Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4306)

Remedy 09-11-2010 13:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263636)
Már bocsáss meg, de te ki vagy? Csak ennyit tudjak már, ha ide írsz...

Asszem, hogy egy budos diszno....

Vagy vmi ilyesmi. :D

Dragi 09-11-2010 14:05

Kalapácska = Fürdetlen Malacok ?

J.Ati 09-11-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263639)

Igen, és van egy Kalapácska nevű ori is, szerintem az is az ő orija, csak szabin.

vityu 09-11-2010 14:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263637)
Asszem, hogy egy budos diszno....

Vagy vmi ilyesmi. :D

Jah, akkor arról a társaságról beszélünk, ahol nekiállnak gyújtogatni az arra járókat? Több helyről is hallottam már, hogy vannak olyanok, akik abban lelik az örömüket, hogy gyújtogatnak. Olyat is, aki egyedül klánozik felfelé... Eleinte úgy volt hozzánk jön, de aztán mégse lett belőle semmi... említette, hogy több napig masszív gyújtást kapott tőletek...

Figyi, van egy jó javaslatom. Tartsatok kicsit kevesebb kocsmát, és sokkal könnyebb lesz felfelé menni, nem kell majd orkkal ácsorogni 177k ponton... (igen, te is beszéltél valami elfről...)

Ha lehet, akkor az offjaiddal kerüld el ezt a témát!

köszi

Dragi 09-11-2010 15:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263639)

kösz a felfelé ujjat Kalapácska de nem vagytok igazán a fairplay hívei :D:D

Pumi 09-11-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263641)
Jah, akkor arról a társaságról beszélünk, ahol nekiállnak gyújtogatni az arra járókat? Több helyről is hallottam már, hogy vannak olyanok, akik abban lelik az örömüket, hogy gyújtogatnak. Olyat is, aki egyedül klánozik felfelé... Eleinte úgy volt hozzánk jön, de aztán mégse lett belőle semmi... említette, hogy több napig masszív gyújtást kapott tőletek...

Figyi, van egy jó javaslatom. Tartsatok kicsit kevesebb kocsmát, és sokkal könnyebb lesz felfelé menni, nem kell majd orkkal ácsorogni 177k ponton... (igen, te is beszéltél valami elfről...)

Ha lehet, akkor az offjaiddal kerüld el ezt a témát!

köszi

én vagyok az, akiről most beszélsz :)
ez a tutyi pedig amellett, hogy játszani nem tud még egy büdös jksz-es is, de láthatod, még így se ér el eredményt.....

Ati 09-11-2010 17:56

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 263679)
jksz-es is

A fórum nem vádaskodásra való, ezen kívül ez a stílus ezen a fórumon nem elfogadható. Ha szabálytalanságról van tudomásod, azt a mefelelő helyen jelezd, a fórum semmiképp nem megfelelő hely erre, sőt, a fórumetikett kifejezetten tilt minden ilyen jellegű megnyilvánulást.

Kéretik tehát betartani a szabályokat, és emberi hangnemben beszélni.

Köszönöm.

vityu 09-27-2010 05:24

Quote:

Szövetséged: Black Dragon (#3270)

Kor: 22.000 kör
Boldog 22000. kört, klánom!

vityu 09-28-2010 19:14

A Black dragon klán továbbra is várja azok jelentkezését, akik hosszabb-rövidebb idő alatt közel szó nélkül fordulnak, törölnek, esetleg átigazolnak máshová... :eek:

Ati 09-28-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265321)
A Black dragon klán továbbra is várja azok jelentkezését, akik hosszabb-rövidebb idő alatt közel szó nélkül fordulnak, törölnek, esetleg átigazolnak máshová... :eek:

:confused::confused::confused:

Mi történt? :eek:

vityu 09-28-2010 19:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 265322)
:confused::confused::confused:

Mi történt? :eek:

Az elmúlt fél évben szerintem 10ország fordult meg nálunk. Volt aki törölt, aki fordult, persze pénzzel, sereggel benn, volt aki megunta a játékot, és ma még 1 ország fordult le, de legalább kaptam egy üzenetet...

reichz 09-28-2010 19:28

Quote:

Én is játszottam nálatok egy ideig és átigazoltam máshová , sőt a legutolsó esetnek is közvetlen tanúja voltam igaz már a másik oldalról , nem érzem azt , hogy inkorrekt módon távoztam volna tőletek, szó nélkül pedig végképp nem, ezért túl erősnek gondolom ezt az általánosítást amit eme néhány mondatod sugall.

vityu 09-28-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 265324)
Én is játszottam nálatok egy ideig és átigazoltam máshová , sőt a legutolsó esetnek is közvetlen tanúja voltam igaz már a másik oldalról , nem érzem azt , hogy inkorrekt módon távoztam volna tőletek, szó nélkül pedig végképp nem, ezért túl erősnek gondolom ezt az általánosítást amit eme néhány mondatod sugall.

Igen, te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt. :)

reichz 09-28-2010 19:32

köszönöm , csak tisztázni szerettem volna a dolgot :)
és gratulálok a szép kort megélt klánotoknak !

Pool 09-28-2010 20:56

Lehet a klánvezetéssel van a baj? :eek:

csabi 09-28-2010 22:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265328)

biztosan tudod, Te mint ős dragonos.. :p

Pool 09-28-2010 22:13

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265334)
biztosan tudod, Te mint ős dragonos.. :p

Vmi oka csak van...
Én már több, mint 2 éve vagyok vezér és eddig egy ember lépett le tőlünk, azt is úgy kellett már noszogatni, hogy forduljon, mert kell a helye :)
úgy meg, hogy vki lelépjen tele ezzel-azzal nálunk elképzelhetetlen lenne...
csak meg kell találni a megfelelő emberkéket...

de persze ahány ház...

csabi 09-28-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265335)
Vmi oka csak van...
Én már több, mint 2 éve vagyok vezér és eddig egy ember lépett le tőlünk, azt is úgy kellett már noszogatni, hogy forduljon, mert kell a helye :)
úgy meg, hogy vki lelépjen tele ezzel-azzal nálunk elképzelhetetlen lenne...
csak meg kell találni a megfelelő emberkéket...

de persze ahány ház...

a dragon meg 2 éves és aktívan harcol klánban is, a Te klánoddal pont nem lehet összahasonlítani. :)

Pool 09-28-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265338)
a dragon meg 2 éves és aktívan harcol klánban is, a Te klánoddal pont nem lehet összahasonlítani. :)

Igazad van, ezért is van 12 hírnévpontja, az enyémnek meg csupán 171...

Persze, többféleképpen lehet ezt is összeszedni...
Elnézést, hogy ebbe a topicba keveredtem, senkit nem akartam megsérteni, csak arra merészeltem gondolni, hogy ha a tagok csak úgy lelépegetnek, nem biztos, hogy az ő hibájuk....

Tsobi 09-28-2010 22:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265335)
Vmi oka csak van...

Lehet nálad is többen fordultak volna mög, ha bátor vezérként a távolban klánsereget látván birokra kelnél, nem pedig kidobálnád őket, nem gondolod? :)
Persze tudomásom szerint még nem volt ilyen, de a szándék egyértelműen megvan.

Pool 09-28-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265346)
Lehet nálad is többen fordultak volna mög, ha bátor vezérként a távolban klánsereget látván birokra kelnél, nem pedig kidobálnád őket, nem gondolod? :)
Persze tudomásom szerint még nem volt ilyen, de a szándék egyértelműen megvan.

Jók a tudomásaid...
Szeretem az állandóságot, a mostani 9 tagért megtennék bármit, amit csak lehet és úgy gondolom, ők is értem...
Ebbe beletartozik az is, hogy ha úgy látom, nincs esély, akkor mérséklem az őket érhető károkat, ahogy csak tőlem telik...
Nekem erről szól a klánunk...

Tsobi 09-28-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265347)
Jók a tudomásaid...:)
Szeretem az állandóságot, a mostani 9 tagért megtennék bármit, amit csak lehet és úgy gondolom, ők is értem...
Nekem erről szól a klánunk...

Tudom, csak gondolj bele egy pillanatra. Ebben a számomra már kedves topicban is hangoztatod, hogy szereted a nyugodt éjszakákat. Ha ez nem lenne adott, vajon mennyien állnák meg a helyüket az évek óta tartó punny után? Ha ez a szám magas, akkor elismerésem. :)

Pool 09-28-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265346)

Ezt mondjuk nem teljesen értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hányan jártak eddig a klánban...
De majd csak rájövök...

csabi 09-28-2010 22:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 190524)
2008-09-13 06:01:10 Szkarabeusz (#2478) támadást indított A Lovagok akik azt mondják: NI (#2843) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1353 hektár földet.

Gratula :)

Pool, ezt találtam legutolsó klánharcotoknak, a dragoné a nyáron volt. nálatok a tagok jóval nagyobbak és egy kupacban vagytok, a dragonban sok a pici és nem 2 körön belöl vannak a nagyok sem.

a dragon két pofon után is létezik és játszik, a pékek pl az első után földre kerültek. hogy megtartsd a játékosokat két hatalmas ütés után, azért tudnod kell vezérként helytállni.

Pool 09-28-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265348)
Tudom, csak gondolj bele egy pillanatra. Ebben a számomra már kedves topicban is hangoztatod, hogy szereted a nyugodt éjszakákat. Ha ez nem lenne adott, vajon mennyien állnák meg a helyüket az évek óta tartó punny után? Ha ez a szám magas, akkor elismerésem. :)

Ha nézel ránk egy klánfelmérést, akkor láthatod kikkel vagyok együtt.
Gondolom, pár tagot Te is ismersz, őket nem kell bemutatnom. Akiket esetleg nem, azokról meg elmondhatom, nem azért kerültek be, mert megtetszett a nevük/számuk/szövegük. Mindenki alulról indulva érte el, ahol most áll körülöttem, csupán a legnagyobb tagunkat örököltem meg Venéktől :) Számomra mindegyik bizonyított eleget.
Természetesen szeretem a nyugalmat, de ha úgy adódna, akkor eléccakáznánk, mint régen.
Na, de ez a topic ne az én klánomról szóljon, ezért mivel én érdemben nem tudok a BD-hoz hozzászólni, itt be is fejezem az írdogálást...

csabi 09-28-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265351)
Ha nézel ránk egy klánfelmérést, akkor láthatod kikkel vagyok együtt.
Gondolom, pár tagot Te is ismersz, őket nem kell bemutatnom. Akiket esetleg nem, azokról meg elmondhatom, nem azért kerültek be, mert megtetszett a nevük/számuk/szövegük. Mindenki alulról indulva érte el, ahol most áll körülöttem, csupán a legnagyobb tagunkat örököltem meg Venéktől :) Számomra mindegyik bizonyított eleget.
Természetesen szeretem a nyugalmat, de ha úgy adódna, akkor eléccakáznánk, mint régen.
Na, de ez a topic ne az én klánomról szóljon, ezért mivel én érdemben nem tudok a BD-hoz hozzászólni, itt be is fejezem az írdogálást...

ne fejezzük be.. :D ha Te kapnál egy dragon jellegű klánt mit csinálnál?

Pool 09-28-2010 22:44

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265350)
Pool, ezt találtam legutolsó klánharcotoknak, a dragoné a nyáron volt. nálatok a tagok jóval nagyobbak és egy kupacban vagytok, a dragonban sok a pici és nem 2 körön belöl vannak a nagyok sem.

a dragon két pofon után is létezik és játszik, a pékek pl az első után földre kerültek. hogy megtartsd a játékosokat két hatalmas ütés után, azért tudnod kell vezérként helytállni.

Nekem most ez a helyzet tökéletesen megfelel, amiben vagyunk. Ha majd rendeződik a költözködésem és egyéb más dolgom, talán lesz soksok időm arra is, hogy legyenek további sikereink.
Addig is elirkáljuk a tekit egy kupacban :)
Nah, de tényleg beszéljetek inkább a BD-ról, én ki is léptem innen...:)

Pool 09-28-2010 22:47

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265352)
ne fejezzük be.. :D ha Te kapnál egy dragon jellegű klánt mit csinálnál?

Ehhez azért sok mindent tudnom kellene:fajok, szemek, pénzek, tagok mikor vannak? ezek nélkül mittomén, mint kezdenék :D
és ezek csak a legalapvetőbb dolgok

Remedy 09-28-2010 22:48

Mi koze van Poolek klanjanak a Szkarabeuszhoz? :)

Pool 09-28-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265355)
Mi koze van Poolek klanjanak a Szkarabeuszhoz? :)

a sorszámot nézd, mikor velünk volt Arwyl, átneveztem, már nem is emléxem, kit akart vele bosszantani :)

eredetileg ***Reményhozók*** volt, még Silleberék csinálták, én oda léptem be, aztán mindenki kilépett nyáron, hogy pihiznek őszig, azóta is pihennek (ugye, Fegya? :D), utána jöttek Arwylék, majd ők is ki, azóta ***Furiánok***, kb 2 éve állandó tagokkal...
néha Bubba ugrik be fordulni :)

Remedy 09-28-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265356)
a sorszámot nézd, mikor velünk volt Arwyl, átneveztem, már nem is emléxem, kit akart vele bosszantani :)

eredetileg ***Reményhozók*** volt, még Silleberék csinálták, én oda léptem be, aztán mindenki kilépett nyáron, hogy pihiznek őszig, azóta is pihennek (ugye, Fegya? :D), utána jöttek Arwylék, majd ők is ki, azóta ***Furiánok***, kb 2 éve állandó tagokkal...
néha Bubba ugrik be fordulni :)

Rajuk emlekszem, probaltunk veluk harcolni, de par utes utan gyors kimentek szkra.

Ekkor korul volt ez:

2007-05-30 04:01:00
Remedy (#26373) elfoglalt 847 hektárt Silleber (#179374) országától.

Na de elnezest az offert, csak nem ertettem a Szkarab hogy jon ide! :)

Princ 09-28-2010 23:06

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265328)

Nem alakul ki egyik pillanatról a másikra az a kapocs, ami egy klánt egyben tart. Sok szövi, miután jól-rosszul haladtak a tagjai együtt a lenti csoportokban, az A-ban teljesedik ki. Mások szövitárs meglévő klánjába mennek. Azok az egyedülállók illetve átigazolók akiket a dipóból halász a Dragon, nem sokkal ragaszkodóbbak mint bármelyik most alakult szövi 200-on.

Ez lehet az egyik oka a különbségnek, másikat leírták: ha nincs semmi megpróbáltatás, mindenki jól elvan, termelget vagy nem tudom micsinál, nincs semmi konfliktushelyzet, történés, akkor minek lépne ki? Jelzem ez sem baj, csak más.

Wolfi 09-29-2010 10:27

A 3-ik ok, hogy eléggé "puhapöcs" lett mindenki! Hibázik kap egy kis ellensereget és máris fordul vagy kilép! Nevetségesnek tartom, ha én is így állnék a játékhoz már vagy 30* fordulhattam volna:)

Pool 09-29-2010 15:16

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 265372)
A 3-ik ok, hogy eléggé "puhapöcs" lett mindenki! Hibázik kap egy kis ellensereget és máris fordul vagy kilép! Nevetségesnek tartom, ha én is így állnék a játékhoz már vagy 30* fordulhattam volna:)

Akkor Te lennél az egyetlen 31 szemes ori :)

Joshi 10-12-2010 16:17

Quote:

Tisztelt Vitya (Ezt komolyan mondom)

Nem szoktam ide írni( tán ha kétszer tettem :) ), de reagálnék a leírtakra.
2 évig voltam tagja a klánnak. A te kérésedre csatlakoztam elfként a Black dragonba. Szép 2 év volt. Klánérdekből , taktikából nyár elején egy akció miatt ideglenesen kitettél. Majd az akció után,a késöbbi támadóbb klánfelállás indokával nem velem képzelted el a továbbiakat:) Mejegyezném, azóta nem igazán találkoztam az események között ennek a támadóbb szellemü felállásnak az eredményével. Nincs ezzel semmi gond. De én nem távoztam se pénzzel se vagyonnal. Se szó nélkül:) Ja és nem vagyok azóta sem igazolt tagja más klánnak.
De mindentől függetlenül tényleg szép 2 év volt. Remélem lesztek még feljebb is. Talán egyszer a csúcson. Ehez kívánok nektek sok sikert.

Joshi

Redback 10-12-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 266886)

2 évig voltam tagja a klánnak. A te kérésedre csatlakoztam elfként a Black dragonba. Szép 2 év volt. Klánérdekből , taktikából nyár elején egy akció miatt ideglenesen kitettél. Majd az akció után,a késöbbi támadóbb klánfelállás indokával nem velem képzelted el a továbbiakat:) Mejegyezném, azóta nem igazán találkoztam az események között ennek a támadóbb szellemü felállásnak az eredményével. Nincs ezzel semmi gond. De én nem távoztam se pénzzel se vagyonnal. Se szó nélkül:) Ja és nem vagyok azóta sem igazolt tagja más klánnak.
De mindentől függetlenül tényleg szép 2 év volt. Remélem lesztek még feljebb is. Talán egyszer a csúcson. Ehez kívánok nektek sok sikert.

Joshi

Akinek nem inge, ne vegye magára :)

vityu 10-12-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 266886)

Joshi

Szia Joshi!

Bizony így van. Nem léptél le semmivel, nem hagytál cserben minket. Tényleg szép két év volt. Viszont a taktikának be kell érnie. Egyéni ütéseket láthattál szép számmal, igaz nem a nagy országoktól. De ha majd beérett a taktika, akkor majd lesz ám szüret. :)

Egyébként pedig az általad írt támadó taktika nem azt jelenti, hogy mint a gép, ütni kell, hanem azt, hogy nem védjük a seggünket, hanem, ha helyzet adódik, akkor megyünk, mint a gép, és ahogy tudhatod is, minden klánütésnek meg kell termelni az árát.

Pool 10-12-2010 20:49

elf is tud ám szépen termelni

vityu 10-12-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266924)
elf is tud ám szépen termelni

És akkor hívjak valakit még 2k körre, majd mondjam neki azt, hogy bocsi, de ha már megtermelted, akkor légy olyan szíves, és lépj ki... Több a gerincem.

Pool 10-12-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266937)
És akkor hívjak valakit még 2k körre, majd mondjam neki azt, hogy bocsi, de ha már megtermelted, akkor légy olyan szíves, és lépj ki... Több a gerincem.

arra írtam, hogy az elf, aki kiment, nem ment már vissza, pedig most termelgettek...
de ti dolgotok

All times are GMT +1. The time now is 08:40.