![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pár éve még tényleg sokkal könnyebb volt. akkortól lett nehéz az A amikor én először odakerültem... bár a két dolognak nem sok köze van egymáshoz:) |
Quote:
|
Quote:
|
egyébként kicsit tudathasadásos vagyok a témakörben. elsősorban a nagyok mellett állok akik azt mondják, hogy keményen megdolgoztunk a pozíciónkért másnak se legyen könnyebb. másrészt viszont együttérzek a kevésbé rutinosakkal - mert azért lássuk be, hogy az A alsó része olyan orikból áll akik feljöttek ide és megfelelő mentori támogatás nélkül csak skubiznak a fellépő hekijükön és nem haladnak sehova. ezek az orik sokszor klánokba verődnek, de előrelépés nem történik.
én először 3-4 éve lehettem az A-ban. beléptem egy klánba ahol volt már olyan, aki ismert valakit, akinek a szomszédja látott már olyan embert, aki volt már az A-ban. elfedeztem a felvitt 500 millámat, kaptam kicsit a klántól is....ütöttem kettőt-hármat aztán a fellépéstől számított 1000 kör múlva megvolt fordulás 3500 hekiről asszem.! ma már ilyet hogy lehet megcsinálni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyszerű szerintem ott müxik a gazdaság :DD szerinted ? A-ban meg ahol 4-5 klán uralja a piacot ott nem müxik a gazdaság :SS Szándékosan van tönkretéve :SS Szerinted nem ? Én úgy látom semmi különbség nincs a Tibuék féle tekiúsztatásos módszer és az A-s piacot szándékosan romokban tarató pár klán közt és ráadásul folyamatosan tolják fel a határt , hogy esélye se legyen senkinek vagy legalább is kevés orinak felmenni .... |
Quote:
|
Quote:
Aki fölötte akar tamagocsizni az meg csinálja kit érdekel :D Én úgy gondolom , hogy azért 4500-ra felmenni sem egyszerű :DD Klánban is kell ütni vagy 7-8 at hozzá ha maxon is léptél, egyéniben meg lényegesen többet ... |
Nem teljesen ide tartozik de azért valamilyen szinten mégis!
Meglátásom szerint az is a feljutást nehezíti, hogy túl sok ország illetve klán van baráti viszonyban egymással! pl: mikor klánban támadtam egy másik klánt és abban a 8fős klánban volt egy régi ismerősöm, hát mit mondjak nem éppen kellemes levélkét írt a tettemet illetőn. Na nekem ezzel van ki a pö... mert persze régen lehettünk jóban de az 1/a nem az egyéni érdekekről szól hanem a klánérdekről. és ha fel kell húznom mondjuk egy elfet nem fog érdekelni, hogy a célpont klánban épp van régi tag! és akkor még nem beszéltünk az egyénileg írt levekről, hogy lécci ne támadj mert 3 éve tudod... én speciel itt 1/a-ban a megköthető klán mnt-k számát is korlátoznám:) |
Quote:
Végeredményben nincs diferencia számomra a kétt társaság közt :S Az egyik eltolta a tekijeimet a másik lehetetlené teszi a játékot .... Darab darab ... |
szóval az előző hozzászólásom lényege, hogy: csak kevés emberkével legyél jóba és akkor meglátod a pontlistádon nőni fog a támadható orik száma:)
|
ergó könyebben gyorsabban feljuthatsz
|
Quote:
mégis ezeket tesztelgetjük éppen :) Azért nem lenne olyan nagy marhaság, ha akkor lehetne könnyebben fordulni, ha egy harcolós játékban HARCCAL szerzel földet, nem? :) |
Quote:
Ha egy totál más témával kapcsolatban van valakivel problémád, akkor kérlek, hogy azt vagy az illetővel rendezd, vagy az annak megfelelő témában. Köszönöm. |
Quote:
Mert néha egy hétig sincs 400k értéktől felfelé egyéni ütés... Bár ha eddig két hétig nem volt, akkor tényleg keményedik :) Más: Újabb ötletem van :) Ha már a fedezésnél számít az SZK-n levő országok megléte is, számítson a top30% számításánál is. Nem tudom, ez a 516-os csoportlétszámot mennyire növelné meg, de nem mindegy sztem, hogy a csoportban 156.-nak kell lenned (406.000 érték) vagy vagy pl. 220.-nak (320.000 érték) Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne...:) |
Quote:
Ne felejtsük el azt sem, hogy régen elég volt egy fika 2 fős klánban ellenned 1.000 kört és léphettél :) Igaz, harcolni nem tudtál :D |
Valaki magyarazza mar el, miert van tonkreteve az A-ban a piac, mert nem egeszen ertem. Plane miazhogy szandekosan... :)
|
Szerintem az A úgy jó ahogy van. miért kellene ingyen osztogatni a kékszámot?
|
Quote:
Ne termeljetek túl és felfognak menni az orik a környéketekre ütve és ütni :DD Vagy harcoljatok fent vagy forduljatok le :D Nem meritek a szintet előlről kezdeni ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De elmeselheted, hogy ha az elso... (50? vagy mennyit szeretnel?) orszag lefordulna, mivel lenne jobb Neked... Amugy tolunk lefordult mar par nagy orszag, Sergektol is, remelem jobb lett Nektek emiatt. :) |
Quote:
De ez csak az én meglátásom |
Quote:
Remy, ez egy ötlet akar lenni? :) |
"Ha már a fedezésnél számít az SZK-n levő országok megléte is, számítson a top30% számításánál is. Nem tudom, ez a 516-os csoportlétszámot mennyire növelné meg, de nem mindegy sztem, hogy a csoportban 156.-nak kell lenned (406.000 érték) vagy vagy pl. 220.-nak (320.000 érték)
Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne..." Erről mi a véleményetek? |
Quote:
|
Quote:
Lesz nyersanyag akkor is csak nem 200-ért :DD Tud mindenki érvényesülni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te most csak direkt provokálni jöttél, és totál szétoffolni a témát, ugye? Oké, vettem az adást, több üzenetet nem engedek tőled. |
Quote:
Elfemmel bőven lehet(ne) még fedezni, pedig már rég túl vagyok a csoport 10%-ának földjén... De ez is csak 1 ötlet volt... Nah, most mennem kell, csak bátran a hozzászólásokkal/ötletekkel/lehúzásokkal :) |
Quote:
Hiszen végre teljesül az, amit az alsó 4 szinten folyamatosan kér egy csomó ember: magasan van a top30 határa; végre valahol meg kell dolgozni azért, hogy utána plusz személyiséget kaphass, és nem csak ész és tudás nélkül végigülöd a szintet; végre adott ehhez minden: olcsón mindenhez hozzájuthatsz. Amik általános problémaként jelentkeznek az alsóbb szinteken, azok itt végre nincsenek. Ha ezeknem a jelenségeknek az ellentéte probléma az alsó szinteken, akkor mitől lett hirtelen itt már ez is probléma? Jól sejtem akkor, hogy teljesen mindegy, hogy mi történik, semmiképp nem lesz az jó? :) |
Quote:
Nekem nincs vele problémám, csak önzetlenül segíteni akar(tam)ok másokon :) ennyi na léptem! |
mitne mondjak josokat tudtok irogatni az biztos :D
átolvastam és hirtelen az 5. ötlet tünt jonak de magamból indultam ki és nem azokból akik nehezen fordulnának A ba... szerintem az lenne a legjobb ha A ból könnyen letudnának fordulni az országok mivel aki tele van lovéval és fordulni akar lazán megteheti aki meg csak szenved lehet sose fog tudni lefordulni és vagy töröl vagy örökre szk n lesz az orija vagy szenved tovább de értelmetlenül.... Ez azért nemjo hogy nemtudnak rengetegen lefordulni a magas heki miatt meg mert nemtud olyan penge orikat építeni mint aki tele van lovéval mert megöli a többi csoportot mivel beragad A ba és a többi szinten mivel nemtud lépni szabizik... még bő másfél éve mikor abahagytam sokkal több ori volt elöl a lentebbi szinteken és sokkal több orit lehetett ütni , A ba sokkal könyebb volt fordulni mivel sokkal kevesebb hekin lehetett lépni.... szóval valamit kikéne találni mert a lenti szinteket másfél év alatt megölte az A... és joha a szintek össz orijának a negyede elöl van. ha könnyen lehetne fordulni A ból szerintem 1 év és normalizálodna a helyzet , persze ez csak feltevés de szerintem van benne logika :) |
Quote:
|
Quote:
Biztos, hogy ezentúl csupán eltöltött idő alapján kellene a személyiségeket osztogatni? Ugye nem jön az a javaslat, hogy regisztrálok ma, és ha egy év múlva nézek vissza, akkor már automatikusan 3 személyisége legyen az országnak? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:24. |