![]() |
Zúzós párbaj volt!
köszi :) |
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1209.html
|
Quote:
|
És akkor nézzük a pontozást, ha ez egy éles párbaj lett volna:
Numer@ (#252331) = 1. helyezésért +5 pont = 5 pont Kornélia (#570264) = 2. helyezésért +4 pont = 4 pont Principia (#202322) = 3. helyezésért +3 pont, hátulról 5., ezért -1 pont = 2 pont Nem foglalt. :) (#611864) = 4. helyezésért +2 pont, hátulról 4., ezért -2 pont = 0 pont Kard-szárnyú lepke (#442288) = nem játszott = 0 pont ELFeledett Vidék (#437487) = nem játszott = 0 pont Horland (#1) 7650 = 6 pontot is érdemelne, de nem kap egyet se ;) = 0 pont Alattam senki nem végzett, úgyhogy emiatt -1 pont nem jár senkinek. |
Quote:
|
Quote:
Gondolom mivel jelentkezni "ingyen" lehet, ezért mindig leszünk 8-10-en, és akkor nem lehet manipulálni. Főleg, ha láthatatlanná teszed a résztvevők számát a párbaj oldalon. |
Az a fura evvel a pontozással hogy mondjuk egy ilyen 7 fős párbajon a 3-5. helyezettek kapnak maluszt a kis létszám miatt, míg az első és második nem. Pedig ugyanazok a feltételek. Nyáron sztm lesz kis létszámú párbaj idén is.
---- Egyébként tetszett, köszönöm. :) Még csata is volt, 20 körbe nem is hittem hogy belefér. :P 2010-02-12 22:00:10 F (#1000005) elfoglalt 5 hektárt C (#1000002) országától. 2010-02-12 21:48:06 E (#1000004) elfoglalt 7 hektárt C (#1000002) országától. 2010-02-12 21:21:06 C (#1000002) megtámadta E (#1000004) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-02-12 21:09:06 C (#1000002) megtámadta F (#1000005) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-02-12 21:06:06 E (#1000004) elfoglalt 15 hektárt F (#1000005) országától. |
Nekem továbbra sem jön be a minusz pontok osztása, de ha senkit nem zavar, akkor engem sem érdekel....
|
Holnap este 21 órai kezdéssel tesztpárbaj kiírva. A tesztpárbaj fő célja az anonym jelentkezés tesztelése. Sikítsatok, ha valami nem jó. :)))
|
Ne feledjétek, hogy este tesztpárbaj, akinek van kedve jönni, az jöjjön. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vajon már hányan vannak? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy óra múlva párbaj! Aki érintett, az lassan készüljön. :)
|
Hát a mai párbaj elég családias volt! :) ketten játszottunk... Szégyelje össze magát aki jelentkezett, de nem jött játszani!! :D
http://hodito.hu/parbaj/1210.html 1 ütés volt, a végén, de az se jött össze... xD |
Graulálok az első helyedhez Andris:D
|
Én hajtottam a harmadikért is igen! Meglett :D
|
Quote:
|
[Quote = Dynosaur; 240.865] Kössz Viktor! :) Ha nem felessel lettél volna, szerintem eltángáltál volna ... : P [/ quote]
akkor biztosan ütösebb az biztos:) |
Erről lecsúsztam :)
Legközelebb leszek, és elverek mindenkit:cool: |
Hali.
csak 1 kérésem illetve javaslatom lenne,, ha megoldhato legyen ojan párbaj is ami este 10 töl kezdödik,mert munkám miatt sajna csak igy tudok rászt venni biztosan a párbajokon,de gondolom ezzel nem csak én vagyok igy. elöre is köszi,JOJO |
Quote:
|
Quote:
JOJO |
Quote:
Egy párbajjal többet tettem be idén fordulónként, mint tavaly, úgyhogy ha van rá igény, akkor próbálhatjuk így tenni. Ez persze nem mindig fog menni, mert az 5 órás párbaj egy este 10 órás kezdéssel elég esélytelennek tűnik számomra. De ha van igény, akkor felőlem akár az is mehet így. Az 1-2 órások még könnyebben megoldhatók lesznek szerintem. Mindenesetre akinek hasonló igényei vannak, az jelezze, hogy tudjam, hogy egy esetleges késői párbajon is számíthatok több jelentkezőre. Vagy akinek nincs rá ugyan kifejezett igénye, de jönne akkor is, az is jelezheti. :) |
Quote:
|
Quote:
|
köszönöm a választ,és a támogatohozászolást is,,;)
|
Quote:
Persze még csak nem is jelentkeztem, tehát fogjam be a számat :D |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem tökéletes akár a 22-03-as párbaj is, ha eljön az ideje...
|
Nekem is jó a késő esti párbaj :)
|
Bár még nem jelentkeztem, de nekem is jó lehet.
|
"A 9. forduló végén pontegyenlőség esetén még egy 3 párbajos forduló a pontegyenlőségben érintett országoknak, 1 órás párbajokkal. Ismételt pontegyenlőség esetén egy utolsó, döntő párbaj."
Én evvel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Mi van, ha a 6. és 7. helyezettnek van azonos pontszáma? akkor ugye nincs pótpárbaj. És ha a 2.-3. helyen van holtverseny? Akkor van? A másik meg, hogy ha lesz is holtverseny, az vélhetően 2 (maximum 3) országot fog érinteni. Ebben az esetben talán helyesebb lenne EGYETLEN, döntő párbajt szervezni, egy olyan időpontra, ami mindkettejüknek jó (mind3ojuknak). Mert 3 ilyen párbajjal bohóckodni, ugye annak elég nagy eséllyel az lesz a vége, hogy vagy nem fog mind2 versenyző mind a 3ra ráérni, vagy mondjuk 2t nyer az egyik, egyet meg a másik. Bár végülis rájöttem, hogy nem így lesz. Ha pl én megnyerném a 3 párbajból az elsőt, akkor kapnék ugye 5-4 pontot, és ezután nem is jelentkezem a másik kettőre, és a csóka kap 5-5=0 pontot. Ugye nem ezt akarjuk? |
Csak az első helyen lévő holtverseny esetén lesz plusz párbaj.
Most, hogy olvasom, lehet, hogy tényleg nem egyértelmű, a döntő párbajoknál már nem pontozás, hanem ténylegesen elért helyezés számít. Ha nem lépsz be, akkor a másik nyer. |
Akkor ez a minusz pontozás a végleges? :o
|
Quote:
hajrá Pool!:D |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 07:39. |