![]() |
Egyébként tudtommal nincs olyan szabály a magyar nyelvtanban ami előírja, hogy 6-tal nem lehet mondatot kezdeni. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet nekem reagáltál valamit, de amíg nem idézik be, ezt sem fogom látni. Jobb lett volna nem firtatni ki miért adott lefelé kezet és hányat, ha már változtatni nem tudsz magadon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat." Ez pont 6. :D |
Hat bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat. :D:D:D
|
Quote:
|
/OFF
Vajon mekkora sikere lenne, ha indítanék, egy "Ki utálja az utálós topicokat?" című topicot? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De lehet, hogy jobban járunk, ha nem tudjuk a választ. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig nem utáltam Ildee-t, de most már rühellem...
így jó? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Es Te nem szoktal topicokat nyitni? |
Quote:
Ez valami teszt/kísérlet szeretne lenni? (Annak még elmenne :p) |
Quote:
szerinted nem vagyok eléggé szocializálódva? |
Quote:
Mindenért, ami csak eszembe jut, nem nyitok, de most már fogok. Engem is érdekel sok minden, amit nem látok (csoportok alján a heki, létszám, csoportok teteje, ahol nemvok). |
Quote:
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato. |
De ha nem tetszik akkor tilts le.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket (mondjuk ez egy picit grammar nazi-ság :D), illetve a 'hat/hát'-as téma is...) |
Quote:
az, hogy teleoffolták, meg összevesztek állandóan egy topicban, nem miattam volt |
Quote:
bár, érthető miért.... |
Quote:
Lehet, csak kipróbálta milyen úgy írni :) Teged zavar az ekezetlen iras? :D Na, de ne maaaaaar |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Attól, hogy vki árva, még nem feltétlenül lesz ilyen, mint Te... Ugye, nem idegesítelek? :) |
Quote:
ne sajnaltasd magad! |
Én nem utállak, de tényleg zavaró az a sok hat meg hát...
és nem értem, ha igazat adsz a megszólóknak, akkor miért csinálod csak azért is?! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:07. |