Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ki mennyire utálja Ildeet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4382)

Tsobi 10-12-2010 00:18

Egyébként tudtommal nincs olyan szabály a magyar nyelvtanban ami előírja, hogy 6-tal nem lehet mondatot kezdeni. :)

Princ 10-12-2010 08:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266690)
Egyébként tudtommal nincs olyan szabály a magyar nyelvtanban ami előírja, hogy 6-tal nem lehet mondatot kezdeni. :)

Nincs, csak valaki megint jött kötözködni és szabályozni. :rolleyes:

Remedy 10-12-2010 09:02

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266698)
Nincs, csak valaki megint jött kötözködni és szabályozni. :rolleyes:

Kezdelek unni. Elmondtam a velemenyem. Normalisan. Sem kotozkodes nem volt, sem szabalyozas. Nalam most mesz a mellozottek listajara. Innentol ne is erolkodj, nem fogom latni az orokos basztatasod.

Princ 10-12-2010 09:35

Lehet nekem reagáltál valamit, de amíg nem idézik be, ezt sem fogom látni. Jobb lett volna nem firtatni ki miért adott lefelé kezet és hányat, ha már változtatni nem tudsz magadon.

Remedy 10-12-2010 11:24

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266689)
Hat nincs :) es tenyleg csunya, kosz h szoltal

Erre meg nem jottem ra, hogy tenyleges koszonet, es mar eszre sem veszed, hogy igy kezded a mondatokat, vagy pedig egy fricska szeretett volna lenni, ez esetben a koszonom teljesen felesleges bele...

Ildee 10-12-2010 11:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266704)
Erre meg nem jottem ra, hogy tenyleges koszonet, es mar eszre sem veszed, hogy igy kezded a mondatokat, vagy pedig egy fricska szeretett volna lenni, ez esetben a koszonom teljesen felesleges bele...

hat bocsanat h mgkoszontem :D:D:D

Ati 10-12-2010 11:32

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266705)

Ez így nagyon félreérthető. Írd így:

"Bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat." Ez pont 6. :D

Ildee 10-12-2010 11:36

Hat bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat. :D:D:D

Ati 10-12-2010 11:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266707)
Hat bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat, bocsánat. :D:D:D

Még ebből is 6? Az már 36 darab... No azt Neked kell leírnod, én ilyen mennyiségnél már nem segítek. :p

SGB 10-12-2010 11:41

/OFF

Vajon mekkora sikere lenne, ha indítanék, egy "Ki utálja az utálós topicokat?" című topicot? :)

Ati 10-12-2010 11:41

Quote:

Originally Posted by SGB (Post 266710)
/OFF

Vajon mekkora sikere lenne, ha indítanék, egy "Ki utálja az utálós topicokat?" című topicot? :)

Nem volt még olyan? :)

Ildee 10-12-2010 11:42

Quote:

Originally Posted by SGB (Post 266710)
/OFF

Hajra ;) Dragi biztos szavazna.

SGB 10-12-2010 11:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266711)
Nem volt még olyan? :)

Erre nem is gondoltam. :rolleyes:
De lehet, hogy jobban járunk, ha nem tudjuk a választ. :)

Vent 10-12-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266705)

miert erolteted ezt a bugyutasagot? :]

Ildee 10-12-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 266740)
miert erolteted ezt a bugyutasagot? :]

hat csak ugy

Vent 10-12-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266744)
hat csak ugy

korrekt es tartalmas valaszt kaptam, koszonom! :D

Ildee 10-12-2010 13:12

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266687)
sokan ezért nem kedvelnek, mert szerintük sosincs egy önálló gondolatod :)

Hat ezzel nem ertek egyet. Bizonyos temakban igenis vannak onallo gondolataim, bar ez nem a hodito.

Pool 10-12-2010 13:15

Eddig nem utáltam Ildee-t, de most már rühellem...
így jó?

Ildee 10-12-2010 13:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266749)
Eddig nem utáltam Ildee-t, de most már rühellem...
így jó?

De miért? Kifejtenéd?

Pool 10-12-2010 13:19

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266751)
De miért? Kifejtenéd?

Rühellek, mert ezzel a sok topicnyitással akarsz előtérben maradni, mert amúgy a kutya sem foglalkozna Veled...

Ildee 10-12-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266755)
Rühellek, mert ezzel a sok topicnyitással akarsz előtérben maradni, mert amúgy a kutya sem foglalkozna Veled...

Hat ez igy nem igaz, valahol fel kell tenni a kerdeseket is.
Es Te nem szoktal topicokat nyitni?

Andrew 10-12-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266751)
De miért? Kifejtenéd?

Én a deviáns viselkedésre tippeltem volna...
Ez valami teszt/kísérlet szeretne lenni? (Annak még elmenne :p)

Ildee 10-12-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266759)
Én a deviáns viselkedésre tippeltem volna...
Ez valami teszt/kísérlet szeretne lenni? (Annak még elmenne :p)

ezt mire érted?
szerinted nem vagyok eléggé szocializálódva?

Pool 10-12-2010 13:25

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266758)
Hat ez igy nem igaz, valahol fel kell tenni a kerdeseket is.
Es Te nem szoktal topicokat nyitni?

Általában akkor nyitok, ha javaslatom, ötletem van a játék javítása, játszhatósága érdekében.
Mindenért, ami csak eszembe jut, nem nyitok, de most már fogok. Engem is érdekel sok minden, amit nem látok (csoportok alján a heki, létszám, csoportok teteje, ahol nemvok).

Ildee 10-12-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266765)
Általában akkor nyitok, ha javaslatom, ötletem van a játék javítása, játszhatósága érdekében.
Mindenért, ami csak eszembe jut, nem nyitok, de most már fogok. Engem is érdekel sok minden, amit nem látok (csoportok alján a heki, létszám, csoportok teteje, ahol nemvok).

Hat emlexem regebben nyitogattal te is egy csomo topicot, melyeket vegul Ati zarolt le. Az mi volt? Feltunesi viszketegseg?
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato.

Ildee 10-12-2010 13:27

De ha nem tetszik akkor tilts le.

Ati 10-12-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266767)
Hat emlexem regebben nyitogattal te is egy csomo topicot, melyeket vegul Ati zarolt le. Az mi volt? Feltunesi viszketegseg?
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato.

Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek, és nem biztos, hogy az ismerkedésnek ez a legjobb módja, hogy megkérdezed, hogy ki miért utál.

Remedy 10-12-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266770)
Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek.

De ahogy nezem, jo uton halad afele, hogy legyen letjogosultsaga a topicjanak. :)

Ildee 10-12-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266770)
Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek, és nem biztos, hogy az ismerkedésnek ez a legjobb módja, hogy megkérdezed, hogy ki miért utál.

Hat szerintem azert eleg sokan emlekeznek ram ahhoz hogy ezt megtudjak itelni.

Andrew 10-12-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266763)
ezt mire érted?
szerinted nem vagyok eléggé szocializálódva?

Mindenféle értelmes előzmény nélkül előrukkolsz ezzel az értelmes témával, aminek az öncélú kötekedésen kívül nincsen semmilyen értelmes célja.
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket (mondjuk ez egy picit grammar nazi-ság :D), illetve a 'hat/hát'-as téma is...)

Pool 10-12-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266767)

Muti már azokat, amik azért lettek zárolva, mert nem volt létjogosultságuk...
az, hogy teleoffolták, meg összevesztek állandóan egy topicban, nem miattam volt

Pool 10-12-2010 13:34

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266776)
Hat szerintem azert eleg sokan emlekeznek ram ahhoz hogy ezt megtudjak itelni.

Nekem fingom sincs, ki vagy, de gondolom vmi feltűnési viszketegségben szenvedő nőnemű egyén, akit otthon elhanyagolnak...:)
bár, érthető miért....

J.Ati 10-12-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266782)
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket

És tényleg :D
Lehet, csak kipróbálta milyen úgy írni :)

Teged zavar az ekezetlen iras? :D
Na, de ne maaaaaar

Ildee 10-12-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266785)
Nekem fingom sincs, ki vagy, de gondolom vmi feltűnési viszketegségben szenvedő nőnemű egyén, akit otthon elhanyagolnak...:)
bár, érthető miért....

Hat valoban elhanyagoltak, ugyanis nekem nem volt se anyam se apam, bar szamomra nem ertheto h miert tesz ilyet egy szulo, de probald mar ki milyen, aztan meglatjuk mennyire leszel elviselhetetlen, bar te igy is az vagy.

Ildee 10-12-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266782)
Mindenféle értelmes előzmény nélkül előrukkolsz ezzel az értelmes témával, aminek az öncélú kötekedésen kívül nincsen semmilyen értelmes célja.
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket (mondjuk ez egy picit grammar nazi-ság :D), illetve a 'hat/hát'-as téma is...)

Nincs magyar billentyuzetem.

Pool 10-12-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266794)
Hat valoban elhanyagoltak, ugyanis nekem nem volt se anyam se apam, bar szamomra nem ertheto h miert tesz ilyet egy szulo, de probald mar ki milyen, aztan meglatjuk mennyire leszel elviselhetetlen, bar te igy is az vagy.

Akkor Te egy klón vagy? :eek:
Attól, hogy vki árva, még nem feltétlenül lesz ilyen, mint Te...

Ugye, nem idegesítelek? :)

Vent 10-12-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266794)

ugyan mar Ildi, mindenkinek az eleteben voltak toresek, tragediak. nekem is, de ettol fuggetlenul igyekszem javulni, fejlodni, jobba valni..
ne sajnaltasd magad!

Kubbi 10-12-2010 13:41

Én nem utállak, de tényleg zavaró az a sok hat meg hát...
és nem értem, ha igazat adsz a megszólóknak,
akkor miért csinálod csak azért is?!

Ildee 10-12-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266796)
Akkor Te egy klón vagy? :eek:
Attól, hogy vki árva, még nem feltétlenül lesz ilyen, mint Te...

Ugye, nem idegesítelek? :)

De igen, es nem vagyok arva, hanem eldobtak a szuleim ami tzalan meg rosszabb es elarulom neked, hogy a hozzam hasonloak tobbsege erettsegizetlen, es tolvaj lesz, szoval igazad van nem mindegyik olyan mint en.

Ildee 10-12-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 266799)
Én nem utállak, de tényleg zavaró az a sok hat meg hát...
és nem értem, ha igazat adsz a megszólóknak,
akkor miért csinálod csak azért is?!

azt csak poenbol, de igyekszem leallni vele.

All times are GMT +1. The time now is 04:07.