![]() |
Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját
|
Quote:
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj |
Quote:
Meg nem itt kezdődik más játékának tönkretétele sztem |
Látom, Reaktor is úgy gondolja azért, ahogy én...
Legalábbis voksban :) |
Quote:
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá. |
Sokan elitélik a hiénázást ....
Van aki nem . Én is szoktam időnként , abban az esetben ha valakit le akarok szedni és olyankor képes vagyok a célpontott figyelni akár hetekig is :D Arányaiban tekintve még nem néztem , hogy melyik volt több de nem is érdekelt soha :D Viszont szerintem csak olyan itélje el a hiénát aki ha sétál a járdán és meglát a földön egy ezrest , aztán ott hagyja mert más dolgozott meg érte :D Meg különben se az övé volt :D Ezer forint nem sokat jelent de én felveszem :D Totya |
Quote:
|
Nevetséges az, ahogyan egyesek itt sárt dobálnak.
Biztosan fáj, hogy van másik nagy klán is a sajátjukon kívül. Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul. |
Quote:
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P Totya |
Quote:
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy... |
Quote:
|
Quote:
a hiénázásról: -lehet szeretni meg nem szeretni, ez sokban függ attól, hogy melyik végén vagy... - a játék része, lehet (ÉS KELL) rá készülni annak aki támad. A HIÉNA IS HIÉNÁZHATÓ - "kockázás nélkül nincs nyereség" (P.Howard) Szóval aki párszor benyalta, annak nem kell utána mindjárt megváltoztatni a játékszabályokat....szerintem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
paranoiás vagyok, tudod:D |
Van sok igazság abban amit írtatok, csak egyet nem olvastam még. Mikor egy játékos frissen, az első orijával jön A-ba, az a klán amelyik fölveszi, megmondja neki, hogy milyen fajjal, és milyen személyiséggel játsszon, ha csatlakozni akar. Persze az ember örül, hogy fölveszik valahová, így azonnal belemegy a dologba. A mások által kiválasztott fajjal játszva megtapasztalja, hogy pl. elfnél ütni máshogy nem tud, csak hiénázva, viszont nyilván szeretne följebb jutni, senkinek nem célja 2k hekin termelni a végtelenségig. Abban az esetben, ha sikereket ér el, és topba jut, már újrázni sem nagyon akar, tehát marad neki továbbra is a hiénázás, bár nem biztos, hogy szereti ezt a stílust. Csak ennyit akartam, kösz, hogy elolvastátok.
|
Quote:
|
Quote:
|
És a fent említett klánban hány ilyen ork van szerinted?
|
Quote:
|
Quote:
Azzal kb senkit nem ütsz be ha csak nem találsz egy full termelő orit ..... |
Quote:
|
Quote:
Miért szerinted igen ?? Akkor épez a környékedre egy párat :P |
Quote:
|
Azért egy 65%os ork nehogy ne üssön már be senkit!!! Itt nem az elfekről beszélek most, és nem kell annak full termelőnek lennie.
|
Quote:
|
Az 1. opciót választottam.
Miért? Nos, nincs sok A-s tapasztalatom, mondhatni 1,5 hónapos. A fellépésem után rögtön belefutottam egy klánba, amelyik kedvenc stratégiája, hogy beállnak alád, egy kitámad és ha keresztbe mész, már jön is az áldás. Nagyon utáltam öket, de mikor úgy alakult, hogy nem rám jöttek, tragikus hirtelenséggel döntöttem és dobtam sutba mindennemü erkölcsi aggályomat. |
28 voks után is kb úgy áll a szavazás, ahogy vártam...
Mégsem olyan csúnya-csúnya dolog az a hiénázás :) Aki meg a tisztesség lovagja, legfeljebb nem használja :) |
Quote:
A csak 1 maradhat -ra is azért fújtunk és fújjunk mai napig, mert amig elhaladtunk melettük anno orinként 1500-1600hekit szedtek le rólunk hiénaként. Dragi te még akkor közel nem voltál a klánhoz. És a legfőbb gondunk ezzel az volt, hogy megvolt az aktivitásuk,mert 0-24-ben mindig volt bent valaki, és több orijuk is ugrasztható volt ha kellett. bármikor támadtuk őket reggel,este nappal éjszaka,mindig jött a szembesereg, pontosan kiszámolva hogy hiába koptatsz. nem értettem hogy miért kell ilyen módon haladni egy olyan klánnak, akinek van vagyona,van 24órás távol és pontlista figyelés,van tapasztalat és tudás. Nagyon jó kis egyéni csatákat vivtam velük, és nem volt könnyü túljutni az egész bagázson,és mégse haladtak semmit sem nyilt támadásokkal. |
Quote:
|
Quote:
Ők így akartak/tudtak :) |
Quote:
|
Quote:
Tibu is úgy boldogul(t) ahogy tudd, mégis elitélted :) |
Quote:
rosszabb dologhoz viszonyítottak egy kevésbé rosszat - így lett a dologból Jó |
Quote:
meg én tettem ellene, itt meg sokan csak sírnak a hiénák ellen :) |
Mégis, milyen opció hiányzik még a szavazásból?
|
Quote:
Nem meglepő ezek után, hogy 20 oldalon keresztül arról szól a fáma, ki milyen alacsonyra tartja, és te mégis képes vagy kijelenteni a végén hogy ez nem is olyan rossz. :confused: |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Quote:
De ha jobbat tudsz elő vele... |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |