![]() |
Mariann esett ki, szerintem Katinak kellett volna, ő nagyon gáz sztem
|
egy kicsit off topic
Bocs az offért, de nem nagyon követem az otthoni dolgokat, viszont ha eltekintünk a dán nyelv "szépségétől", ez a két klubzene egyveleg nálam viszi a placcot, CPH éjszakai életét mindenkinek ajánlom (nem teljesen off hisz ez is egy X-faktorból való):
http://www.youtube.com/watch?v=tPUWn...eature=related |
A Non stop kiesett, sajnálom :(
Nicolas féléből rengeteg van.... ez a csapat viszont eléggé egyedi az országban. |
Quote:
A múltheti műsort még nem láttam, de azért ezúton írom, hogy azt is sajnálom, hogy Mariann kiesett -- eleve azzal nyitottam, hogy ő volt a kedvemcem. |
Quote:
|
Quote:
Nem mondom, nagyon jó hangja van, de ennyi, szerintem semmi plusz nincs benne. |
Quote:
|
Quote:
|
En nem lattam a mai adast, de akkor most a Malek mit fog mentoralni? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont itt már mindegyik nagyon jó. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem mindennapi lett volna egy Vastad Bros párbaj. :)
|
Quote:
|
Quote:
A kisVastag hetek óta nyomja a bögyöm, egy kivételtől eltekintve kritikán aluli volt a teljesítménye, ellenben Dorkával, aki a kezdeti nehézségek után hihetetlen magabiztossággal törtetett előre. Sajnálom, hogy így alakult. :-/ |
Nem értem K.L Norbit miért nyomják :confused:
Így kiesett és szép hangú hölgy :( Hajrá Nicolas :) |
Nincs értelme ennek a párbajos hülyéskedésnek, mert innentől egyik mentor sem fogja felvállalni hogy döntsön... Nagypofával mondta Feró Gesztinek hogy neked kéne dönteni, jah, de amikor Ferónak kellett volna dönteni ő is csak kirázta a nyakából...
|
A végén már eleve nem lesz ez a zsűris döntögetés, csak a nézői szavazatok. Valami ilyesmiről volt szó.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mármint nem amit írtál ,hanem azt ,h miért :) |
Quote:
a van -> van a (esetleg csak siman "van") |
Ki lesz a MegaTraktor?
|
Quote:
Most ,h elolvastam harmadszor jót visítottam :D |
Quote:
Azt meg lehet nézni mi lesz belölük.... DE van pl ellenpélda is a pl az 1983 as KI mit tud ahol a szakmai "zsüri" rendszeresen kiejtette a Pokolgépet de a közönség visszaszavazta..Igaz ott akkor még nem volt SMS csak levél....Aztán egy "zsiroskenyér" hosszal egy Smog zenekar nyerte a versenyt De érdekes a Pokolgép azóta is alkot míg a smog meg rá két évre eltünt a palettáról..De ezek az X-faktoros meg megaszaros tehetségekkel mi lesz 5 év múlva?? Arra sem fogunk emlékezni hogy Élnek.... BAH .... |
Jó volt a tegnapi műsor szerintem. Már épp gondolkoztam rajta, hogy az egyre fogyó versenyzők mellett hogy lesz kitöltve a műsoridő, de jövő héttől 2-2 dala lesz mindenkinek. Jók az ilyen műsorok, végre valahol nem csak egymást szapulják.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is csak az X-faktort nézem, a másik is lehet hogy jó, sőt linkeltek már sok jó dalt onnan, de amikor meglátom a zsűriben az egyik szélén azt az agyon sminkelt fiúcskát a másik szélén meg Friderikuszt a hideg kiráz tőle. Bár más meg lehet hogy ugyanezt érzi amikor az X-faktor mentoraira néz:)
|
Szerintem az idei megasztarban kritikan aluliak a teljesitmenyek... Az osszes. Mondanam, hogy talan epp elfogytak a tehetsegek, de az X-faktorban meg van 1-2. :)
|
Az idei megasztárt én sem nézem, az előző évek tapasztalataiból merítkeztem. :)
|
Micsoda párbajnak nézünk elébe, kérem szépen! :)
|
Quote:
Az eredményt előre meg lehet tippelni... |
Quote:
|
Egy dolog tisztán lejött. Ők tényleg igazi, szerető testvérek :)
|
Itt én már mindenkit sajnálok, aki kiesik. Igaz nem ők ketten lettek volna a tippjeim a párbajra.
|
Quote:
(nekem Nikolas és a Norbi) |
All times are GMT +1. The time now is 15:46. |