![]() |
Quote:
|
Quote:
Én úgy érzem nem változott semmit. Mindig frissítem itthon, a cégnél pedig kivárok, és összehasonlítva a kettőt nem érzek semmiben különbséget, se sebességben, se memóriakitöltésben. |
Ok srácok, ha valaki kérdezi, miért nem haladok a korral, majd alja módon azt mondom, hogy háá azok ketten monták hó a háromha'os ördögtül való dolog, peig háén akartam! :)
Egyébként tényleg nem láttam értelmét telepíteni. Majd talán a 3.7 ... bár leszarom, inkább Gecko 2.0-át hegesszenek már :) Mert a konkurencia sem alszik téli álmot, ugye. bimmbimm: Ööö, tartozok Neked sok pénzzel, vagymi? Jajj, pont most kapott el az amnézia :D |
Quote:
[OFF] Akkor paszírozz nefelejcset a krumplilevesedbe:) [/OFF] |
Quote:
Az AVG toolbar a tettes, ha minden igaz, és ki kellett kapcsolni. http://support.mozilla.com/en-US/kb/...+CPU+resources A memóriazabálás mondjuk nem olyan nagy probléma 4GB RAM-mal. :) |
Kedves Uraim és Hölgyeim pár mondatos segítséget szeretnék nyujtani az FF használatához...
1. Elsönek is telepítsétek fel az FF 3.6.4 verziót miért is?? csak azért mert ez már el van látva egy olyan aprósággal, hogy ha pl egy kiegészítö mondjuk hibás akkor nem rántja magával az egész FF-et... 2. Telepítsétek fel a következö kis alkalmazást ez is kiegészítö csak hasznosabb mint mondjuk a Forcastfox...Nos a neve memory Fox innen leszedhetö : Memory Fox Letöltés 3. Következö kis kiegészítö amivel az FF kicsit gyorsabban indul neve SPEEDFOX SPEEDFOX a 2. és 3. pontban leírt kiegészítökkel az FF 3-szor gyorsabban indul el és a memoriafogyasztása pedig 10 nyitott tab esetén sem haladja meg a 75-100 mbyte-ot...Lehet kisérletezgetni Vele... Remélem ezen kiegészítök használatával az FF használata is sokkal jobb lesz... Ezeken felül ajánlott kiegészítök az FF-hez - SAFE / megmutatja az oldal SSL titkosítását, nagyon hasznos pl ha online bankol valaki / - PASSWORD EXPORTER / jelszavaink könnyü elmentése és ujra betöltése / - DOWNLOAD MANAGER TWEAK / A letöltésvezérlö kibövítése pár extra funkcióval / - IE TAB / no comment / - DR. WEB ANTIVIRUS LINK CHECKER / letöltendö linket lehet letöltés elött megnézni, hogy vírusos-e / - AD BLOCK PLUS /Lehetővé teszi, hogy egyéni vagy mások által összeállított szűrők alapján eltávolítsuk a reklámokat az egyes weboldalakról. A reklámelemek egyetlen kattintással a tiltólistára emelhetőek - ezeket a következőkben nem jeleníti már meg a böngésző. A szűrő beállításai teljes oldalak blokkolását is lehetővé teszik./ - PDF DOWNLOAD / no comment / Ezekkel használva az FF 3.6.4 egyáltalán nem lassú használata kényelmes biztonságos, memoriakezelése abszolúte elviselhető .... Nem atomeröművön lett tesztelve hanem egy kétmagos AMD procin 2 GBYTE 667 mhz-es rammal ellátott gépen a net meg egy 8mbites internet volt routeren keresztül.... |
3.6.4?
Ilyet honnan szedsz? 3.6.3 van fent nekem, és a frissítések ellenőrzése szerint nincs újabb verzió. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
FIREFOX 3.6.4 Ez nem béta változat hanem a kiadásra jelölt RC Egyébként meg kijött elötte egy másik is érdemes mindig nézegetni a Mozilla fejlesztöi blogokat plusz itt is érdems mindig bekukkantani a megfelelö helyre FTP MOZILLA |
Quote:
Söt kiadtak egy ilyet is ami stabilabb mint a 3.6.3 3.6.3plugin1-candidates ebben már benne van az összeomlás elkülönítö rész direkt kiadták a6.4-ben még pár finomítás is belekerült.. |
Bizakodva várom ezt a verziót, hátha orvosolja a 3.6 eddigi gondjait, bajait. :)
|
Quote:
|
Quote:
Valami van ezzel a memory fox-al. nem tudom föltenni! |
Quote:
|
Quote:
Na, nem vettem ésre az acsept and install feliratot,hanem az alatta lévő linkre klikkeltem és azzal ne ment. de már jó, bocsi! |
Quote:
|
Quote:
amúgy az addonjaim: memoryfox(most már :)), speedfox, adblockplus, colloirs(nagyon hasznos közösségi oldalakon sok fotó nézése esetén),youtubemp3, tabmix plus. ez az utsó nagyon tetszik!!! |
Azt mondjátok már meg, hogy miként tudom automatikus elindulásra állítani rókát? Lusta vagyok állandóan klikkelgetni, amikor bekapcsolom a gépet.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm a segítséget!
Más: Közben tovább buheráltam a kiegek között! Most kezdek rájnni, hogy ezt a ff-ot nekem találták ki,pedig már évek óta használom! Jelenleg kiegként van:
|
Azért óvatosan az addonokkal, mert szépen le lehet terhelni vele a böngészőt. :)
Én jelenleg ezeket használom amúgy: - Adblock plus - Fox tab (ez nagyon hasznos, 1-1 billentyűkombinációval lehet oldalakat nyitni) - WOT (lehet értékelni weboldalakat szempontok alapján, és látod a mások értékeléseit is) - Firebug - Web developer - Link Diagnosis Ebből csak az első 3-at ajánlom mindenkinek, a többi az csak egy kis webfejlesztő segítség. :) |
Ez egyre rosszabb. :(
A 3.6.6 már a tabokon szereplő címeket is iszonyat rondán kezeli. Ha a cím a "Loading..." feliratnál hosszabb, akkor azt a részt meghagyja, így lesz belőle "Loading... sia forum". Wááááááááááááááááááá... |
Quote:
|
Egy screenshotot kaphatnék? :o Nem tudom elképzelni :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
A "Loading..." rész a "Firefox 3.6 - Page" szöveg alatt volt, amikor végzett, akkor azt frissítette, de mögötte még látszik az előző cím vége. És ennek az oldalnak se csak ennyi a neve, hogy "Firefox 3.6 - Page", hanem utána jön, hgy hanyadik oldal, de az már kilóg a "Loading..." feliratból, úgyhogy azt nem frissítette. :) |
Quote:
|
Nekem sima 3.6 van, de nem találkoztam semmi ilyesmivel. Tetszik, remekül működik.
|
Quote:
Na ilyet sem láttam még... Lehet, hogy az üzbég verzióval lesznek a problémák :D |
Nem tudom... nekem amikor loading... van akkor csak az van, utána meg csak az oldal címe. De lehet hogy a tabmix segíti helyesen működni:)
|
Vki más is tapasztal olyat, hogy win7 alatt ha sokáig van megnyitva egy oldal akkor összeszakadja magát, és nem válaszol?
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon idegesítő volt hogy sima blog olvasás közben egyszer csak nem tudok görgetni és mghalt. |
Quote:
|
Quote:
fox 3.5.10, nincs ilyen gond vele win7 64bit alatt |
Quote:
MEMORY FOX |
All times are GMT +1. The time now is 07:56. |