![]() |
Quote:
Hogy pl arról beszéljek, hogy ütés előtt, után éplista, jól lehet látni, hogy egy adott távolságból mekkora bontást preferál... |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem is tetszene...
|
Quote:
A nagyobb gond az, hogy ha van mentett gömb is és éplista is, akkor... wáááá, karácsonyfa lesz ebből......... :( |
Próbaképp megnézhetjük, hogy mennyire lesz csúnya, ha friss infó esetén is látszik mindkét plusz infó, egyelőre próbálok valamit kitalálni, hogy normálisan is nézzen ki... 3 darab I betű már kicsit sok lesz, viszont ikonból se fér el nagy, amin látszana, hogy mit ábrázol.
|
Mi???:eek: :confused:
Én még a problémát se értem :mad::(:eek: Valaki légyszi... |
Quote:
Ha van mentett gömböd, ÉS mentett éplistád....... Ha van mentett gömböd ÉS mentett éplistád ÉS friss infód......... |
Az I betű mellet egy E betű?Kék-fehér?:)
|
Mindjárt teszek be képernyőfotókat, pillanat...
|
Quote:
Vagy kihozza az infókat, és hogy ne kavarodjon bele, pl, ha csak mentettek vannak, akkor leírja szépen, hogy Kristálygömb: Jelenleg nem rendelkezel vele, ide kattintva megnézheted a mentett kristálygömbjeit Épületlista: Jelenleg nem rendelkezel friss éplistával, ide kattintva megnézheted a régebbit És akkor ha egyikből sincs friss, akkor fehér az az I betű. |
Quote:
Nem rossz ez sem, csak mikor lesz kék az a betű?Ha friss a gömb és az éplista nem vagy fordítva? vagy egy harmadik szín bevezetése? |
Tudom még bonyolítani:)
|
Ez nagyon vad?
http://forum.hodito.hu/pic/kei.jpg Az egér nem látszik a képernyőfotón, az éppen az É betűn áll, arra fel mutatja a kis infó, hogy az mit jelent pontosan. Ugyanez a K és az I betűkre is. (Eddig az I betűn nem volt.) |
Quote:
kék meg akkor legyen az "I", ha van friss gömb ez szerintem túl van bonyolítva, elvégre az "I" az Információ nem? akkor kék, ha van friss infó, amibe a gömb is, meg az éplista is beletartozik vagy lenne egy fehér "I", hogy van mentett, és ha van friss, akkor arra az esetre mellette lenne egy kék "I" |
Szerintem elég az I meg az É betű.
|
Sztem sem kell bonyolítani, elég az I betű
kék, ha van vmi friss rákatt és látod mi fehér, ha nem friss, rákatt és látod mi... ennyi fáradtságot vegyen mindenki jó, hogy nem a kurzort a betűhöz húzva már fel is ugrik az info... kész.... |
Quote:
Azt lehet, hogy katt I-re, majd újabb katt, hogy a kettő közül melyiket akarod nézni. Csuklanék rendesen... :) |
Quote:
|
http://forum.hodito.hu/pic/kei.jpg
itt meg félrekattint az ember véletlenül, és ugyanúgy csuklasz :) én boldogan vállalnám a plusz kattintást...(szeretem a rendet) |
törölve -
|
Quote:
|
No akkor...
Van friss infó: kék I (mint most) ... katt ... Amiből van friss, abból látod, ahogy eddig. Amiből nincs, de van mentettm, oda felirat, hogy hééé, van mentett, katt ide érte. Nincs friss infó: fehér I (mint most) ... katt ... igazából teljesen ugyanaz, mert választanod kell, hogy mire vagy kíváncsi, úgyhogy ide is jöhet ugyanaz az oldal, hogy egységes legyen. Inenntől kezdve minden egy oldalről érhető el (plusz kattintással, ha mentett infó kell!!!), az I betű színe csak arra utal, hogy friss infó van-e. Így? Nekem az első v erzió jobban tetszett, ez számomra max azért jobb, mert nem lesz tőle karácsonyfa a pontlista. |
Amúgy a kereső eszméletlen jó lett szerintem... ;)
Kikeresheted azokat az országokat, akiknek 10%-nál kevesebb barakkjuk van, de 8 darabnál több drágakőbányájuk, és most 2 körön belül vannak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
külön lapokkal a böngészőben mindkét eset megoldható, de szerintem a kategóriánként elkülönítés elegánsabb, és adott esetben kényelmesebb is lehet |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Holnap délelőttig "szavazhattok", hogy kinek melyik verzió miért tetszik jobban. :)
|
Quote:
Quote:
|
nekem nem tetszik a K É I meg kék I
Egy olyan megoldás nem lehetséges, hogy a mostani infó rész 2felé van bontva, kettő jelre az egyik a gömb, a másik az éplistát jelöli amelyikből van friss az kék, amelyikből nincs az fehér ezzel a 2 jellel megoldható minden variáció |
Quote:
|
Quote:
Ez eddig rajtam kívül senkinek nem tetszett. :D |
Quote:
Nekünk is kevesebb kattintást jelentene. A formája, K, É betűk csúnyácskák kissé, más baja sztm sincsen. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:08. |