![]() |
-ss- (#614003)
? |
Quote:
|
Quote:
Akkor már inkább ez :D Igaz egy c betűt kihagyott a gazdája, de jóval egyértelműbben utal a náci párt katonai alakulatára szerintem. |
Quote:
|
Quote:
Azért ez érdekes. :) (ez egy másik ori, c betűvel) |
Quote:
Ezek a Skinheadek tényleg bántanak mindenkit aki nem "fehér" |
Quote:
|
Quote:
Nos ebben elolvashatod, hogy az SS a háborúban mennyi katonai akciót hajtott végre kiemelkedő eredménnyel Waffen-SS néven, a legbátrabb és legösszetartóbb egységek voltak a német haderőben... Sajnos sokan összemossák az őket a kegyetlenkedő Gestapo és a táborokra vigyázó egységekkel... az ókorban a rómaiak (de lehetne a tatár, török, magyar kalandozó, Napóleon seregei, Attila hunjai, Nagy Sándor serege stb-stb-stb) rengeteg népet kiírottak, mégsincs gond pl. ezzel a névvel, ugye? 611096 ANARCH 5 [SZ] Római Légió 1 33.320 mielőtt támadások érnének, hogy miért írok ilyeneket, leszögezem, elitélem a nácik ideológiáját stb., de elismerem azokat a KATONAI tetteket, amiket az SS hajtott végre a II. vh-ban... |
Quote:
A Waffen-SS az SS egyik alakulata volt, nem pedig az SS maga. Hogy mást ne mondjak például a haláltáborokra is SS alakulatok vigyáztak (jó persze, van aki szerint ilyen nem is volt...). Ezt nem mossa senki össze, kivéve ha te is holokauszt-tagadó vagy, SS-Totenkopfverbände, ez volt a nevük. De úgy általában az SS a náci párt fegyveres alakulata volt. A hadszíntéri szolgálattal kapcsolatban teljesen igazad van, csakhogy az SS nem a Waffen-SS volt, sőt az volt a kisebbik része, ezért nem helyes a megállapításod összességében. |
Quote:
|
Quote:
Szóval szerintem a skinheadok elég szélsőségessek és azt sugalják, hogy csak 1 fajta nép van |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
39 hadosztálynyi Waffen-SS-es szolgált a fronton... Én ezzel csak azt akartam leírni, hogy nem minden SS egyenlő a halálbrigáddal... ezzel be is fejeztem ezt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Az új verzió miatt ritkásan válaszolok ide, de a téma él, és ma még jöhetnek a nevekkel kapcsolatos észrevételek, hogy aztán kicsit rendet lehessen tenni ezen a téren is. :)
Köszi. |
TÖRLÉS:
wisszatértem (#619161) Indoklás: Nem elfogadható országnév Ezt nemrég vettem észre, mi volt ezzel a baj? (Nem az enyém volt az ország, nem is ismerem a tulajdonosát, pusztán kíváncsiságból kérdezem... :)) |
Quote:
egy esélyesebb: wisszatértem (neomagyar helyesírás) |
Quote:
Bob bá visszatért (#610870) Micimackó ismét visszanyal (#583613) Táltossziget (#557826) Vagy halmozva: sssszia (#570628) :D Az esélyesebbnek gondolt verzió szerintem nem szabályellenes (legalábbis itt nem találtam erre utaló kitételt), de ha mégis, akkor: wihar (#519589) :) (Elnézést az érintettektől) |
tiszelet hona (#450200) :) anarchos
engem zavar, hogy rosszul lett leregelve, Ati, egy "t" betüt nem lehetne még beszúrni? :rolleyes: (saját ori) |
Quote:
|
lehet, hogy wisszatértemet azért törölték, mert Y-ba regelt, pedig W-ben lett volna a helye.. de valószinűbb, hogy aki regelte, nem is ment el, igy nem elfogadható országának a wisszatértem név... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm az összes figyelemfelhívást. A követhetőség érdekében egy rövid lista a változott nevekről, amik közül kettővel vagyok bajban, de most ez van... :)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A másik, amivel bajban vagyok, az a "wihar", ez egyelőre régi ország lévén marad, amíg ezzel kapcsolatban következetes szabályozás nem születik. Új ország esetében egy ilyen már valószínűleg nem állná meg a helyét. |
Quote:
|
Úgy tűnik átcsúszott a rostán egy olyan orinév, ami véleményem szerint semmiképp nem elfogadható... Kunnilingváció (#620612)
|
Mi nem tetszik Ts, szted ez egy elfogadható országnév? :)
|
táncolókkal farkaló (#628757) - amennyiben az nem elfogadható, akkor ez sem. :)
- nem mintha védeném az előző országot, nem tudom kié, de ha ez maradhat, az is. Bár jobb lenne: egyik sem. |
Quote:
Kunnilingváció, ez egy kicsit egyértelműbb, ebbe még belemagyarázni sem lehet semmit :) |
szerintem egyikbe sem kell belemagyarázni semmit, nekem egyik sem fog hiányozni egy stratégiai játékból... :)
|
Quote:
Szerintem egyáltalán nem sértő, hisz nincs a köztudatban. |
Ts, ne így állj hozzá.
Pl ha regelnék egy olyan országot, hogy "Bereitstellungsraum", a köztudatban senkit se érdekelne, mivelhogy igen kevesen értik miről van szó... De van egy rézésem, azért megjelenne itt ez az országnevem jövő márciusban bizonyos emberek által. |
Esetleg egy "Eisenkreutz" nevő ország, ami ugye mi tudjuk mit jelent, de a sok átlagjátékos biztos nácinak nézne, és feljelentgetne...
Eltekintve attól, hogy sokszáz éves múltra tekint vissza a kifejezés, semmi köze a dolgokhoz ugyebár... Ezért nem értem pl a horogkereszt tiltását sem. Nem mintha szívesen látnám, de az is egy 3000 éves jelkép... Ráadásul a folytonosságot, az életet, és a világ körforgását jelenti első sorban... Ez, úgy gondolom, nem lehet sem bántó, sem sértő, mégis tiltott jelkép... Sajnos az emberek fejében káosz van, és abból a káoszból is csak azt képesek kiválogatni, amit a bárgyú TV adásokban beletöltenek... :( |
Quote:
Attól, hogy nincs a köztudatban, nem elfogadható országnév.. ennyi. |
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |