Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elfogadható vs Nem elfogadható orinév (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4255)

Redback 06-19-2010 16:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256503)
...Vagy megcsinálhatnám a történelemnek nem sikerült 3. birodalmat... Bizony a kicsinek már ezt a nevet kellene adni, mivel nem lehet nevet változtatni...

Szerintem.

239467 A III. Birodalom 2005-01-05 03:10:03
TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév

Ezzel nem akarlak megbántani, csak rávilágítani, hogy nem csinálhatod meg a 3. birodalmat.

Eke 06-19-2010 16:11

De megteheti ugy hogy Német Világuralom ,igy viszont szép és jó és elfogadható országnév.

Vent 06-19-2010 16:14

TÖRLÉS:

Sátánista Világuralom (#624868)

Indoklás: Nem elfogadható országnév

Nocsak, nocsak, ez sem a legmegfelelobb..

vityu 06-19-2010 16:18

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 256507)
TÖRLÉS:

Sátánista Világuralom (#624868)

Indoklás: Nem elfogadható országnév

Nocsak, nocsak, ez sem a legmegfelelobb..

"A sátánizmus vallásként 1966-ban vált hivatalossá, amikor is Anton Szandor LaVey az Egyesült Államokban megalapította a Sátán Egyházát (Church of Satan), és az 1969-ben megjelent könyvében, a Sátáni Bibliában pontosan meghatározta a vallás ideológiáját, dogmatikáját és gyakorlatát, amelyek egyértelműen elválasztják a LaVey-i sátánizmust a sátánizmus többi formájától."

Azt hiszem, hogy a zsidó is egy vallás... És a keresztény is egy vallás, de természetesen az is megmaradna, mint országnév.

Andrew 06-19-2010 16:25

623542 Fehér Magyarországot 2010-06-01 18:10:02

Szerintem pont ugyan olyan, mint a zsidó világuralom...
Természetesen itt a fehér jelenthetne sok mindent átvitt értelemben, de úgy látszik itt teljesen más szabályok lépnek életbe :)

bővítsük a csokrot a kettős mércével kapcsolatban:

622604 magyar gárdisták 2010-05-20 12:10:02

úgy látszik egy vicc poénja és üldözendőbb dolog, mint egy rasszista megnyilvánulás:

614002 Anyád a demizsonal 2010-02-04 12:10:02

tévedtem, a keresztényég sem megtűrt itt:

607015 Isten fia (Jézus) 2009-11-19 03:10:01

mert neki több köze van az AKTUÁLPOLITIKÁHOZ, mint a zsidó világuralomnak:

602860 Lady Gaga 2009-10-05 15:10:04
u.i.: úgy látom focisták sem lehetnek, azaz semmilyen ma élő személy?

egy film címe sem lehet jó:

588027 Hülyék Paradicsoma 2009-04-23 15:04:47

a drogtanya persze jó volt:

377554 DROGTANYA 2009-03-30 10:20:31
ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása

ja, drogozás az oké:

462238 mescalin 2008-02-20 08:33:00
ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása

Meguntam a keresgélést... De arra rájöttem, hogy itt CSAK az van máshogy értelmezve, amit valakinek máshogy volt kedve értelmezni.
Gratulálok :)

Blacky 06-19-2010 16:41

.
Jut eszembe a külsö fórumon "jó reggelt elvtársak "-at lehet írni ?? Hisz az is egy olyan reggeli köszönés mint a SHALOM...

-Ricsi- 06-19-2010 16:52

Majd, ha valaki teheti. Másoljon már egy teljes krónikát W-ből, amikor már nem aktuális :D

Köszi

vityu 06-19-2010 16:58

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 256511)
Majd, ha valaki teheti. Másoljon már egy teljes krónikát W-ből, amikor már nem aktuális :D

Köszi

nem olyan izgalmas, mint gondolnád.

Eke 06-19-2010 17:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256512)
nem olyan izgalmas, mint gondolnád.

Még.XD

*rövid*

Andrew 06-19-2010 17:09

Summázva:
drogok, zsidók: hurrá igen (most politizálhattam is volna...)
kereszténység, magyarság: fujj fujj, nem

Welcome to Magyarisztán.

Vent 06-19-2010 17:11

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256514)
Summázva:

Welcome to Magyarisztán.

a drogok es a zsidok mellol kifelejtetted a ciganyokat..

Andrew 06-19-2010 17:16

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 256515)
a drogok es a zsidok mellol kifelejtetted a ciganyokat..

Mea cupla :o
Találtam olyat is, csak azt már lusta voltam beleszerkeszteni :D (Anarchba áttettek és nem a töröltek között...)

Blacky 06-19-2010 17:46

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256514)
Summázva:

Welcome to Magyarisztán.

Isten hozott Itthon Magyar Testvérem és Szebb jövöt ..
vagy írjam azt hogy Gój testvérem vigyázz a Véredre ???

Tsobi 06-19-2010 23:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256458)
Sajnos a játékban rengetegen rasszisták, számomra nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk.

Oké, hogy a játék aludttejhatalmú ura vagy, de honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy Te bárkit is rasszistának nevezz??!

Megáll az ész..

Pool 06-19-2010 23:43

Ekkora cirkuszt egy országnév miatt...
Ki nem szarja le, mi a neve?
Ez is csak a "Nagy Magyaroknak" szúr szemet, ahogy látom...
Engem speciel egyáltalán nem zavar, csak egy a sok közül...

Vajon hány lefelé ujjast kapok? :D (2)

Tsobi 06-19-2010 23:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256551)

Csak ezt ne mondtad volna...

Pool 06-19-2010 23:53

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 256552)
Csak ezt ne mondtad volna...

Miért?
Így indulnak a népírtások is, vmi nem tetszik a másikon...
Általában a vallása vagy származása

Sztem senkinem nincs joga ítélkezni, főleg nem olyanoknak, akik még mindig "Nagy Magyarországban" élnek vagy olyan ruhákban járnak (itt nem feltétlen Rád gondolok, de gondolom neked is van :))

Tsobi 06-20-2010 00:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256553)
Miért?

Tanár úr, ne szomoríts el még jobban, kérlek..

Pool 06-20-2010 00:05

Azért vhol elgondolkodtató, hogy felnőtt embereket ennyire felzaklat egy JÁTÉKban egy ország neve :)
Legalább van miért ütni...:)

Még vmi és részemről ennyi:

Elítélem, amit tesznek a zsidók az "országuk" környezetében, de ettől még nem fogok gyűlölködni, ahogy páran teszik. Van 2 zsidó származású ismerősöm, nem is tudnék a szemükbe nézni. Ők is szomorúak, hogy Izrael ezt műveli és akkor már minden zsidót egy kalap alá vesznek.
Pedig sztem nem kellene, mert akkor nem leszünk jobbak a náciktól vagy bármelyik olyan néptől, akik tömegeket írtottak/írtanak ki mert "volt rajta sapka/nem volt sapkája"...

Redback 06-20-2010 00:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256555)
Azért vhol elgondolkodtató, hogy felnőtt embereket ennyire felzaklat egy JÁTÉKban egy ország neve :)

Elítélem, amit tesznek a zsidók az "országuk" környezetében, de ettől még nem fogok gyűlölködni, ahogy páran teszik. Van 2 zsidó származású ismerősöm, nem is tudnék a szemükbe nézni. Ők is szomorúak, hogy Izrael ezt műveli és akkor már minden zsidót egy kalap alá vesznek.
Pedig sztem nem kellene, mert akkor nem leszünk jobbak a náciktól vagy bármelyik olyan néptől, akik tömegeket írtottak/írtanak ki mert "volt rajta sapka/nem volt sapkája"...

De biztos vagyok benne, hogy az a két zsidó ismerősöd nem regelne olyan nevű országot, hogy Zsidó Világuralom.

Pool 06-20-2010 00:11

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256556)
De biztos vagyok benne, hogy az a két zsidó ismerősöd nem regelne olyan nevű országot, hogy Zsidó Világuralom.

Biztos nem, mert nem játszanak... :)

Cigány világuralom
Katolikus Világuralom

Van itt ilyen név is, de gondolom a Pápát és Győzikét csak nem bántjuk :D

Redback 06-20-2010 00:15

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256557)
Biztos nem, mert nem játszanak... :)

Cigány világuralom
Katolikus Világuralom

Van itt ilyen név is, de gondolom a Pápát és Győzikét csak nem bántjuk :D

Sorszámból ítélve, szerinted miért regelték az országokat?

Pool 06-20-2010 00:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256558)
Sorszámból ítélve, szerinted miért regelték az országokat?

Támadnak a papok? :eek:

Redback 06-20-2010 00:19

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256559)
Támadnak a papok? :eek:

Azért, amiért a Sátánista Világbirodalmat... Bár az törölve lett, pedig a sátánizmus is egy vallás, de mennie kellett. Az izraelita vallás maradhatott...

Kutyuleee 06-20-2010 00:20

Quote:

Pool egyetértek teljesen veled. viszont itt a név választás tudatos provokáció volt, nem tudom nézted-e a belső fórumot.a srác csak annyit irt hogy shalom meg hogy a újra mozgolodnak a gójok. ezt megcsinálta 2-3x és nem irt hozzá semmihez a fórumon, amig vki erre nem reagált, akkor pedig rögtön elkezdett rasszistázni... Én ugyanúgy letojom a nevét ahogy te, de megértem és egyetértek a felháborodott emberek tömkelegével is,mert az ország tulaja bizonyitotta,hogy provokálni akar.

Vhogy ezt a melegfelvonuláshoz tudnám hasonlitani. Semmi problémám nincs a homokosokkal amig esetleg engem nem probálnak megkörnyékezni, de amikor minden évben magamutogatva provokálják a jóizlésü embereket egy felvonulással,akkor viszont bennem is felmegy a pumpa. mert köze nincs az egésznek a jogegyenlőségi küzdelemhez, vagy bármi fenkölt dologhoz amit mondanak olyankor.

Pool 06-20-2010 00:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256560)
Azért, amiért a Sátánista Világbirodalmat... Bár az törölve lett, pedig a sátánizmus is egy vallás, de mennie kellett. Az izraelita vallás maradhatott...

Red, Téged ez ennyira zavar?
Most őszíntén, kivel volt több "gondod" eddig?
Zsidóval vagy magyarral?
Persze, aki zsidó, még lehet magyar is, de remélem érted...

csabi 06-20-2010 00:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256560)

az az ország annyira izraelita, mint én buddhista. egy mezei provokátor és sokan bedőlnek neki.....

Redback 06-20-2010 00:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256562)
Red, Téged ez ennyira zavar?
Most őszíntén, kivel volt több "gondod" eddig?
Zsidóval vagy magyarral?
Persze, aki zsidó, még lehet magyar is, de remélem érted...

Látod ez jókérdés, de elmondom a véleményemet erről mindenkinek privátban, mert nemhiszem, hogy ide való.

Pool 06-20-2010 00:23

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 256561)
Pool egyetértek teljesen veled. viszont itt a név választás tudatos provokáció volt, nem tudom nézted-e a belső fórumot.a srác csak annyit irt hogy shalom meg hogy a újra mozgolodnak a gójok. ezt megcsinálta 2-3x és nem irt hozzá semmihez a fórumon, amig vki erre nem reagált, akkor pedig rögtön elkezdett rasszistázni... Én ugyanúgy letojom a nevét ahogy te, de megértem és egyetértek a felháborodott emberek tömkelegével is,mert az ország tulaja bizonyitotta,hogy provokálni akar.

Vhogy ezt a melegfelvonuláshoz tudnám hasonlitani. Semmi problémám nincs a homokosokkal amig esetleg engem nem probálnak megkörnyékezni, de amikor minden évben magamutogatva provokálják a jóizlésü embereket egy felvonulással,akkor viszont bennem is felmegy a pumpa. mert köze nincs az egésznek a jogegyenlőségi küzdelemhez, vagy bármi fenkölt dologhoz amit mondanak olyankor.

Két fórumra kap automata meghívót, ki kell zárni és kész, ha zöldel, akkor meg le kell tiltani...
Meg persze ütniütniütni a játékban :)

Tsobi 06-20-2010 00:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256565)
Két fórumra kap automata meghívót, ki kell zárni és kész, ha zöldel, akkor meg le kell tiltani...
Meg persze ütniütniütni a játékban :)

Kard-szárnyú lepke (#442288) kizárta a fórumról Zsidó Világuralom (#624398) országát.

Admin (#0) , 2010-06-20 00:23:48

J.Ati 06-20-2010 00:32

Szerintem Pool regelte ezt az orit :)

vityu 06-20-2010 00:36

Quote:

épp itt a lényeg: JÁTÉKBAN. Játék, ahol azért játszok mert kikapcsol, és szeretem, ha valami felidegesít, tudok tenni ellen. Ez ellen nem.

csabi 06-20-2010 00:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256571)
épp itt a lényeg: JÁTÉKBAN. Játék, ahol azért játszok mert kikapcsol, és szeretem, ha valami felidegesít, tudok tenni ellen. Ez ellen nem.

mért nem vagy W-ben? :D:D:D

Pool 06-20-2010 07:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 256569)
Szerintem Pool regelte ezt az orit :)

Van 5-ös szintű orim U-ban...

Andrew 06-20-2010 11:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256551)
Ekkora cirkuszt egy országnév miatt...
Ki nem szarja le, mi a neve?
Engem speciel egyáltalán nem zavar, csak egy a sok közül...

Vajon hány lefelé ujjast kapok? :D (2)

Hogy őszinte legyek, engem a kettős mérce zavar. Azaz hogy önkényesen vannak az országnevek értelmezve és félreértelmezve...

Ati 06-20-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256593)
Hogy őszinte legyek, engem a kettős mérce zavar. Azaz hogy önkényesen vannak az országnevek értelmezve és félreértelmezve...

Rossz hírem van: ez nemcsak az országnevek terén, hanem a játék minden egyes területén így működik: nem Ti döntitek el, hogy ki legyen kizárva vagy kitiltva a játékból. Nem lehet újdonság, hiszen a regisztrációkor erre felhívtuk a figyelmed. Ha ez zavar, akkor a saját nyugalmad érdekében a legjobb, ha elbúcsúzunk egymástól, mert ez így működik, és ez nem vita tárgya.

Biztosan van olyan játék, ahol demokratikus úton a játékosok döntik el, hogy szerintük ki csal, illetve szerintük kinek nincs helye a játékban. Én személy szerint biztosan nem játszanék ilyen helyen, de úgy látom, hogy igény az lenne rá.

Azt hiszem, hogy ezzel a témát ki is veséztük, és zárható.

All times are GMT +1. The time now is 04:06.