Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4123)

Merengő 04-13-2010 20:27

mégsem, tévedés volt :)

Ati 04-13-2010 20:31

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 248196)
mégsem, tévedés volt :)

Micsoda? :)

Merengő 04-13-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 248197)
Micsoda? :)

2010-04-13 21:19:06 HELYTARTÓ: Regenerálódás, 1. próba: nem sikerült a varázslat. Regenerálódás, 2. próba: nem sikerült a varázslat.

a Ht-nál 1próbára van állítva a regenerálódás nem tudom köze van-e az újjításokhoz, csak jeleztem :)

ez volt az eredeti üzenet, de rájöttem, hogy csúnyán benéztem :)

Tsobi 05-03-2010 10:01

Egy apró észrevétel a Kufár-ral kapcsolatban. Ha az ember hosszabbítani szeretne, akkor nem elég, ha rányom a hosszabbítás gombra, be is kell lépni a piacra. Mi lenne, ha nem kellene külön nyomogatni így, hanem ha rányomok a gombra, akkor Ő magától automatikusan belép oda? :)

Ati 05-03-2010 10:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250331)
Egy apró észrevétel a Kufár-ral kapcsolatban. Ha az ember hosszabbítani szeretne, akkor nem elég, ha rányom a hosszabbítás gombra, be is kell lépni a piacra. Mi lenne, ha nem kellene külön nyomogatni így, hanem ha rányomok a gombra, akkor Ő magától automatikusan belép oda? :)

Logikus lenne, de sajnos látom, hogy "dehát én nem is akartam belépni, a ***** játék elvett egy piacomat..."

Ha meg rákérdez, hogy be akarsz-e lépni, akkor Te ugyanott vagy, mint most, az emberek jelentős része pedig nem olvassa el, hogy mi a felugró ablak, csak nyom egy okét, és UTÁNA jön a fenti reakció.

Tsobi 05-03-2010 10:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250333)
Logikus lenne, de sajnos látom, hogy "dehát én nem is akartam belépni, a ***** játék elvett egy piacomat..."

Ha meg rákérdez, hogy be akarsz-e lépni, akkor Te ugyanott vagy, mint most, az emberek jelentős része pedig nem olvassa el, hogy mi a felugró ablak, csak nyom egy okét, és UTÁNA jön a fenti reakció.

Tesztidőszak lévén egy próbát talán megérne. :)

Remedy 05-03-2010 13:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250334)
Tesztidőszak lévén egy próbát talán megérne. :)

Felesleges. Epp jo ez igy. Amugyis belepnel a piacra mielott ranyomsz a hosszabbitasra, hogy megnezd epp mi van a piacon, es jo lesz-e ugyanezen az aron... :)

Tsobi 05-03-2010 13:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250368)
Felesleges. Epp jo ez igy. Amugyis belepnel a piacra mielott ranyomsz a hosszabbitasra, hogy megnezd epp mi van a piacon, es jo lesz-e ugyanezen az aron... :)

Kivéve ha nagyon jól tudom, hogy elveszni nem fog a kirakott árum. :)

All times are GMT +1. The time now is 15:58.