Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Sok személyiségesek - együtt haladás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4202)

Ati 03-14-2011 18:01

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283499)
Emiatt járok én gyorsba, ott megoldható az első hely, ha más nem, mnt és házakkal...
Ajánlom legközelebbi körnél neked is...

Ettől még ha a teljes szövinek elsőnek kell lennie, az jóval több rákészülést igényel, hogy váltsák egymást az első helyen, és meg is msradjon mindenkinek a lépéshez szükséges köre.

Wolfi 03-14-2011 18:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 283449)
5-6 támadáshoz nem kell több hét. Mindenesetre valóban nincs köze ennek az eredeti javaslathoz, de ha lenne is, 3 napért cserébe ne akarjátok már átiratni a játékot.

Atti ezt ne a személyed elleni támadásnak vedd mert jó szöviben vagyok megoldom a problémát de tegyük fel mfként harcolok!
Hogyan ütök lefelé 17 körre sikeresen?
sztem sehogy

folyt köv a remy által kínált topicban

Ati 03-14-2011 18:02

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283500)
Ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod...

Az utóbbi idő kb egyetlen olyan hozzászólása volt pedig, ami a témához kapcsolódik...

Wolfi 03-14-2011 18:03

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 283493)
Valamilyen szinten ez a probléma is kapcsolódhat a játékosok csökkenéséhez (csak fogalmam sincs hogyan idézzem abba a topicba)
Szóval, találkoztam már olyan játékossal, gondolom más is, hogy lefele támadtál sok körre, mondjuk egy kezdő játékoshoz, hogy kizárd a rádfokozás esélyét. Nagyon sok játékos nem tud mit tenni ez ellen, hiába lenne elvileg ideje átépülni, ezért töröl és vissza se néz.

ok igazat adok de 17 kör azért elég erőszakos nem?
és ugye ezt csak ork fajjal tudod megtenni

Wolfi 03-14-2011 18:04

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283499)
Emiatt járok én gyorsba, ott megoldható az első hely, ha más nem, mnt és házakkal...
Ajánlom legközelebbi körnél neked is...

:)
Pőől már 50% a foglalkoztatottságom és még mindíg kell 1 k érték:)

Pool 03-14-2011 18:04

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 283505)
ok igazat adok de 17 kör azért elég erőszakos nem?
és ugye ezt csak ork fajjal tudod megtenni

Én jártam le 30+ körre is gyorsban, nem volt semmi gond...
Az utóbbi 1 évben mindig az 1. helyről léptem U/N/I...
Pedig még nem is kellett

Wolfi 03-14-2011 18:06

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283507)
Én jártam le 30+ körre is gyorsban, nem volt semmi gond...
Az utóbbi 1 évben mindig az 1. helyről léptem U/N/I...
Pedig még nem is kellett

Tudom azért mondtam, hogy megoldom de miért is kell napokat várnom egy sikeres ütésre?

Pool 03-14-2011 18:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 283501)
Ettől még ha a teljes szövinek elsőnek kell lennie, az jóval több rákészülést igényel, hogy váltsák egymást az első helyen, és meg is msradjon mindenkinek a lépéshez szükséges köre.

Sztem ilyen szövi még nincs, de ha lenne, akkor az jelentősen hátráltatná a haladást...

Mondjuk, ha topból kiesve körönként nem 3, hanem csak 1 kört kopna a top, akkor lehetséges az egyszerre lépés...

Enélkül sztem nem

Remedy 03-14-2011 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 283501)

Gondolom belatod, hogy ez fizikailag szinte lehetetlen, mivel egy embernek no, es 3 embernek csokken 3-mal koronkent a topkore.

Ki sem tudom hirtelen szamolni, de szerintem tobb 10k nagysagrendu kort kellene toltenie csoportonkent az elso 4 helyen, valtakozva.

Remelem, nem ebbe az iranyba megyunk el, mert ha igen, szerinten en mar most abbahagyom a jatekot. :)

Ati 03-14-2011 18:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 283510)
Remelem, nem ebbe az iranyba megyunk el, mert ha igen, szerinten en mar most abbahagyom a jatekot. :)

Ez semmilyen elmenetelt nem jelent, hiszen ez a verzió már most is működik.

Remedy 03-14-2011 18:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 283513)
Ez semmilyen elmenetelt nem jelent, hiszen ez a verzió már most is működik.

Ertem ez alatt, hogy semmi hajlandosagot nem mutatsz ennek a problemanak a megoldasara, esetleg Te tenyleg nem is tartod problemanak.

Remedy 03-14-2011 18:35

Na szamoltam kicsit.

Az elsonek 21.504 kort kell a csoport elejen toltenie, majd jon a masodik 5376 korig, majd a harmadik 1344 korig, majd a 4. 336 korig.

Ugye ez esetben az elso-nel eltelik 7056 kor, akkor 21.168 topkort veszit, marad neki 336.

A masodiknal eltelik 1680 kor, akkor O 5040 kort veszit, marad neki 336.

A harmadiknal eltelik 336 kor, 1008 kort veszit, marad neki 336.

A negyedik vegul 336 kort marad, epp meglesz a topkore.

Ekkor az egesz szovetseg a csoportban 28.560 korig volt, egymast valtogatva az 1-4 helyen, kozben szabi kizarva, harc kizarva a tobbi szovivel kulonben dugaba dol az egesz terv.

Ha jol szamolom ez 3.5 ev egy csoporta azert, hogy egyutt tudjatok haladni.

Ati, ez igy normalis nehezites szerinted? :)

jani 03-14-2011 18:38

Igazatok van,hogy szólhat hozzá egy nem vérprofi majd ti páran eldöntitek a szabályokat. Hisz rólatok szól a játék. Többet nem is írok ide mint ahogy javasoltátok. Hiszen ez is csak nektek van fenntartva, nekem és még sokunknak véleményünk sem lehet kösz hogy megtűrtök és még játszhatok.

Pool 03-14-2011 18:48

Quote:

Originally Posted by jani (Post 283520)
Igazatok van,hogy szólhat hozzá egy nem vérprofi majd ti páran eldöntitek a szabályokat. Hisz rólatok szól a játék. Többet nem is írok ide mint ahogy javasoltátok. Hiszen ez is csak nektek van fenntartva, nekem és még sokunknak véleményünk sem lehet kösz hogy megtűrtök és még játszhatok.

Véleményed lehet, de csak azért, mert mi korábban kezdtük a játékot, miért is kell szívni?

Quote:

Originally Posted by jani (Post 283465)
Sziasztok,most nem értem a problémát ti kezdtétek gyüjteni a kékszámokat ismertétek a szabályokat nem? Vagy a szabályokat mindíg hozzátok igazítják ha szükségetek van rá?

Viszont ha meg nem érted a problémát, akkor milyen véleményed lehet?

Remedy 03-14-2011 18:48

Quote:

Originally Posted by jani (Post 283520)

Felesleges ez a melodrama, minden jatekos szamara nyitott a lehetoseg, hogy javaslatokat vessen fel, Neked is, ezaltal Te is tudod "alakitani" a jatekot.

Egy javaslatnal sosem azt nezik, ki tette, hanem hogy milyen otlet.

De ha mar a temahoz hozzaszolsz, elarulhatnad, hogy csak azert, mert szamodra ez nem tunik lenyeges problemanak jelenleg, miben lenne Neked hatranyodra? Eppen lehet, hogy majd megszereted a hoditot, lesz 3 olyan szovid, akikkel az eletben is baratsagot sikerult kotnod, es majd nem szeretned oket otthagyni, vagy evekig szenvedni egy csoportban, jutalmul azert, hogy ilyen sokaig kitartoan jatszottatok ezzel a jo jatekkal.

Sami 03-03-2012 14:54

Át kéne megint beszélni ezt a javaslatot sztem, mert nem sokára tudtommal több szöviben is aktuális lesz a téma.
Remy első bejegyzése jónak tűnik. Nem olvastam végig a topic-ot, nem tudom végül milyen irányba volt elmozdulás a javaslatban, ha volt egyáltalán.

Sami 03-05-2012 09:34

Bocs, akkor ne beszéljük. :)

Remedy 03-05-2012 11:00

Igazabol sokminden beszelnivalo szerintem nincs rajta. Egesz egyszeruen egy nem atgondolt problemara nyujtana megoldast, megpedig, hogy nincs 2(4) db elso hely egy csoportban. Egesz egyszeruen a regota egyutt jatszo embereknek nyujtana segitseget abban, hogy ha elerik tobben is a 9 szemelyiseget, ne kelljen emiatt szetbomlania a regi megszokott szovetseguknek. Senkinek semmi baja nem lenne a javaslat megvalosulasa miatt. Arrol nem is beszelve, hogy uj szovetsegek sem tudnak alakulni emiatt a jovoben, amiben tobb 9+ szemelyisegu ember van.

Ati 03-05-2012 11:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 296427)
Senkinek semmi baja nem lenne a javaslat megvalosulasa miatt.

Most abba nem megyek bele, hogy egy szövetségnek könnyebb haladnia, mint egy MF-nek, erről sok helyen voltak már elvi beszélgetések.

A felmerült javaslat szerint egy sokszemélyiségű egyedül játszónak kötelező az első hely, egy szövetség tagjának (aki eleve könnyebben halad) pedig elég a negyedik hely is a lépéshez.

Remedy 03-05-2012 11:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296428)
Most abba nem megyek bele, hogy egy szövetségnek könnyebb haladnia, mint egy MF-nek, erről sok helyen voltak már elvi beszélgetések.

A felmerült javaslat szerint egy sokszemélyiségű egyedül játszónak kötelező az első hely, egy szövetség tagjának (aki eleve könnyebben halad) pedig elég a negyedik hely is a lépéshez.

Nem tudom, mennyire vagy tisztaban a mostani jatekviszonyokkal, de korulbelul 5-6 szemelyiseg folott keptelenseg mf-el jatszani, ugy, hogy topban is maradsz, ha nem sikerul az egesz csoporttal mnt-t kotnod. (2., 3. szinten)

vityu 03-05-2012 11:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296428)

Akkor kelljen mindegyiknek 336kör első hely (az ne kopjon el), de akkor is legyen meg a lehetőségük a további együtt haladásra reális kereteken belül. És már ezzel is kb 50%-kal megnő a csoportban kötelezően eltöltött idő, ha mind a 4 országnak a top 1 kell.

Remedy 03-05-2012 11:16

Viszont, ha ugy gondolod, hogy ez kitolas az mf-ekkel (pedig nem az) erdekelne, latsz-e megoldast arra a dologra, hogy barati tarsasagoknak ne kelljen felbomolniuk, csak azert, mert sokat jatszanak azzal a jatekkal, amit szeretnek. :) En a javaslaton kivul nem latok mas megoldast, es igazabol ellenkezest sem lattam az mf-ektol a topicban.

Remedy 03-05-2012 11:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296430)
Akkor kelljen mindegyiknek 336kör első hely (az ne kopjon el), de akkor is legyen meg a lehetőségük a további együtt haladásra reális kereteken belül. És már ezzel is kb 50%-kal megnő a csoportban kötelezően eltöltött idő, ha mind a 4 országnak a top 1 kell.

En csak ezt a szemleletet nem ertem. Mar miert kellene megnonie? Miert kellene buntetni oket?

Ez kb ket dologra sarkallja oket:
1. bontsak szet a szoveseget, szovinkent egy 9-essel.
2. hagyjak abba a jatekot.

Plusz ugy a felvetett nem letezo mf-eknek lesz konnyebb, ugye... :P

(Persze ez is jobb, mint a mostani rendszer)

Remedy 03-05-2012 11:22

Es akkor azt meg fel sem vetettem, hogy ez a rendszer a harcokat gatolja. (ami gondolom nem cel)

Hiszen ket szovetseg, amiben van akar egy 9 szemelyisegu orszag, egesz egyszeruen nem fog egymassal harcolni, mert ha harcolnanak, sosem lepne az egyik sem az adott csoportbol. Egesz egyszeruen mindig a 9 szemes lenne leutve az elso helyrol.

vityu 03-05-2012 11:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 296432)
En csak ezt a szemleletet nem ertem. Mar miert kellene megnonie? Miert kellene buntetni oket?

Ez kb ket dologra sarkallja oket:
1. bontsak szet a szoveseget, szovinkent egy 9-essel.
2. hagyjak abba a jatekot.

Plusz ugy a felvetett nem letezo mf-eknek lesz konnyebb, ugye... :P

Ne büntetésnek fogd fel. A jelenlegi helyzet a büntetés, minden olyan, ami ezt rövidíteni igyekszik nem büntetés.

Nem, egyáltalán nem lesz könnyebb így sem az mf-eknek, de Ati nem is nekik akar könnyíteni, hanem nem akar könnyíteni a szövetségeseken.

Most őszintén melyik a jobb, ha Ati nem igazán akar a nagy személyiségeseken segíteni?
- éveket töltötök egy fordulással
- szétbontjátok a szövetséget
- esetleg mindannyian eltöltitek a kötelező 1 helyen a 336 kört, és így kb 1,5-1,8k kör múlva léptek

Én a 3. megoldást választanám, vagy a láthatatlan 4. megoldást, miszerint a játékot abbahagynám.

Remedy 03-05-2012 11:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296434)
Ne büntetésnek fogd fel. A jelenlegi helyzet a büntetés, minden olyan, ami ezt rövidíteni igyekszik nem büntetés.

Nem, egyáltalán nem lesz könnyebb így sem az mf-eknek, de Ati nem is nekik akar könnyíteni, hanem nem akar könnyíteni a szövetségeseken.

Most őszintén melyik a jobb, ha Ati nem igazán akar a nagy személyiségeseken segíteni?
- éveket töltötök egy fordulással
- szétbontjátok a szövetséget
- esetleg mindannyian eltöltitek a kötelező 1 helyen a 336 kört, és így kb 1,5-1,8k kör múlva léptek

Én a 3. megoldást választanám, vagy a láthatatlan 4. megoldást, miszerint a játékot abbahagynám.

Valoban jobb, mint a mostani, de rosszabb, mint az en javaslatom.

Amugy valoban cel, hogy a regi jatekosokat az abbahagyasra sarkalljuk?

Ati egyelore annyit irt, hogy az mfnek igy nehezebb lenne, csak nem vette figyelembe, hogy ilyen mf marpedig nincs, mert egyszeruen eletkeptelen a pontlista felso reszeben az mf fentebbi szinteken.

Remedy 03-06-2012 12:25

Meg egy kiegeszites, ami eszembe jutott:

Szerintem az nem normalis, hogy egy kis kilences+-nak olyan szovetseget kelljen keresni, amiben nincs nagy kek szam, majd ha veletlen valaki eleri ott is, akkor azt rugjak ki.

Azaz miert kellene, hogy lassabban haladjon egy 10-es egy 9-es meg 2db 7-es, mint egy 9-es es 3 8-as? (Akik kov korben mar 3.5 evente tudnak majd szintet lepni mondjuk a mostani rendszer szerint...)

Hex 03-06-2012 13:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 296438)
Meg egy kiegeszites, ami eszembe jutott:

Szerintem az nem normalis, hogy egy kis kilences+-nak olyan szovetseget kelljen keresni, amiben nincs nagy kek szam, majd ha veletlen valaki eleri ott is, akkor azt rugjak ki.

Azaz miert kellene, hogy lassabban haladjon egy 10-es egy 9-es meg 2db 7-es, mint egy 9-es es 3 8-as? (Akik kov korben mar 3.5 evente tudnak majd szintet lepni mondjuk a mostani rendszer szerint...)

Én úgy látom, hogy Ati vagy nem érti, vagy nem akarja megérteni, hogy mi lesz a probléma forrása. Én sem örülnék neki, ha a szövimnek azért kellene bomlania, mert túl régóta játszunk együtt és sok kék számunk van. Remyvel kell, hogy egyet értsek, pedig engem nem fog érinteni, mivel nem akarok már sokáig játszani.

viszont ez, ha így marad, Ati egy dolgot fog elérni ,még pedig azt, hogy a 8+ szemes régi játékosok is elmennek, miközben csak annyit kellene változtatni, hogy az első hely helyett, elég legyen az 1-4. hely valamelyike a csoportban. És ez vonatkozna szövisre és mf-re is egyaránt, ergó az mf-eket sem érintené hátrányosan.

Wolfi 03-06-2012 14:33

Teljes mértékben egyetértek Remyvel, és mint érintett ezt meg is tehetem:)
bevallom őszintén engem már az is zavar, hogy pl a 3as szinten majd 50% foglalkoztatottsággal (rengeteg ház) tudom hozni az első helyet, mert a legközelebbi célpont 10 körön felül van!

bandes 03-06-2012 14:46

Ha tényleg a barátság, az együtt játszás, és a játék élménye a cél, akkor regeleni kell egy új orit, a 9+ szemes orit fagyasztani, és várni, hátha meggondolja magát Ati :P
Viccet félretéve.
Még szvsz van egy bő év, hogy ebből problémák legyenek, de előbb-utóbb lesznek bajok belőle.
Én minden csoportban hekihez kötném a fellépést, haosnlóan, ahogy A-ban a fodulást. Annyi különbséggel, hogy a max heki X%-át kell elérni ahhoz, hogy lépni tudjon az ori.
Pl.: az egy szemeseknek elég a 60%, 2 szemesnek 65%... stb. Így a 9. szemnél kell 100%, És 13 szemnél 120%, ami még mindig teljesíthető, bár ha B-ben majd lesz egy 12-13 szemes ori, ami nem sokára elképzelhető, akkor azért nem lenne egyszerű dolga. Természetesen az arány csak az én elborult agyam szüleménye.

Tsobi 03-06-2012 15:05

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 296439)
És ez vonatkozna szövisre és mf-re is egyaránt, ergó az mf-eket sem érintené hátrányosan.

Az mf 9+ szemesekre pont nem vonatkozna, hisz a hangsúly itt a szöviseken van. Ha nem vagy szöviben, ugyanúgy az 1. hely kellene a két hétig a szintlépéshez, ez nem változna.

Takanohana 03-06-2012 16:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 296443)
Az mf 9+ szemesekre pont nem vonatkozna, hisz a hangsúly itt a szöviseken van. Ha nem vagy szöviben, ugyanúgy az 1. hely kellene a két hétig a szintlépéshez, ez nem változna.

De Ati egyetlen érve, (pontosabban ellenérve) eddig az volt, hogy nem akar olyan változtatást, ami a szövisnek kedvez, az mf-nek meg nem. Ha a 9+ szemeseknek a csoport első négy helyének valamelyike elég lenne, akár szövisről van szó, akár mf-ről, akkor nem lehetne igazságtalan előnyről beszélni a szövis javára.

Tsobi 03-06-2012 17:20

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 296444)
De Ati egyetlen érve, (pontosabban ellenérve) eddig az volt, hogy nem akar olyan változtatást, ami a szövisnek kedvez, az mf-nek meg nem. Ha a 9+ szemeseknek a csoport első négy helyének valamelyike elég lenne, akár szövisről van szó, akár mf-ről, akkor nem lehetne igazságtalan előnyről beszélni a szövis javára.

Eddig szó nem volt a fellépési követelmények változtatásáról és szerintem ne is ebbe az irányba kacsintgassunk. A topic fő témája az, hogy ha egy szövetségben több olyan tag van, akinek az 1. helyen kell eltöltenie két hetet a szintlépéshez, akkor azok a tagok ne oltsák ki egymást a számlálásból.

Az én véleményem az, hogy mikor az új követelmények megszülettek, akkor nem véletlenül lett meghatározva, hogy az 1. hely kell a 9+ szemeseknek. 1. hely 1 db van, ahogy második és harmadik és századik is. Azt tudnám elképzelni erre megoldásnak, hogy a szövetségi tagok igenis oltsák ki egymást a számlálásból, mindegyiküknek kelljen a két hét az 1. helyen, viszont ha egy olyan szövetségese vette át az aktuális 9+ szemes helyét, akinek szintén arra van szüksége a fellépéshez, akkor a körei ne kopjanak el. Így igazi, sokszemes feladat elé vannak állítva az érintettek és hátrány sem igen éri az mf-eket.

Takanohana 03-06-2012 17:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 296446)
Eddig szó nem volt a fellépési követelmények változtatásáról és szerintem ne is ebbe az irányba kacsintgassunk. A topic fő témája az, hogy ha egy szövetségben több olyan tag van, akinek az 1. helyen kell eltöltenie két hetet a szintlépéshez, akkor azok a tagok ne oltsák ki egymást a számlálásból.

Az én véleményem az, hogy mikor az új követelmények megszülettek, akkor nem véletlenül lett meghatározva, hogy az 1. hely kell a 9+ szemeseknek. 1. hely 1 db van, ahogy második és harmadik és századik is. Azt tudnám elképzelni erre megoldásnak, hogy a szövetségi tagok igenis oltsák ki egymást a számlálásból, mindegyiküknek kelljen a két hét az 1. helyen, viszont ha egy olyan szövetségese vette át az aktuális 9+ szemes helyét, akinek szintén arra van szüksége a fellépéshez, akkor a körei ne kopjanak el. Így igazi, sokszemes feladat elé vannak állítva az érintettek és hátrány sem igen éri az mf-eket.

1. volt róla szó, Hex vetette fel.

2. amit te mondasz, az is kivitelezhető, bár nem értem, miért jobb, mint Hex ötlete. de mit mondasz majd akkor, ha 9+ szemes országoddal, plusz szövijeiddel egy mnt-s 9+ szemes szövi alatt dekkolsz 4X336 kört, míg azok végre fellépnek, és kezdődhet a ti 4X336 körötök.

Tsobi 03-06-2012 23:03

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 296447)
de mit mondasz majd akkor, ha 9+ szemes országoddal, plusz szövijeiddel egy mnt-s 9+ szemes szövi alatt dekkolsz 4X336 kört, míg azok végre fellépnek, és kezdődhet a ti 4X336 körötök.

Leverem őket :P

Tsobi 03-06-2012 23:05

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 296447)
2. amit te mondasz, az is kivitelezhető, bár nem értem, miért jobb, mint Hex ötlete.

Szerintem Hex ötlete könnyítés lenne, ami abszolut nem indokolt. Jelenleg egy olyan újabb problémát akarunk megoldani, amivel a készítők nem számoltak a játék elején, ehhez pedig nem kell könnyítés.

Takanohana 03-07-2012 05:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 296454)
Szerintem Hex ötlete könnyítés lenne, ami abszolut nem indokolt. Jelenleg egy olyan újabb problémát akarunk megoldani, amivel a készítők nem számoltak a játék elején, ehhez pedig nem kell könnyítés.

az is könnyítés lenne, amit te javasolsz. elvégre a probléma változtatás nélkül is megoldható, a te ötleteddel kényelmesebben és gyorsabban, tehát könnyebben: azaz könnyítés. ráadásul a szabályokkal az, aki sok szemet szerzett vélhetően tisztában van, tudja, hogy mire számítson.

egyébként játéktechnikai vonatkozásban mindegy, hogy 8 vagy 9+ szeme van valakinek, (inkább csak hiúsági kérdés), ha nem akar a szövijeivel együtt szenvedni ilyen szituációban, egyszerűen mondjon le egy szemről. ez is egy megoldás, és még változtatást sem igényel.

Hex 03-07-2012 07:23

annyit jegyezzünk már meg, hogy nem az én ötletem volt, csak egyet értek vele

Sami 03-07-2012 08:27

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 296457)
annyit jegyezzünk már meg, hogy nem az én ötletem volt, csak egyet értek vele

Pedig ezt már a jégeső sem mossa le rólad :)

Pool 03-07-2012 12:28

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 296456)
az is könnyítés lenne, amit te javasolsz. elvégre a probléma változtatás nélkül is megoldható, a te ötleteddel kényelmesebben és gyorsabban, tehát könnyebben: azaz könnyítés. ráadásul a szabályokkal az, aki sok szemet szerzett vélhetően tisztában van, tudja, hogy mire számítson.

egyébként játéktechnikai vonatkozásban mindegy, hogy 8 vagy 9+ szeme van valakinek, (inkább csak hiúsági kérdés), ha nem akar a szövijeivel együtt szenvedni ilyen szituációban, egyszerűen mondjon le egy szemről. ez is egy megoldás, és még változtatást sem igényel.

aztán minden körnél újra és újra?

All times are GMT +1. The time now is 11:12.