![]() |
Quote:
TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév Ezzel nem akarlak megbántani, csak rávilágítani, hogy nem csinálhatod meg a 3. birodalmat. |
De megteheti ugy hogy Német Világuralom ,igy viszont szép és jó és elfogadható országnév.
|
TÖRLÉS:
Sátánista Világuralom (#624868) Indoklás: Nem elfogadható országnév Nocsak, nocsak, ez sem a legmegfelelobb.. |
Quote:
Azt hiszem, hogy a zsidó is egy vallás... És a keresztény is egy vallás, de természetesen az is megmaradna, mint országnév. |
623542 Fehér Magyarországot 2010-06-01 18:10:02
TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév Szerintem pont ugyan olyan, mint a zsidó világuralom... Természetesen itt a fehér jelenthetne sok mindent átvitt értelemben, de úgy látszik itt teljesen más szabályok lépnek életbe :) bővítsük a csokrot a kettős mércével kapcsolatban: 622604 magyar gárdisták 2010-05-20 12:10:02 TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév úgy látszik egy vicc poénja és üldözendőbb dolog, mint egy rasszista megnyilvánulás: 614002 Anyád a demizsonal 2010-02-04 12:10:02 TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév tévedtem, a keresztényég sem megtűrt itt: 607015 Isten fia (Jézus) 2009-11-19 03:10:01 TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév mert neki több köze van az AKTUÁLPOLITIKÁHOZ, mint a zsidó világuralomnak: 602860 Lady Gaga 2009-10-05 15:10:04 TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév u.i.: úgy látom focisták sem lehetnek, azaz semmilyen ma élő személy? egy film címe sem lehet jó: 588027 Hülyék Paradicsoma 2009-04-23 15:04:47 TÖRÖLVE: Nem elfogadható országnév a drogtanya persze jó volt: 377554 DROGTANYA 2009-03-30 10:20:31 ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása ja, drogozás az oké: 462238 mescalin 2008-02-20 08:33:00 ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása Meguntam a keresgélést... De arra rájöttem, hogy itt CSAK az van máshogy értelmezve, amit valakinek máshogy volt kedve értelmezni. Gratulálok :) |
.
Jut eszembe a külsö fórumon "jó reggelt elvtársak "-at lehet írni ?? Hisz az is egy olyan reggeli köszönés mint a SHALOM... |
Majd, ha valaki teheti. Másoljon már egy teljes krónikát W-ből, amikor már nem aktuális :D
Köszi |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Summázva:
drogok, zsidók: hurrá igen (most politizálhattam is volna...) kereszténység, magyarság: fujj fujj, nem Welcome to Magyarisztán. |
Quote:
|
Quote:
Találtam olyat is, csak azt már lusta voltam beleszerkeszteni :D (Anarchba áttettek és nem a töröltek között...) |
Quote:
vagy írjam azt hogy Gój testvérem vigyázz a Véredre ??? |
Quote:
Megáll az ész.. |
Ekkora cirkuszt egy országnév miatt...
Ki nem szarja le, mi a neve? Ez is csak a "Nagy Magyaroknak" szúr szemet, ahogy látom... Engem speciel egyáltalán nem zavar, csak egy a sok közül... Vajon hány lefelé ujjast kapok? :D (2) |
Quote:
|
Quote:
Így indulnak a népírtások is, vmi nem tetszik a másikon... Általában a vallása vagy származása Sztem senkinem nincs joga ítélkezni, főleg nem olyanoknak, akik még mindig "Nagy Magyarországban" élnek vagy olyan ruhákban járnak (itt nem feltétlen Rád gondolok, de gondolom neked is van :)) |
Quote:
|
Azért vhol elgondolkodtató, hogy felnőtt embereket ennyire felzaklat egy JÁTÉKban egy ország neve :)
Legalább van miért ütni...:) Még vmi és részemről ennyi: Elítélem, amit tesznek a zsidók az "országuk" környezetében, de ettől még nem fogok gyűlölködni, ahogy páran teszik. Van 2 zsidó származású ismerősöm, nem is tudnék a szemükbe nézni. Ők is szomorúak, hogy Izrael ezt műveli és akkor már minden zsidót egy kalap alá vesznek. Pedig sztem nem kellene, mert akkor nem leszünk jobbak a náciktól vagy bármelyik olyan néptől, akik tömegeket írtottak/írtanak ki mert "volt rajta sapka/nem volt sapkája"... |
Quote:
|
Quote:
Cigány világuralom Katolikus Világuralom Van itt ilyen név is, de gondolom a Pápát és Győzikét csak nem bántjuk :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vhogy ezt a melegfelvonuláshoz tudnám hasonlitani. Semmi problémám nincs a homokosokkal amig esetleg engem nem probálnak megkörnyékezni, de amikor minden évben magamutogatva provokálják a jóizlésü embereket egy felvonulással,akkor viszont bennem is felmegy a pumpa. mert köze nincs az egésznek a jogegyenlőségi küzdelemhez, vagy bármi fenkölt dologhoz amit mondanak olyankor. |
Quote:
Most őszíntén, kivel volt több "gondod" eddig? Zsidóval vagy magyarral? Persze, aki zsidó, még lehet magyar is, de remélem érted... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg persze ütniütniütni a játékban :) |
Quote:
Kard-szárnyú lepke (#442288) kizárta a fórumról Zsidó Világuralom (#624398) országát. Admin (#0) , 2010-06-20 00:23:48 |
Szerintem Pool regelte ezt az orit :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Biztosan van olyan játék, ahol demokratikus úton a játékosok döntik el, hogy szerintük ki csal, illetve szerintük kinek nincs helye a játékban. Én személy szerint biztosan nem játszanék ilyen helyen, de úgy látom, hogy igény az lenne rá. Azt hiszem, hogy ezzel a témát ki is veséztük, és zárható. |
All times are GMT +1. The time now is 04:06. |