![]() |
Quote:
Vagy vmi ilyesmi. :D |
Kalapácska = Fürdetlen Malacok ?
|
Quote:
|
Quote:
Figyi, van egy jó javaslatom. Tartsatok kicsit kevesebb kocsmát, és sokkal könnyebb lesz felfelé menni, nem kell majd orkkal ácsorogni 177k ponton... (igen, te is beszéltél valami elfről...) Ha lehet, akkor az offjaiddal kerüld el ezt a témát! köszi |
Quote:
|
Quote:
ez a tutyi pedig amellett, hogy játszani nem tud még egy büdös jksz-es is, de láthatod, még így se ér el eredményt..... |
Quote:
Kéretik tehát betartani a szabályokat, és emberi hangnemben beszélni. Köszönöm. |
Quote:
|
A Black dragon klán továbbra is várja azok jelentkezését, akik hosszabb-rövidebb idő alatt közel szó nélkül fordulnak, törölnek, esetleg átigazolnak máshová... :eek:
|
Quote:
Mi történt? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
köszönöm , csak tisztázni szerettem volna a dolgot :)
és gratulálok a szép kort megélt klánotoknak ! |
Lehet a klánvezetéssel van a baj? :eek:
|
Quote:
|
Quote:
Én már több, mint 2 éve vagyok vezér és eddig egy ember lépett le tőlünk, azt is úgy kellett már noszogatni, hogy forduljon, mert kell a helye :) úgy meg, hogy vki lelépjen tele ezzel-azzal nálunk elképzelhetetlen lenne... csak meg kell találni a megfelelő emberkéket... de persze ahány ház... |
Quote:
|
Quote:
Persze, többféleképpen lehet ezt is összeszedni... Elnézést, hogy ebbe a topicba keveredtem, senkit nem akartam megsérteni, csak arra merészeltem gondolni, hogy ha a tagok csak úgy lelépegetnek, nem biztos, hogy az ő hibájuk.... |
Quote:
Persze tudomásom szerint még nem volt ilyen, de a szándék egyértelműen megvan. |
Quote:
Szeretem az állandóságot, a mostani 9 tagért megtennék bármit, amit csak lehet és úgy gondolom, ők is értem... Ebbe beletartozik az is, hogy ha úgy látom, nincs esély, akkor mérséklem az őket érhető károkat, ahogy csak tőlem telik... Nekem erről szól a klánunk... |
Quote:
|
Quote:
De majd csak rájövök... |
Quote:
a dragon két pofon után is létezik és játszik, a pékek pl az első után földre kerültek. hogy megtartsd a játékosokat két hatalmas ütés után, azért tudnod kell vezérként helytállni. |
Quote:
Gondolom, pár tagot Te is ismersz, őket nem kell bemutatnom. Akiket esetleg nem, azokról meg elmondhatom, nem azért kerültek be, mert megtetszett a nevük/számuk/szövegük. Mindenki alulról indulva érte el, ahol most áll körülöttem, csupán a legnagyobb tagunkat örököltem meg Venéktől :) Számomra mindegyik bizonyított eleget. Természetesen szeretem a nyugalmat, de ha úgy adódna, akkor eléccakáznánk, mint régen. Na, de ez a topic ne az én klánomról szóljon, ezért mivel én érdemben nem tudok a BD-hoz hozzászólni, itt be is fejezem az írdogálást... |
Quote:
|
Quote:
Addig is elirkáljuk a tekit egy kupacban :) Nah, de tényleg beszéljetek inkább a BD-ról, én ki is léptem innen...:) |
Quote:
és ezek csak a legalapvetőbb dolgok |
Mi koze van Poolek klanjanak a Szkarabeuszhoz? :)
|
Quote:
eredetileg ***Reményhozók*** volt, még Silleberék csinálták, én oda léptem be, aztán mindenki kilépett nyáron, hogy pihiznek őszig, azóta is pihennek (ugye, Fegya? :D), utána jöttek Arwylék, majd ők is ki, azóta ***Furiánok***, kb 2 éve állandó tagokkal... néha Bubba ugrik be fordulni :) |
Quote:
Ekkor korul volt ez: 2007-05-30 04:01:00 Remedy (#26373) elfoglalt 847 hektárt Silleber (#179374) országától. Na de elnezest az offert, csak nem ertettem a Szkarab hogy jon ide! :) |
Quote:
Ez lehet az egyik oka a különbségnek, másikat leírták: ha nincs semmi megpróbáltatás, mindenki jól elvan, termelget vagy nem tudom micsinál, nincs semmi konfliktushelyzet, történés, akkor minek lépne ki? Jelzem ez sem baj, csak más. |
A 3-ik ok, hogy eléggé "puhapöcs" lett mindenki! Hibázik kap egy kis ellensereget és máris fordul vagy kilép! Nevetségesnek tartom, ha én is így állnék a játékhoz már vagy 30* fordulhattam volna:)
|
Quote:
|
Quote:
Nem szoktam ide írni( tán ha kétszer tettem :) ), de reagálnék a leírtakra. 2 évig voltam tagja a klánnak. A te kérésedre csatlakoztam elfként a Black dragonba. Szép 2 év volt. Klánérdekből , taktikából nyár elején egy akció miatt ideglenesen kitettél. Majd az akció után,a késöbbi támadóbb klánfelállás indokával nem velem képzelted el a továbbiakat:) Mejegyezném, azóta nem igazán találkoztam az események között ennek a támadóbb szellemü felállásnak az eredményével. Nincs ezzel semmi gond. De én nem távoztam se pénzzel se vagyonnal. Se szó nélkül:) Ja és nem vagyok azóta sem igazolt tagja más klánnak. De mindentől függetlenül tényleg szép 2 év volt. Remélem lesztek még feljebb is. Talán egyszer a csúcson. Ehez kívánok nektek sok sikert. Joshi |
Quote:
|
Quote:
Bizony így van. Nem léptél le semmivel, nem hagytál cserben minket. Tényleg szép két év volt. Viszont a taktikának be kell érnie. Egyéni ütéseket láthattál szép számmal, igaz nem a nagy országoktól. De ha majd beérett a taktika, akkor majd lesz ám szüret. :) Egyébként pedig az általad írt támadó taktika nem azt jelenti, hogy mint a gép, ütni kell, hanem azt, hogy nem védjük a seggünket, hanem, ha helyzet adódik, akkor megyünk, mint a gép, és ahogy tudhatod is, minden klánütésnek meg kell termelni az árát. |
elf is tud ám szépen termelni
|
Quote:
|
Quote:
de ti dolgotok |
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |