Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Paliking 12-16-2010 16:28

Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját

Pool 12-16-2010 16:37

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273262)
Remélem azért nem katasztrófa hogy észrevettem a pálfordulást. :)

Leírtam már a véleményem, ha arra célzol. De megismétlem itt, ha már fáradoztál a topikkal: A hiénázás "nem baj, csak értéktelen".
A hsz-eket olvasva, az emberek véleményét, mindegyikben ezt látom ismétlődni. Nem ilyen-olyan arányban megosztva, hanem 100%-ban. Kiegészítve azzal, hogy van aki szerint 'baj és értéktelen'.

Van értéke, mégpedig a szerzett föld...
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj

Pool 12-16-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 273263)
Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját

Lehet, Ő is csak a morálját tette rendbe...
Meg nem itt kezdődik más játékának tönkretétele
sztem

Pool 12-16-2010 16:41

Látom, Reaktor is úgy gondolja azért, ahogy én...
Legalábbis voksban :)

Princ 12-16-2010 18:32

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273265)
Van értéke, mégpedig a szerzett föld...
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj

Ennyire nem láthatjuk különbözően. Volt rengeteg földet hozó ütés, ami számomra semmit sem jelentett és volt már olyan is, ami még csak nem is földért ment, mégis megtapsoltam.
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá.

Kalapácska 12-16-2010 19:47

Sokan elitélik a hiénázást ....
Van aki nem .
Én is szoktam időnként , abban az esetben ha valakit le akarok szedni és olyankor képes vagyok a célpontott figyelni akár hetekig is :D
Arányaiban tekintve még nem néztem , hogy melyik volt több de nem is érdekelt soha :D
Viszont szerintem csak olyan itélje el a hiénát aki ha sétál a járdán és meglát a földön egy ezrest , aztán ott hagyja mert más dolgozott meg érte :D
Meg különben se az övé volt :D
Ezer forint nem sokat jelent de én felveszem :D

Totya

Pool 12-16-2010 19:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273273)
Ennyire nem láthatjuk különbözően. Volt rengeteg földet hozó ütés, ami számomra semmit sem jelentett és volt már olyan is, ami még csak nem is földért ment, mégis megtapsoltam.
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá.

Mindegy az, csak sok legyen belőle és ne csukjanak le érte...

Karvaly 12-16-2010 21:53

Nevetséges az, ahogyan egyesek itt sárt dobálnak.
Biztosan fáj, hogy van másik nagy klán is a sajátjukon kívül.
Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul.

Kalapácska 12-16-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 273300)
Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul.

Teljesen jól látod ,szeretik itt dobálni nagy erővel :DDD
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P

Totya

Pool 12-16-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 273300)

Pont az ilyen hozzászólásokra nem lenne itt szükség...
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy...

Dragi 12-16-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273301)
Teljesen jól látod ,szeretik itt dobálni nagy erővel :DDD
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P

Totya

Köszönjük Emese! :)

Gabro 12-17-2010 06:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273303)
Pont az ilyen hozzászólásokra nem lenne itt szükség...
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy...

érdekes, mégis elhangzanak nevek...

a hiénázásról:
-lehet szeretni meg nem szeretni, ez sokban függ attól, hogy melyik végén vagy...
- a játék része, lehet (ÉS KELL) rá készülni annak aki támad. A HIÉNA IS HIÉNÁZHATÓ
- "kockázás nélkül nincs nyereség" (P.Howard)

Szóval aki párszor benyalta, annak nem kell utána mindjárt megváltoztatni a játékszabályokat....szerintem...

Dragi 12-17-2010 08:27

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 273330)
érdekes, mégis elhangzanak nevek...

a hiénázásról:
-lehet szeretni meg nem szeretni, ez sokban függ attól, hogy melyik végén vagy...
- a játék része, lehet (ÉS KELL) rá készülni annak aki támad. A HIÉNA IS HIÉNÁZHATÓ
- "kockázás nélkül nincs nyereség" (P.Howard)

Szóval aki párszor benyalta, annak nem kell utána mindjárt megváltoztatni a játékszabályokat....szerintem...

Kérlek mutasd meg azt a részt ahol kérve lett hogy legyen változtatva a játékon a hiénák miatt :)

Gabro 12-17-2010 08:35

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273334)
Kérlek mutasd meg azt a részt ahol kérve lett hogy legyen változtatva a játékon a hiénák miatt :)

szerencsére eddig még nem fajult a dolog, csak tudod én látom a jövőt:D

Dragi 12-17-2010 08:39

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 273335)
szerencsére eddig még nem fajult a dolog, csak tudod én látom a jövőt:D

Rémeket látsz, részemről csak jól esett egy kicsit kibeszélni magamból :p aztán ütni a hiénát :D

Gabro 12-17-2010 09:02

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273336)
Rémeket látsz, részemről csak jól esett egy kicsit kibeszélni magamból :p aztán ütni a hiénát :D

:D
paranoiás vagyok, tudod:D

Tanuló 12-17-2010 10:38

Van sok igazság abban amit írtatok, csak egyet nem olvastam még. Mikor egy játékos frissen, az első orijával jön A-ba, az a klán amelyik fölveszi, megmondja neki, hogy milyen fajjal, és milyen személyiséggel játsszon, ha csatlakozni akar. Persze az ember örül, hogy fölveszik valahová, így azonnal belemegy a dologba. A mások által kiválasztott fajjal játszva megtapasztalja, hogy pl. elfnél ütni máshogy nem tud, csak hiénázva, viszont nyilván szeretne följebb jutni, senkinek nem célja 2k hekin termelni a végtelenségig. Abban az esetben, ha sikereket ér el, és topba jut, már újrázni sem nagyon akar, tehát marad neki továbbra is a hiénázás, bár nem biztos, hogy szereti ezt a stílust. Csak ennyit akartam, kösz, hogy elolvastátok.

Killer 12-17-2010 12:12

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 273349)
Van sok igazság abban amit írtatok, csak egyet nem olvastam még. Mikor egy játékos frissen, az első orijával jön A-ba, az a klán amelyik fölveszi, megmondja neki, hogy milyen fajjal, és milyen személyiséggel játsszon, ha csatlakozni akar. Persze az ember örül, hogy fölveszik valahová, így azonnal belemegy a dologba. A mások által kiválasztott fajjal játszva megtapasztalja, hogy pl. elfnél ütni máshogy nem tud, csak hiénázva, viszont nyilván szeretne följebb jutni, senkinek nem célja 2k hekin termelni a végtelenségig. Abban az esetben, ha sikereket ér el, és topba jut, már újrázni sem nagyon akar, tehát marad neki továbbra is a hiénázás, bár nem biztos, hogy szereti ezt a stílust. Csak ennyit akartam, kösz, hogy elolvastátok.

én nem is az ilyenektől szoktam sokkot kapni.

Dragi 12-17-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 273349)

Itt még mindig a 60-65% barakkos hiéna orkokról van szó akik nyugodt szívvel tudnának ütni, csak hiénázni kevesebb "veszéllyel" jár :)

Karvaly 12-17-2010 18:39

És a fent említett klánban hány ilyen ork van szerinted?

Dragi 12-17-2010 19:04

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 273366)
És a fent említett klánban hány ilyen ork van szerinted?

melyikben ? egyébként meg infókiadás lenne ha megírnám :) De van benne :)

Kalapácska 12-17-2010 19:59

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273360)
Itt még mindig a 60-65% barakkos hiéna orkokról van szó akik nyugodt szívvel tudnának ütni, csak hiénázni kevesebb "veszéllyel" jár :)

Kicsit ismerősnek tünik nekem ez az éplitsa arány egy tegnap épezett orknál :DDD
Azzal kb senkit nem ütsz be ha csak nem találsz egy full termelő orit .....

Dragi 12-17-2010 21:24

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273380)
Kicsit ismerősnek tünik nekem ez az éplitsa arány egy tegnap épezett orknál :DDD

Micsoda ? Ezt ugye nem mondtad komolyan :D ordít a hosszú évek tapasztalata :D

Kalapácska 12-17-2010 21:54

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273392)
Micsoda ? Ezt ugye nem mondtad komolyan :D ordít a hosszú évek tapasztalata :D

Ezt full komolyan mondtam :D
Miért szerinted igen ??
Akkor épez a környékedre egy párat :P

vityu 12-17-2010 23:45

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273380)

Egyszer azért majd számolj rá egyet ;)

Janesz 12-18-2010 06:25

Azért egy 65%os ork nehogy ne üssön már be senkit!!! Itt nem az elfekről beszélek most, és nem kell annak full termelőnek lennie.

Dragi 12-18-2010 06:38

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273396)
Ezt full komolyan mondtam :D
Miért szerinted igen ??
Akkor épez a környékedre egy párat :P

Ha magamból indulok ki akkor Igen! :)

Pali papa 12-18-2010 11:24

Az 1. opciót választottam.
Miért?
Nos, nincs sok A-s tapasztalatom, mondhatni 1,5 hónapos.
A fellépésem után rögtön belefutottam egy klánba, amelyik kedvenc stratégiája, hogy beállnak alád, egy kitámad és ha keresztbe mész, már jön is az áldás.
Nagyon utáltam öket, de mikor úgy alakult, hogy nem rám jöttek, tragikus hirtelenséggel döntöttem és dobtam sutba mindennemü erkölcsi aggályomat.

Pool 12-18-2010 12:40

28 voks után is kb úgy áll a szavazás, ahogy vártam...
Mégsem olyan csúnya-csúnya dolog az a hiénázás :)
Aki meg a tisztesség lovagja, legfeljebb nem használja :)

Kutyuleee 12-18-2010 12:55

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273436)
Aki meg a tisztesség lovagja, legfeljebb nem használja :)

De sokaknak nem volt megfelelő opció,ahogy nekem se. a játék része és hülye aki nem használja ki a lehetőségeket ez igaz. Viszont elitélem azokat a hiénákat, akik csak így haladnak miközben lenne lehetőségük rendesen is ütni.
A csak 1 maradhat -ra is azért fújtunk és fújjunk mai napig, mert amig elhaladtunk melettük anno orinként 1500-1600hekit szedtek le rólunk hiénaként. Dragi te még akkor közel nem voltál a klánhoz. És a legfőbb gondunk ezzel az volt, hogy megvolt az aktivitásuk,mert 0-24-ben mindig volt bent valaki, és több orijuk is ugrasztható volt ha kellett. bármikor támadtuk őket reggel,este nappal éjszaka,mindig jött a szembesereg, pontosan kiszámolva hogy hiába koptatsz. nem értettem hogy miért kell ilyen módon haladni egy olyan klánnak, akinek van vagyona,van 24órás távol és pontlista figyelés,van tapasztalat és tudás. Nagyon jó kis egyéni csatákat vivtam velük, és nem volt könnyü túljutni az egész bagázson,és mégse haladtak semmit sem nyilt támadásokkal.

Princ 12-18-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273436)

Hm. A demagógia tankönyvébe egy szép példa. De nem csuknak le érte - és ez a fő! :)

Pool 12-18-2010 14:20

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 273438)
De sokaknak nem volt megfelelő opció,ahogy nekem se. a játék része és hülye aki nem használja ki a lehetőségeket ez igaz. Viszont elitélem azokat a hiénákat, akik csak így haladnak miközben lenne lehetőségük rendesen is ütni.
A csak 1 maradhat -ra is azért fújtunk és fújjunk mai napig, mert amig elhaladtunk melettük anno orinként 1500-1600hekit szedtek le rólunk hiénaként. Dragi te még akkor közel nem voltál a klánhoz. És a legfőbb gondunk ezzel az volt, hogy megvolt az aktivitásuk,mert 0-24-ben mindig volt bent valaki, és több orijuk is ugrasztható volt ha kellett. bármikor támadtuk őket reggel,este nappal éjszaka,mindig jött a szembesereg, pontosan kiszámolva hogy hiába koptatsz. nem értettem hogy miért kell ilyen módon haladni egy olyan klánnak, akinek van vagyona,van 24órás távol és pontlista figyelés,van tapasztalat és tudás. Nagyon jó kis egyéni csatákat vivtam velük, és nem volt könnyü túljutni az egész bagázson,és mégse haladtak semmit sem nyilt támadásokkal.

Pont erre igaz az, hogy mindenki úgy boldogul, ahogy tud...
Ők így akartak/tudtak :)

Pool 12-18-2010 14:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273440)
Hm. A demagógia tankönyvébe egy szép példa. De nem csuknak le érte - és ez a fő! :)

A szó melyik jelentésére gondolsz most?

Kutyuleee 12-18-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273449)
Pont erre igaz az, hogy mindenki úgy boldogul, ahogy tud...
Ők így akartak/tudtak :)

de az sem igaz rám, mert az ilyeneket itélem el,akiknek lenne lehetősége rendesen haladni és mégse teszik.

Tibu is úgy boldogul(t) ahogy tudd, mégis elitélted :)

Princ 12-18-2010 14:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273450)
A szó melyik jelentésére gondolsz most?

Önmagukban lévő igazságok félrevezetővé tételére. Mondok egy példát, nemrég láttam a híradóban (nem szó szerint természetesen): a munkanélküliség csökkenése javuló tendenciát mutat kétezerkilenc azonos időszakához képest. (ez ma különösen divatos)

rosszabb dologhoz viszonyítottak egy kevésbé rosszat - így lett a dologból Jó

Pool 12-18-2010 15:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 273453)
de az sem igaz rám, mert az ilyeneket itélem el,akiknek lenne lehetősége rendesen haladni és mégse teszik.

Tibu is úgy boldogul(t) ahogy tudd, mégis elitélted :)

azért a kettő nem ugyanaz

meg én tettem ellene, itt meg sokan csak sírnak a hiénák ellen :)

Pool 12-18-2010 15:21

Mégis, milyen opció hiányzik még a szavazásból?

Princ 12-18-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273459)
Mégis, milyen opció hiányzik még a szavazásból?

Megnéztem a szavazásod, hát érdekesre sikerült. Először megkérdezed hogy a játék része-e. Utána rögtön hogy elítélik-e. Nagyon jó. A kettőnek elvileg nincs köze egymáshoz be lehetne jelölni több opciót is, de így az 'ítélet' valami nem idevaló dolgot aposztrofál. Anarchoz tudnám kötni, mint nem evilágihoz.
Nem meglepő ezek után, hogy 20 oldalon keresztül arról szól a fáma, ki milyen alacsonyra tartja, és te mégis képes vagy kijelenteni a végén hogy ez nem is olyan rossz. :confused:

Pool 12-18-2010 17:29

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pool 12-18-2010 17:30

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273464)
Megnéztem a szavazásod, hát érdekesre sikerült. Először megkérdezed hogy a játék része-e. Utána rögtön hogy elítélik-e. Nagyon jó. A kettőnek elvileg nincs köze egymáshoz be lehetne jelölni több opciót is, de így az 'ítélet' valami nem idevaló dolgot aposztrofál. Anarchoz tudnám kötni, mint nem evilágihoz.
Nem meglepő ezek után, hogy 20 oldalon keresztül arról szól a fáma, ki milyen alacsonyra tartja, és te mégis képes vagy kijelenteni a végén hogy ez nem is olyan rossz. :confused:

Én amúgy nem kérdeztem semmit, feldobtam 4 lehetőséget, amit gondoltam a hiénázásról...
De ha jobbat tudsz elő vele...

All times are GMT +1. The time now is 03:18.