![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem simán életképes lehet egy hulla A-ban, és tud sereget koptatni is, ha a tornyok folyamatosan nem működnek nála. ha koptatni akar, barak alúlra, és ha nem képez katonát előtte, akkor még rá is leeht képezni (mégnagyobb emberhiány), lehet nem olcsó mulatság, de orkal felütni olcsóbb? :) komolyabb támadásoknál szinte ott is mindig van sereg elengedés :) és ráadásul a hullát nem is kell etetni a klánnak, akár full íjast is tarthat bent :) Hex azért megnézem a topba beversz egy hullát korház nélkül "egységek piacra" nem működik fele országod, mennyit hagynak belőled 8k heki körül :) és ha csak napi 2 sereg megy feléd, befokozni annyi embert... bár én sem tennék másképp, simán bevernék egy hullát kórház nélkül..
Lehet kipróbálom A-ban egy újráig a hullát... :) |
Quote:
|
Azért az érdekes, hogy már 7 napja nem vagyok védelem alatt, de még nem lopott senki. :)
Mondjuk, nem mintha túl aktív helyen lennék, de akkor is. :) |
Quote:
remélem mostmár jobban érzed magad..:D |
Quote:
|
200 kör múlva kipróbálok egy hulla tábornok, stratégát, vagy még nem tudom, a szemeket nem döntöttem el :) magas hekin kíváncsi leszek, mit lehet vele alkotni
|
egy pozitív dolog amit tapasztaltam hullával kapcsolatban. egyik nap hajnali kettőkor hív a szövim, hogy támadnak 16.5k elittel lépjek, be. belépek gömbözök számolok, hulla volt a támadó, mf és ha max íjra cseréltem volna a 40% barakos 10% tornyos vándor tudós orkomat úgy, hogy 2k ló volt kint szöviseregben támadni, akkor sem fogtam volna meg a hullát.. nem sokon múllott de mindenképpen befért volna :) ilyet nem tapasztaltam eddig :) igaz szegény hullát 7 sereggel pusztiztam le, de az már mellékes ... :)
|
Quote:
(Nem jöt :-D) |
Quote:
Sokba kerül, de még mindig izgalmasabb mint fedezni :) |
Eddig is előfordult ilyen a hulláknál?
2010-04-17 14:11:44 Elfogtunk néhány tolvajt, de sajnos nem tudjuk, hogy ki küldhette őket. Ez olyan információ amit szerintem ki lehet adni az országról. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ellen hozzávetőlegesen milyen értékekkel rendelkezhetett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vityu: tavolsag tokmindegy, a 0-t barmennyivel szorzod nem lesz tobb. :) Mivel a tamadoertek ezen kivul csak ugy lehetne nulla, ha a katmoral es a keszuli is 0, ellenben 50% alatt nem indulhat tolvajakcio, csak az az eset jatszik, amikor vagy nem mukodik a kocsma, vagy nincs is kocsma, csak tolvaj. :) |
Quote:
|
Na most mi van a hulláinkkal? Várnám a tapasztalatokat, de sehol senki?
-Elég erősre sikeredett? -Vagy elbírta volna még a szintenként hadi bónuszt? -A-ban tolizzák őket, ha kell - ha nem? -Esetleg sereget szoktak kapni? Ilyen általános hülyeségek érdekelnének. :D Írjatok hullák! |
Quote:
Quote:
- A-ról nem tudok nyilatkozni, B alsó felében viszont szinte semmit nem toliznak. - Még nem kaptam. |
A-s hulla
Kezdetben megszokásból lopták a raktárat, de gyorsan ráuntak, mert rájöttek a szövetségi raktár miat értelmetlen az egész. Utána jöttek a gyújtást tesztelők párház után ők is megunták. Egyetlen egyszer volt hogy poénból valaki felgyújtott 1%-nyi házat. Ez 5% foglalkoztatási növekedést eredményezett.
Ellenben amiről nem akarnak leszokni az az ember rablás. Egy kimeríthetetlen emberraktárként tekintek rám és ez tényleg zavaró, mert ha valaki ellövi rám az összes készültségét gyújtással az legfeljebb 5%-nyi foglalkoztatás növekedést eredményez, de ha ugyanezt ember rablással teszi, akkor a foglalkoztatotak aránya 10%-kal növekszik. |
Nah, sikeresen fosztogatok a környéken, végre volt valaki, aki vissza jött rám földre. Ugyan felülről ütött, ezért alig vitt, és kísért, ezért én is ki tudtam rá még menni, és alulról földeltem, így most alattam van 6 körre, és kapott egy kis betegséget, de volt végre valami izgi is. :D
Illetve, nagyon jó ez, hogy távolság függvényében elég gyorsan lecsökken a toliakciók eredményessége. Házgyújtással nehezen tudnak ártani, mert az első kört még vígan visszaépítem (igazából a második kört is könnyen átvészelem még), ütök egyet földre, és máris alig esik ház... Továbbá könnyen fenntartható a hulla azokból a katonákból, amit kap a támadások után, az elhulló seregből. Legtöbbször többet érnek, mint amit valójában fosztok az ellenségtől. :D Ha picit nagyobb lenne az ellenállás, lehet, nem lenne ilyen könnyű ez (és gondolom lesz nagyobb az ellenállás), de jelenleg vígan elvagyok... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Így van. B-ben van. :)
Miért?? Jössz ütni?? :D |
Quote:
Igazából A-s hadi tapasztalatokra lennék kiváncsi, mivel ott a legerősebb és gondolkodtam már azon, hogy az A-s orimmal újrázzak hullaként, hogy kipróbáljam milyen. De előtte azért elolvasnék pár hozzászólást a hadi tapasztalatokról úgy 3k heki környékén.:) |
Quote:
|
Quote:
Engem az érdekelne ütésekben mennyire erős, adott hekin mennyi sereget lehet kihozni belőle, mennyire támadják vissza és milyen hatékonysággal, elfeket átlehet e ütni vele ... stb. |
Quote:
A seregét ki lehet számolni, az elfek átlagos védelmét is. 3k hektáron: 15% házzal lehet élezni, vegyünk 19-et, biztos, ami biztos, ha nagyon kilopnák az embereket 10% torony 71% barakk: 2130 barakk = 136.320 lovas 100%-os morállal, felfelé: 1.752.099 támadópont Ez egy 25/25%-os elfen átmegy, ha annak a morálja szintén 100%, de még lehet a hullát is élezni. |
valakinek nincs az új hullához számolója? :) vagy segíthetnétek, hogyan tudok így számolni, megakadtam a tornyoknál
|
Quote:
|
Quote:
Pl igy: (7-szint)*10% :) |
Quote:
Akarod mondani elvoltál...:D |
Quote:
|
Quote:
Veszített majdnem 100 hekit:D Megérdemelte! Ezzel tartoztam neki még a lassús időkből. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy, most is elvagyok. Lehet szépen fosztani is meg földelni is vele az eddigi tapasztalatok alapján. Pattanni még nem pattantam, viszont már több sereget is pattintottam. :) De tény, hogy tényleg volt, akinek sikerült beütnie. :p Grat a szövidnek. ;) |
Láttam egy 6 szemes hullát B-ben, először azt hittem hogy csak valami vicc, aztán ahogy az éplistet végignéztem rájöttem, hogy még akár életképes is lehet.
Szóval szerintem játszhatóbb lett sokkal. Levertünk egy hullát mi is B-ben, de csak a szövijei bénasága miatt lett sima menet a végére...egész jól nézett ki az orija. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:06. |