![]() |
Quote:
|
Quote:
Kicsit még titkolt infó, hogy a 7.3-as verzióban az élőhalott faj reformja fog előtérbe kerülni, ez az egyetlen, amit most úgy érzek, hogy egy kicsit kilóg a sorból. (Tudom, hogy még csak 7.1-nél járunk. A 7.2-t egy viszonylag észrevehetetlen változásnak igértem, de fene se gondolta volna, hogy ilyen későre jön össze az a 200k beírás itt a fórumon. ;)) |
Quote:
jah erről jut eszembe,hogy volt olyan javaslat is, ami kifejezetten arra törekedne,hogy a hullának legyen igazán hasznos... (mint pl. a tábi az orknak:)) |
Quote:
Tehát egy emiatti plusz személyiséget sem tartok jó ötletnek. |
Quote:
Egyébként itt elhangzott azért szerintem jó ötlet...Pl.: Quote:
|
Quote:
(10) |
Quote:
|
Quote:
már régen elég volt magából a játékból.. nem vágyok benne új dolgokra amit szeretek a szövetségeseimen kívül- akik közül 2 vel az eleje óta egy szöviben vagyunk- az az, hogy szeretem olvasni Ati hozzá szólásait.. nagyon tetszik, ahogy néha oltogat itt :) és ahogy burkoltan kritizál.. :D:D ennél jobban csak a tiltás indoklásokat szeretem.. :) ezen kívül amíg ilyen irányú fejlesztés nem lesz azt hiszem marad majd az A-ban a minél nagyobb pontszám elérése, egyébként kiváncsi leszek Ati mit talál még ki.. régebben arra lett volna igényem, hogy kis ablakokon megtekinthető csata animációk legyenek.. vagy varázslásnál vagy tolizásnál..ilyen kis ablakos beugró animáciok.. szerintem jopofa lett volna.. bár meg kell vallani az egyik dolog ami miatt hosszu tavon ez a jatek nyujtotta nekem a legtobbet az az egyszerusege.. hogy csak szamok vannak es azok harcolnak egymas ellen nincs folosleges grafikai elem.. :)bevallom 9 év alatt védőt és támadot sose hasznaltam régen fölöslegesnek is éreztem most azt gondolom vannak kihivasok.. pl hullakent csak tamadoval vegigmenni egy csopin :DD na de elég is mára |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért tudnék olyan példát mondani, amikor pár ember miatt változtak a szabályok. Max heki szintenként.... Természetesen azért dumálok mert érintett engem is. Azt gondolom, hogy a játékosok javát nem. On |
Quote:
|
Quote:
Sehol nem volt szerintem elérhetetlen a max heki és a top 30 sem. De hagyjuk inkább abba. Ez csak úgy kikívánkozott.:) Természetesen egyetértek a változtatásokkal nagyjából. |
az egyre növekvő kék számoknál azért nem elég a topp30.
és az nem tesz jót ha egyes orik alsó szinteken, de akár magasabb szinteken is eszméletlen hekikre települnek. ez remélhetőleg majd egyre több embert fog érinteni! és igen is maximálni kellett. |
Quote:
A többit gondolom ki tudod számolni. Szóval szögezzük le, hogy így nem érint sok embert. Meg most már tényleg elég az offból. Elnézést! |
Nekem egy olyan ötletem lenne, amivel díjaznánk a személyiség melletti kitartást. Ha valaki egymás után több szinten ugyanazt a szem-et választja, kaphatna bónuszt.
Pl. ha valaki az 5. szinttől az 1/A-ig végig gazdálkodó, akkor: 5. szint: megkapná a sima személyiség adta +10% termelést, 4. szint: +0,5%-ot kapna mellé, összesen 10,5% bónusz, 3. szint: +1%, 2. szint: +1,5%, 1. szint: +2%, azaz 15% termelés. (a számok csak közelítések, az elv a fontos). Ezt lehetne alkalmazni a kereskedő (kamat növekedés), harcos (több zsákmány), tábornok (nagyobb bónusz a +1 tábornokra), tudós (nagyobb kedvezmény a tekercsírásra) és túlélő (jobb ellenállás) személyiségekre. A tolvaj és varázsló személyiségre a következőképpen hatna: Az adott ország először veszi fel a személyiséget: alap +1% pihenés, másodszor veszi fel: 1% +6 körönként 1%, harmadszor veszi fel: 1% +3 körönként 1%, negyedszer veszi fel: 1% +2 körönként 1%, ötödször veszi fel: körönként +2% pihenés. Sajnos a vándorra nem tudtam milyen díjazást kitalálni :( Ha az ország szintlépéskor más személyiséget választ, akkor elvesztené az addig megszerzett többletet. |
Olvasgattam a hozzászólásokat. Atinak annyiból igaza van, ha már kiszedett pár felesleges épületet, akkor kár vissazhozni a feleslegesnek tűnő marhaságokat. :)
Pl én a Piacot is kivenném az épületek közül, mert értelmetlen. Az a pár % foglalkoztatottságot jelenti piac nem ér semmit. Sztem senki sem hazsnálja. Én a személyiség és a fajok helyett inkább 1-2 épületfajtát vezetnék be, aminek értelme is van. Nemtok példát mondani, gondolkodok 1-2-őn ha ti is látjátok ennek inkább értelmét. |
Quote:
Bár ez is egy max 2 vagy 3 napos időszak... |
3 nap...és a 200 hekin kívül, semmi jelentősége. Lehet lenne olyan új ép ami nem csak 200 hekin szólna és még értelme is lenne.
|
Quote:
|
Nyissatok neki egy másik témát, ez nem erről szól! :p
|
Szerintem mind2 téma belefér ebbe a topicba.
|
Quote:
Szerintem teljesen más témába való. |
Kiindulva abból,hogy "uj faj és személyiségek ötletek ide", tulajdonképpen az ötletek is ide tartozhatnak,amik a játékkal kapcsolatosak..:rolleyes:
Csak ahogy az új 'uj', a személyiségek ötletek is 'személyiségek,ötletek' :rolleyes: |
új személyiség
Lehetne egy új személyiség: sorozás, katonaság, vagy toborzó névvel.
Az lenne a lényege, hogy a lakosság nagyobb része lehet kiképzés alatt. A mostani 10% helyett --> kb 11-15%. |
Quote:
|
Quote:
Erdemes ennek kulon temat nyitni szerintetek? |
Quote:
Szóval megbeszélés szintjén mindenképpen saját topikra érdemesnek gondolom. |
Én a tűzoltás dolgot sokkal jobban el tudnám képzelni varázslat formájában. (36 kör)
Vagy ha már mindenképp személyiségben gondolkodunk,akkor a Túlélőt megspékelni ezzel. "Túlélő A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei és épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás, a tűzgolyó, a földrengés és a gyújtogatás. |
Rajtam kívül esetleg más is látja a fantáziát egy esetleges 'Alakváltó' személyiségben? (faj változtatása játék közben bizonyos keretek között)
A technikai kivitelezést teljesen elfelejtve szerintem lehetne vele elég nagy taktikai nyereséget létrehozni. így ha nem is első de 2. 3. személyiségnek is kivállóan alkalmazható lenne. Ha váltassz, akkor 24 körig az új faj szorzóit + varázslatait kapod. (Esetlegesn ha van kint sereged, vagy jön feléd sereg nem válthatsz fajt) Fajváltás csak a következő körváltás után lép életbe miután visszavált az alapfajodra automatikusan, 72 körig nem válthatsz újra. Nem sikerült olyan bazi durva esetre gondolnom, amikor ez az opció nagyon megkeverné a lapokat, de lehet vele taktikázni az tény. |
Quote:
amúgy nem érzem úgy, hogy ez szükséges lenne, mivel általában a faj szerint építkezik az ember... szóval a fajváltás magaután vonna átépítést is. Biztos megéri? pl. Ha egy óriás átvált orkra, hogy támadjon valakit akkor az a valaki eszméletlen kárt tud csinálni pár kocsmányi tolival abban a 24 órában... nem is beszélve arról, ha egy +55% lakáshelyzetes fajról váltok egy kisebb férőhelyesre... maximum egy termelő törpének lenne jó, odavágni annak aki fosztogatja, de a konfliktus lerendezéséhez kevés a 24 óra, illetve utána 72 óráig ugyanúgy lehetne fosztani... |
Quote:
Az ember tükörpajzsát sem értik sokan, még 2. szinten is találkozni olyannal, aki teljesen felháborodik, hogy vihart tett az emberre, és ő kapta, rossz a játék, azonnal kárpótlást kér. Most gondolj bele, hogy X varázsolni próbál, majd vált élőhalottra. Meggömbözöd, és utólag csak azt látod, hogy az élőhalott varázsol. Bármilyen jópofa is ez így gondolatban, a valóságban ez a játékosok nagymennyiségű elvándorlását eredményezi, és ilyen újításnak nincs helye a Hódítóban. |
Quote:
|
Quote:
A tükörpajzs egy rendszeresen visszatérő "probléma", ami ugye nem probléma, mert a játék szerves része már hosszú-hosszú évek óta, de erről sokan nem tudnak, és előbb feltételezik, hogy a játék a hibás, minthogy utánanézzenek. Ez nem fog változni sem, legalábbis pozitív irányba biztosan, úgyhogy minden újításnál ezt figyelembe kell venni. |
Talán ide illik a legjobban a kérdésem, hogy van a személyiségek esetében kifejezetten olyan kikötésed Ati, hogy nem adhat trade-offot, azaz valami bónuszt malusért cserébe?
ui: bónusz/malus alatt nem feltétlen százalékokat értve természetesen |
Quote:
Támogatom!!!! :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
de mi értelme van, ha gnóm éplisttel átváltassz elfre egy napra? ráadásul elmenne a sereget x százaléka is... pont ezért nem igazán használható ez a személyiség |
Pont ez a léynege, hogy nem épülsz át, és emiatt csomó negativ hatása is van a fajváltásnak. Emiatt nem lenne übertáp képesség.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |