Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

Pool 08-27-2010 20:10

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261702)
Talán úgy gondolod, hogy megállja a helyét A-ban egy feles?
A hullát sikerült kicsit javítani, akár jöhetne a sorban most ez...

A-ban felesleges a feles, bármekkora erősítése lesz.
Kit érdekelne, hogy felgyújt 1000 házat, mikor üres az orim?
9 kör múlva meg építek 2k kocsmát és vége a nagy aprításának...

Pool 08-27-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261704)
Végülis elnevezhetjük ezt a játékot Orkítónak is. Egyeseknek biztos bejönne. Csak a többségnek nem. De az meg úgyse számít, ugyebár. ;):)

Nem erről van szó, de ha ilyen, számomra butaságokkal erősítünk egy fajt, hogy szöviben +30% varierő, akkor kapjon mindegyik ilyet, pl. az ork is, mint hozzám közelálló faj...
akkor oda is kevesebb templom kellene
vagy szegény embernek lenne jó pár bónusz, ha szövis
és még sorolhatnám
ennyi...

[HTPA]GeeForce 08-27-2010 20:16

A baj nem ott van, hogy erős, vagy sem. Hanem ott, hogy a játék egyik elemének azt a jelzőt lehet adni, hogy "felesleges".
Főleg akkor baj ez, hogyha az az 'elem' az egyik faj.
Tudom, hülye is vagyok, meg nem is értek hozzá, de én mégis úgy gondolom, hogy a játék akkor lenne teljes, ha minden faj minden szinten használható lenne. - Akármekkora butaság is ez.

Pool 08-27-2010 20:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261711)
A baj nem ott van, hogy erős, vagy sem. Hanem ott, hogy a játék egyik elemének azt a jelzőt lehet adni, hogy "felesleges".
Tudom, hülye is vagyok, meg nem is értek hozzá, de én mégis úgy gondolom, hogy a játék akkor lenne teljes, ha minden faj minden szinten használható lenne. - Akármekkora butaság is ez.

Amíg van a 10k-n túli 0% lopás, addig sztem A-ban semmi értelme azzal lenni
sztem...

Redback 08-28-2010 05:19

Quote:

Ahogy változik az értékrend, felfele haladva egyre többet ér a föld, úgy változik szerintem a fajok összetétele. Amelyik alkalmas a föld védelmére/szerzésére, azok a fajok "muzsikálnak".

Dew 08-28-2010 08:55

végiggondoltam közben... mégsem vagyok úgy oda a javaslatért. Így is elég nagy "pusztítást" tud végbevinni egy feles, ne tegyük még "nehezebben" beüthetővé. Ha lopni akar, akkor igenis viselje a mészárokat. Valamit valamiért.

Quote:

abszolút nem felesleges. én is szívesen lopkodok néha, ha úgy tartja kedvem egy-egy szinten át egy felessel. ide idézném Redbacket:

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261756)
Ahogy változik az értékrend, felfele haladva egyre többet ér a föld, úgy változik szerintem a fajok összetétele. Amelyik alkalmas a föld védelmére/szerzésére, azok a fajok "muzsikálnak".

amíg toli akciókkal nem lehet földet lopni, addig nem lesz számottevően sok feles A-ban. Még talán B-ben sem.

Írták többen, hogy mostanság kevesebb a tolis ország, kevesebb tolvajt tartanak az emberek, stb... ebből következik, hogy a felesnek is elég kevesebb tolvaj, szóval van helye másra is, eredményesen tud lopkodni. Arról meg nem a faj tulajdonságai tehetnek, hogy most megéri-e tekit lopni, vagy nem éri meg. Ha erősítünk a felesen attól nem megy feljebb az ár.

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 09:49

Arra próbáltam rávilágítani, hogy 5. és 4. szinten nem nagyon éri meg lopkodni, mert mindenki vigyáz arra, ami vagyona van, ráadásul sok helyen az árak csökkenése miatt többe kerül lopni, mint amit elhozol, mert neked arra rúnád megy el, viszont nem lehet eladni a cuccokat.
+ még a mészárt megkapod érte...
3. 2. 1. szinten meg nem nagyon éri meg felessel lenni.

Ha ez a tendencia nem változik meg, nemsokára (mondjuk 1-2 év múlva) eljutunk oda, hogy valóban feleslegessé válik minden tolvaj ország. Akkor mi lesz? Töröljük pl a félelf fajt a játékból?.. Az ilyesmit kéne elkerülni.

Tehát még egyszer leírom:
nem a félelfet féltem, nem azért álltam a javaslat mellé, mert csak félelfem van, és egyre kevésbbé tudok érvényesülni, mert ha akarok, játszom mással. Sőt... Talán félelfből van a legkevesebb országom, mert inkább elfes vagyok, mert ha nem tudok vele lopni, azonnal átépülök hadivá, és elkezdek ütni.
DE!
Minden olyan javaslatot ellenezni fogok, ami a játékot szürkíti,
és minden olyan javaslatot támogatni fogok, ami színesíti!

Pool 08-28-2010 09:50

A felest egy jó hadis szöviben bármikor beüti sztem...
Ettől még nem kell erősíteni
De ez van, amikor lopkod, lelke rajta...
Arab országokban a kezét vágják le a tolvajnak...

Pool 08-28-2010 09:52

Ha megerősítjük a felest, rögtön nyitok topicot az orknak, az biztos

Ati 08-28-2010 09:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261759)
Minden olyan javaslatot ellenezni fogok, ami a játékot szürkíti,
és minden olyan javaslatot támogatni fogok, ami színesíti!

A "szürkítés" nem a játék változásából adódik, hanem a játékosszokások változásából. Ha megnézed, akkor a tartalékgyűjtés valamilyen formája ma teljesen mindennapos. Ezek az emberek csoportok alján/tetején beállnak tartalékot gyűjteni valamilyen formában, és a tartalékokat megvédeni. Míg ez ma mindennapos, addig régen ez nem volt jellemző. Régen az ember fogta magát, és ment, mielőbb végigszaladva a csoporton. Ma mások a szokások.

Ati 08-28-2010 09:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261760)
Arab országokban a kezét vágják le a tolvajnak...

Ez viszont egy online játék, ahol a "tolvaj" név csak azért van, hogy könnyebben el tudd helyezni magadban. Hívhatnánk "hgtzklm"-nek is, hogy ne hasonlítson semmi valóéletbeli dologhoz.

Pool 08-28-2010 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261763)
Ez viszont egy online játék, ahol a "tolvaj" név csak azért van, hogy könnyebben el tudd helyezni magadban. Hívhatnánk "hgtzklm"-nek is, hogy ne hasonlítson semmi valóéletbeli dologhoz.

Ezzel csak azt akartam példázni, hogy ha egy ország tolvajlásra adja a fejét, akkor vállalja, hogy ezrét szépen megcsapkodják. Ne erősítsünk már a tolvajon, hogy biztonságosabban lophasson...
sztem...

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:02

Ti, az A csoport, és az egész játék legjobb játékosai, már kiírtottatok egy fajt a játékból. A továbbiakban történő fajeltűnéseket is nyíltan támogatjátok.

Mert hogy milyen dolog az már, hogy rámgyújtja a házat, és utána nehéz beverni?.... Úgy sajnállak benneteket, nagy játékosokat. Kénytelenek voltatok időt, pénzt, energiát pazarolni egy-egy elf beverésére. Igaz. Sokkal egyszerűbb volt kikönyörögni, hogy soha többé ne tudjon hozzátok érni, és az életüket rettegve éljék le, mert a legtöbb esetben nem úgy indult, hogy az elf kiártózott a betonból, hanem úgy, hogy az izomagyú ork ingyenföldnek nézte... Én kérek elnézést. :D

Ne annak indíts topicot, hogy az orkot erősítsük.
Indíts rögtön topicot annak, hogy az ork, az óriás, és a törpe kivételével töröljöünk minden más fajt. Igazából nincs is rájuk szükség, mert a profik úgyis mind orkkal vannak. Elég rosszul hangzik mi? Pedig sajnos épp ezt csináljátok, csak nem ilyen konkrétan... Hanem szépen, lassan, csendben. De efelé megy a játék.

A hullát is megerősítettük, és csak azért nincs tömegfelháborodás, mert még mindig harmatgyenge az igazi hadis fajokhoz képest, így nem lesz belőle potentát az A-ban soha. Viszont ingyenföldnek még mindig nagyon jó. Sőt, jobb, mert annyit azért erősítettünk rajta, hogy gyorsabb ütembe vigyék felfelé a földet, mert a gyakorlatlanabb játékosokat most már viszont beverik a hullák.

Ó jeee..

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261762)
A "szürkítés" nem a játék változásából adódik, hanem a játékosszokások változásából. Ha megnézed, akkor a tartalékgyűjtés valamilyen formája ma teljesen mindennapos. Ezek az emberek csoportok alján/tetején beállnak tartalékot gyűjteni valamilyen formában, és a tartalékokat megvédeni. Míg ez ma mindennapos, addig régen ez nem volt jellemző. Régen az ember fogta magát, és ment, mielőbb végigszaladva a csoporton. Ma mások a szokások.

Nem erről van szó. Arról van szó, hogy a helyzet adott. A helyzet pedig az, hogy a játék szürkül, többek között azért is, amit te leírtál.

Csak nem tetszik, hogy egyes emberek erre még rá is erősítenek, direkt.
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de én csakazért is ellenállok. Nem véletlen, hogy amióta kiírták az elfet a játékból, csakazért is elf vagyok, sőt, hogy borsot törjek a herélők orra alá, még hadizok is vele. Elég keményen.

De 1 fecske nem csinál nyarat.
Valljuk be, a félelf is egy inkább kifelé szorul a játékból.
Én sem lopok már vele, ártózni felesleges, arra használom, hogy sok körös távolságból infót gyűjtsek vele...
Infószerzésből meg NEM lehet megélni. Én is cask azért tartok fenn ilyen országokat, mert a másik 80-nak van annyi pénze, hogy el bírom tartani a "pénzelnyelő" országokat.
Ilyen országok a tolvaj, és a varázsló országok. A gömbön, meg az éplistán kívül semmi értelmük valójában.

Peter Rose 08-28-2010 10:11

Valaki említette, hogy amíg nem tud földet lopni, bocsánat, már nem emlékszem, hogy ki...
Rögtön az jutott eszembe, hogy akkor tudjon!
(Kíváncsi vagyok, ez a hsz mit vált ki :) )

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261764)
Ezzel csak azt akartam példázni, hogy ha egy ország tolvajlásra adja a fejét, akkor vállalja, hogy ezrét szépen megcsapkodják. Ne erősítsünk már a tolvajon, hogy biztonságosabban lophasson...
sztem...

Fordítsuk már meg a szituációt, légy szíves...

Tudod, van olyan, hogy az a tolvaj nem lop semmit (tehát nem is igazi tolvaj), viszont mivel INGYENFÖLD, mert semmi komoly sérülést nem tud okozni, semmi durva vagyont ellopni nem tud, a legtöbbször a HADIS ORSZÁG kezdi a történetet.

A te példáddal élve: a hadis jön, és levágja a feles kezét, mert legalább 1, de sokszor 2-3 sereggel is befér, brutális károkat képes okozni, miközben a feles nem ártott neki semmit.

Nézzük meg azt is, hogy az aggresszoron milyen "revansot" lehet venni.

Ha egy feles kitekiz egy orkot, vagy rágyújt pár házat, az az orknak nem nagyon fog fájni. Nem nehéz pótolni a dolgokat...
Viszont brutális revansot tud venni rajta. Olyat, ami NEM egyenértékű a kéz levágásával. Az élve ledarálással egyenértékű.

De bezzeg ha az ork az agresszor? Mert mondjuk ott egy feles előtte, és nyilván tisztában van azzal, hogy ha beveri, a feles SEMMI komoly problémát okozni neki nem tud... Miért is ne verné be? Be fogja. A feles meg max ellop tőle 10.000 tekit... Vagy rágyújt 20 házat.
Hú de nagy revans.

A fajok nincsenek egyensúlyban. Szerintem.

Ati 08-28-2010 10:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261768)
Hú de nagy revans.

Ezért vannak a szövijei. Egy hadilag életképtelen országot ne egymagában akarj sikerre vinni, hanem szövetségben. Ezért is volt érdekes Monró javaslata arról, hogy ha a szöviben van egy félelf, akkor jár valami plusz.

Pool 08-28-2010 10:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261765)
Ti, az A csoport, és az egész játék legjobb játékosai, már kiírtottatok egy fajt a játékból. A továbbiakban történő fajeltűnéseket is nyíltan támogatjátok.

Mert hogy milyen dolog az már, hogy rámgyújtja a házat, és utána nehéz beverni?.... Úgy sajnállak benneteket, nagy játékosokat. Kénytelenek voltatok időt, pénzt, energiát pazarolni egy-egy elf beverésére. Igaz. Sokkal egyszerűbb volt kikönyörögni, hogy soha többé ne tudjon hozzátok érni, és az életüket rettegve éljék le, mert a legtöbb esetben nem úgy indult, hogy az elf kiártózott a betonból, hanem úgy, hogy az izomagyú ork ingyenföldnek nézte... Én kérek elnézést. :D

Ne annak indíts topicot, hogy az orkot erősítsük.
Indíts rögtön topicot annak, hogy az ork, az óriás, és a törpe kivételével töröljöünk minden más fajt. Igazából nincs is rájuk szükség, mert a profik úgyis mind orkkal vannak. Elég rosszul hangzik mi? Pedig sajnos épp ezt csináljátok, csak nem ilyen konkrétan... Hanem szépen, lassan, csendben. De efelé megy a játék.

A hullát is megerősítettük, és csak azért nincs tömegfelháborodás, mert még mindig harmatgyenge az igazi hadis fajokhoz képest, így nem lesz belőle potentát az A-ban soha. Viszont ingyenföldnek még mindig nagyon jó. Sőt, jobb, mert annyit azért erősítettünk rajta, hogy gyorsabb ütembe vigyék felfelé a földet, mert a gyakorlatlanabb játékosokat most már viszont beverik a hullák.

Ó jeee..

Elég sok butaságot hordtál össze, látszik, hogy csak anarchban játszol.
Én azt írtam, amíg van a 10k =0% lopás dolog, addig lehet erősíteni világba, akkor is szart se ér A-ban...
Alsőbb szinteken meg ha lop a feles, akkor várhatja, hogy lecsapják, ne adjunk neki erőt a jobb lopáshoz, ha más faj nem kap pl a tolvajok ellen
Az a hülyeség, meg amit írtál, hogy ha szövis +30% varierő ne csak a sajátja legyen, akkor kapjon minden faj vmi bónuszt még...
Nem kell rögtön személyeskedned, ha vkinek nem tetszik egy megbeszélés alapötlete...
köc!

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261769)
Ezért vannak a szövijei. Egy hadilag életképtelen országot ne egymagában akarj sikerre vinni, hanem szövetségben. Ezért is volt érdekes Monró javaslata arról, hogy ha a szöviben van egy félelf, akkor jár valami plusz.

Nekem is ez volt a javaslatom. Le lettem hülyézve. Meg majd ha ilyen lesz, akkor majd indul orkerősítő topik is. :)
Innentől kezdve nem tartom komolynak ezt a vitát.

Pool 08-28-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261768)
Fordítsuk már meg a szituációt, légy szíves...

Tudod, van olyan, hogy az a tolvaj nem lop semmit (tehát nem is igazi tolvaj), viszont mivel INGYENFÖLD, mert semmi komoly sérülést nem tud okozni, semmi durva vagyont ellopni nem tud, a legtöbbször a HADIS ORSZÁG kezdi a történetet.

A te példáddal élve: a hadis jön, és levágja a feles kezét, mert legalább 1, de sokszor 2-3 sereggel is befér, brutális károkat képes okozni, miközben a feles nem ártott neki semmit.

Nézzük meg azt is, hogy az aggresszoron milyen "revansot" lehet venni.

Ha egy feles kitekiz egy orkot, vagy rágyújt pár házat, az az orknak nem nagyon fog fájni. Nem nehéz pótolni a dolgokat...
Viszont brutális revansot tud venni rajta. Olyat, ami NEM egyenértékű a kéz levágásával. Az élve ledarálással egyenértékű.

De bezzeg ha az ork az agresszor? Mert mondjuk ott egy feles előtte, és nyilván tisztában van azzal, hogy ha beveri, a feles SEMMI komoly problémát okozni neki nem tud... Miért is ne verné be? Be fogja. A feles meg max ellop tőle 10.000 tekit... Vagy rágyújt 20 házat.
Hú de nagy revans.

Beverem én a másik szövi orkját is, ha nincs más, nem kell nekem egy "szerencsétlen feles" földje...
de láttam már pár olyan írást, ahol a nagytudású feles szerencsétlen kezdőkön mutatta meg óriási erejét
az olyanokat rühellem...
ha előttem van egy, nézek rá egy fosztit, ha nem jön lé, akkor mehet a föld
de csak úgy nem fogom mészárolni, ha nincs okom rá

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:22

Kedves pool, semmi butaságot nem írtam.
Az elf sem volt erős. Csak "rá kellett készülni komolyabban" arra, hogy be legyen ütve. Egy ország sem üthetetlen. (amelyik igen, az meg se varival se tolival nem fog tudni kárt okozni...)
A félelf még az elfnél is gyengébb... És igenis kezd kikopni a játékból. Nem csak felsőbb szinteken. Alsúbb szinteken is.
Kis hektáron ugyanis az ártózás nevetséges, a lopás meg nem hajt hasznot. Nagy hektáron meg életképtelen egy ilyen ország. Ez sajnos(!) tény. Akkor is, ha szerinted butaságokat hordok össze.

Pool 08-28-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261769)

De akkor járjon azoknak is vmi plusz, ahol nincs feles...
pl. hulla, pl. ember, pl. törpe, aki könnyen ártózható pl-pl-pl

[HTPA]GeeForce 08-28-2010 10:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261772)
Beverem én a másik szövi orkját is, ha nincs más, nem kell nekem egy "szerencsétlen feles" földje...
de láttam már pár olyan írást, ahol a nagytudású feles szerencsétlen kezdőkön mutatta meg óriási erejét
az olyanokat rühellem...
ha előttem van egy, nézek rá egy fosztit, ha nem jön lé, akkor mehet a föld
de csak úgy nem fogom mészárolni, ha nincs okom rá

Lehet, hogy te nem.
Nekem agyba főbe verték sokszor az elfjeimet meg a feleseimet olyan országok, amikhez hozzá se nyúltam.
Indok: "há vaze biztos lopni akartáá".. "aki ilyen fajt választ megérdemli".. "béna kezdő... a profik hadakoznak..."
Sajnos van ilyen is. Nem csak olyan, hogy a tolvaj kárt okoz, te meg (jogosan!) leütöd érte.

Ezért is van az, hogy az elfemet verem fel orkokon. És nem az orkomat elfeken...

Ati 08-28-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261774)
De akkor járjon azoknak is vmi plusz, ahol nincs feles...
pl. hulla, pl. ember, pl. törpe, aki könnyen ártózható pl-pl-pl

A hulla kap szintenkénti plusz férőhelyet, plusz haderőt, megkapja az ellenfél elhulló egységeit, szerintem bőven van neki sajátossága. A törpe a termelésével, az építésével, a képzésével szinte univerzális faj. Az ember mind a mai napig tud meglepetéseket okozni a súgót nem olvasóknak (és ők elég sokan vannak).

Attól, hogy valamelyik fajról beszélgetünk, nem kell másokat is piszkálni, a legtöbb teljesen jól van úgy, ahogy van.

Egyébként két legyet ütve egy csapásra (de szeretem ezeket mostanában... :)) a félelfnél egy nagyon egyszerű bővítést lehetne végezni: a bank ugye véd X pénzt -- félelfnél csak ennek a negyedét (vagy akármennyit, has szám) védi, mert a félelf olyan ügyes, hogy a bankok védelmén is könnyedén átjut. Máris lophatóvá válik egy csomó olyan ország, aki eddig nem tűnt annak, de mégse mindenki számára, csak a kifejezetten tolvaj beállítottságú félelfeknek.

Pool 08-28-2010 10:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261776)
A hulla kap szintenkénti plusz férőhelyet, plusz haderőt, megkapja az ellenfél elhulló egységeit, szerintem bőven van neki sajátossága. A törpe a termelésével, az építésével, a képzésével szinte univerzális faj. Az ember mind a mai napig tud meglepetéseket okozni a súgót nem olvasóknak (és ők elég sokan vannak).

Attól, hogy valamelyik fajról beszélgetünk, nem kell másokat is piszkálni, a legtöbb teljesen jól van úgy, ahogy van.

mint ahogy a feles is megkapja az Árnyakra a tolierőt, a kisebb készücsökkennést, a + védőerőt, a 40% lakitekit...

Valezius 08-28-2010 11:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261777)
mint ahogy a feles is megkapja az Árnyakra a tolierőt, a kisebb készücsökkennést, a + védőerőt, a 40% lakitekit...

A hullának is volt sajátossága, és lám erősítve lett, mert kevés volt.
Miért ilyen nehéz elhinned, hogy esetleg a fél-elfnél is kevés, ami most van.

Pool 08-28-2010 11:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 261778)
A hullának is volt sajátossága, és lám erősítve lett, mert kevés volt.
Miért ilyen nehéz elhinned, hogy esetleg a fél-elfnél is kevés, ami most van.

Jó, akkor erősítsük +30%-ra a védelmét, attól még nem lesz játszhatóbb...
A-ban főleg nem

D vagy Á?:P 08-28-2010 11:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261776)

Egyébként két legyet ütve egy csapásra (de szeretem ezeket mostanában... :)) a félelfnél egy nagyon egyszerű bővítést lehetne végezni: a bank ugye véd X pénzt -- félelfnél csak ennek a negyedét (vagy akármennyit, has szám) védi, mert a félelf olyan ügyes, hogy a bankok védelmén is könnyedén átjut. Máris lophatóvá válik egy csomó olyan ország, aki eddig nem tűnt annak, de mégse mindenki számára, csak a kifejezetten tolvaj beállítottságú félelfeknek.

Ez egy jo ötlet,plusz én adnék még neki valamennyi védöeröt monfjuk 20% és a 10 támadomaluszt levenném.Szerintem A-ban nem is lesz nagyon játszhato mert nincs értelme de az alsobb szinteken pl a B-ben is leverik öket (kb)1400hekitöl kezdve fölfele javitana a helyzetén.

Dew 08-28-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 261767)
Valaki említette, hogy amíg nem tud földet lopni, bocsánat, már nem emlékszem, hogy ki...
Rögtön az jutott eszembe, hogy akkor tudjon!
(Kíváncsi vagyok, ez a hsz mit vált ki :) )

példálóztam vele, nem javaslatnak szántam... :D azért ezt ne! :p

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261773)
...az ártózás nevetséges, a lopás meg nem hajt hasznot...

akkor nem az a gond, hogy gyenge a feles, és ezért nem játszanak vele... ezek szerint, ha erősítenénk rajta, sem változna a helyzet!

Takanohana 08-28-2010 12:02

Idén márciusban a "miért rossz a hódító" c. topikban kifejtettem, hogy mennyire eltolódott a játék a hadi felé, és mennyire nincs már értelme a tolizásnak, akkor mindenki egymással versengve hurrogott le. Most mégis téma lett?

Hogy hozzá is szóljak, én egyetértek a feles valamilyen erősítésével, már csak azon elv alapján is, hogy annak idején egy másik tolis faj, az elf kizárólag 1/A-s érdekből lett kiherélve, most a feles kizárólag lentebbi csopik érdekében erősítésre kerülhetne. (Mivel, hacsak nem kap +50% hadi bónuszt, bármilyen erősítése A-ban hatástalan marad). Pl. a bankokból több pénzt tud elvinni ötletet csak támogatni tudom. És nem kellene azzal foglalkozni, hogy akkor a többi fajt (ork) is erősítsük valamiben, az elf gyengítésekor az ork miben gyengült?

Dew 08-28-2010 12:03

amúgy nem tudom miért ne hajtana hasznot a lopás... csak jól kell célpontot választani... rengeteget össze lehet lopkodni! "Aki kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli!" Ne akarj egyből 4 milliárdot lopni... :)

RRRrrr 08-28-2010 13:08

Sok profi, hogy védi az orkját:DDD
Már nem lenne elég 20bank 20k hekin, hanem 40kell:)) =)
(tudom,soha az életben nem jut fel 10k hekire sem egy feles, pont az ilyen hszek miatt mint a Poolé is kezdetek óta)
Minden ország 4yardokkal szaladgál, lopni nem lehet belőle, tekizni meg nem érdemes, mióta létre lett hozva a milliótrillióbillió tekercs.
Erre meg erősítsük az orkot topic? Nevetség

Redback 08-28-2010 13:10

a bankos ötletet jó dolognak tartom :)

RRRrrr 08-28-2010 13:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261791)

Én is egynek, de attól az még kevés sztem. Túl könnyű eltávolodni tőle annyira, hogy lopni nullát tudjon, de sereget azért még kényelmesen lehessen rá engedni, főleg egy vándor szemmel.
Abban igaza van Poolnak, hogy amig ez a 10k-s értékhatár megvan a lopásoknál, addig felesleges bármit erősíteni rajta. Dehát ez is önös érdekből lett bevezetve, mikor jópár év után rájöttek a "profik", hogy az igazi érték a föld, és elkezdett mindenki hadizni. Aztán várhatjuk mikor tünik el:D

Pool 08-28-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261790)
Sok profi, hogy védi az orkját:DDD
Már nem lenne elég 20bank 20k hekin, hanem 40kell:)) =)
(tudom,soha az életben nem jut fel 10k hekire sem egy feles, pont az ilyen hszek miatt mint a Poolé is kezdetek óta)
Minden ország 4yardokkal szaladgál, lopni nem lehet belőle, tekizni meg nem érdemes, mióta létre lett hozva a milliótrillióbillió tekercs.
Erre meg erősítsük az orkot topic? Nevetség

Sztem eltévedtél, ez még nem az erősítsük az orkot téma...

none 08-28-2010 14:26

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 261785)
amúgy nem tudom miért ne hajtana hasznot a lopás... csak jól kell célpontot választani... rengeteget össze lehet lopkodni! "Aki kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli!" Ne akarj egyből 4 milliárdot lopni... :)

ehhez azért hozzá szólok.. kb 3 éve voltam felessel először, utána másodszor kb fél éve.. ugyanannyi energia befektetéssel 3 éve több, mint 4 mrdot gyűjtöttem 1k kör alatt most meg alig 400 millát..:)

-Ricsi- 08-28-2010 17:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261791)

én is!
csak kevésnek...

Rob 08-28-2010 17:58

kár ezen hezitálni. a tolvaj (félelf) piacfüggő, hiszen, ha drágák a különböző javak megéri lopni őket. a piac önszabályozó, ha nem lehet eladni a portékát akkor kevesebb termelő lesz és újra drágul minden. ha pedig beáll az általános drágulás akkor ismét megjelennek a tolvajok. véleményem szerint kár belenyúlni egy olyan jól felépített fajba mint a félelf. az idő megoldja a problémát és újra lesz létjogosultságuk.

-Ricsi- 08-28-2010 21:37

Még egy ötlet, hasonló, de nem ugyanaz.

200% Tolvaj készültség.

RRRrrr 08-28-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261860)
Még egy ötlet, hasonló, de nem ugyanaz.

200% Tolvaj készültség.

Akkor már inkább az, hogy ne fáradjanak el 50%-nál. Igy többször lopnak, de egyre gyengébbek ugyi...

All times are GMT +1. The time now is 06:03.