![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kard-szárnyú lepke (#442288) [4/L] Gigant land (#271973) [5/U] A nevem Tsobi, talán még emlékszel. :D :cool: Még bővebb info itt. :) |
Quote:
de a komolyabbakat várom és nem ér szabizni ! :D vagy lépni , értve vagyok Pool ?:D |
Quote:
|
Országok, amik eddig hozzád tartoznak:
Pool (#160521) [5/U] FC Juventus (#181753) [3/G] Marseille (#194195) [1/A] A Hold és a Fény (#288509) [2/B] esetleg te is bemásolhatod az orijaid, mert nem mindenki volt ott szombaton, amikor jókat nevettünk rajtuk, szal sokan nem tudják... jöhet a tesó, kutya, macska, akár az élettársad, János orijai is... |
miért vagy szabin Bbe kiscsillag, csak nem félsz ?:D
|
Quote:
|
:confused: Mi baja mindenkinek szegeny Tibuval? Mit artott hogy ilyen sokan vagytok? :rolleyes:
|
Quote:
ismerik minden "Kék és rózsaszín" bárban :D |
:d
Quote:
a bingo konyv mit jelent egyebkent? aki sokakkal kibabral (a sajat fegyverukkel) azoknak elismereskent irtok egy listat? mert sztem ez csak onbizalom novelo... :cool: |
Quote:
|
Dragons_Destiny (#319828) [2/B] [SZ]
Claívsolais (#379234) [4/L] [SZ] My name is Nobody (#449078) [1/A] Szőke Serceg Fehér Dragon (#462422) [3/I] Tessék Tibu :) Dragon voltam |
Veled nincs dolgom Dragon...
Látom Pool nem értette meg a bingo könyv lényegét, oda csak bünösöket, bünhödésre méltokat raknak bele, és én irom nem pedig pool :D kedvesek vagytok de köoszönöm én irom magamtol :D |
Quote:
|
Quote:
A Káosz Sárkányai Ezüst Árnyak Kamu Árnyak |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A bingó könyv Hogy minden ninja tudja ki a legfélelmetesebb harcos, felírja a falu magának. Ebben a könyvben foglalják össze azon bűnöző ninják (missing-nin) és komoly ellenfelek nevét, akik veszélyesek lehetnek a saját és más országok békéjére. Ezek az emberek olyannyira rémületkeltőek, hogy ’S’ rangba sorolják őket. (gondolom, vmi hülye manga dolog, amit szerecc) Nos, akkor mi lehetünk akár bűnösök is, de komoly ellenfelek is... De mindenképp veszélyesek... ne fáradj vele, látod, segítek, szép kis lista jött már össze, főleg, ha majd mindenki megírja az országait, lesz kivel harcolnod...:) .................................................. .......The End............................................... ....... |
Madőrülök a tangámtól (#171717) [2/B]
Madverlek PlüssMacim! (#515089) [5/W] Egy híján húsz (#550690) [5/W] [SZ] ---- inaktív ---- |
Pool sztem kukkantsd meg a Hungária : Gyere, gyere Juli! dalszövegét is... ha már a Limbó hintóból ilyen remekművet csináltál :)
sztem ez a rész tuti a kedvenced lesz: Hatkor kezd a zene egy haláli ütemre, Nem lehetsz ma másé csak az enyém. :D vagy ez? : Héjj! Héjj! Gyerekek! Mutassuk meg mi az a sótörés! Mi az a sótörés? - Ez a sótörés! Most mutassuk meg mi az a lábtörlés! Mi az a lábtörlés? - Ez a lábtörlés! Taposd el a csikket! - jó, jó :D:D:D |
Oké, amint lesz időm, írok még pár harci indulót :)
esetleg szólhatna annak az orinak a főmenüjében, aki épp Tibu üti bár akkor minden csoport csak úgy lármázna a sok zenétől :D |
Országok, amik eddig hozzád tartoznak:
Remedy (#26373) [1/A] Instant Poison (#210497) [2/B] Ne bánts, Kisbogaram! (#515088) [5/W] Tizenkilenc (#550689) [5/W] [SZ] ---- inaktív ---- |
Quote:
|
Esetleg ha szemetszúrt a nevem:
Redológia (#455305) [3/G] [SZ] Lekéstem (#500014) [4/M] [SZ] ---- inaktív ---- Kutty-Kurutty (#569264) [5/W] Red kicsi országa (#571615) [5/Y] [SZ] |
Quote:
|
asszem én is ellenfeled lettem Tibu mikor mf orkal megtámadtalak hajnali 3kor és az egész szövid "véletlenül" fent volt, és 2 perces külömbséggel legyújtottatok :) reggel legyújtott egy mf elf, aztán 4 sereg 2 külömböző oritól jött lentről :D a 36 körös vihar/szárazról, a rengésről meg nem is beszélve amit 2-10 körökről kaptam (vihar is jött 10 körröl) :D a szövim megjött, akit lehetett megtoroltam, már csak te maradtál, B-ben találkozunk :) reméld, hogy maradt újrád :P
Merengő (#424242) [3/G] Akarva, Akaratlanul...!! (#109901) [5/X] Vitam et sanguinem (#105501) [1/A] |
A-ban nincs véletlenül orid? :)
|
Quote:
|
Quote:
bár, megértem, néha az a sok ember a fejében nem ért mindig egyet ;) |
Quote:
|
tul bátrak vagytok skacok :D
|
Quote:
Meglatjuk, hogy sikerul. :) |
SAJÁTFŐDEM (4) (#468542) [4/L]
Fugitive of the Crypt (#484007) [1/A] pszt...ne zavarj...alszok (2) (#504094) [4/L] [SZ] ---- inaktív ---- Gnomen est omen RELOAD (#614599) [5/V] ez vok én (Gabro) |
Quote:
zérózni lehet?:D:D:D |
Quote:
|
jol beszélsz ember, szolott a császár:D
|
Quote:
irod itt a bingo könyvet aztán mikor harc lenne beszabizol ???? |
Quote:
egy szó, mint 100, most nem érek rá annyit lenni, amennyit szeretnék igazán sajnálom... |
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |