább egy évig úgy sem lehet kihasználni, és utána is lesz még egy rakat, régi böngészőt használó felhasználó. |
Quote:
|
Quote:
A Hódítósok kb. 10%-át érintheti körülbelül. :p És szerintem JQueryvel is megoldható egy hasonló, bár nem láttam működés közben a fejlesztést. |
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |