Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   X-faktor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4417)

Ildee 11-06-2010 21:10

Mariann esett ki, szerintem Katinak kellett volna, ő nagyon gáz sztem

Swiss 11-13-2010 15:35

egy kicsit off topic

Bocs az offért, de nem nagyon követem az otthoni dolgokat, viszont ha eltekintünk a dán nyelv "szépségétől", ez a két klubzene egyveleg nálam viszi a placcot, CPH éjszakai életét mindenkinek ajánlom (nem teljesen off hisz ez is egy X-faktorból való):

http://www.youtube.com/watch?v=tPUWn...eature=related

Pumi 11-13-2010 21:13

A Non stop kiesett, sajnálom :(
Nicolas féléből rengeteg van.... ez a csapat viszont eléggé egyedi az országban.

Ati 11-13-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270843)
Nicolas féléből rengeteg van.... ez a csapat viszont eléggé egyedi az országban.

Én már azon is meglepődtem, hogy ők ketten párbajoztak. Sajnálom, hogy a NonStop ment.

A múltheti műsort még nem láttam, de azért ezúton írom, hogy azt is sajnálom, hogy Mariann kiesett -- eleve azzal nyitottam, hogy ő volt a kedvemcem.

Tsobi 11-13-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270843)

Azért mutathatnál nekem még egy olyan énekest az országban, mint ez a srác.

Pumi 11-13-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 270845)
Azért mutathatnál nekem még egy olyan énekest az országban, mint ez a srác.

Rögtön azt tudnám mondani, hogy ha becsukom a szemem tök mindegy, hogy valamelyik Vastag srácot vagy Nicolast hallgatom, egy kaptafa.
Nem mondom, nagyon jó hangja van, de ennyi, szerintem semmi plusz nincs benne.

Tsobi 11-13-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270846)
Rögtön azt tudnám mondani, hogy ha becsukom a szemem tök mindegy, hogy valamelyik Vastag srácot vagy Nicolast hallgatom, egy kaptafa.
Nem mondom, nagyon jó hangja van, de ennyi, szerintem semmi plusz nincs benne.

Akkor mondhatnám én is, hogy csukott szemmel a Four Fathers "kettes fokozatban" is lemossa a színpadról a Non Stop-ot, mert ami plusz van bennük, az a kinézetük.

Pumi 11-13-2010 22:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 270847)
Akkor mondhatnám én is, hogy csukott szemmel a Four Fathers "kettes fokozatban" is lemossa a színpadról a Non Stop-ot, mert ami plusz van bennük, az a kinézetük.

Azért remélem nem gond, hogy nekem a Non stop tetszik, mert már lassan úgy tűnik mintha megszólnál a véleményem miatt :eek:

Remedy 11-13-2010 22:04

En nem lattam a mai adast, de akkor most a Malek mit fog mentoralni? :)

Tsobi 11-13-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270848)
Azért remélem nem gond, hogy nekem a Non stop tetszik, mert már lassan úgy tűnik mintha megszólnál a véleményem miatt :eek:

Ne haragudj, nem akartam ezt sugallni. :) Egyszerűen azt próbálom átadni, hogy ami jó, azt el kell ismerni, ez a Nicholas srác pedig nagyon jó és abszolut nem tucattermék.

Tsobi 11-13-2010 22:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270850)
En nem lattam a mai adast, de akkor most a Malek mit fog mentoralni? :)

Gondolom marad sima zsűritag rengeteg szabadidővel. :)

Pumi 11-13-2010 22:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 270851)
Ne haragudj, nem akartam ezt sugallni. :) Egyszerűen azt próbálom átadni, hogy ami jó, azt el kell ismerni, ez a Nicholas srác pedig nagyon jó és abszolut nem tucattermék.

Fentebb pár hsz-szel el is ismertem, írtam, hogy nagyon jó hangja van :p
Viszont itt már mindegyik nagyon jó.

Tsobi 11-13-2010 22:27

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270853)
Fentebb pár hsz-szel el is ismertem, írtam, hogy nagyon jó hangja van :p
Viszont itt már mindegyik nagyon jó.

Mindenki, kivéve Király L. Norbit :)

csákány 11-16-2010 07:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 270854)
Mindenki, kivéve Király L. Norbit :)

Kell egy bohóc is :)

Tsobi 11-20-2010 20:31

Nem mindennapi lett volna egy Vastad Bros párbaj. :)

Pumi 11-21-2010 03:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271249)
Nem mindennapi lett volna egy Vastad Bros párbaj. :)

Sajnos lemaradtam a végéről, ki párbajozott és ki esett ki?

Tsobi 11-21-2010 10:09

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 271254)
Sajnos lemaradtam a végéről, ki párbajozott és ki esett ki?

Vastag Tamás vs. Schodeinde Dorka párbajozott, utóbbi sajnos kiesett.
A kisVastag hetek óta nyomja a bögyöm, egy kivételtől eltekintve kritikán aluli volt a teljesítménye, ellenben Dorkával, aki a kezdeti nehézségek után hihetetlen magabiztossággal törtetett előre. Sajnálom, hogy így alakult. :-/

csákány 11-27-2010 20:59

Nem értem K.L Norbit miért nyomják :confused:
Így kiesett és szép hangú hölgy :(
Hajrá Nicolas :)

BimmBimm 11-27-2010 21:01

Nincs értelme ennek a párbajos hülyéskedésnek, mert innentől egyik mentor sem fogja felvállalni hogy döntsön... Nagypofával mondta Feró Gesztinek hogy neked kéne dönteni, jah, de amikor Ferónak kellett volna dönteni ő is csak kirázta a nyakából...

Ati 11-27-2010 21:24

A végén már eleve nem lesz ez a zsűris döntögetés, csak a nézői szavazatok. Valami ilyesmiről volt szó.

Tsobi 11-27-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271750)
A végén már eleve nem lesz ez a zsűris döntögetés, csak a nézői szavazatok. Valami ilyesmiről volt szó.

Erről nem hallottam, csak gondoltam rá. Ezzel is próbálják talán még komolyabb szavazásra bíztatni a közönséget..érezzék csak, hogy tényleg sok múlik rajtuk.

csákány 11-27-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271752)
Erről nem hallottam, csak gondoltam rá. Ezzel is próbálják talán még komolyabb szavazásra bíztatni a közönséget..érezzék csak, hogy tényleg sok múlik rajtuk.

Abból a van pénz :)

Remedy 11-27-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 271746)
Így kiesett és szép hangú hölgy :(

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 271753)
Abból a van pénz :)

Ma kicsit összeszavakat a kevered. :)

csákány 11-27-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 271754)
Ma kicsit összeszavakat a kevered. :)

Ezt nem vágom :)
Mármint nem amit írtál ,hanem azt ,h miért :)

Remedy 11-27-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 271756)
Ezt nem vágom :)
Mármint nem amit írtál ,hanem azt ,h miért :)

és -> egy

a van -> van a (esetleg csak siman "van")

Sami 11-27-2010 22:59

Ki lesz a MegaTraktor?

csákány 11-27-2010 23:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 271757)
és -> egy

a van -> van a (esetleg csak siman "van")

másodszor se tünt fel :D
Most ,h elolvastam harmadszor jót visítottam :D

Blacky 11-28-2010 09:53

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271752)

Milyen komoly szavazásra gondolsz ?? Ha küldesz SMS-t azzal a készítök szánláját szaporítod és itt ez a lényeg döljön a pénz..Érdekli is öket az hogy ki milyen szempontok alapján szavaz?? szarják le nagy ívben ....Ezért fordulhat elö az hogy szutyok produkciók majomparádék giccses ripacsok továbbmehetnek és a tehetség meg az énektudás nem számít..Ugyanis ha egy szakmai zsüri döntené el ki a továbbjutó és a NÉP az istenadta nép meg csak nézhetne mint a birka akkor biza veszteséges a müsor..Így viszont a kasza beíndul ezerrel és szarják le a szerkesztök ha Magyarországra szabadítanak egy kappanhangu énekelni nem tudó ripacsot..Kiadnak vele egy lemezt elkel mondjuk 10.000 Cd aztán majd 2 éve mulva azt sem tudják ki is volt az Borzas K. Arnold , Heveny Z. Dezsö, Okowukanange Dzsamina, meg a tököm tudja kik...
Azt meg lehet nézni mi lesz belölük....
DE van pl ellenpélda is a pl az 1983 as KI mit tud ahol a szakmai "zsüri" rendszeresen kiejtette a Pokolgépet de a közönség visszaszavazta..Igaz ott akkor még nem volt SMS csak levél....Aztán egy "zsiroskenyér" hosszal egy Smog zenekar nyerte a versenyt De érdekes a Pokolgép azóta is alkot míg a smog meg rá két évre eltünt a palettáról..De ezek az X-faktoros meg megaszaros tehetségekkel mi lesz 5 év múlva?? Arra sem fogunk emlékezni hogy Élnek....
BAH ....

Ati 11-28-2010 09:56

Jó volt a tegnapi műsor szerintem. Már épp gondolkoztam rajta, hogy az egyre fogyó versenyzők mellett hogy lesz kitöltve a műsoridő, de jövő héttől 2-2 dala lesz mindenkinek. Jók az ilyen műsorok, végre valahol nem csak egymást szapulják.

Tsobi 11-28-2010 10:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271781)
Jó volt a tegnapi műsor szerintem. Már épp gondolkoztam rajta, hogy az egyre fogyó versenyzők mellett hogy lesz kitöltve a műsoridő, de jövő héttől 2-2 dala lesz mindenkinek. Jók az ilyen műsorok, végre valahol nem csak egymást szapulják.

Látványos és színes, az tény.. de minőségileg nem ér fel a megasztárral. Ott kimegy az ember, elénekli a dalát és értékelik, itt viszont kelebeket formálnak belőlük, ami nem feltétlen jó. Pont ezért lehet még mindig benn K.L.N. is, ami a verseny szempontjából nagyon nem helyes.

Ati 11-28-2010 10:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271785)
Látványos és színes, az tény.. de minőségileg nem ér fel a megasztárral.

Azt sose néztem érdemben, ezért is nem tudok hozzászólni. Az nem az én világom. Ezt a fajta műsort jobban szeretem. Én személy szerint nem csinálok "versenyt" abból, hogy megasztár vagy x-faktor. Én az X-faktort nézem, és a Megasztárhoz nem szólok hozzá érdemi információ hiányában.

BimmBimm 11-28-2010 10:11

Én is csak az X-faktort nézem, a másik is lehet hogy jó, sőt linkeltek már sok jó dalt onnan, de amikor meglátom a zsűriben az egyik szélén azt az agyon sminkelt fiúcskát a másik szélén meg Friderikuszt a hideg kiráz tőle. Bár más meg lehet hogy ugyanezt érzi amikor az X-faktor mentoraira néz:)

Remedy 11-28-2010 10:13

Szerintem az idei megasztarban kritikan aluliak a teljesitmenyek... Az osszes. Mondanam, hogy talan epp elfogytak a tehetsegek, de az X-faktorban meg van 1-2. :)

Tsobi 11-28-2010 10:40

Az idei megasztárt én sem nézem, az előző évek tapasztalataiból merítkeztem. :)

Tsobi 12-04-2010 20:59

Micsoda párbajnak nézünk elébe, kérem szépen! :)

Ati 12-04-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272393)
Micsoda párbajnak nézünk elébe, kérem szépen! :)

Megjött a már emlegetett testvér-párbaj. :)

Az eredményt előre meg lehet tippelni...

Tsobi 12-04-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272395)
Az eredményt előre meg lehet tippelni...

Számomra sem kérdés.. pedig a kisgyerek ma jó volt. :)

Hex 12-04-2010 21:16

Egy dolog tisztán lejött. Ők tényleg igazi, szerető testvérek :)

Ati 12-04-2010 21:21

Itt én már mindenkit sajnálok, aki kiesik. Igaz nem ők ketten lettek volna a tippjeim a párbajra.

Tsobi 12-04-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272398)
Itt én már mindenkit sajnálok, aki kiesik. Igaz nem ők ketten lettek volna a tippjeim a párbajra.

Hanem? :)

(nekem Nikolas és a Norbi)

All times are GMT +1. The time now is 15:46.