![]() |
ne szóéjátok le míg nincs meg.. addig játszunk csak nyugodtan :)
|
Quote:
|
Quote:
Még semmilyen változás nem lépett életbe, de már megy a jajjjgatás… Én kíváncsian várom az újításokat. |
Quote:
|
eddig én úgy vettem le, hogy az épületek elrendezése a harcnál kb olyat befolyásolhat, hogy nem az ország szívében lévő épületeket kapja a támadó, hanem mondjuk a peremvidékekre épített épületeket, ami jól hangzik szerintem.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Apropo, lesz A-ban 27k+ rubrikam.
Aki kirak az orszagombol egy gepardot, kap egy vipet... :) |
Quote:
Ezt most vettem eszre.... :D elbujt a sok raktarpakolas kozott. :) Eloszor meg is ijedtem, hogy mi piros... :D |
Quote:
Quote:
Elment a vip az 1-es orszagra. :) |
Jegesmacit lehet kérni? :D
|
Quote:
|
Quote:
Mert ez nem lenne jó. Ha a cél új játékosokat fogni, akkor alapból kellene járnia a grafikus dizájnnak. A többi változás egyébként jól hangzik. Ha lehet jelentkezni a tesztelésre vagy ilyesmi akkor hozzászólásomat vegyétek jelentkezésnek! :) |
Quote:
Azzal a mondatommal arra céloztam, hogy a grafikus felület nyújtotta bővebb funkcionalitás fejlesztését nem várjuk meg, hanem a megjelenésen kívüli érdemi funkció nélkül mielőbb be lesz téve. |
Azt meg szabad kérdezni, hogy előzetes képek, grafikák lesznek nyilvánosságra hozva?
|
Quote:
|
Quote:
|
En erre mar nagyon kivancsi vagyok:) De pl eltudnam kepzelni, hogy belepsz az oriba, egy fej (torpe, gnom, elf vagy ami a faj) koszont, Urnom amig tavolt voltal...
|
Quote:
azért ilyen nyálas szöveg nem kéne, meg hízelgő arccal mosolyogva tudatja hogy sajnos ma csak 10.000 tekit loptak el 2-szer kifosztottak és 3-szor vittek földet. |
Tekercsírás
Egy teljesen új javaslat - Lehet nem ide kéne, de csak ide tudok írni. * A könyvtárak működését bármi félbeszakíthatja, emberhiány - épülethiány. Miért ne lehetne szabályozni, hogy melyik tekercs írása lenne fontosabb. Nemrég találkoztam olyannal az egyik 5. csoportban olyannal hogy az egyik tekercs elfogyott a piacról, mig másfajta tekercsből az utolsó eladási ár feléért volt kint, tehát értékkülönbség van!! * köszi a válaszokat |
Quote:
|
Quote:
|
Helyzetjelentés: lassan halad a 3 fő modul közül kettő. Rég nem voltak infók, ezt pótlom most.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, hogy áll a projekt? :)
|
Quote:
|
A tamagocsi rész egész kezd olyasmire hasonlítani, amit szeretnék... Már csak némi design-t kell ráhúzni, egy kis szöveget és súgót kell írni hozzá, és ez a rész kész is.
Közben a térképi rész tőlem függetlenül haladgat. |
Quote:
|
Quote:
|
Amíg erre várunk, addig a napokban egy újabb izgalmas (játékmenetet nem érintő) módosítás fog bekerülni. Hú, nagyon izgatott vagyok ezzel a módosítással kapcsolatban, úgyhogy napok kérdése, és jön. :)
|
Quote:
|
Kérdezni szabad, de amint látom válaszolni nem nagyon.:)
Szóval Ati? Megtudhatunk valamit? |
Quote:
*rövid* |
Na jó, leírom, nehogy aztán nagy csalódás legyen, ugyanis ez csak egy részeteknek lesz elérhető bővítés (nekik viszont szenzációs!). A WAP felület mintájára egy külön mobil felület készül a Hódítóhoz, amivel végre a mai modern telefonokon is elérhető lesz az, amit régen a wap nyújtott, sőt a tömöríthetőségnek köszönhetően optimális esetben még a wap-nél is kevesebb adatforgalommal.
(Ez egyben jóhír a waposoknak is, mivel ez a felület erősen a wapos kódot használja, és így a wapos felület még biztos, hogy jóideig nem fog megszűnni; igaz a grafikus felület értelemszerűen wapon nem lesz elérhető.) |
Quote:
Nálam egyes funkciók nem rendesen működnek operán, remélem ezek után, minden fasza lesz :) egykisoff: írtátok, hogy telon küldött seregek, kevesebb földet is hozhatnak ezt hogyan lehet kiküszöbölni? nem kiskapukat keresek! ha nem operából küldöm, hanem saját böngészőből? ja és nem wifi, hanem mobilnet... jöhet priviben is |
Quote:
|
Quote:
Ha új játékfelület újabb stratégiai igényeket elégit ki akkor -szerintem- külön kellene kezelni a régit és az újat, ne mosódjon össze. Vagyis, ha mondjuk felületet meg akarja tartani XY játékos, de nem akar új stratégiai felülettel játszani az megtehesse, és ez fordítva is igaz (WAP felület miatt is). De gondolom ez több forrást igényel. A másik ez a fizikailag fontos az épületek elhelyezkedése, gondolom csak foglalt épület mennyiségében hoz változást, azaz mondjuk van 40% barakkod és ebből ~5%-ot vesztes csatában, de ha mondjuk tornyot rakod előtérbe amiből van 10%-od akkor vesztes vagy győztes csatád után abból vesztes többet és kevesebbet barakkból. Legalábbis én így gondolom. Ha csak ennyi is lesz a változás már most több stratégia gondolkozást igényel, mint a legtöbb ilyen fajta online stratégiai játék. Mondjuk traviant-ot nem ismerem. xD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |