![]() |
Én is szeretnék jelentkezni! :)
Azt gondolom ki lehet választani, hogy melyik hódítós e-mail címemről szeretném az országokat a játékba betolni. |
Quote:
|
Quote:
Privát üzenetben mennének a részletek, ha lehetne neked küldeni. :) |
Quote:
|
Quote:
köszi |
Quote:
|
Quote:
|
161 hekin van egy orim, azzal én is tolnám mókából, amennyiben lehetséges :)
|
üdv!
ha lehet akkor én is beszállnék "Totya" névvel:)) és email címnek azt választom ami ennek az oriinak 486089 :) köszi |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Én is akarok "Jákob&Pool" néven
625351 |
kérdés
szovitámadásnál a teljesben láthato hekiszám irodik jová vagy a ténylegesen megszerzett ? azaz ha én utok a szovim által szerzett heki neki irodok jová vagy csak annak aki konkrétan támadott ? |
Quote:
|
oksa koszi
amugy az hogy idén a régieknek kedvezunk az az jelenti hogy a kovetkezok már a tényleges aktivitás fuggvenyében lesznek esetlegesen nyerhetok ? hasonlo keretek koze lehet szoritani majd(nem bizzgetni akarlak csak informálodnék)ahogy javasoltam is ? igazábol egy érv még kimaradt ezzel kapcsolatban az hogy tegyukfel utok 1 gigával egy másik gigát az maximum x.y. 5 ével ezelotti munkásságának(ész nélkul fedezgetésének) koszonheto nem az én 2010-11-es teljesitményemnek szerintem |
vagy tegyukfel ha felajánlok 50mrd aranyat kulondijként a kovi szintre folviheto maxheki1.5szerese alatt legtobbet uto oritulajnak akkor csinálsz olyan statisztikát is a végén ?
|
vagy valamit találjunk ki hogy a kicsik is élvezzék :)
|
Sajnos jó pár dolog most összeszaladt nekem, így érdemben nem fogok tudni részt venni a játékban. Úgy gondolom, hogy Ancsa, if, zordi, jack között fog eldőlni az első négy hely sorsa. Drukkolok nektek.
Kár, hogy így alakult, de majd máskor :) Sok sikert minden kedves anarchos társamnak az ENAH-hoz. u.i.: Ts koma hajrá neked is :) |
Már én is benne vagyok a játékban?
Mert orit már csináltam |
Quote:
|
Én is szeretnék regisztrálni a játékba, illetve megpróbálnék a nagyok mellett labdába rúgni :)
Országom száma: 635592 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Hol tudom nyomon követni az aktuális állást? Erre vonatkozót sehol nem találtam.
|
Quote:
Quote:
|
Nagyon Köszönöm!
|
Quote:
|
Köszi Tsobi! Messzire úgysem jutok :)
|
én is nevezek jack néven
|
Quote:
|
Quote:
de az ego ennél nagyobb nemtitkoltan arra megyek rá hogy a korábbi hszeim ne ures szavak legyenek hanem tények igazábol egyedul gyozkodtem atit más meg se probálta (egyedul hex jelezte hogy egyetért veluk) ugylátszik ez mást nem is zavar akkor te is csak utalgatsz rá |
ez volt a lényeg.... kicsit játszani, mind1 ki nyer :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szabályozni jobb valamit mint emberek lelkiismeretére bizni akármit is |
Ati, azért írj fel engem is. Lehet, hogy fogok picit játszani
|
Quote:
---> Quote:
|
Legjobb nem leszek, de egy kb. 8k hekis orkot leújráztam D-ben :P
|
Szeretném még hozzávenni a269530 -as címről az orikat. Ott már nagy hévvel kezdtem ütlegelni, erre kiderül, hogy nincs is benn. :p
|
Quote:
Quote:
|
jelentkezés
Írj fel engem is Ati légyszi.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:55. |